21 de ani si...inca virgina

Buna all. Viata mea e simpla si totodata complicata sau poate anormala. Studenta in anul II am pus accent mai tot timpul pe realizarile profesionale decat amoroase ca sa spun asa. Astfel pana acum nu am avut niciun prieten. Motivul nu e ca as fi vreo hidoasa ci faptul ca am avut ocazii multe de relatii cu baieti dar niciunul asa cum as fi vrut eu. Ma rog nici foarte mult nu am iesit la petreceri sau altele iar despre cu cei intalniti in cluburi nu prea cred ca se poate dezvolta o relatie prea serioasa. Acum insa ies de 1 luna cu un tip si inca nu am vorbit de fostele relatii si cand o sa fie timpul o sa imi fie cam jena sa ii spun ca de fapt nu am mai avut nici o relatie si sunt si virgina. Aici ar aparea urmatoarele probleme/temeri ale mele: 1. mi-e frica de consecintele ca sa spun asa ale unui contact sexual(BTS poate nu ca exista prezervativ dar o eventuala sarcina); imi e frica enorm sa nu raman insarcinata pentru ca nici o metoda nu e 100% sigura adica prezervativul are doar 85% siguranta, pilule contaceptive nu sunt tocmai sanatoase pentru organism si a.s.m.d.
2.frica sa nu ma paraseasca dupa
3.daca tot am ajuns la varsta asta ar fi o prostie sa ii zic ca as vrea sa imi incep viata sexuala in cadrul unei casatorii?
As fi prea inapoiata sa vreau asa ceva?
Problema e ca de ce te temi nu scapi si o sarcina sau un esec dupa prima relatie sexuala m-ar termina. Stiu ca o sa spuneti ca exista atatea metode contraceptive dar niciuna nu e foarte sigura si nu exista nicio pastila pentru suflete frante.
4.sincera sa fiu mi-e putin jena(nu stiu daca e cuvantul potrivit) ca sunt virgina si la varsta asta cand majoritatea adolescentelor de 15 ani au experinta multa in domeniu deja.
Nu ma simt mai speciala ca sunt asa ci mai degraba anormala si rusinata cand vine vorba sa povestec cuiva de fosta/-ele relatii si eu nu am avut niciuna.Am fost nevoita sa mint in privinta asta (atat in ceea ce priveste relatiile cat si virginitatea- spunand ca nu mai sunt)colegelor de apartament sau colege de la facultate insa unui tip cu care ies nu pot sa ii spun minciuni. Asadar ce ma sfatuiti sa fac?Daca va rade de mine cand am sa ii spun ca nu am avut nicio relatie pana la varsta asta sau ma va crede nebuna.Dar si despre tot ce vam spus ce pareri aveti?
Multumesc anticipat de raspunsuri.O seara frumoasa.
JustElla
Postat pe 2 August 2014 00:30
Tu totdeauna pui raul inainte???
Cam asta faci acum
vivacedonna
Postat pe 2 August 2014 01:13
Ella, daca tot ai asteptat pina la virsta asta poate poti sa astepti in continuare pina cind te vei apropia sufleteste suficient de mult de el sa nu iti pui problema ca ride de tine...si sa poti sa ii spui orice. Altfel, sorry daca iti spulber iluziile, sexul e doar gimnastica. Sensul apropierii dintre doi oameni e altul. Iar pentru tine individul cu care iesi de o luna e total strain, din moment ce iti e teama sa discuti cu el.
In ce priveste sarcina: putin probabil dar da, teoretic se poate intimpla de cite ori faci sex. Inclusiv sex protejat. Orice barbat care te vrea iti va spune oh, nu...cu mine nu se poate intimpla pentru ca eu sint master of disaster si stiu clar cum sa procedez. Nu crede.
Parasirea dupa: si asta se poate intimpla. De cite ori investesti incredere intr-un om, accepti si premisa ca te poate dezamagi. Altfel nu investesti.
Sincer vorbind, cel mai rau lucru nici macar nu e sa te paraseasca. Relatiile toxice nu sint cele in care oamenii se parasesc, ci in care nu se parasesc si nici nu se pot intelege, si cosmarul continua si iti distruge 1,5, 10 ani din viata: uneori cei mai frumosi ani. Deci sint lucruri mult mai rele care se pot intimpla.
quasaria
Postat pe 2 August 2014 05:48
Când iubești, lucrurile ar trebui să meargă fără atâtea dileme! Ar trebui...
Axl_R
Postat pe 2 August 2014 08:42
Ella, in viata, fetele si mai ales fetele de la o varsta trecuta de majorat
incep sa-si fixeze prioritatile dupa o introspectie amanuntita a propriei
persoane in paralel cu oportunitatile ce se intrezaresc la orizont.
Fie ca ai fost sub "indrumarea" parintilor, fie ca studiul, colegii, prietenii
si activitatile tale au participat indirect la a-ti fixa idei au avut si au influenta asupra ta. E bine ca esti previzibila in cazul tau dar trebuie sa elimini fricile inutile." Din moment ce nu faci, nu capeti experienta!", nu poti ramane blocata in frica toata viata. Influentata nu te lasi(mi se pare normal)fiindca ai o altfel de personalitate nu ca esti tu anormala. Cine este diferit/a de ceilalti nu
este o ciudatenie in orice caz. Virginitatea la varsta ta nu este un impediment atat timp cat nu face rau organismului tau (din pct. de vedere biologic) Nu trebuie sa-i dai multe explicatii prietenului tau si nici nu trebuie sa ai vreo frica fata de reactiile lui sau ale tale ci doar sa constientizezi in mom. respectiv daca ceea ce "se cere" este ceea ce vrei tu. Odata si odata tot trebuie sa incepi cu inceputul, experimentezi pt ca insasi constructia corpului ti-o cere, altfel, risti sa "te transformi" intr-o fiinta ciudata. Asta este evolutia corpului uman si trebuie sa contribui la a-si urma cursul. "Baiatu'", daca simte de bine, te accepta asa cum esti! Sa nu crezi ca daca el nu mai este virgin (obligatoriu) are si experienta.
pitiTa_
Postat pe 2 August 2014 09:17
''Virginitatea la varsta ta nu este un impediment atat timp cat nu face rau organismului tau (din pct. de vedere biologic)''

Pita, iar filo?

Ia, fuguța la coafor! Ai o freză de la despicatu' firului în nșpe...


Axl_R
Postat pe 2 August 2014 09:20
daaaa, am stat in "capita"! =))

fug sa prind "furca" )))
Paaaa!
Axl_ tine locu' cald mami!
pitiTa_
Postat pe 2 August 2014 09:25
Axl_R
Postat pe 2 August 2014 09:29
Daca doresti un raspuns sincer, sa comunicam pe adresele de email. Eu: jean_catina5@personal.ro
Multa fericire!
garbo102479
Postat pe 18 August 2014 05:54
Scuze, te rog, adresa este jean_catina@personal.ro
garbo102479
Postat pe 18 August 2014 05:55
Esti cumva psihoterpeut sexolog Sau AI nevoie de.o virgina???
vivacedonna
Postat pe 18 August 2014 10:32
Draga mea, iti voi vorbi ca o mama (pentru ca am si eu o fata ca tine chiat putin mai mare si in aceeasi "categorie"cea a fetelor care au alte aspiratii si nu s-au last luate de "val") .
In situatia ta erau pe vremea mea majoritatea fetelor, adica ponderea celor care erau ca tine o domina pe cea care deja isi incepusera viata sexuala, trecand direct in probleme de cuplu,si necunoscand etapele frumoase ale adolescentei si ale inceputului de tinerete, in care plimbarile prin parc de mana , cateva saruturi luate pe furis,erau suficiente pentru a-ti umple sufletul de fericire !
Asa ca nu trebuie sa te simti complexata, ciudata sau in alt mod care te-ar pune in inferioritate si asta numai pentru s-au inversat ponderile de care iti spuneam ! Eu sunt convinsa ca peste nu multi ani se va reveni la ceea ce a fost candva foarte firesc si normal pentru ca aceasta democratie romaneasca prost inteleasa a creeat falsa impresie ca normalul este anormal si INVERS ! Lumea se va schimba, plictisita si scarbita de toate lucrurile care acum sunt la mare cautare si in mare voga .
In ce priveste prietenia ta cu acest baiat, eu pot doar atat sa-ti dau un sfat : vezi daca el este cel pe care l-ai asteptat si pe care ti-l doresti cel care te merita si care nu te va rani parasindu-te dupa putina vreme ! Vezi daca el este marea ta dragoste, daca il iubesti si daca si el te iubeste ! Daca nu, atunci mai asteapta, altfel va fi pentru tine o mare dezamagire, una mai mare dacat daca ai fi facut acest lucru la 15 ani, cand spiritul de adolescent te-ar fi facut sa treci mai usor peste o despartire ! Vreau sa mai stii ca TOTI avem o jumatate care ne asteapta sau care ne gaseste, mai devreme sau mai tarziu ! Continua sa inveti, sa te distrezi, sa speri si acest luscru se va intampla !
manudumi
Postat pe 18 August 2014 11:31
Virginitatea unei fete este un dar pentru barbatul care o primeste. Multi barbati nici nu au avut ocazia de a se culca cu o virgina. Tu trebuie sa te mandresti cu asta si sa te daruiesti celui care simti tu ca merita, nu trebuie sa o faci doar ca ti se pare tie ca ai "o varsta".
Apropos, a aparut la stiri o fata de 21 de ani, care vrea sa-si vanda virginitatea!
Are deja 2 oferte! Bineinteles barbati mai in varsta, cu bani...dar experienta s-ar putea sa nu fie prea placuta si cu urmari pentru tot restul vietii.
aquamarine
Postat pe 18 August 2014 15:13
Fii tare ! Rabdatoare si fie ca si in continuare sa fii cu bagare de seama si vei sti cand va veni momentul perfectul pentru tine si pentru jumatatea ta! P.S. : Doar fiecare are una ;)
Chiba_Nicolae_Florin_1
Postat pe 1 Septembrie 2014 19:59
Felicitari!!!!! Esti una din putinele fete cu capul pe umeri. Iti trimit un link care merita sa il vezi, nu numai tu ci oricine.https://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI. Chiar daca iti faci probleme ca cineva poate rade de tine, eu deja am trecut pe aici si afirma fara nici o rusine ca nu se poate lauda nimeni in lumea asta ca "s-a frecat" cu mine. Sa vedem cate persoane din cele ce citesc acest lucru pot afirma la fel? Si nu am ramas domnisoara batrana, m-am casatorit cu un om minunat si ma pot lauda cu o viata intima de exceptie. Bineinteles ca am avut aceeasi pretentie de la el (eu sa fiu prima in viata lui asa cum el a fost in a mea) . S-a dovedit un succes pe toate planurile. Nu uita ca dragostea nu inseamna sex. Si oferind sex nu primesti dragoste. Asta-i o aiureala a sec. XXI. Daca cineva te iubeste, te iubeste pentru persoana ta nu pentru ce poti in pat. Daca nu te iubeste, o va dovedi cand iti va cere sa treci prin patul lui. Iar "experienta" pe care o invoca unii este expresia frustrarii din cauza neimplinirii in viata sexuala inceputa prea devreme. Realitatea arata ca cele mai trainice casnicii sunt cele in care cei doi au pornit virgini. Fiecare varsta are frumusetea ei. Cei mai multi in zilele noastre prefera sa sara peste ea si sa traiasca experiente pentru alte varste. Nu vreau sa spun prin asta ca varsta ta nu e propice relatiilor intime ci ca atata vreme cat nu ti-ai inceput viata intima te poti bucura de avantajele tineretii, de exuberanta ei, de ce nu de atuul pe care il ai, acela de a fi libera de orice experiente neplacute in domeniul asta. In zilele noastre egoismul este ceva obisnuit si nici in viata sexuala nu se face exceptie. Fiecare urmareste doar placerea proprie folosindu-se de trupul celuilalt. Nu cred ca iti surade ideea de a te vedea un obiect folosit. Cu riscul ca cei mai multi sa considere ca am idei invechite, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti gasesti un baiat de calibrul tau. Din nefericire, cam ai de cautat. Si cand v-ati gasit treceti pe la starea civila si apoi bucurati-va din plin unul de celalalt. Viata intima este o parte importanta a vietii de familie si e traita din plin cand ambii contribuie in egala masura fiecare urmarind implinirea celuilalat. Iti spun acest lucru ca una care asta am facut si nu stiu cine se poate lauda cu ce ma pot lauda eu. Stiu ca asta contravine filozofiei sec. XXI, dar nu inseamna ca daca cei mai multi se arunca cu capul inainte (si se aleg cu neimpliniri, stima de sine scazuta, regrete, uneori consecinte ireversibile, sentimente de inferioritate si lista poate continua), trebuie sa faci la fel. Succes si tine-te tare. Lasa rautatile altora sa treaca pe langa tine, fiindca e doar invidie pura. Succes!!!
angel_forever
Postat pe 4 Septembrie 2014 21:37
Felicitari!!!!! Esti una din putinele fete cu capul pe umeri. Iti trimit un link care merita sa il vezi, nu numai tu ci oricine.https://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI. Chiar daca iti faci probleme ca cineva poate rade de tine, eu deja am trecut pe aici si afirma fara nici o rusine ca nu se poate lauda nimeni in lumea asta ca "s-a frecat" cu mine. Sa vedem cate persoane din cele ce citesc acest lucru pot afirma la fel? Si nu am ramas domnisoara batrana, m-am casatorit cu un om minunat si ma pot lauda cu o viata intima de exceptie. Bineinteles ca am avut aceeasi pretentie de la el (eu sa fiu prima in viata lui asa cum el a fost in a mea) . S-a dovedit un succes pe toate planurile. Nu uita ca dragostea nu inseamna sex. Si oferind sex nu primesti dragoste. Asta-i o aiureala a sec. XXI. Daca cineva te iubeste, te iubeste pentru persoana ta nu pentru ce poti in pat. Daca nu te iubeste, o va dovedi cand iti va cere sa treci prin patul lui. Iar "experienta" pe care o invoca unii este expresia frustrarii din cauza neimplinirii in viata sexuala inceputa prea devreme. Realitatea arata ca cele mai trainice casnicii sunt cele in care cei doi au pornit virgini. Fiecare varsta are frumusetea ei. Cei mai multi in zilele noastre prefera sa sara peste ea si sa traiasca experiente pentru alte varste. Nu vreau sa spun prin asta ca varsta ta nu e propice relatiilor intime ci ca atata vreme cat nu ti-ai inceput viata intima te poti bucura de avantajele tineretii, de exuberanta ei, de ce nu de atuul pe care il ai, acela de a fi libera de orice experiente neplacute in domeniul asta. In zilele noastre egoismul este ceva obisnuit si nici in viata sexuala nu se face exceptie. Fiecare urmareste doar placerea proprie folosindu-se de trupul celuilalt. Nu cred ca iti surade ideea de a te vedea un obiect folosit. Cu riscul ca cei mai multi sa considere ca am idei invechite, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti gasesti un baiat de calibrul tau. Din nefericire, cam ai de cautat. Si cand v-ati gasit treceti pe la starea civila si apoi bucurati-va din plin unul de celalalt. Viata intima este o parte importanta a vietii de familie si e traita din plin cand ambii contribuie in egala masura fiecare urmarind implinirea celuilalat. Iti spun acest lucru ca una care asta am facut si nu stiu cine se poate lauda cu ce ma pot lauda eu. Stiu ca asta contravine filozofiei sec. XXI, dar nu inseamna ca daca cei mai multi se arunca cu capul inainte (si se aleg cu neimpliniri, stima de sine scazuta, regrete, uneori consecinte ireversibile, sentimente de inferioritate si lista poate continua), trebuie sa faci la fel. Succes si tine-te tare. Lasa rautatile altora sa treaca pe langa tine, fiindca e doar invidie pura. Succes!!!
angel_forever
Postat pe 4 Septembrie 2014 21:37
Domnisoara , ai 21 ani . De ce trebuie sa te intereseze asa de mult sexul ?
De ce iti faci griji pentru o relatie cu un baiat in loc sa-ti termini facultatea ,
apoi sa te angajezi si cu o relatie serioasa . Ai putea sa provoci nervi si la tine si la baiat si apoi fis scoala . Tu hotarasti ce e rau si ce e bine pentru tine .
garbo_405328
Postat pe 6 Septembrie 2014 09:49
Nu ea hotaraste la 21 de ani, hormonii ei, si daca nu si-i tine sub control, !
Ei na, de parca tu, 328 nu faceai la fel, sau mai rau?

pitiTa_
Postat pe 6 Septembrie 2014 10:05
Daca a ajuns la 21 de ani inseamna ca isi poate controla hormonii.
angel_forever
Postat pe 6 Septembrie 2014 21:41
Statistic vorbind, ar putea sa-ti cada un aer conditionat in cap, in timp ce mergi pe trotuar. Ce facem in cazul asta, nu mai iesim din casa? Statistic vorbind, se pot intampla multe, la fel cum se poate intampla si ca tu sa ramai insarcinata.
Ce inseamna ca te-ai concentrat pe partea profesionala? Ai 21 de ani! NU ai cariera, crede-ma. La ora asta, ai doar sperante.Te-ai ascuns in spatele cartilor, pentru ca ti-a fost teama sa scoti capul in lume. Problema ta nu e frica de prezervativul defect, problema ta e frica punct. Frica de a trai un pic si de a face greseli. Si ce, daca faci greseli. Nu o se te mai iubeasca lumea? Ba o sa te iubeasca.
Ia-ti gandul de la sex. Du-te afara, fa-ti prieteni, iesi, fa-ti un hobby, place-te asa cum esti, bucura-te de viata. Femeile implinite se simt bine in pielea lor si asta genereaza foarte multa atractie in randul barbatilor.
Si cand se va intampla, se va intampla. Nimeni nu se asteapta sa faci flic-flacuri. Uite care e treaba: prima oara, nu e asa grozav.
Fa-o cu un prieten de incredere. Cand ai tu chef si cand te simti pregatita. Cel putin, asta iti va da foarte multa incredere in tine. Se pare ca percepi virginitatea ca pe un stigmat. Gresit. Dar sunt multe idei gresite la varsta ta. Vei intelege mai tarziu.
Si stai linistita. Nu o sa se rupa chiar la tine. Daca se rupe prezervativul, du-te direct la Loto si cumpara un bilet, pentru ca sansele sunt cam aceleasi.
De la o femeie care a asteptat pana la 21 de ani din aceleasi motive (more or less) ca si tine si care nu regreta absolut nimic. I did it my way!

garbo223651
Postat pe 7 Septembrie 2014 07:03
Chestia cu prietenul de incredere e foarte relativa. Dat fiind ca in viata de zi cu zi un om e intr-un fel si in pat e cu totul altul, un prieten bun e doar o alta loterie din care domnisoara noastra ve iesi sifonata. Fara sa am cu nimeni nimic, dragostea nu se dovedeste prin sex si oferind sex nu primesti dragoste. Dar cei mai multi nu iau in seama asta.
angel_forever
Postat pe 7 Septembrie 2014 10:32
De la: angel_forever, la data 2014-09-06 21:41:38Daca a ajuns la 21 de ani inseamna ca isi poate controla hormonii.



Cine nu si-i poate controla, i se scurteaza viata?
pitiTa_
Postat pe 8 Septembrie 2014 22:54
" Statistic vorbind, ar putea sa-ti cada un aer conditionat in cap... "



Rotty
Postat pe 9 Septembrie 2014 08:32
Vezi cat poate sa te astepte....vezi ce are in cap...pe cine a mai avut inainte...cat timp a stat cu ele, fii fata isteata si intereseaza te de el prin orice mijloc, vezi ce zice unu, una, altu, alta, nu te grabi in schimb sa tragi concluzii pripite, vezi cu cine umbla, anturajul e important :). Fii fata isteata, nu pot sa iti cer sa te folosesti de experienta la 21 de ani pentru ca observ ca nu ai. Dar nu e nimic, sfatul meu e daca ai un baiat prieten sa vorbesti cu el, da sa fie un baiat cu capul pe umeri, de preferat daca ar fi mai mare ar fi si mai bine. Da sa te simti tu comoda sa vb cu el. Cel mai bun sfat despre barbati nu ti l poate da o femeie, chiar daca a avut 1000, niciodata un barbat no sa zica ce gandeste cu adevarat, decat daca i ai intrat sub piele adanc. Mai mult de asta, e cineva aici care zice foarte bine....iesi in lume ....ridica ochii vezi ce se petrece in jurul tau, ai minte sa analizezi ce se petrece acolo. Da, fa o cu un prieten apropiat, sa te ajute, asta daca ai pe cineva :)
kosmos
Postat pe 9 Septembrie 2014 21:39
Virginitatea e doar o chestie biologica nu înseamnă nimic ... In schimb demnitatea si respectul de sine înseamnă.... Rămâi virgina pana la nunta sau schimba asta im seara asta dar fa-o cu respect pentru tine, conștienta si conform Dorințele tale ci nu presiunilor sociale.
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 19:21
De la: Rotty, la data 2014-09-09 08:32:35 " Statistic vorbind, ar putea sa-ti cada un aer conditionat in cap... "





Autsch!
Axl_R
Postat pe 12 Septembrie 2014 19:27
cautama si va fi bine



garbo337651
Postat pe 14 Septembrie 2014 03:49
christy_coco
Postat pe 21 Septembrie 2014 02:56
daca vrei sa vb hai sa vb pe alta pagina mai secreta ok sau trimitemi un imeil pe adresa asta purdeld@yahoo.com ok si vb
danut_33
Postat pe 21 Septembrie 2014 07:05
Iote cum sar "binefacatorii"...
Rotty
Postat pe 21 Septembrie 2014 07:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna seara 1 De la: maxalina 22 August 2012 20:54
oare barbatii pot fi fideli dupa casatorie? 200 De la: vuvuzela 5 Noiembrie 2010 20:39
sexul anal 189 De la: eu_geminy 13 Noiembrie 2010 00:31
Pentru ce are nevoie de mine .. 20 De la: nuti_vio 20 Iunie 2010 13:24
buna 2 De la: CRaluka 21 Iunie 2009 04:48
Setari Cookie-uri