scanerul biofotonic

Eu am sa va prezint o informatie pe care dvs. o studiati si hotarati ce faceti cu ea.

Ceea ce va propun eu este o idee de colaborare, intr-un sistem de franciza si pentru care noi cautam parteneri.
Am sa va explic pe scurt despre ce este vorba
Atunci cand vorbim despre o afacere noua, ideal ar fi ca aceasta sa poata indeplini cateva conditii esentiale, pentru a fi cat mai siguri de reusita afacerii respective:
1.Piata sa am o piata pt produsul sau serviciul meu, care ideal ar fi sa fie un trend, sa fie o piata in ascensiune.
2. Monopol sa vad ce fac cu concurenta printr-o situatie de monopol, ar fi ideal.
3.Produs sa am un produs consumabil si de calitate.
4.Firma - sa am in spate o firma puternica pentru a ma sustine financiar (mai ales in situatii de criza, ca aceasta pe care o traversam acum), si cu un staff pregatit.
5.Venit pasiv sa am un venit pasiv, adica banii mei sa produca bani.
Piata pe care noi intram este piata de wellnes, si veti intelege ca este o piata in care la ora actuala se investeste foarte mult, si pe care veti vedea ca si dvs sunteti consumator 100%.
Wellnes inseamna:
- Fie partea de sanatate cabinete medicale, de kinetoterapie, Sali de fitness, farmacii, tot ceea ce inseamna preventie
- Fie partea de cosmetica spa-uri, saloane de frumusete, ingrijire personala.

Pe aceasta piata a wellnes-ului, la ora actuala, se implementeaza cateva tehnologii: una in domeniul sanatatii , si doua in domeniul cosmeticii. Noi nu cautam doar specialisti in aceste domenii, ci cautam oameni care sa inteleaga ideea de business, pentru a puna pe piata aceste tehnologii. De ce? Pentru ca la un moment dat, ele vor genera un venit pasiv.
Organismul uman este atacat zilnic de radicalii liberi : stress, poluare, fumat, alimentatie nesanatoasa, sportul de performanta, alimentatie necorespunzatoare, toate acestea genereaza radicali liberi care ne ataca organismul, rezultand carentele. Organismul trebuie sa contaatace, sa lupte cu ajutorul antioxidantilor.
De unde ne luam acesti antioxidanti ? fie din alimente legume si fructe proaspete si de buna calitate- fie din suplimentele alimentare. La ora actuala pe niciunul dintre ele nu ma pot baza: legumele si fructele nu mai sunt ceea ce au fost acum 10-20 de ani ,iar sumplimentele de nutritive!? cel putin 5000 de firme la nivel mondial avizate sa le comercializeze. Pe care-l aleg?
In anul 2002, dupa ani de studiu, de cercetari in domeniu, la facultatea din Salt Lake City, la Univ. Utah, este definitivat scanerul biophotonic, care are la baza tehnica spectroscopiei Rahmann premiata cu premiul Nobel.
Cand a aparut pentru prima data era cat o jumatate de camera, era intransportabil. Si atunci, toti cei care doreau sa-si verifice calitatea suplimentelor consummate sau nivelulimunitatii organismului, s-au deplasat in Utah, si-au facut o masuratoare.
Este o masuratoare noninvaziva, in sensul ca in 2 min un fascicule laser penetreaza tegumentul si determina nivelul antioxidantilor din organism. NU ESTE O DIAGNOSTICARE, ESTE O MASURATOARE A NIVELULUI DE IMUNITATE.
El indica niste parametri intre 10.000 de unitati si 198 000 este recordul- insa de la 50 000 in sus, oamenii de stiinta spun ca organismul nostrum este suficient de puternic pt a lupta cu o boala de carenta.
Atunci cand s-au efectuat primele studii, primul om care a avut un nivel de peste 50 000 de unitati era reprezentant al unei companii de top de suplimente de nutritive. El nu a fost foarte surprins de rezultat pentru ca avea un stil de viata sanatos si consuma un produs pe care il cunostea si in care avea incredere, si anume Lifepack, produsul companiei la care el lucre. Un produs organic, un produs care era sponsorul echipei olimpice a SUA, avizat de toate laboratoarele.
Interesant a fost cand el si-a dat seama ca o tehnologie din exterior, brevetata si licentiate, vine sa demonstreze ca produsul companiei sale este foarte bun. Si nu numai atat, ci ca este cel mai bun, si este cel care a crescut cel mai repede nivelul de imunitate.
Daca dvs va masurati, veti vedea exact care este nivelul antioxidantilor din organismul dvs. In functie de rezultat, se recomanda sau nu un supliment alimentar.
Puteti sa alegeti din cei 5000 de producatori care nu vor putea sa demonstreze ca produsul lor are un efect, sau puteti sa alegeti un produs care a si demonstrate ca este cel mai bun.
Peste 3 luni se mai face o masuratoare gratuita, pt a se vedea eficienta produsului.
Aici s-a demostrat ca 10% din prod pe care le gasim pe piata au efect, in timp ce 90% nu sunt decat placebo. Pt ca asa cum spuneam mai devreme, carenta de vitamine nu doare.
Produsele companiei noastre se afla intre cele 10% si nu numai atat, au fost produsele care au crescut cel mai rapid nivelul de sanatate, care s-au asimilat cel mai repede.
Si-atunci, staff-ul de cercetare ce a spus? : vom pune aceasta tehnologie pe piata, o vom da unei firme care sa poata da si o solutie foarte buna in urma masurarii. Si firma a cumparat-o. Firma se numeste NuSKin Enterperises si a cumparat patentul cu 10 mil $ dupa care a mai investit aprox 200 mil $ pt a putea aduce scanerul la o dimensiune transportabila. La ora actuala este cat un prajitor de paine

Scanerul vine cu un laptop si un cititor de cod de bare. Pana in anul 2024 companis NuSkin are drepturi exclusive de MASURABILITATE asupra scanerului, pt ca a cumparat patentul pt 20 de ani.
Deci pe o piata pe care sunt 5000 de firme, unde fiecare spune produsul meu este cel mai bun - pt ca fiecare spune acelasi lucru, nu o sa vina nimeni sa-mi spuna produsul nostru este al 10 lea vine aceasta tehnologie(denumita si detectorul de minciuni al suplimentelor alimentare ) care imparte piata in : 4 999 de firme care in continuare vor spune produsul meu este cel mai bun dar care nu au cum sa demonstreze si 1 firma care va spune da, produsul meu este cel mai bun dar eu pot sa demonstrez stiintific acest lucru.
E fantastic daca ne dam seama ce piete a determinat masurabilitatea, sau ce piete a solidificat. Ex : tensiometrul > piata hipotensoarelor , aparatul de masurat glicemia, termometrul , etc
Ca si staff ce cercetare firma are 180 de profesori doctori in stiinte. Aici sunt cei care au creat prima inima arfificiala, pastila anticonceptionala, aici il gasim pe Lester Packer , parintele din domeniul cercetarii antioxidantilor, si pe care daca il tastam pe google von gasi peste 20 000 de pagini despre el si activitatile lui de cercetare. A scris peste 70 de carti de nutritie si peste 700 de articole in publicatii de specialitate.

Pentru persoanele interesate sa fie clienti sau distribuitori ale acestei tehnologii va rog sa ma contacteze la oana@nuskincare.eu
redfire
Postat pe 16 Iulie 2009 18:47
asa este cum zici ...
de cand esti in sistem? eu sunt la inceputuri, abia din septembrie m-am alaturat echipei ... (pagina mea e cel din semnatura)
f_huba
Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:58
yanyacharberet
Postat pe 16 Noiembrie 2009 22:00
nu radeeee...
fleurdelis
Postat pe 16 Noiembrie 2009 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Daca gandesti BIO gandesti Life Care! 1 De la: garbo174788 5 Noiembrie 2010 10:49
CAND SCAPAM DE PENIBILUL GUVERN BOC??? 146 De la: casperphantom 13 Noiembrie 2010 17:12
embolizarea uterina 3 De la: garbo215074 20 Martie 2012 16:29
Menstruatie. 5 De la: MelissaMarr 30 Octombrie 2014 20:35
bunadimineataptrcei care intra pe forum 37 De la: garbo174274 13 Mai 2011 10:02
Setari Cookie-uri