"Slow Food", targ de produse traditionale, la Brasov

Cea de-a patra editie a Targului de produse traditionale va incepe la Brasov sambata, 27 iunie 2009, ora 10.00 si va oferi brasovenilor bunatatile a 22 producatori din toata tara.
Targul va avea loc in curtea Bibliotecii Judetene Brasov si este conceput ca o piata volanta unde toate produsele sunt vandute chiar de catre producatori, fara a exista intermediari, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Cu ocazia acestei editii brasovenii pot cumpara pastrav afumat in cetina de Berivoi, magiun de Topoloveni (Arges), cremvursti de Codlea, gemuri de Saschiz (Mures), mozzarella de bivolita de Mesendorf, branza de burduf din Bran, suc de mere (HD), palinca de Zalau (SJ), mezeluri de Brasov, branzeturi de Rotbav, produse de carmangerie de Rupea, miere ecologica de Fersig (MM), mezeluri de Sercaia, jambon de Lapusel (MM), paine si taitei de Dragus si Fagaras, branza de capra din Hosman (SB), ulei de nuca presat la rece (HD), produse apicole de Salaj si placinta si strudel de casa.
Dintre specialitatile cu care se vor imbia la aceasta editie a targului sunt: Parmiggiano di Parma, Pecorino di Sarda, Prosciutto crudo di Parma, Paste di mandorla, precum si produse frantuzesti din carne de mistret, caprioara, magar, rata, branzeturi si vinuri din Auvergne, Bordeaux si Lyon.

Sursa: Ziare.com
Ridhima
Postat pe 26 Iunie 2009 23:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am si eu o problema 3 De la: Dor_marunt 24 Iulie 2010 08:08
CAMPIONATUL INTERNATIONAL DE GATIT IN AER LIBER 3 De la: fernanda 28 August 2008 15:37
Festival de arta culinara turceasca, la Techirghiol 1 De la: Ridhima 16 Octombrie 2008 14:41
multumesc!echipei garbo.ro.... 65 De la: vuvuzela 25 Septembrie 2010 11:35
tst 8 De la: LILO 25 Martie 2010 17:58
Setari Cookie-uri