Buna dimineata !

Se pare ca nu am somn la aceasta ora desi ma simt obosit fizic.
O sa formulez urmatoarea intrebare "poti iubi doua femei in acelasi timp"
Va rog sa nu va dati cu parerea vreau raspunsuri argumentate, daca tot decurge ok va spun si continuarea.
garbo_468271
Postat pe 31 Mai 2017 03:12
Ciudatii care posteaza tot felul de anomalii, mai bine s-ar abtine de la a mai posta ceva! Cum dracu' sa poti iubi doua femei in acelasi timp? Si sa insiri pe nu stiu cate topice... Cat de anormal sa fii? Cat de lipsit de minima rusine macar, sa fie CIUDATUL asta cu topicul, ca grauntele ideatic ce permite fiintei umane sa se numeasca om, e oricum ZERO barat, in cazul sau...
roxana1deac
Postat pe 1 Iunie 2017 00:42

Si te mai surprinde asta???
Inca te mai mira faptul ca in lumea asta, cu koooru' in sus, ciudatzeniile sint practic un fel de ... norma sociala?!?

Iar normalul de-l stiam noi nici macar nu mai exista, pt. ca a devenit chiar el ... anormal!


Eu nu ma mai minunez de ceva vreme...
Da' nu pot sa nu ma intristez si ma ingretzosez...
garbo101426
Postat pe 1 Iunie 2017 01:37
Pe net, cea mai mare responsabilitate o au chiar adminii site-urilor.

Da' care insa se observa cu mare usurintza ca, din motive de ... trafic si rating, sint de cele mai multe ori...

...'perfect' iresponsabili!
garbo101426
Postat pe 1 Iunie 2017 01:57
Sigur! Poti iubi si 3, dar nu esti indragostit. Pe fiecare o iubesti, probabil, pentru ceea ce iti ofera... si fiecare dintre ele iti ofera altceva. Dar dupa cum stim astea sunt relatii complicate. Deci pe scurt raspunsul este da.
Ea43
Postat pe 3 Iunie 2017 05:39
Relatiile sint doar ... relatii.
Necomplicate de regula la origine...
Complicalitatea relatiilor, ca sa zic asa, 'izvoraste' exact din ce spuneai pe celalalt topic:

...din CARACTER.

De fapt, de cele mai multe ori, tragic e ca rezida in fapt doar din...

...LIPSA acestuia!

Oricum, e prima oara in viatza cind aud ca intre a iubi si a fi indragostit n-ar fi in fond absolut nici o legatura!
Desi pina si dragostea de tzara si iubirea de patrie sint cam acelasi lucru.
Chiar daca fatza de patrie n-ai cum sa fii prea ... epidermic.
Decit daca si ... mori pt. ea!...

'Sacrificul' uman de sine facut siesi, da' totusi pt. alta fiintza umana e, pina la urma, tot un fel de ... a-ti da viatza, nu?

In miinile altuia...
garbo101426
Postat pe 3 Iunie 2017 09:26
Interesant. Si cred ca ar fi foarte interesant sa auzim continuarea. Probabil vine dintr- o experienta de viata răvășitoare. Eu as vrea sa aud ! (Bine, vorba vine sa aud, sa citesc... de fapt)
Miafarow
Postat pe 4 Iunie 2017 06:30
Si eu tot astept continuarea Mia, dar cred ca initiatorul topicului s-a pierdut printre iubiri.
Buna dimineata :)
Rotty
Postat pe 4 Iunie 2017 08:08
Buna dimineata si tie, Ro. Am vazut cazuri interesante in acest sens. Oameni care erau in aceasta situatie, constientizau, se framantau, iar unul a avut chiar puterea sa aleaga, cerebral fiind si cu "framantari morale". Vorba vine. Binenteles ca '"a ales" prost, ca intotdeauna. De fapt a fost o întâmplare "draguta". Intre timp doamnele aflasera una de cealalta si parasita, sa zic asa, se retrasese din joc fara preaviz. Cand s-a hotarat sa-i spuna, ea plecase de fapt, dar a zis ca nu voia sa piarda spectacolul. Din pacate domnul imi este ruda prin alianta. Acum este singur. Si foarte trist. Stie ce ar vrea, zicecel, dar l- a parasit norocul, nu numai femeile. De aceea chiat eram curioasa.
Miafarow
Postat pe 4 Iunie 2017 08:48
Buna dimineata!Da poti...de ce nu???Pe fiecare in felul ei!
garbo215528
Postat pe 11 Iunie 2017 07:20
Da se poate..jnsa cand ajungi sa iubesti a doua pers imseamna ca prima nu ti msi ofera ce vrein o msi iubesti cu adev esti doar atasat si nici nu vrei a renunta la,ea...da se poate...insa e f complicat
allexxa26
Postat pe 11 Iunie 2017 07:58

Sexual vorbind, deci instinctual, adica ... darwin, omul este in mod clar ... poligam.

Daca bagam si chestia aia de cica-i zice ... constiintza, atunci moralmente, adica ... divin, omul este monogam.


Grea dilema, huh?


Acu' optiunea (liberul arbitru, nu?) e a oricaruia dintre noi, depinzind doar de directie umana - constient asumata! - in care vrea s-o ia fiecare:

...Spre asimptoticul Ubermensch nietzsche-an

sau spre...

...cotzcaiala primitiva din care ne 'zbatem' de mii de ani saaa...

...emergem?!?

Oricum, cine-i interesat chiar public de asemenea 'subiecte' ... hot, e cit se poate de clar ca il/o doare la basca de morala si in mod sigur ca n-a reusit inca sa se 'traga' de tot din...

...maimutza primordiala!
garbo101426
Postat pe 11 Iunie 2017 07:59
Iubirea,este un sentiment irational!!Argumentul pretinde un raspuns rational.Nu confunda,indragostirea cu IUBIREA ,sunt doua lucruri diferite.Cand ne indragostim,mintea noastra ne minte!Ne indragostim de propria noastra proiectie.cand ne indragostim ,nu cunoastem persoana din fata noastra.Suntem atrasi de o imagine la inceput,imaginea inseamna ambalajul unui cadou sa spunem,restul este propria nostra proiectie.Adica:Vad o cutie frumos ambalata,dar nu stiu ce este in ea,mintea mea va crede ce vrea ea sa creada .Imi imaginez continutul ei in functie de nevoile mele.Mintea incepe sa proiecteze in persona respectiva tot ce am eu nevoie.Daca persoana este draguta mintea mea o sa complecteze,,,ca ar fii si tandra,si gospodina,etc,orice imi doresc eu de la o persoana,,asta tine de partea cu indragostirea.Apoi incep sa petrec cat mai mult timp cu persoana respectiva,ne cunoastem pe toate planurile,exista mai multe posibilitati:fie persoana nu este deloc cum mi-am imaginat eu,si atunci proiectiile mele cad,intru in faza de dezamagire sau,,dezdragostire,,cum se spune,fie proiectiile mele se confirma si trec la etapa de iubire,fie o parte din proiectii se confirma altele nu si atunci depinde daca partea care se confirma din proiectiile mele este mai importanta. In opinia mea,atunci cand as iubi doua persoane,as alege-o pe a doua,,daca prima era ce trebuie,adica iubire autentica,a doua nu ar fii existat!!!!Iubirea autentica ,inseamna ca ai gasit deja tot ce iti doresti, si nu mai cauti altceva.Succes in alegeri!!!
garbo_389291
Postat pe 11 Iunie 2017 08:57
Poți iubi și 10 femei ...dar pe fiecare o iubești altfel..Iubirea totala, poți să o daruuesti unei singure femei , cea căreia vrei să-i dăruiești totul...fără să mai împărți cu altele femei..Între iubirea fizică și cea de suflet...e o diferență foarte mare...că sa nu mai vorbesc de cea absoluta , totală..
Gigica_Hardea_1
Postat pe 11 Iunie 2017 12:39
Iegzact.
Haremul, sau căutăm exemple în Vechiul Testament.

Eu chiar te rog să vb!
Axl_R
Postat pe 11 Iunie 2017 14:47
Da...după forma " peiorativă " a întrebării , poti iubi şi mai multe femei după cum iubirile pot îmbrăca mai multe aspecte ! " Teoretic" , numai faţă de o singură femeie în acelaşi timp poţi nutri o atracţie fizică si-o dorinţă sexuală !
Ana_Andreina
Postat pe 11 Iunie 2017 21:38

Unii nu trebuie sa-si impuna de jena societalilor sa nu degenereze in a iubi doua, cinci, zece sau cate femei o o "iubi" neica 271, cu o urma de molecula cerebrala, de-a deschis topicul... (iubeste-le 271, dar fara sa ai pretentii ca ai putea chiar sa iubesti vreodata)...
Vine firesc din structura celor mentionati, care nu-i de a fi tentat(a) si de a respinge, in cel mai normal, moral si fericit caz.
Damiana_Sararu
Postat pe 12 Iunie 2017 07:57
Daca neam intalni face to face si am sta vorba putin ti-ai da seama ca dintre noi doi tu esti cea ciudata. Dar stii care este problema? Nu as suporta sa stau fata in fata cu o persoana ca tine niciodata.
garbo_468271
Postat pe 21 Iunie 2017 14:13
De la: garbo101426, la data 2017-06-21 14:40:44
Bai, retardel obsedat sexual, da' ti-ai pus problema ca poate nu exista nimeni sanatos la cap pe planeta asta care sa fie de acord sa stea fatza in fatza cu o euglena bok-o-trofa aidoma tie, cam timpita si mult prea la vedere cu...

...'caracterul' eminamente gonadic?!?


Si asta pt. ca e cit se poate de evident ca esti teribil dee...

...'neam ' prost?!?


Vad ca stai bine la capitolul jigniri online. Aproape ma faci sa cred ca neuronii tai mai au o sansa.
Ce sa zic esti un hybrid veritabil dar nu stiu de ce iti faci simtita prezenta toxica si faci off topic. Te rog sa te abtii si sa-ti cauti de joaca in alta parte.
E valabil pentru toti, nu am nevoie de parerile voastre. Am crezut ca am fost clar de la inceput vreau doar raspunsuri bine argumentate.
Oricine se pricepe sa judece si sa jigneasca. As putea sa incep sa-i fjignesc pe toti cei care ma judeca sa ma leg de mamele lor de familiile lor dar nu de asta sunt aici.
Va rog pentru ultima oara, daca nu aveti un raspuns sustinut de argumente solide exprimati-va parerea in alta parte.
garbo_468271
Postat pe 21 Iunie 2017 15:47
Valabil in primul rand pt. tine 271. Deverseaza-ti topicele cretine in alta parte.
Damiana_Sararu
Postat pe 21 Iunie 2017 15:55
Sunt casatorit de 4 ani cu sotia mea si suntem impreuna de 14 ani. Lucrurile au inceput sa mearga prost intre noi in urma cu 6-7 ani motiv pentru care am crezut ca daca o sa-i fac pe plac si o sa ne casatorim totul se va schimba in bine, lucru care nu s-a intamplat. Am continuat sa sper si am zis ca un copil ne va face sa vedem lucrurile altfel, dar relatia noastra nu s-a imbunatatit. Sotia mea Ana este o persoana foarte orgolioasa si incapatanata si vrea sa controleze tot ce are legatura cu ea. Atat timp cat ea crede ca detine controlul totul e ok intre noi dar cand acel sentiment dispare din diferite motive apar certuri monstroase intre noi.
Nu sunt un sfant si nici sotul perfect am inselat-o pe Ana de multe ori, nu am reusit sa mai tin cont dar imi amintesc ca prima data s-a intamplat acum 6 ani, nu a aflat nimic niciodata dar banuie ea ceva. Ana este frumoasa ma atrage o iubesc si tin la ea foarte mult nu as permite sa I se intample nimic rau niciodata.
In urma cu cateva luni am intalnit-o pe Patricia. O tipa cu 10 ani mai mare ca mine, frumoasa comunicativa cu un zambet superb tot timpul pe buze. La a 3a intalnire m-a intrebat daca am pe cineva i-am spus ca sunt casatorit am simtit ca nu a primit raspunsul usor, nu a spus nimic dar urmatoarele doua saptamani m-a evitat. Ne-am intalnit din nou intamplator si de atunci ne vedem aproape zilnic. Am petrecut nopti, dimineti si zile intregi impreuna totul fiind foarte armonios dar cand plecam o lasam plangand. Mi-am dat seama de asta cand mi-am uitat telefonul la ea si m-am intors dupa el. A incercat sa ascunda fata plansa dar o cunosc suficient de bine sa-mi dau seama. Cand sunt cu ea ma simt de neoprit, facem totul impreuna, avem ganduri comune iar in pat parca suntem facuti unul pentru celalalt. Simt ca o iubesc si ca sentimentele pentru ea continua sa se dezvolte dar nu pot renunta nici la Ana.
Stiu ca va veni momentul cand voi fi nevoit sa aleg pentru ca simt ca pierd controlul asupra situatiei dar vreau sa ma asigur ca alegerea mea nu le va afecta indiferent pe care as alege-o.
garbo_468271
Postat pe 21 Iunie 2017 16:57

Nu ne intereseaza, e doar treaba ta si repet, deverseaza-ti prostiile in alta parte. Sunt si adulti care fac lucruri bune cu viata lor, nu-i afecteaza pe ceilalti, nu intampina probleme cretinoide si nu-si complica inutil viata. Ce vrei sa faci cu viata ta, tu ar trebui sa stii, nu e problema nimanui altcuiva.
Damiana_Sararu
Postat pe 21 Iunie 2017 17:36
De la: garbo_464798, la data 2017-06-21 15:55:29Valabil in primul rand pt. tine 271. Deverseaza-ti topicele cretine in alta parte.

Vrei sa ma convingi sa ma deversez in tine?
Nu te obliga nimeni sa citesti topicuri care nu-ti convin dar in stupizenia ta incontrolabila mai faci si comentarii dezorientate.
garbo_468271
Postat pe 21 Iunie 2017 17:54
De la: garbo_464798, la data 2017-06-21 17:36:32
Nu ne intereseaza, e doar treaba ta si repet, deverseaza-ti prostiile in alta parte. Sunt si adulti care fac lucruri bune cu viata lor, nu-i afecteaza pe ceilalti, nu intampina probleme cretinoide si nu-si complica inutil viata. Ce vrei sa faci cu viata ta, tu ar trebui sa stii, nu e problema nimanui altcuiva.

Esti retardat sau doar nu stii sa citesti? Nici pe mine nu ma intereseaza opinia ta si nici a altora. Am spus-o si mai devreme ca nu ma intereseaza parerea nimanui dar tu insisti atat de mult sa-mi arati ca excelezi in prostie. Tu crezi ca esti in masura sa-mi spui mie ce ar trebuii sa fac sau cat sa-mi complic eu viata?
Din punctul meu de vedere nu esti decat un sclav care isi traieste viata dupa cum ii dicteaza altii.
Cauta-ti de joaca in alta parte.
garbo_468271
Postat pe 21 Iunie 2017 18:09
Atunci de ce scrii pe un forum, pe o platforma publica?
Nu esti decat un gunoi, iar logica ta si limbajul folosit in postarile tale o demonstreaza perfect.
Damiana_Sararu
Postat pe 21 Iunie 2017 18:38
Nu ai permite sa i se intample nimic rau.
Deja tu ai renuntat la ea. Ai renuntat la speranta de a te intelege cu ea, de a avea o relatie. Dar nu i-ai spus si ei despre renuntarea ta si te ai prefacut ca va intelegeti si ca o accepti asa cum e.
Daca o iubeai....si o respectai ...te-ai fi despartit de mult. Sau macar dupa ce ai inselat-o. I-ai fi spus adevarul. Si ai fi suportat crizele de furie si dezamagire. I-ai rapit dreptul Anei de a sti adevarul si dreptul Patriciei de a fi ferciita.
Asta e parerea mea.
Deliaaa
Postat pe 21 Iunie 2017 20:45
Crezi ca merita sa fie fericit?! Si vina nu-i doar a lui.
...Crezi ca el isi iubeste sotia, avand in vedere ca atunci cand iubesti nu suporti nici ideea de a te atinge alta/altul, daramite sa mai dezvolti sentimente... E doar un om care-si indeplineste anumite nevoi. Daca-si iubea sotia, nu exista amanta, si inutil sa mai spun, daca-si iubea amanta nu mai era sotia in viata lui. Insa lui ii place sa traiasca nu dupa cum ii dicteaza altii. De parca a iubi o singura persoana inseamna sa traiesti dupa cum vor ceilalti ...
Ba chiar dimpotriva, pt. ca a fi rau si imoral e mult mai tentant in randul lumii, iar badea asta care IUBESTE cica, o dovedeste.
Damiana_Sararu
Postat pe 21 Iunie 2017 21:15
Eu nu sunt aici sa condamn pe cineva. Si nimeni nu poate sa judece o persoana pana nu e in papucii lui sau ei. Toata lumea stie care sunt regulile. Nu toata lumea stie sa fie sincera si sa isi asume ceea ce face. Din diverse motive, principalul ar fi ca au impresia ca nu conteaza.
Insa cel care a postat a trait o viata de semiburlac fiind casatorit. Si a intalnit o femeie pentru care are sentimente. Ar fi fost mult mai simplu sa o confrunte de prima data pe sotie, sa recunoasca ceea ce simte si ca el nu e capabil sa ii mai fie fidel. Si ar fi ajuns amandoi la o solutie, oricare ar fi fost ea. Acum ar fi putut avea o relatie normala cu Patricia. Si Ana ar fi avut destul timp in sase ani sa isi revina, poate sa isi refaca viata, sa il ierte, sa isi atenueze tendinta spre control, tendinta care poate a aparit tocmai din cauza semnaleleor pe care le primea de la sotul ei, etc...
Eu asa as vedea o relatie si cel mai mare rau facut Anei este lipsa confirmarii din partea sotului. Confirmarii ca ceea ce simte ea e adevarat. Minciuna este cel mai mare rau. La ce fel de rau s a referit? Fereste ma Doamne de prieteni (sot) ca de dusmani ma feresc singur. Si acum ca tot s a indragostit, Ana va primi un dublu soc. Nu numsi ca sotul nu o mai iubeste dar iubeste pe alta. Sau daca nu va primi ....habar nu mai am.Mai bine ma bucur de racoarea serii si ma uit pe geam sau ies afara. Nu am nimic comun cu aceasta situatie dar mi se pare ca trei persoame sufera pentru lasitatea uneia dintre ele. De aia am comentat.

Deliaaa
Postat pe 21 Iunie 2017 22:31
Iar Patricia aia il vrea numai pt. a-si face mendrele. L-a intrebat daca are pe cineva abia la a treia intalnire si nici ulterior nu i-a dat de inteles ca si-ar dori ca el sa divorteze. Deci iubirea e in caputul lui. Pt. doua muieri, sa ne intelegem....
Damiana_Sararu
Postat pe 21 Iunie 2017 22:46
Nu am de unde sa stiu. Unii nu isi ingradesc iubirea in percepte morale. Pana la urma se plateste tot. Tocmai asta e...cel mai frumos ar fi sa nu faci compromisuri de genul asta.
E viata lor si fiecare iubeste pe cine vrea. Ar fi ingrozitor sa existe politia iubirii. Si bineinteles fiecare suporta consecintele intr-o forma sau alta. Nu judeca....si ai grija de viata ta. Cam asta fac eu de la un timp.
Seara faina!
Deliaaa
Postat pe 21 Iunie 2017 23:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poti sa fii barbatul unei singure femei,sau femeia unui singur barbat? 54 De la: Gmihaela 6 Martie 2011 12:00
ce te faci cand iti apare in cale dragostea,iar tu esti maritata si ai si copiii de crescut? 24 De la: bluelight 18 Noiembrie 2009 04:27
Cum sa fac sa fie totul in regula?! 49 De la: office_salinasusesi_ro 16 Septembrie 2010 00:24
iadul meu 50 De la: quasaria 25 Aprilie 2011 16:56
Buna 10 De la: Axl_22 10 Octombrie 2011 22:16
Setari Cookie-uri