Amantele....in triunghiul conjugal!

Ce parere aveti despre amante? Oare ce cauta un barbat intr-o relatie in afara casatoriei? Statutul de amanta este degradant? Astept raspunsuri sincere....nu ironice!!! Multumesc!
Mihrimah
Postat pe 25 August 2014 19:54
Na, dacă zic ce cată, sunt sigură că te superi.

Axl_R
Postat pe 25 August 2014 19:59
" Statutul de amanta este degradant? "

Ti-ai gasit unul insurat ?
Rotty
Postat pe 25 August 2014 22:34
E la moda Frau sef.
Dar Asta e UN rasp ironic nu sincer. Deci nu MA luati in seama

Barbatul in afara casatoriei cauta CE nu primeste acasa. ASA CA vezi CE.I oferi
vivacedonna
Postat pe 25 August 2014 22:59
Spune,te rog, nu ma supar!
Mihrimah
Postat pe 25 August 2014 23:08
De la: vivacedonna, la data 2014-08-25 22:59:59E la moda Frau sef.
Dar Asta e UN rasp ironic nu sincer. Deci nu MA luati in seama

Barbatul in afara casatoriei cauta CE nu primeste acasa. ASA CA vezi CE.I oferi :sm
Mihrimah
Postat pe 25 August 2014 23:10
Esti sigura? Dar daca primeste totul......acasa! Amanta ce rol mai are?
Mihrimah
Postat pe 25 August 2014 23:12
Intreaba.l PE el
Ceva reprezinta amanta. Altfel nu I.AR trebui Daca AR primi tot CE are nevoie acasa.
vivacedonna
Postat pe 25 August 2014 23:55
Cauta ALTA femeie. Oricit de frumoasa, desteapta si sexoasa e nevasta, nu e ALTA femeie. Faptul ca polenizeaza prin vecini n-are absolut nici o legatura cu ce are acasa, are legatura cu materialul din care e el croit. Atit. Daca iei un porc, asteapta-te sa guitze, nu sa latre....
Foarte multe femei isi cauta vini imaginare in casnicie, cind de fapt singura "vina" a fost la momentul deciziei de a se marita cu individul respectiv.
quasaria
Postat pe 26 August 2014 00:08

Trebuie sa.si exerseze talentul de macho man sa nu.si iasa din mina
AR Mai incerca si altfel de desert, nu doar savarina de acasa
vivacedonna
Postat pe 26 August 2014 00:53
Mihri , iote ca ai primit raspunsurile .
Rotty
Postat pe 26 August 2014 07:45
De la: Rotty, la data 2014-08-26 07:45:52Mihri , iote ca ai primit raspunsurile .
Mihrimah
Postat pe 26 August 2014 17:50
Da, le-am primit! Multumesc tuturor!
Mihrimah
Postat pe 26 August 2014 17:50
te intrebi daca e degradant sa fi amanta? da, este! cam cat de javra sa fi ca sa te bagi peste alta? bine...excluzand situatia in care amanta nu stie ca domnul e insurat sau intr-o alta relatie
si ce cauta daca are totul acasa? cum a spus si Q., o alta, probabil pentru ca ii este prea bine acasa sau... nu stiu exact, probabil ca nici ei nu stiu
Amor_Aeternus
Postat pe 26 August 2014 23:44
daca e "degradant"? Nu, daca asta e ce iti doresti, resturile de la masa altuia, atunci nu e. Daca iti doresti mai mult de atit, atunci e. Si nu e degradant in raport cu nevasta. Pe femeia aia nu o cunosti, si nu te-a intrebat pe tine cind s-a maritat cu el asa ca tu de ce ar trebui sa o intrebi pe ea? E degradant in raport cu el. E degradant in general sa mentii o relatie cu un barbat care stie ce asteptari ai si refuza in mod constant sa ti le satisfaca. Iar aici nu exista daca si parca. E un deal breaker, daca vrei: stabilesti ce vrei, discuti ce vrei, daca dl. e de acord sa dea nevasta la o parte si sa fie cu tine ok, iar daca nu e de acord, move on. Sa stai intr-o situatie care nu te satisface pe tine, il satisface doar pe el, e sclavagism. Si da, sclavagismul e degradant.
quasaria
Postat pe 27 August 2014 00:42
nu se poate generaliza....de ex,contesa walewska a fost amanta lui Napoleon....in timp ce nevasta lui il insela pe rupte si se certa cu el ca la usa cortului,Walewska,care era maritata cu unul de 80 de ani,din cauza ca era din familie veche de 500 de ani,care i-a impus asta,l-a iubit sincer pe napoleon,si au avut si copiii impreuna....au ramas toata viata adica cat a trai napoleon,iubiti....mi s-a parut romantic.
In rest,nu stiu...fiecare situatie este unica si diferita....
pe aici prin grecia,s-a facut o emisiune,cu rusoaice care au venit sa lucreze la familii in casa,,si pana la urma grecii au divortat de sotii,si au ramas cu rusoaicele....asta mi se pare nedrept...
daniilia
Postat pe 31 August 2014 01:08
Dep[inde ce inseamna "totul " pentru el . In suficient de multe cazuri nu-si doreste "totul" ci doar acel ceva care sa il faca fericit in acel moment . Amanta are acel "ceva" de oferit de care sotul are nevoie.... In rest....NIMIC.
ackentina
Postat pe 31 August 2014 02:56
asa cum s-a mai spus pe aici, depinde de "filosofia personala" a fiecaruia... daca nu ti se pare "de porc" sa inseli, nu ti se pare nici degradant... exista, totusi, uneori, "circumstante atenuante" pentru faptul ca inseli, respectiv atunci cand "de porc" e femeia / barbatul pe care o / il ai acasa... cat despre intrebarea "daca-i de porc, de ce ai luat-o / l-ai luat?", asta e un alt subiect dintr-o alta poveste...
garbo_395858
Postat pe 31 August 2014 03:48
Un comentariul : Eu ! .
1 ) - Cuplul format , casatoria ... etc , nu are la baza sentimente reale de Dragoste , Iubire , dorinta de convietuire intr-o FAMILIE ... etc .
2 ) - Sunt si barbati mai potenti SEXUAL ( va rog nu confundati SEXUL cu preludiul ... oral ) , nu se simt satisfacuti , " MULTUMITI " doresc mai mult si... . oferindu li-se provocari mai cad si Ei in ispita .
3 ) - In lume sunt mai multe femei decat barbati . Ce trebuie facut cu ele ? . Au si ele nevoi sexuale normale ( Da sau Nu ) ? .
PS . In mod natural toate femeile din lume poseda un loc SPECIAL destinat pentru sex dotat exceptional cu toate cele de Creator ( Natura ) . In consecinta eu unul nu le consider DOAMNE pe cele care ofera asemenea servicii ( pentru acest " serviciu " mai sunt ... si " tarfe " ) .
Am facut un comentariu . Va multumesc de intelegere .
Petrica_Bratan_1
Postat pe 31 August 2014 04:40
De la: quasaria, la data 2014-08-26 00:08:05Cauta ALTA femeie. Oricit de frumoasa, desteapta si sexoasa e nevasta, nu e ALTA femeie. Faptul ca polenizeaza prin vecini n-are absolut nici o legatura cu ce are acasa, are legatura cu materialul din care e el croit. Atit. Daca iei un porc, asteapta-te sa guitze, nu sa latre....
Foarte multe femei isi cauta vini imaginare in casnicie, cind de fapt singura "vina" a fost la momentul deciziei de a se marita cu individul respectiv.
garbo099200
Postat pe 31 August 2014 06:25
Depinde de caracter, asa-i construit fizic, altădată e nemultumit de sotia sa, cititi zodiacul cu daracterul psihologic, e important.
garbo305782
Postat pe 31 August 2014 08:12
Daca te multumesti cu "firimituri de la masa lui bogata",daca crezi ca tu esti mai frumoasa,mai desteapta....sa stii ca nu pentru alta isi inseala barbatul partenera,o inseala ca asa este el construit sa insele.Sunt cazuri si cazuri,dar cei mai multi inseala ,apoi mor de frica ca afla sotia,iubita, si stii de ce ? Nu au coloana vertebrala,sunt lasi.Nu ramane intr-o astfel de relatie,iti vei dustuge sufletul si vei suferii,in orcare situatie.Daca se satura de tine si te lasa ,vei suferii,daca renunta la partenera lui,vei suferii,pentru ca vei ramane cu sentimentul vinovatiei,iar mai tarziu nu se stie,treci si tu prin aceeasi mizerie !
Nu uita"cine seamana vant,culege furtuna"....hotararea este insa a ta.
Aurelia_Cirstea_1
Postat pe 31 August 2014 08:23
De cele mai multe ori sotiile dupa ce au aceasta denumire incep sa se nerglijeze, sa nu mai vorbim dupa ce nasc., se ingrasa, sunt sleampede in casa. Si normal ca omul tinde dupa ce si-a ales o femeie supla, ingrijita. De fapt isi iau sotul sa viceversa drept proprietate, ii interzice sa mai iasa cu prietenii/ prietenele , sa dea o fuga pana lka mamica singur/ singura.Marea greseala este limitarea spatiului. Pai amantele sunt subtirele, ingrijite, atente sa nu deranjeze, etc/ Sau chiar isi gasesc adevarata iubire, primadata crezand ca e iubirea adevarata.Vad femei tinere pe strada atat de grase de neingrijite ca mie ca femeie mi-e sila sa o vad imbracasa sa nu mai zici dezbracata si sa mai faci si dragoste. Sunci pe toate partile, e atat de dizgratios sa vezi tenere cu gusa.
garbo273075
Postat pe 31 August 2014 08:26
Diversitatea duce la evitarea plictiselii,a platitudinii, poate întări o relaţie, cu condiţia să existe încredere şi nu gelozie ineptă
garbo231642
Postat pe 31 August 2014 08:26
În general, nimeni nu pleacă de bine de acasă, de obicei sunt probleme în cuplu. La amantă bărbatul vine bine-dispus, curat, aranjat, parfumat. Soția săraca are parte de latura mai întunecată, trebuie să fie și menajeră și bucătăreasă și grozavă în pat și să suporte și certurile și boala și stările lui proaste, singurul avantaj al ei fiind stabilitatea financiară, în cazul în care el cîștigă mai bine ca ea și nu cheltuie cu cealaltă. Acum pune și tu în balanță care dintre cele două situații e mai bună, soție sau amantă!
onegru
Postat pe 31 August 2014 08:47
Un barbat chiar si o femeie cauta intr-o relație "amant/a" ce nu gaseste in căsnicie ...
de ce se întâmplă asa e mult de discutat. ..
garbo047090
Postat pe 31 August 2014 09:53
Depinde ce iti doresti ... O relatie cu tinut de mana ... Sa fii nevasta si etc, sau nu ai timp si chef de asta si iti ajunge ce poate el sa ofere casatorit fiind. Daca stii ce vrei si esti constienta e simplu. Dar daca vrei sa ajungi nevasta si asta speri din relatia cu el, mai bine uital si mai cauta. Nu e bine sa desparti oameni si ajungi sa suferi. Daca nu vrei bataia de cap a unei relatii atunci e o relatie perfecta. Am vazut barbati cu neveste perfecte si le inselau cu femei mai in varsta si deloc perfecte... Nu va mai legati atat de perfectiunea asta si de cum sunt nevestele si cum sunt amantele, unele lucruri pleaca pur si simplu din comunicare...
zdrentisor
Postat pe 31 August 2014 10:23
Asta este parerea ta. barbatii nu inseala numai cu femei frumoase. sunt multi care au acasa o femeie foarte frumoasa si ingrijita dar o insala cu una foarte urata ( dupa normele societatii) dar care pentru el este frumoasa. Parerea mea este ca barbatii care inseala se simt inferiori femeilor pe care le insala, si in felul asta ei isi reduc complexele.
alias_flore
Postat pe 31 August 2014 10:25
Foarte degradant. Nu mai ești o femeie credibilă în nimic, nici în profesie, nici în familie, nici în societate!
garbo179567
Postat pe 31 August 2014 10:35
Amantele au existat dintotdeauna. Domnii sunt poligami din nastere.
Banuiesc ca intrebarea dvs ar fi alta de fapt...? Cand formulati astfel, consider ca nu sunteti pregatita emotional pentru a fi pe locul secund in viata unui domn.
Atat timp cat suntem impacati cu noi insine niciun statut nu este degradant , numai ca asta presupune caracter foarte puternic.
ea_din71
Postat pe 31 August 2014 10:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DORESC SA 3 De la: Laura_M 22 Decembrie 2010 16:06
comportamentul si ideologia feminina despre viata factor important in educatia copiilor. conceptul de familie si influentele negative capitaliste asupra lui. 11 De la: Ciresica 29 Decembrie 2010 20:53
Rau cu rau dar mai rau fara rau?! :( 4 De la: Scorpio13 20 Februarie 2010 17:24
Copiii indigo si 2012? 80 De la: pantera_neagra 27 Decembrie 2011 00:57
leoaica si fecioara 7 De la: garbo186574 3 Martie 2011 10:38
Setari Cookie-uri