Cancer la vezica urinara

Mama are cancer la vezica urinara, carcinom urotelial infiltrativ. Daca s-a vindecat cineva de cancer cu produse naturiste, rog sa ma contacteze.
dany0370
Postat pe 15 Decembrie 2013 18:14
buna!, in revista AS ai cautat? multa sanatate !
garbo_19362
Postat pe 22 Decembrie 2013 22:04
http://panaceo.biz/, ai incercat aici ...?
https://www.facebook.com/pages/Cancer-si-tratamente-naturiste/491861460875037
Un studiu american arata ca o substanta toxica dintr-o planta medicinala foarte populara si in zona de sud-vest a Romaniei este legata de peste jumatate din cazurile de cancer al tractului urinar din Taiwan, unde medicina traditionala este foarte raspandita, indica un studiu american dat publicitatii luni, relateaza AFP.

Acidul aristolohic este un carcinogen puternic care se intalneste natural in Aristolochia (Marul lupului), un ingredient folosit in diferite preparate traditionale asiatice pentru slabit, dureri reumatice, deranjamente la stomac.

La o cautare rapida pe Internet, site-urile naturiste din Romania recomanda Marul lupului ca fiind un factor curativ pentru: "boli hepatice si infectii recidivante la dermatoze rezistente la orice alta forma de tratament, tumori benigne si maligne sau boli ginecologice; rani; infectii genitale cu trichomonas, papiloma, chlamidya; abcese, furuncule, eczeme infectioase; hemoroizi".

Planta a fost recomandata in toata lumea, vreme de mii de ani, ca remediu in tot felul de afectiuni, dar astazi oamenii de stiinta constata riscurile serioase de nefropatii si cancere ale tractului urinar pe care consumul acesteia le implica.

In Taiwan, unde studii recente au aratat ca circa o treime din populatie a ingerat acid aristolochic in cursul ultimilor ani, incidenta formelor de cancer al sistemului urinar sau rinichilor este de patru ori mai ridicata decat in tarile occidentale unde intrebuintarea acestor plante este mai redusa, indica cercetarile publicate de Academia americana de stiinte.

Studiul a fost efectuat pe 151 de pacienti din Taiwan afectati de cancer al sistemului urinar, dintre care 60% prezentau mutatii ale ADN-ului specific legate de ingerarea de acid aristolochic.

Aceasta planta "a fost intrebuintata in toate culturile lumii" de foarte mult timp, a subliniat Arthur Grollman, autorul studiului, cercetator in cadrul departamentului de stiinte farmaceutice al Universitatii Stony Brook din New York.
In zona de vest a Romaniei, planta respectiva este cunoscuta sub denumirea marul lupului, in sudul Moldovei - curcubetica, iar pe malul Dunarii - buruiana de remf.
Acidul aristolohic a fost indicat ca vinovat pentru renumita nefropatie endemica balcanica, descrisa pentru prima oara in 1956, o boala care afecteaza populatia rurala din fosta Iugoslavie, Bulgaria si Romania. Faina produsa de taranii din aceste zone ajungea deseori sa contina seminte de marul lupului, buruiana care se raspandeste in lanurile de grau.

In anii ’90, un numar de femei din Belgia au semnalat insuficienta renala acuta dupa ce au luat un medicament pentru slabit care continea acid aristolohic.
In ultimul deceniu al secolului trecut, un tratament pentru scaderea in greutate continand acid aristolochic a fost contestat in Belgia, dupa aparitia unor cazuri de insuficienta renala la femei.
FDA a emis inca din 2001 un avertisment in legatura cu acidul aristolohic, dupa ce in 2001 doi pacienti au semnalat nefropatii grave in urma uzului de remedii naturiste continand Aristolochia.

In pofida interdictiei din numeroase tari de a consuma acest acid, raspandirea sa continua, in special prin produsele vandute pe internet, avertizeaza Arthur Grollman. "Numeroase tari l-au interzis, dar este in continuare disponibil pe internet. In realitate, in Statele Unite nu este interzis, ci numai importul sau", a mai mentionat cercetatorul american.
Citeşte mai multe despre: cancer, boli, tratament,
garbo_19362
Postat pe 22 Decembrie 2013 22:47
Draga mea,
Nu cunosc pe nimeni care s-a vindecat de acest tip de cancer cu tratament naturist , in schimb, stiu pe cineva care a avut acest tip de cancer, s-a operat la Bucuresti si acum e in viata.
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut si altfel. Sanatate multa va doresc, si tie si mamei ! E o mare fericire pentru un parinte sa vada ca fiului sau fiicei le pasa de el!
G.
Gabriela_Apostol_1
Postat pe 29 Decembrie 2013 16:07
Cel mai sigur e sa consume migdale. Doza preventiva e de 3 migdale pe zi, dar daca s-a imbolnavit deja eu zic sa te duci direct la sursa, adica sa cauti Edgar Cayce pe google, vezi ce a zis el despre tratarea cancerelor (e tipul ala care accesa dosarele akashice in transa) apoi selectioneaza o carte cu specificul care te intereseaza din culegerile de texte care au ca subiect sfaturile date de Cayce. La mine a functionat, dar vezi ca mama ta are o problema karmica. Asta se poate descoperi prin regresie psihohipnotica, dar e greu sa gasesti un profesionist realmente capabil sa o faca. De obicei sunt doar escroci mizerabili care iti iau banii si ...cam atat.

Daca ignori cauza karmica si te ocupi doar de aspectul material al bolii, nu se vindeca, sau recidiveaza la scurt timp.

Trebuie sa intelegi cauza bolii, care este intotdeauna karmica. E un fel de "lectie" obligatorie. Daca nu reuseste sa intelaga care este "mesajul"....lucrurile se inrautatesc.

Nu e greu de inteles, e ceva care vine din interior facand un bilant sumar al vietii subiectului.
Pare o tampenie, dar nu e. Sper sa intelegi, chiar daca eu nu stiu sa explic bine
rhyann
Postat pe 1 Ianuarie 2014 04:14
Conceptul holistic cuprinde 3 paliere la fel de importante si anume: trataemntul naturist, regimul alimentar si MENTALUL. Cancerul se poate vindeca dar numai daca este inteles si aplicat in totalitate acest concept. Niciun specialist serios din domeniul Medicinei Alternative, nu poate sa va asigure vindecarea, dar....este posibil cu multa rabdare si intelegere. Pentru o linie terapeutica si pentru celelate doua paliere intrati pe site:
http://www.cosmeticabio-zeolit.com

Postat pe 1 Ianuarie 2014 11:23
De la: dany0370, la data 2013-12-15 18:14:10Mama are cancer la vezica urinara, carcinom urotelial infiltrativ. Daca s-a vindecat cineva de cancer cu produse naturiste, rog sa ma contacteze.


Pana sa cauti tratament naturist cauta te rog un medic si nu te juca!

...daca ne gandim si matraguna este planta, nu?!
adeline
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:44
Nu a recomandat nimeni matraguna. Cum puteti raspunde in acest fel?Medicina alopata nu mai rezolva maladiile grave, deoarece farmacopeea moderna produce medicamente cu multe efecte secundare programate; se numeste afacerea boala; marii giganti farmaceutici nu au interesul sa produca medicamente care sa vindece, asadar afacerile lor prospera numai cu medicamente care leaga pacientul de cabinet. Ar fi bine sa va informati inainte sa dati verdicte de prost gust. Medicina naturista este adevarata medicina, deoarece Natura ne ofera tot ce avem nevoie. Tot viul planetar este sinergic si este pe acceasi lungime de unda cu Tatal Ceresc.

Postat pe 5 Ianuarie 2014 11:47
Imi place, imi place, imi place......mai putin chestia cu matraguna. Fetelor sau....ma rog! .... suntem pe aceeasi lungime de unda!
Citeste "Calatoria", e o carte scrisa de o americanca care a scapat de o tumora cat o minge de rugby daca nu ma insel. Practic nu e o calatorie in adevaratul sens al cuvantului ci mai mult o introspectie pentru a vedea unde s-a produs nodul energetic si a-l inlatura. In 6 luni s-a vindecat!
Doamne cat ma bucur! Am crezut ca sunt o ciudata, insa vad ca am dreptate!
Medicul meu de familie e medic homeopat si suntem la ea de cand a inceput chestia asta cu medicina de familie. E un medic excelent.

Va puuuuuup!
Gabriela_Apostol_1
Postat pe 5 Ianuarie 2014 21:21
Tatal meu a avut in vara cancer la vezica urinara gradul III, acelasi carcinom infiltrativ. A fost operat la Bucuresti la Spitalul Fundeni de catre Academician Dr. Sinescu. A fost f greu, dar acum e f. bine si i multumim dansului si lui D-zeu ca i-a salvat viata. Cancerul malign NU se trateaza homeopat indiferent de stadiu. Actionati rapid, pana ce nu apar si slte complicatii (metastaze). Sanatate multa sa va dea D-zeu!
garbo005038
Postat pe 6 Ianuarie 2014 16:52
Mergeti la medici specialisti oncologi! Tratamentele naturiste doar sustin organismul in lupta cu cumplita boala , la fel si homeopatia ! MULTA SANATATE !
garbo_392853
Postat pe 8 Ianuarie 2014 01:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AM NEVOIE DE AJUTOR! 1 De la: riana65 27 August 2008 19:04
cancerul de ovare 5 De la: Fusun_ge 19 Aprilie 2013 12:03
pete maronii ramase pe piele 5 De la: kristinyca 6 Aprilie 2010 10:43
Varice 1 De la: celini 12 Martie 2009 18:46
Depresia si anxietatea 53 De la: garbo_3491 3 August 2012 02:40
Setari Cookie-uri