Castiga un laptop oferit de Ncp.ro

Garbo si Ncp.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.ncp.ro.


Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie 3 decembrie 2008. Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa postezi mesajul aici. Trebuie sa ne spui de ce te enerveaza seful tau sau un fost sef. De asemenea, trebuie sa alegi de pe site-ul www.ncp.ro un cadou inspirat pentru seful cu capsa pusa. Apreciem mesajele originale si haioase. Pe 4 decembrie vom selecta mesajele finaliste, iar pe 8 decembrie 2008 vom publica numele castigatoarei.
ConcursGarbo
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:00
Da , nici nu trebuie sa ma gandesc la cat de nesuferit este seful meu , care ma tachina intruna spunand;va rog frumos doamna maine sa veniti cu un halat mai lung la servici , va rog frumos sa va puneti sapca in cap,a cata tigara fumati , de toate chichiturile se ia de mine, daca ma vede ca stau cu un baiat de vorba imediat imi gaseste cava de facut, problama e ca numai pe mine ma vede fara halat , fara sapca.etc alcineva daca nu are nui problema, sau daka nu sunt prin preajma nici nu intra bine in uzina si deja tipa 'Adina na venit ?'[lucrez la APEMIN BORSEC] vreau sa va spun ca a fost in stare sa mearga el la magazie sa-mi scoata halat [lung bine-inteles] si cum nu a gasit ca eu deja imi scosesem si mil scurtai ca sunt lungi pana la glezne ''zici ca sunt BABA-DOCHEA] ,venise sa-mi dea halatul lui de maistru care are marimea habar nu am, in orce caz are 97 KG si eu 58 va dati seama cum aratam...si in ziua de azi aceiasi problema o am , mai nou acum nu ma voie sa vin nici cu bijuteri..OK am inteles , dar o ajuns sa ma puna sa dau si cerceii jos dar asta e prea de tot [iam spus cereti orce dar nu sa-mi dau jos cerceii si sa-mi iau halat lung], inca mai sunt in negocieri cu el ... hai cu halatu parca ,parca are momente, mai ales cand e nervos de ceva se ia de halatul meu plus de asta imi place sa-l enervez pentru ca minte , mult si frumos' si-mi place sal contrazic , si stie ca minte si eu ii zic in fata , mai tare se enerveaza, dar asa se enerveaza ca i se umfla vena de la gat si se face rosu la fata ca racu si sa mai spun o intamplare;; venise in vizita prietenul meu si miarata ceva pe telefon , el vazand ca ma simteam bine ma pus sa stau in fata masini si sa iau bag-suri jos ca pe motiv ca nu sunt bune etichetele, si daka nu sunt bune sau sunt acolo sa stau sa nu ma misc de acolo...UFFFF asa ma-m enervat atunci ca am luat un bags si la-m aruncat dupa el apoi a doua zi ma-m dus in medical Bafta la cei cu sef ca al meu...oricum il ador cateodata ,[ mai ales cand ma invoieste de la lucru ]PA
ADINUTA30
Postat pe 13 Noiembrie 2008 02:56
BUNA....ce sa zic despre sef.....am avut un sef care era incult si facea dezacorduri verbale de -ti statea mintea-n loc......pe langa faptu' asta avea pretentia sa-l mai si respecti...ca de e sef....nu aveai pe cine sa convingi ca de fapt ce vrea el este absurd si fara sens.....in prezent nu mai lucrez aoolo(era o firma de distributie)-eu fiind OP.CALC.-..Cat despre cadou....i-as lua un dictionar explicativ al limbii romane.....ca-n privinta calculatorului nu stie sa-l foloseasca......o zi buna va doresc
ver_utza
Postat pe 13 Noiembrie 2008 07:46
Romanii sunt parfum...cel mai nesuferit sef pe care l-am avut a fost un filipinez arogant cand am lucrat pe un vas de croaziera in SUA.

Lucram ca ajutor de oaspatar, caram niste platouri de 50 de kilograme si imi venea sa imi blestem zilele ca am ajuns in iadul ala si cu toate astea s-a gasit un filipinez - care era un fel de sef de sala, si care nu ma prea avea la inima doar din pricina faptului ca eram romanca si avea o aversiune fata de natia noastra (probabil fusese taxat in trecut de vreun roman caci nu-mi explic atitudinea)- sa ma terorizeze. Noi aveam norma de lucru pe zi intre 10 si maxim 13 ore dar astfel incat la sfarsitul saptamanii sa nu cumulam mai mult de 70 de ore (se lucra in fiecare zi fara zi libera - NICIODATA!) In fiecare zi imi gasea nod in papura, ma certa din orice, cauta orice imperfectiune ca sa se duca sa raporteze la directorul restaurantului, imi dadea pauze dese (cate 5 - 6 ) de cate 30 de minute care se scadeau din numarul de ore lucrate pe zi, astfel incat datorita acestora eu ajungeam sa lucrez de la 5 dimineata pana la 12 noaptea . Eram atat de obosita incat si in jumatatea aia de ora fugeam repede de la restaurant in cabina si atipeam 15 minute.
M-am si certat cu el de cateva ori caci ma saturasem sa imi faca numai mie si in general romanilor viata amara.
Totusi l-am demascat la directorul restaurantului si de atnci atitudinea lui s-a mai schimbat un pic: intr-o zi datorita faptului ca m-am fript la mana cu supa dar si datorita miscarii vasului,ducand un platou de pahare la spalat, m-am dezechilibrat si am scapat 6 pahare (din cele 12) si le-am spart.
El a observat si s-a dus repede la director sa ii zica ca am scapat paharele si am decarat ceva de genul ee ce conteaza ca oricum mai am mult de stat pe vas si am tot timpul sa invat. Acest lucru nu era adevarat, eu chiar incercand sa imi dau demisia in nici un caz nu mai doream sa stau sa invat. M-a chemat directorul in birou si mi-a zis ce a declarat seful. I-am zis ca nu e adevarat si l-a chemat pe el sa ne confrunte. Atunci cand a venit l-am intrebat eu cand am zis eu asa ceva si el: pai un ospatar te-a auzit si eu: adu-l pe acel ospatar si pune-l de fata cu mine sa zica el ca asta am decarat si atunci a inceput sa se fastaceasca si nu a mai stiut ce sa zica, directorul restaurantului s-a prins ca mintea si i-a dat avertisment.
Dupa circa 2 saptamani s-a intamplat miracolul de a fi promovata in functia de hostesa si nu am mai avut de aface cu respectivul
Dar dupa experienta aceea am jurat ca nu ma voi mai intoarce sa lucrez pe vase de croaziera

Postat pe 13 Noiembrie 2008 08:29
Este nesuferit,foarte nesuferit,extraordinar de nesuferit doar cand vrea in mod special sa faca pe durul,cand simte ca nu rezista argumentelor mele intemeiate ,cand in discutiile pe teme profesionale ajungem sa ne contrazicem "la cutite",si lui i se inrosesc urechile de berbec,iar mie mi se incing copitele de taur,si mai ca-mi vine sa-l articulez,si nu-mi dau seama ca cei din jur se opresc si ne urmaresc uimiti de risipa de decibeli,asteptand plini de speranta sa-i trantesc vraful de dosare in cap...
Dar dupa ce fiecare-si face numarul,el de sef autoritar ,eu de subaltern cu personalitate si ceva experienta,ma rasucesc pe calcaie,scotand flacari pe nas(ca..de,mie-mi trece greu!)si...ma execut,ca d-aia este el sef si eu subaltern,nu?!
Iar la intresectie de drum ne intalnim cu priviri incrancenate,eu sa-i predau lucrarea(ma fac io sefu` meu!!),el sa-mi demonstreze cine are ultimul cuvant(afurisito!)..
In rest..om cumsecade.
cdutu89
Postat pe 13 Noiembrie 2008 08:37
BUNA, INTERESEAN SUBIECT PENTRU CA DIN PACATE TOTI "PATRONI" SAU SEFII CU SAU FARA 7ANI DE ACASA SUNT PE ACELASI LOC 1 ADICA UITA DE UNDE AU PLECAT. FOSTUL MEU SEF CARE DIN AMIC CU O VIATA DECENTA A AJUNS "SEFUL" MEU SI DUPA O SCURTA PERIOADA A AJUNS LA UN PROFIT AVIND MAI MULTE BANCNOTE IN BUZUNAR A UITAT DE VIATA SIMPLA SI DECENTA,DE OMENIE CEEA CE E FOARTE ENERVANT. DE CE UITA SEFII DE UNDE AU PORNIT LA CONSTITUIREA UNEI SOCIETATI? CUM SE POATE SA AJUNGI SA MINTI,SA EXPLOATEZI,SA JIGNESTI,SA FII NUMAI "SEF" SA UITI DE CALITATEA DE OM INTR-O SOCIETATE?
monicakratochwill
Postat pe 13 Noiembrie 2008 08:43
A fi sef nu nseamna sa stai toata ziua n birou si sa citesti mailuri, dupa care sa te ridici si s urli la angajati. Daca este genul asta de sef, sa se limiteze la treburile administrative i sa angajeze pe altul care sa se ocupe de echipa. Nu de alta, dar firma se va misca mai bine cand nu este el in zona sa dea ordine si sa urle. Ba dimpotriva si angajatii vor munci cu mai mult spor cata vreme el nu este prin preajma ca sa-i streseze.
Nimeni nu vrea s i se urle, nimeni nu vrea sa munceasca stresat. Ramane pentru bani, nsa doar pana la prima oferta si n timpul liber, si va cauta n alta parte. Stresul dauneaz grav sanatatii.
Unii sefi se bazeaza pe faptul ca, la usa mai sunt nca 30 de oameni care asteapta un loc de munca. Daca vor fi tratati la fel, vor pleca si ei. Sau, pur i simplu, nervii fostilor angajati vor fi popularizati pe bloguri, iar n loc de 30, se va trezi ca n doua luni mai asteapta la usa doar unul sau chiar nimeni.
Probabil ca marea greseala pe care o fac sefii recunoscuti drept dracosi este ca, nu stiu sa fie oameni. Se limiteaza la aerele de sefie si cam atat. Poate ar trebui sa retina ca, a fi om este mai important decat a fi sef. Ramane de vazut cat de multi sunt de acord cu asta si mai important, cat de multi sefi vor baga la cap aspectul asta.
Acesta este seful meu.
Va urez zile fara stres la serviciu.
micu29
Postat pe 13 Noiembrie 2008 08:55
Hello!
Uite cum tocmai imi scriu eu demisia intr-o forma originala si neconventionala.
Eu nu am doar un sef: am o sefa, un sef si o directoare!(astia directi, ca mai exista si alti directorasi si directori ca peste tot).
Nici nu stiu ce sa va spun din toate lucrurile urate care se intampla.
In primul rand, ce urasc eu cel mai si cel mai mult sunt prelungirile:P (= ore suplimentare nerecompensate in nici un fel) ba mai mult de atat in ziua in care am stat 5ore peste program, si am cerut voie ca a doua zi sa vin mai tarziu cu o ora pentru a ma duce la dentist: vai nu se poate...cum...nu!!!
Sefa, pana sa ajunga sefa, era cea mai buna prietena a mea din toata firma. Dar mare adevar a grait cel care spunea: "da-i omului o functie ca sa vezi cine este de fapt". Foarte mult a schimbat-o "sefia" pe fosta mea buna prietena.
Sefu, crede k sunt polivalenta: daca am blog ( http://raluka-fa-teauzit.blogspot.com), daca mai citesc site-ul garbo, daca mai am timp si de teatru...si altele, crede ca pot sa fac aproape tot in biroul ala. A inceput sa-mi dea din ce in ce mai mult de munca, si nu zic nu, ca imi place sa fac, sa invata, sa stiu cat mai multe; dar intr-o anumita limita. Vreau sa mai am timp si pentru mine, vreau sa mai plec si eu cand se termina programul, nu numai dupa.
Am avut o colega care a facut atac de panica de la atmosfera sumbra din birou si de la cat de mult avea de lucru.
Mai este ceva ce ma deranjeaza foarte tare: toti trei numiti mai sus au un stil urat de a-ti spune ca ai gresit ceva, si gresesti fara sa vrei ca nu esti expert. (si ei mai gresesc, numai ca nu prea lasa sa se vada asta) Am fost sunata intr-o seara de sefu sa mi se spuna ca am gresit x inregistrare contabila(deh, daca nu sunt contabil) si ca sa nu se mai intample. Nu mi-a lasat posibilitatea de a ma scuza, sau de a ruga sa mi se explice etc...pur si simplu: de ce ai gresit, ca altadata sa nu se mai repete si atat am avut de spus si inchide. Nu au deloc atitudine de manageri. Cum sa nu se mai intample altadata daca nu mi se explice ce am gresit?:D
Sunt atat de multe de povestit, insa mai bine ma opresc aici.
Ca si cadou pentru sef, sincer ma gandeam ca trebuie sa aleg de pe un site cu lucruri traznite(gen cani cu diverse mesaje si apropouri...). O sa aleg notebook-ul fujitsu (http://www.ncp.ro/product_info.php?products_id=954) poate asa o sa-mi dea si mie unul din monitoarele lor plate pentru ca ma dor ochii ingrozitor de rau. Si nu vreau ochelari. Bineinteles ca ei au calculatoare noi, monitoare plate, iar noi restul lucram la ...numai noi stim cat ne chinuim ochii si cat ne chinuie restarturile.
Si cum dupa acest "eseu" este posibil sa nu mai lucrez aici, nu-mi pare rau. Voi merge spre mai bine. Cu capul sus tot inainte. Cine stie, poate ma angajeaza garbo :P who knows!?
zur
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:02
eu am ...sefa...e italianca...vine doar o data pe luna in romania si sta o saptamana...dar are timp sa ne terorizeze...daca se iveste vreo problema si incerci sa o suni...vai de mama ta...urla de nu poti tine telefonul la urechi....cand vine in romania tot timpul trebuie sa-i spui ce bine arata desi baba are 63 ani...e calma,rade si dintr-o data incepe sa se isterizeze....cadoul meu pentru ea ar fi un cep de butoi ca sa-i astupe gura.niciodata nu e multumita desi nu ne gaseste nici o gresala,toate documentele sunt ok...nu ti-ar multumi pentru munca pe care o prestezi nici daca ar veni sfarsitul lumii...de bani nici nu mai vorbim...parca i-ar da de la ea...
HUDAK_ALI
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:07
Eheee...si eu pot spune ca am o sefa...ca o soacra Toata ziua sta cu gura pe anagajati si in special pe mine(avem birourile unu langa celalalt) Apropo....lucrez ca secretara.
Aici eu sunt "omul" de baza al ei care ii reaminteste aproape mereu lucrurile pe care le uita (adica aproape mereu ) De ce eu ?
Apropo de faza care mi-a facut-o ieri...cand vine ca o vijelie la mine in birou sa isi ia un toner pentru imprimanta si imi da jos ghivecelul meu in care am o floricica de ornament Si asta nu a fost tot...mi-a dat si jumate din pamant pe jos la mine in birou
Cand am vazut... nu mai puteam de nervi
Si imi mai si zice: "Tu nu vezi ca ce murdar e la tine pe jos?" dar din cauza cui.... Mi s-a adresat ceva in genul..."ia si tu matura si nu te mai uita"
Asta fiind DOAR una din fazele care mi le-a facut si a ajuns sa ma enerveze...eu care cu greu o sa reuseasca cineva sa ma aduca in starea asta .
Atentie!!! Nu stati in preajma sefilor Poate dauna graaav sanatatii
necula_andreea11
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:08
Fosta mea sefa? O acritura "dulce"!Cand se supara dadea cu pumnul in
birou de zburau toate actele si dosarele,trantea usa de se zguduia toata cladirea!Nu tinea cont de clientii sau de persoanele aflate in birou.Revenea peste cateva minute si isi cerea iertare.
Cineva a reusit sa-i schimbe comportamentul,fetita ei!A nascut-o
la varsta de 41 de ani,o minune de fetita cu ochii mari albastrii ca doua stele stralucind in noapte!

samarghitananna
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:18
Cel mai nesuferit sef - e de fapt un fost sef dar ca sa intelegeti de ce spun asta ar trebui sa incep cu inceputul.
In primul rand eu lucrez la Ramnicu Sarat - judetul Buzau si locuiesc in Focsani, asa ca fac naveta zilnic intre aceste 2 localitati. Si in fiecare dimineata ajungeam cu 10 minute mai tarziu la birou ( am uitat sa precizez ca lucrez ca secretara ). Si dimineata cand ajungeam la birou seful meu in loc de buna dimineata ( desi imi precizase ca nu are nimic impotriva faptului ca eu intarzii 10 minute) imi spunea " ce dracu faceti domnisoara iar a intarziat trenul ? mai bine va cautati de lucru la focsani " Imi spunea domnisoara - la misto desi eu sunt casatorita de peste 6 ani . Si cea mai tare faza era cand sotul meu ma cauta la telefon si el urla din biroul lui ( ca deh numai el avea acces la telefon cand era la birou) : " domnisoaraaaaaa va cauta sotul la telefon". Ca sa nu mai spun ca era un scartar care verifica factura telefonica numar cu numar si ne punea sa platim numerele personale. Si ar mai fi multe de spus: cum ne iscodea el mereu ce facem cu banii daca ne semna o adeverinta de salariat, cum nu aveam voie sa ne serbam ziua de nastere la birou, cum am facut petrecere de inchidere de an la restaurant - pe banii firmei cica - si la sfarsit cand a vazut cat costa consumatia a cerut nota de plata detaliata si ne-a pus sa platim fiecare cat a consumat Nu mai spun ca e afon in a folosi calculatorul dar avea unul de ultima generatie pe birou doar pentru ca - da bine la public. Ca sa nu mai vorbesc despre cum urla la colegii mei ( trebuie sa recunosc ca la mine mai putin ) atunci cand nu faceau asa cum " dicta" el.Ce sa mai vorbesc, cand ajungeam la birou parca scria pe usa " lasati toate sperantele afara ca de aici incepe iadul".
SLAVA DOMNULUI ca acum am un alt sef care este o dulceata de om, vorbeste foarte frumos si e foarte apropiat de intreg colectivul, deci nu disperati ca nu stie cand vi se poate schimba norocul, poate chiar acum dupa alegeri
crisa_mihaela2004
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:19
Cel mai nesuferit sef...hm , eu am doi sefi, doar ca ea este cea care sare calul ...am ramas in pana de femeie de serviciu cine trebuia faca treburile "murdare?"...eu, daca se iveste orice situatie mai putin placuta cade in sarcina mea.Daca de fiecare data ripostam acum n-o mai fac demult. Why?Becouse she's blonde hair si probabil singurul neuron pe care-l are s-a oxidat long time ago cu siguranta(axonul nemaifacand sinapsa cu dendrita).Foloseste frecvent o ghilotina , pe care i-as darui-o cu caldura pentru decapitare .
royal_velvet
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:21
Eu am avut cea mai naspa sefa, imi spunea ca ma uraste ca sunt slaba,ca ea cred ca avea 100 kg.Non stop ma chema ba sa-i dau ceva ba altceva, si cand avea crize ma chema sa-mi barfeasca tot peronalul cat si familia ei, cunostintele, clientii si asa mai departe.In fiecare zi asistam la cate un scandal provocat de ea in fiecare zi cu alta persoana, dupa care o lua de la capat.Cand am plecat m-a blestemat sa nu-mi gasesc de munca si sa-mi mearga rau.Nu am mai intalnit niciodata un asa om lipsit de profesionalism si ratiune, sper nici sa nu mai intalnesc si sa-i fereasca Dumnezeu si pe altii.Cam asta este pe scurt povestea unui sef groaznic.o zi buna la toata lumea!
vyoleta_coman
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:34
sefii?!?!?!?multi dintre ei habar n-au de ce inseamna propiu-zis acest lucru!
exemplul de sef..."ce gol e acel prea plin de sine!"...aceasta caracterizeaza un fost sef al meu...si...uf...am scapat de el!
marilyn
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:37
Bunaa.. :D hmmmm.. sefu? ooo, sefu este fenomenal. In primu rand ca termenu de protocol la el nu se extinde si la personal... el cumpara un o cutie mare de ness pentru el si una la jumatate pentru personal (15 oameni ).. nu a doua noutate, ca se cunoaste, o reprezinta faptu ca este foarte econom; de pilda, la intrebat pe un coleg: "dar tu ce faci cu plicurile dupa ce inmanezi rapoartele (plicuri A3)? ... Paii, raspunde colegu, le arunci!... :)) sefu: te rog sa mi le aduci mie inapoi, ca se face prea multa risipa cu plicurile :)) colegu: sefu, eu nu aduc nici un plic inapoi ".
ce sa-i faci!! fiecare c piticii lui, dar nici asa.. s-a dus in anglia, el fiind englez, sa cumpere o cheita de aerisit caloriferu s un bidonas de 200 de ml ca sa-si aduca lapte la serviciu pentru cafea, in fiecare zi, ca restu recipientelor gasite pe piata romaneasca nu erau "handy" :))
si de-astea
aaa, si inca una, pentru ca ii e frica sa n moara in traficu asta teribil de romania, ia numai rute ocolitoare, pe drumuri de tara, unde nici GPS-ul n vede, s de acolo mai iese dupa cateva ore... s concluzia lui este ca "macar am scapat de trafic, ca s asa ajungeam tarziu" :)) haios este cand ajungem undeva unde se termina drumu sau, unde, crezand ca va gasi alt drum, trece a doua oara prin acelasi sat, dar nu pe vale, pe drumul principal, ci pe deal.. s ajunge tot in acelasi sat, ca bineinteles ca drumul de pe deal era doar drumul tractoarelor la terenuri, iar drumul de iesire fusese indicat cu cateva sute de m in urma :))
saracii oameni.. nu stiau la ce sa se uite mai intai c uimire, la masina straina sau la prostu d o conduce:))
fenomenal
o z buna va doresc!
ina_ana
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:39
buna, chiar daca nu sunt o ea si sunt un el, va c itesc cu placere articolele pentru ca sunt abonat la newsleter ul vostru..dar sa lasam perierea si sa va povestesc de sefii mei, fostii mei sefi din fericire:
1. acum vreo 4 ani am lucrat doua sezoane in mamaia ca ospartar, aveam o sefa si nu un sef, asta inseaman ca facea cat doi barbati la un loc. pe langa faptul ca stateam la ordine de la 8 dimineata pana la 2 noaptea, trebuia sa ud florile ca eram cel mai inalt de pe terasa, taiam iarba din gradina, spalam fantana arteziana, maturam terasa, faceam si bar, si peste toate ca sa va dati seama sefa mea draga imi mai lua din bani daca uitam in iuresul de week end sa inchid vreo masa pe calculatorul de comenzi.
2. al doilea sef administra firma unui dealer de masini, eram pe vremea aia consilier comercial, asta insemana sa vinzi masini, sa vinzi finantare, sa faci livrari de masini la dealer sau la sediul clientului, sa te urci pe stalpii de telefoane si electricitate sa afisezi bannere, sa speli geamurile de la show room, sa cureti firmele luminoase, sa schimbi steagurile de semnalizare ale dealerului, sa speli masinile pt livrare daca aveai o situatie neprevazuta de livrare..etc..asta era ok..la toate ca sa va dati seama se adauga sedinte colective in care te scoate in fata si te mustruluieste aiurea, sedinte particulare in care iti reproseaza ca nu faci o selectie buan a clientilor si ca sa l citez:!!!totul a culminat cand am plecat de acolo si am cerut politicos acordul pe cererea de incetare a contractului de munca si nu a vrut sa auda, m a tinut in preaviz 15 zile timp in care am avut vanzari bune fiind si agent de teren, urmand ca apoi sa mi dea un sfert din salariul care mi se cuvenea legal...
3. de 5 luni am un alt sef..pana acum e ok..dar ma astept la orice, va pup pe toate si va urez succes in viata si in dragoste!!!
dorunicola
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:43
EU AM AVUT MAI MULTI SEFI...un director tehnic mi-a zis ca atunci cind va scrie numele meu pe usa de la intrare in birou, atunci sa fac ce vreau(nu era cazul, nu ma contraziceam aiurea,eu cunosteam mai bine ce se poate si ce nu in domeniul in care lucram,el era inginer).alt director comercial m-a pus sa schimb produsul de trei ori si a patra oara i-am trintit produsul pe birou si i-am zis sa-l faca el.cu sefa mea directa aveam mereu discutii, dar ma aprecia, in schimb altor colege avea obiceiul sa le dea cu dosarele-n cap. ee daca ar fi sa dau cadou un leptop cred ca ei i l-as da ca merita...oricum nu stiu daca a invatat intre timp sa faca ceva cu el...dar m-as oferi sa o invat, si daca nu stie..pac cu dosaru'. astea sunt doar bombonici...erau altele mai grave...da nu sunt simpatice.
karmenrosa
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:44
EU AM AVUT MAI MULTI SEFI...un director tehnic mi-a zis ca atunci cind va scrie numele meu pe usa de la intrare in birou, atunci sa fac ce vreau(nu era cazul, nu ma contraziceam aiurea,eu cunosteam mai bine ce se poate si ce nu in domeniul in care lucram,el era inginer).alt director comercial m-a pus sa schimb produsul de trei ori si a patra oara i-am trintit produsul pe birou si i-am zis sa-l faca el.cu sefa mea directa aveam mereu discutii, dar ma aprecia, in schimb altor colege avea obiceiul sa le dea cu dosarele-n cap. ee daca ar fi sa dau cadou un leptop cred ca ei i l-as da ca merita...oricum nu stiu daca a invatat intre timp sa faca ceva cu el...dar m-as oferi sa o invat, si daca nu stie..pac cu dosaru'. astea sunt doar bombonici...erau altele mai grave...da nu sunt simpatice.
karmenrosa
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:45
Cel mai nesuferit sef - e de fapt un fost sef dar ca sa intelegeti de ce spun asta ar trebui sa incep cu inceputul.
In primul rand eu lucrez la Ramnicu Sarat - judetul Buzau si locuiesc in Focsani, asa ca fac naveta zilnic intre aceste 2 localitati. Si in fiecare dimineata ajungeam cu 10 minute mai tarziu la birou ( am uitat sa precizez ca lucrez ca secretara ). Si dimineata cand ajungeam la birou seful meu in loc de buna dimineata ( desi imi precizase ca nu are nimic impotriva faptului ca eu intarzii 10 minute) imi spunea " ce dracu faceti domnisoara iar a intarziat trenul ? mai bine va cautati de lucru la focsani " Imi spunea domnisoara - la misto desi eu sunt casatorita de peste 6 ani . Si cea mai tare faza era cand sotul meu ma cauta la telefon si el urla din biroul lui ( ca deh numai el avea acces la telefon cand era la birou) : " domnisoaraaaaaa va cauta sotul la telefon". Ca sa nu mai spun ca era un scartar care verifica factura telefonica numar cu numar si ne punea sa platim numerele personale. Si ar mai fi multe de spus: cum ne iscodea el mereu ce facem cu banii daca ne semna o adeverinta de salariat, cum nu aveam voie sa ne serbam ziua de nastere la birou, cum am facut petrecere de inchidere de an la restaurant - pe banii firmei cica - si la sfarsit cand a vazut cat costa consumatia a cerut nota de plata detaliata si ne-a pus sa platim fiecare cat a consumat Nu mai spun ca e afon in a folosi calculatorul dar avea unul de ultima generatie pe birou doar pentru ca - da bine la public. Ca sa nu mai vorbesc despre cum urla la colegii mei ( trebuie sa recunosc ca la mine mai putin ) atunci cand nu faceau asa cum " dicta" el.Ce sa mai vorbesc, cand ajungeam la birou parca scria pe usa " lasati toate sperantele afara ca de aici incepe iadul".
SLAVA DOMNULUI ca acum am un alt sef care este o dulceata de om, vorbeste foarte frumos si e foarte apropiat de intreg colectivul, deci nu disperati ca nu stie cand vi se poate schimba norocul, poate chiar acum dupa alegeri
SI CADOUL PENTRU EL ESTE CLAR GHILOTINA
crisa_mihaela2004
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:48
buna ziua...am un sef care este de a dreptul incult si are foarte multe aere de sef in cap...norocul meu este ca sunt 2 sefi si eu nu prea intru f des in contact cu cel nesuferit.Vb foarte foarte urat si faimoasa lui replica este"eu sunt seful eu te platesc si u trebuie sa faci ce zic eu"!
oprea2oana
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:53
nu stiu cum sunt alti sefi, dar sefu meu cred ca-i intrece pe toti.
este foarte badaran , vorbeste femeilor cu " fa "' , indiferent de clasa social, de functie si culmea culmilor nici una nu-i zice nimic. tipa de dimineata pana seara la toti angajatii, are mania contrazicerii si nu recunoaste niciodata ca nu are dreptate sau ca el a zis unele lucruri. e greu de suportat, dar ce sa-i faci e sefu,am nevoie de un loc de munca, unde sa ma duc? pentru ca orasul in care stau e un oras mort si locuri de munca nu prea sunt.
mi-as dori sa plec sa nu-l mai vad pe acest om care-mi e sef, dar nu am unde ma duce. va pup dulce si sper sa nu cunoasteti un om asa ca el niciodata .cateodata stau si ma gandesc ca vai de sotia pe care o are, va dati seama ce suporta ea ???
silvii
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:01
Eu am avut o sefa, acum cativa ani. Eram agent de vanzari la firma ei. Ea ca sefa era oarecum OK, dar maica-sa, patroana de drept era sub orice critica. Era o parvenita venita de la tara si care devenise patroana, dar tot taranca ramasese. Eram 4 angajati in firma si pe toti ne punea sa facem treburi prin gospodarie. Eu eram cel mai fericit, fiind cu studii superioare nu ma punea decat sa o car cu masina pe la tara. Dar ceilalti colegi nu erau atat de norocosi...Cel mai tanar, care era baiat, era pus sa le faca curat in casa, sa steraga geamuri, sa bata covoare, sa le faca patul...uneori gasind si lenjeria intima abandonata prin pat. Si avea taranca vreo 130 de kile :))
Noi le faceam piata, menajul, mai aveau sa ne puna sa le spalam pe spate, la dus...
Si toate astea 10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana pentru un salariu de mizerie.
Sa va fereasca Domnul de patroni parveniti.
arnsteff
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:10
pai eu ce pot spune?am avut parte de un sef care de fapt nu-si merita statutul de sef si de ce?Pentru ca facea avansuri la orice fata(urlau hormonii in el ca sa zic asa:) ,ca nu-si facea datoria cum trebuie(de cand era el la conducere totul se ducea spre rapa)stia sa dea ordine(multe si proaste)acum zicea ceva,acum zicea altceva)uita imediat ce spunea....cand te duceai sa-i spui ceva zicea ca este ocupat.de ce?fiindca statea si se juca ori se uita pe site-uri xxx .....si ar mai fi multe de zic dar sa nu dam chiar tot din casa
tdselena88
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:21
pai eu ce pot spune?am avut parte de un sef care de fapt nu-si merita statutul de sef si de ce?Pentru ca facea avansuri la orice fata(urlau hormonii in el ca sa zic asa:) ,ca nu-si facea datoria cum trebuie(de cand era el la conducere totul se ducea spre rapa)stia sa dea ordine(multe si proaste)acum zicea ceva,acum zicea altceva)uita imediat ce spunea....cand te duceai sa-i spui ceva zicea ca este ocupat.de ce?fiindca statea si se juca ori se uita pe site-uri xxx .....si ar mai fi multe de zic dar sa nu dam chiar tot din casa eram sa uit iar un cadou asa pentru sef....un tricou personalizat pe care ar scrie ca el isi da demisia:"Imi dau demisia"
tdselena88
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:25
Singurul meu sef de pana acum e barbat si nu e neaparat nesuferit, cat mai degraba enervant. In primul rand prin faptul ca-mi stalceste numele in mii de feluri, ajungand chiar sa-l schimbe, din sabina-> sabinochi, sabineza, cand eram bronzata "portugal", cand ma imbrac in portocaliu, mi se pune intrebarea daca am o simpatie pentru un anumit partid, ajungand de la numele de sabina la simona . Un alt lucru care ma scoate din sarite este ca in fiecare dimineata trebuie sa-i spal cescuta de cafea, si sa urc 2 etaje pe scari cu cafea, care este pusa intr-o ceasca nici mai mare nici mai mica decat un dop de sticla . Bineinteles, ca de obicei pana sus, mai ramane jumatate de cafea. Un alt lucru absolut aiurea este ca desi birourile noastre sunt la 2 metri distanta, ma suna pe interior si-mi cere sa-i fac legatura cu alti colegi de pe teren, lucru pe care ar putea sa-l faca singur.
Sunt chestii minore, dar zilnice ele te pot scoate din pepeni, poate si din simplul fapt ca e primul meu job, si nu sunt inca obijnuita cu frecusurile sefilor
Saby
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:25
OK.... am sa incerc sa fiu scurta. Fostul meu sef, care doar ca paranteza , avea la fel de multe clase ca si trenul,... mai avea si o extensie nervoasa numita sotie.. cu aceeasi nationalitate si cu la fel de multa carte. Ideea este: culmea orelor peste program -21 DE ORE- a doua zi, deci aceeasi, la 9 la munka. Cea mai iubita fraza a nevestei: "in Romania from 10 people 10 it's stupid"( e citat ) A lui: "you are not here to think" sau " i don't pay you to think" Avea si faze inocente de genul... in sedinta din cand in cand ii curgeau bale din gura , , sau se scobea in nas. Eu lucram ca designer, apoi marketing manager. Am primit calculator dupa aproape jumatate de an, dar mi se reprosa in tot acest timp ca nu imi citesc mail-urile. Ce sa spun... urlete, spume la gura non stop.
I-as cumpara o babetica, ca sa faca fata sedintelor lungi, si un drum DUS in Israel pentru el si toata familia lui.
Cam atat...ca sa nu va plictisesc
e_l_e_n_a
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:36


Lucrez de aproape cinci ani cu un sef , care este paralel cu activitatea pe care o coordoneaza .Nesuferit este un fel dulce de a-i spune , defapt este un om needucat, cand este suparat de subalterni incepe sa injure ca la usa cortului si din handicapa
ti si prosti nu ii scoate pe bieti angajati , care bine inteles sunt femei.Considera ca totul i se cuvine si de aceea se poarta ca un badaran si defectul cel mai mare niciodata nu asculta ce spune
persoana cu care se cearta.
Daca as fi zana Maseluta , pentru o zi l-as transforma in femeie
subaltern si l-as trata cu tratamentul proasto si handicapato.
Concluzia ii trebuie cumparata o oglinda si data cadou ca din
cand in cand sa se uite in oglinda si sa se vada asa cum este
Omul Negru.
tudoralya
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:40
Buna, cred ca seful meu este cel mai nesuferit:sunt manager restaurant si numai spun datile cand am cumparat din banii mei nenumarate lucruri pentru a numai afla el ca sa nu inceapa scandalul.Este super imposibil,iti dau o multime de sarcini pe care trebuie sa se indeplinesti in acelasi timp,si desi vede ca alerg de numai stiu de mine sa rezolv problemele incepe sa se crizeze si urla ca un disperat,deci munca cu el e un stress,cand incep o zi de munca deja ma gandesc:,azi de ce o sa mai urle la mine,ca efectiv URLA DIN orice!imi vine sa-i dau una sa numai tipe,a ajuns sa numai sport sa tipe,a si in orice problema el are dreptate si eu sunt de vina pentru tot,absolut tot, si mai ales ca pleaca oamenii de la munca tot eu sunt devina,ca urla el la ei ca un disperat.Si lunar gaseste cate un motiv banal sa imi opreasca bani din salariu.
Credeti-ma ca nu tiu cine ar putea sa lucreze cu unul ca el,nu mai stiu cat mai suport,lucrez cu el de 5 ani...........grei.
VA pupicesc!
lili797
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:45
irinagabriela2
Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Negru sau Alb? 1250 De la: cely 13 Aprilie 2013 20:31
In ce consta "fenomenul 2012"?? 300 De la: walkiria 15 Decembrie 2010 23:28
CURIOZITATI 14 De la: KNIGHT_31 25 Decembrie 2010 22:32
la mare....la soare... 31 De la: garbo165927 30 Iunie 2011 18:45
Probleme Auto si GPL 3 De la: InstalatiiGPL 15 Aprilie 2014 07:32
Setari Cookie-uri