sotie,mama....soacra!

dragelor
in forma asta ne urmam majoriatea cursul in viata. Abia asteptam sa ne casatorim suntem pline de vise si sperante. Nu pornim sau mai bine zis nu avem in suflet gandul ca nu va merge casnicia noastra bine. Speram ,iubim ,iubim.
In casnicia mea am intampinat probleme si din cauza mamei mele si si din a parintilor lui. Ei nu spuneau niciodata(sau cel putin nu mi-au spus direct)ca ar fi impotriva.Dar,Dar......
Pe de alta parte maica-mea care m-a crescut singura avea aroganta doamnelor de altadata, parintii lui erau prea saraci, erau needucati (e adevarat) dar in permanenta il jignea pe sotul meu si uite asa eram otraviti mereu.......Au trecut 24 de ani si nu ne-a fost usor.
Ai lui erau (vorbesc la trecut deoarece din pacate nu mai sunt printre noi) asadar au fost perete. Daca le deschideam usa bine,daca nu, nu .Nu le pasa ce facem , cum ne descurcam , daca ne este greu.Absolut nimic...perete. Maicamea in schimb asa ca noi snguri in greutatile noastre.
Naiva, in tinerete credeam ca am sa ii conving pe socri, pe mama cit suntem de grozavi. Nu am reusit. Acum cand si mosu cum ii ziceam socrului s-a prapadit am plans, mult ,mult de tot. Ma miram de mine,nu ma recunosteam. De fapt am plans acesti ani in care nu am reusit sa comunicam , ani in care eu am cautat sa gasesc in dansul pe tatal meu care a muri cand eram mica ,iar el ,socrul a fost un strain indiferent.
Asta este viata....acum am un baiat mare care are o prietena ce nu vrea sa se aporpie de noi. Ii este frica sau ne dispretuieste? habar nu am ... cum sa procedez?
anasiana
Postat pe 27 Iunie 2013 11:16
..draga mea...cred ca trebuie sa castigi increderea atat a fiului tau cat mai ales a prietenei lui...incearca sa deveniti prietene...afla de ce va evita,poate ceva nu ii convine...

si eu sunt mama....iar pana voi fi soacra sunt nora ....si cu soacra-mea treaba a fost nasoala de la inceput.....si totusi....nu am evitat-o.....si nici acum nu e bine.Poate daca as fi discutat de la inceput cu ea sa-mi spun punctul de vedere,ea sa-si spuna punctul de vedere.....poate asa ajungeam la un numitor comun....de asta iti zic....trebuie sa discutati...
discuta intai cu fiul tau....sau cu ea sau cu amandoi habar nu am ....cert e ca trebuie sa discutati

iti doresc multa bafta si sa se rezolve bine totul
aaaa!!! uitasem.....rabdare multa!!
Alina_30
Postat pe 27 Iunie 2013 19:00
Eu nu am avut probleme nici cu parintii nici cu socri, soacra mea il invata pe fiul ei sa nu ma ajute pentru ca era extrem de comoda. Ce am facut sa fie armonie AM RESPECTATO ca om , ca mama sotului si bunica fetitei mele, fara sa am nici o pretentie de la ea. A locuit la noi de toamna pana primavara 7 ani , dorea sa ma ajute dar eu am fost si sunt energica si nu am nevoie de ajutor in casa desi am lucrat muuuuulte ore pe zi. Daca stiam ca este comoda de ce sa am pretentie asa ca am lasato in pace. In schimb parintii mei ou fost deosebiti, ne-au ajutat mult ne-au luat un apartament cu 3 camere bobilat complet. Incercati sa fiti prietenoase cu soacrele voastre cand se supara dezarmati-le cu o gluma. Trebuie sa intelegeti ca sunt din alta generatie decat voi, incercati sa le povestiti ceva hasliu si va veti apropia si relatia in casnicie va fi cu totul alta. Sotului nu-i cade bine sa-i jigneasca cineva parinti oricum ar fi ei. DACA SUNTEM PERSOANE CIVILIZATE TREBUIE SA STIM SA AVEM O RELATIE CIVILIZATA SI CU SOCRI. Stiti cum se spune " vorba dulce mult aduce". Daca te duci la socri care pot fi mai putin scoliti decat tine si te duci si face pe desteapta, si-i jigneti atunci raul este la tine. O persoane inteligenta stie sa se poarte si cu oameni simpli. SUCCES
garbo273075
Postat pe 29 Iunie 2013 08:32
Un proverb , poate romanesc, spune " ca tie nu-ti place altuia nu-i face" ! Toata viata m-a mirat o chestie, Oare numai la noi romanii este? Toate domnitele care ajung sa se marite au oroare de soacre.Ok ! Dar cred ca mai bine de 90% din ele ajung SOACRE. Ce ramane de facut ? Pentrju ca aceasta SOACRA sa nu mai fie hai sa ne privim pe noi. Ce suntem , ce vom deveni ? OAMENI ! atat ! OAMENI cu defecte si calitati.Toti avem "pitici ".DAca nu astazi, maine cu siguranta. Si daca " ce tie nu-ti place altuia nu-i face" atunci fii atent, tu omule : " cum iti asterni , asa dormi ".Cu simpatie !
floriss
Postat pe 30 Iunie 2013 07:01
Toate la un loc itregesc menirea femeii.
cercelmarilena
Postat pe 30 Iunie 2013 09:03
Of ce dreptate mare ai. Mai devreme sau mai tirziu toate devenim soacre eu am oroare de cuvintul soacra,desi sunt soacra am doi baieti casatoriti amindoi. sa va spun un lucru testat pe pielea mea ,toata lumea imi spunea sa nu fac casa la copii linga mine eu asa am crezut ca pot sa-i ajut da de unde orce fceam nu era bine si sunt o femeie energica si cu bun simt plingeam foarte mult ma jigneau nurorile si ca sa nu supar copii taceam si inghiteam m-am imbolnavit si atunci am pus punct .Avem case una linga alta dar am cautat sa nu-i mai deranjez desi mi se sfisiia inima ca numai prin gard vedeam nepoteii caci asta era pedeapsa sa nu -mi dea voie sa vorbesc cu ei .Stiti ceva cind au vazut ca nu ma mai duc si nu-i mai deranjez au venit singure spasite la mine dar nu, am o carapace pe care mii frica sa o deschid dupa toate ce mi-au facut si dupa toate cite am facut ,si ce am facut amn facut pentru copii mei ,nu mai bine vorbesc civilizat nu le mai intreb nimic nu mai stiu ele ce fac eu cu sotul meu si sa stiti ca nici acum nu este bine ca sunt ca o straina si pe strain trebuie sa-l respecti cit de cit .Nepoteii au crescut mari vin singuri la mine ii iubesc ca pe ochi din cap ce le trebuie le dau in limita bunului simt dar lor nu .Imi traiesc si eu viata pentru ca am fost Hagi Tudose toata viata poate nu am baut un suc ca sa pot sa fac la copii viata mai usoara .
delly003506
Postat pe 30 Iunie 2013 09:10
Nu e ciudat ce urat suna cuvântul soacra? Fata de soție sau mama ! Soacra e de fapta o soție acra, so-acra! O femeie care imbatraneste si se acreste. Zici ca prietena fiului se fereste de tine , așa e si fiul tau? Eu cred ca sti deja răspunsul , încearcă sa îl aplici ! Succes
biaalbu
Postat pe 30 Iunie 2013 10:10
Am mai postat in alte topicuri asemenatoare ca nu am avut porbleme cu soacra; la randul meu voi fi soacra mare de doua ori!!!
Calatoresc foarrte mult , am prieteni in mute tari (nativi ai tarilor respective) , dar am constatat ca numai a noi este aceasta ura intre nora si soacra , intre cuscri ,,,etc .
Cred sincer ca aceste discrepante apar datorila lipsei de educatie; de fapt mamele asa isi educa fetele ca sa l e urasca pe soacre (mamele baietilor) ..fetele (nurorile) nu inteleg ca barbatul or isi iubeste si mama asa cum isi iubesc si ele mamele , numai ca ei nu au voie si indata ii pun sa aleaga intre ele si mame !!!! cea mai mare tampenie!!!!
Deci lipsa de educatie isi spune cuvantul si spun asta pentru ca vad cum se pune problema intre cupluri si modul in care parintii celor implicati "intervin" ...mai degraba nu intervin si totul se bazeaza p respect;
Din pacate in aceasta tara nicodata nu se va intampla asa.
adeline
Postat pe 30 Iunie 2013 10:19
Adeline , ai dreptate , am observat si eu asta.
Zi frumoasa
Rotty
Postat pe 30 Iunie 2013 10:24
Ce mi se pare mie ciudat e ca voua va suna urat cuvantul "soacra" - e sensul pe care il dati voi. Asa cum e pentru toate cuvintele. Dar spune ceva despre cei carora le suna urat: vorbeste despre prejudecatile pe care le au fara ca macar sa isi dea seama.

Cuvintele nu sunt bune sau rele, ele au sensul pe care il dam/percepem noi.

Mie "soacra" nu-mi suna urat deloc. In alte limbi, de exemplu in spaniola, pentru ca suna aproape ca-n romana 'suegra" nu are nici o conotatie peiorativa.

E drept ca - referindu-ne la experienta proprie - soacra mea personala o persoana absolut fantastica, fascinanta, de un bun-simt peste medie si de la care am avut de invatat atata. E mai mult decat o mama.

Dar ca sa revin la subiect: motivul pentru care prietena fiului tau se poarta rau e pentru ca are exact prejudecata indusa de societate: soacra tre' sa fie rea.

Cum se spunea mai sus, incearca sa ti-o apropii in felul cel mai simpu: invit-o la cate o cafea cu tine. Vorbeste-i de tine, intreaba mai putin despre ea la inceput, sa nu se simta descusuta... stii tu, incearca o relatie apropiata.

Dar sa nu uitam ca intr-o relatie - de orice fel - sunt intodeauna doi. Daca in ciuda eforturilor ea tot nu renunta la a fi distanta atunci asta e. Cel putin stii ca tu ai facut ce ti-a stat in putinta sa fie bine.

si la fel nu uita ca oamenii se schimba, deci lasa-i o usa deschisa. Poate intr-o zi o sa se razgandeasca.

Bafta!
Opal
Postat pe 30 Iunie 2013 11:56
De la: adeline, la data 2013-06-30 10:19:21Am mai postat in alte topicuri asemenatoare ca nu am avut porbleme cu soacra; la randul meu voi fi soacra mare de doua ori!!!
Calatoresc foarrte mult , am prieteni in mute tari (nativi ai tarilor respective) , dar am constatat ca numai a noi este aceasta ura intre nora si soacra , intre cuscri ,,,etc .
Cred sincer ca aceste discrepante apar datorila lipsei de educatie; de fapt mamele asa isi educa fetele ca sa l e urasca pe soacre (mamele baietilor) ..fetele (nurorile) nu inteleg ca barbatul or isi iubeste si mama asa cum isi iubesc si ele mamele , numai ca ei nu au voie si indata ii pun sa aleaga intre ele si mame !!!! cea mai mare tampenie!!!!
Deci lipsa de educatie isi spune cuvantul si spun asta pentru ca vad cum se pune problema intre cupluri si modul in care parintii celor implicati "intervin" ...mai degraba nu intervin si totul se bazeaza p respect; ai mare dreptate atit pot sa spun.
delly003506
Postat pe 30 Iunie 2013 12:20
Stimata Anasiana, Dumnezeu ne-a dat viata s-o pretuim si s-o traim, daca in mintea noastra am judeca viata ca fiind SACRA, poate ne-am da seama si ce cautam pe acest pamant dar... Uite ce cred eu, nu te judec, nu avem dreptul sa ne judecam, acest drept este doar al celui ce ne-a creeat si ne-a oferit acest pamant ce nu suntem in stare sa-l pretuim si sa-l pune-m in valoare...
Eu cred espre ceea ce ti se intampla cu fiul tau, e rasplata pentru cum ai judecat pe socrii tai "saraci, ne educati"!!!... Cum reusesti sa judeci in asa hal pe cei cxare i-au dat viata si l-au crescut pe cel cu care ai un copil??? Il iubesti??? 24 de ani??? cum i-ai petrecut alaturi de unul dintr-o familie de narozi??? Judeca tu, nu mai cere alta parere... Cauza si efectul sunt la tine... Daca nu-ti place ce am scris... Imi cer scuze!
garbo088037
Postat pe 30 Iunie 2013 14:26
Nu te baga! Deloc! Lasa-i ca vin ei singuri! Lasa-i sa aiba timp sa isi faca familia lor, rostul lor ca familie! Tu vezi de sotul tau si de viata ta in doi cu sotul! Dupa ce se vor aseza toate, apropierea va veni de la sine. Ce apropiere vrei tu de prietena baiatului? Aia e deocamdata debusolata de situatia in care se afla in prezenta ta. Apoi ea are mama, are poate sora, frate! Ce treaba are ea cu tine? Daca e sa va imprieteniti, o sa va imprieteniti! Daca nu, asta e! Dragoste cu forta nu se poate! Ori e, ori nu e! Tu vezi de viata ta! Asta e :(.
garbo_5596
Postat pe 30 Iunie 2013 14:34
Felicitari! Dumnezeu sa-ti rasplateasca bunatatea si intelepciunea. Astea da sfaturi. Felicitari!
ele74
Postat pe 30 Iunie 2013 15:50
De la: garbo_5596, la data 2013-06-30 14:34:17Nu te baga! Deloc! Lasa-i ca vin ei singuri! Lasa-i sa aiba timp sa isi faca familia lor, rostul lor ca familie! Tu vezi de sotul tau si de viata ta in doi cu sotul! Dupa ce se vor aseza toate, apropierea va veni de la sine. Ce apropiere vrei tu de prietena baiatului? Aia e deocamdata debusolata de situatia in care se afla in prezenta ta. Apoi ea are mama, are poate sora, frate! Ce treaba are ea cu tine? Daca e sa va imprieteniti, o sa va imprieteniti! Daca nu, asta e! Dragoste cu forta nu se poate! Ori e, ori nu e! Tu vezi de viata ta! Asta e :(.
la concluzia asta am ajuns si eu .Alt mediu in care au crescut alt tip de educatie eu i-am educat altfel ei acum fac diferenta ca ele au fost educate mai libertin asa ca ii las in pace daca vor sa vina bine daca nu nu. Cum v-am spus ale mele vin acuma ca eu sunt si o buna bucatareasa si numai le vezi ca vin si ca le trebuie ceva sotul se mai supara dar eu daca pot le fac tot ce-mi cer pina la urma cu trecerea timpului incepem sa ne obisnuim unii cu alti si este mai usor .
delly003506
Postat pe 30 Iunie 2013 16:34
Adevarat!
mickkca
Postat pe 30 Iunie 2013 17:05
Mama ramane mereu mama,iar nurorile nu trebuie sa uite ca soacra este mama sotului.....
Soacra trebuie respectata si atat.....Ce aveti de impartit cu soacrele?
garbo105616
Postat pe 30 Iunie 2013 17:46
ne complangem in situatia in care ne aflam pentru ca asa am fost invatati. am fost educati sa nu iesim din barierele (vechi) pastrate cu sfiintenie de ani de zile. lumea evolueaza, si nu putem sa ne adaptam daca nu renuntam la valorile vechi. din cauza lipsei unei educatii financiare ajunegm sa ramanem saraci , si de aici banul este principalul motiv in toate situatiile nefavorabile noua. nu banii sunt problema, ci lipsa banilor. pana nu ne cream un fundament moral nu putem sa realizam conceptul de "familie"si sa-l pastram bine pana murim. functionam pe acelasi sistem (sotie, mama, soacra) cu toate gradele indeplinite, dar in marea majoritate a cazurilor, lipseste educatia financiara. poate va intrebati ca aberez despre bani, dar ganditi-va. deja, dupa ce am citit povestea, mi-am dat seama despre ce e vorba. parintii sotului erau saraci, dar nu va urau familia pentru ca era mai bogata, ci se urau pe ei insisi ca erau saraci, ca nu puteau avea atitudinea de a comunica la acelasi nivel, se simteau inferiori, si de la acest mic amanunt -banul, au urmat viata pe care au ales-o. fara o indrumare si o comunicare eficienta si bine aleasa in functie de gradele de cunoastere pe care un om le are in viata, nu putem schimba oamenii si nici nu ii putem apropia de noi. si acum, prietena baiatului ...de ce se fereste de dumneavoastra? pentru ca aveti o atitudine de superioritate fata de ceilalti si chiar fata de cei mai mici in varsta decat d-voastra. comunicarea este esentiala in relatia cu fiul, dar deduc ca nici aceasta relatie dintre voi nu este prea buna, ca altfel baiatul v-ar fi prezentat indirect prietenei sale intr-un mod accesibil si atunci ei nu i-ar fi fost teama de apropiere. comunicarea este problema majora, si daca nu incercati sa o remediati lucrurile nu vor fi mai bune.
vierme
Postat pe 30 Iunie 2013 18:36
si ma bucur ca am aceasta gandire la varsta de 24 de ani.
vierme
Postat pe 30 Iunie 2013 18:37
nu este vina soacrelor ca nu sunt respectate, este vina celui care trebuie sa respecte .si educatia primita de la parinti (sau nu) este principala cauza.
respectul pentru o persoana este in general o conditie a umanitatii si a caracterului, indiferent daca o persoana merita sau nu respectata.
vierme
Postat pe 30 Iunie 2013 18:47
De la: delly003506, la data 2013-06-30 16:34:30
De la: garbo_5596, la data 2013-06-30 14:34:17Nu te baga! Deloc! Lasa-i ca vin ei singuri! Lasa-i sa aiba timp sa isi faca familia lor, rostul lor ca familie! Tu vezi de sotul tau si de viata ta in doi cu sotul! Dupa ce se vor aseza toate, apropierea va veni de la sine. Ce apropiere vrei tu de prietena baiatului? Aia e deocamdata debusolata de situatia in care se afla in prezenta ta. Apoi ea are mama, are poate sora, frate! Ce treaba are ea cu tine? Daca e sa va imprieteniti, o sa va imprieteniti! Daca nu, asta e! Dragoste cu forta nu se poate! Ori e, ori nu e! Tu vezi de viata ta! Asta e :(.
la concluzia asta am ajuns si eu .Alt mediu in care au crescut alt tip de educatie eu i-am educat altfel ei acum fac diferenta ca ele au fost educate mai libertin asa ca ii las in pace daca vor sa vina bine daca nu nu. Cum v-am spus ale mele vin acuma ca eu sunt si o buna bucatareasa si numai le vezi ca vin si ca le trebuie ceva sotul se mai supara dar eu daca pot le fac tot ce-mi cer pina la urma cu trecerea timpului incepem sa ne obisnuim unii cu alti si este mai usor .



este foarte gresit ceea ce spuneti. daca o sa fie lasati in pace, si isi vor face familia lor, aflandu-se in situatia de fata, povestea lor o sa se sfarseasca asa cum s-a sfarsit si a doamnei cu socrii si familia sotului, o sa repete istoria, pentru ca asa au invatat de la ai lor si tot asa. incercati sa aveti o imagine de ansamblu asupra vietii dumneavoastra; daca lasati sa se rezolve de la sine, lucrurile se vor rezolva pe aceeasi cale urmata de parinti si de parintii parintilor si tot asa, observati ca se aseamana foarte mult? observati ca uneori copii au cam aceeasi soarta cu a parintilor? oare considerati ca este un lucru bun/ cum ati trait, acelasi trai il vreti si pentru copii? oare nu vedeti ca ceva nu este in regula? daca observati lucru asta, actionati, nu mai lasati ca lucrurile sa se rezolve de la sine, ca duc in acelasi loc mereu, din generatie in generatie.

vierme
Postat pe 30 Iunie 2013 18:56
De la: vierme, la data 2013-06-30 18:37:52si ma bucur ca am aceasta gandire la varsta de 24 de ani.


mai bucuroasa mica, ne dai si traducerea la textul asta: "ne complangem in situatia in care ne aflam pentru ca asa am fost invatati." ?
ce e aia complangem?????
in ce dictionar l-ai descoperit? ca in dictionarul romano-roman nu am intalnit asa ceva ... si am cam dublul varstei tale?
sau ai vrut sa fii pretioasa si interesanta?
si eu ma bucur ca ai gandirea asta, care te face sa te bucuri ca ai gandirea asta, desi nu am citit ce ai scris, pentru ca am facut, inca de la inceput, fractura de cornee pe stanga! dar nu asta e important ca ma bucur ca te bucuri, ci important e ca ma intreb, cat o sa te tina, pana cand n-ai sa te mai recunosti in fapte, cu ceea ce te bucura ca gandesti acum?

daca nu ai inteles nimic din mesaj nu-i paguba, iti imprumut un dictionar explicativ, editie in 18 dialecte ale limbii uzbekistanului!
heartbit
Postat pe 30 Iunie 2013 21:58
De la: vierme, la data 2013-06-30 18:36:30ne complangem in situatia in care ne aflam pentru ca asa am fost invatati. am fost educati sa nu iesim din barierele (vechi) pastrate cu sfiintenie de ani de zile. lumea evolueaza, si nu putem sa ne adaptam daca nu renuntam la valorile vechi. din cauza lipsei unei educatii financiare ajunegm sa ramanem saraci , si de aici banul este principalul motiv in toate situatiile nefavorabile noua. nu banii sunt problema, ci lipsa banilor. pana nu ne cream un fundament moral nu putem sa realizam conceptul de "familie"si sa-l pastram bine pana murim. functionam pe acelasi sistem (sotie, mama, soacra) cu toate gradele indeplinite, dar in marea majoritate a cazurilor, lipseste educatia financiara. poate va intrebati ca aberez despre bani, dar ganditi-va. deja, dupa ce am citit povestea, mi-am dat seama despre ce e vorba. parintii sotului erau saraci, dar nu va urau familia pentru ca era mai bogata, ci se urau pe ei insisi ca erau saraci, ca nu puteau avea atitudinea de a comunica la acelasi nivel, se simteau inferiori, si de la acest mic amanunt -banul, au urmat viata pe care au ales-o. fara o indrumare si o comunicare eficienta si bine aleasa in functie de gradele de cunoastere pe care un om le are in viata, nu putem schimba oamenii si nici nu ii putem apropia de noi. si acum, prietena baiatului ...de ce se fereste de dumneavoastra? pentru ca aveti o atitudine de superioritate fata de ceilalti si chiar fata de cei mai mici in varsta decat d-voastra. comunicarea este esentiala in relatia cu fiul, dar deduc ca nici aceasta relatie dintre voi nu este prea buna, ca altfel baiatul v-ar fi prezentat indirect prietenei sale intr-un mod accesibil si atunci ei nu i-ar fi fost teama de apropiere. comunicarea este problema majora, si daca nu incercati sa o remediati lucrurile nu vor fi mai bune.



si dupa cum s-a explicat de vina sunt banii, ca lipsesc si in concluzie comunicarea e problema majora
! acum s-a inteles ??? dintr-un singur rand ce s-a lalait in 25 de randuri?
daca nu a-ti inteles mai repetam o data, ca sa fie la numar si sa ne putem bucura de gandirea pe care o avem la 24 de ani.. si modul de exprimare holistic, prin care nu spunem nimic, dar cel putin scriem cat de cat corect si frumos!
deci cum ziceam ... lipsa banilor genereaza o problema majora in privinta comunicarii.... ca banii nu sunt o problema ci doar lipsa lor... care implicit ii transforma in problema in contumacie... chiar si la 24... si la 36... si la 48... si la 99 de ani!
deci luati aminte, nu aveti bani, macar cuvinte sa aveti!
heartbit
Postat pe 30 Iunie 2013 22:14
cel mai bine este ca fiecare sa-si vada de casa si de familia lui. soacra mea mi s-a dat prietena. stam aproape de parintii sotului meu. ajunsesem sa cred ca ma inteleg cu soacra mai bine decat cu sotul meu. dar de fapt totul era o "lucratura " ce mi-o facea ea pe la spate. cand el merge singur la ei in vizita atunci ea si sorsa asta mica a sotului incepeaua sa ii insire tot ce faceam sau ce nu faceam eu cand el era la munca: ca dorm la amiaza, ca vb la telefon, ca stau pe internet, etc si etc. si de acolo porneau toate scandalurile. cu toate ca nu m-am asacuns niciodata de sot nici cu telefonul, nici cu conturile depe net... mancare era tot timpul cand venea acasa. pana la urma trebuia sa ii plac lui si nu lu' masa. ba mai grav au inceput sa ii bage in cap ca nu stiu ce simpatie as purta alcuiva...si de aici am ajuns si la un avocat sa vb de divort. nu am sa inteleg niciodata ce satisfactie au avut cand vedeau ca noi ne certam. acum eu nu merg la ei pt ca am un sentiment de ura si de dispret enorm, mi-e scarba de oamenii falsi si mincinosi. eu trebuie sa le mai suport acum prezenta din cand in cand ca sa evit certurile si discutiile,dar sunt momente cand raman singura acsa si explodez pur si simplu de nervi si nu am cui ma descarca. acum nu-mi ramane decat sa astept.....
garbo235596
Postat pe 30 Iunie 2013 22:48

....da di ce, ciubotica cucului, tati femeile-mame-viitoare soacre-mici sau mari, vor sa aibe un model de comportament?
Trebuie?

cum mi-ar sta mie sa ma umflu'n "pene" (nu ca m-ar jumuli 07...ca se pricepe ) ca o sa fiu socru mare/mic, ca prez'dentu'? ca am modelu' lui si.....
Da tu, di ce trebuie sa falsifici originalul tau si sa te iei dupa alta?
Ia fii tu, lasa speculatiile si imprieteneste-te cu nora.....hai!....ii ca si copilu' tau!

BANC!
-mami, stii cati metri de pasta de dinti sunt intr-un tub?
-cati, puiule?
-o lungime de canapea,dus/intors ;))

NB!....in caz ca o sa ai si nepotei,.o sa fii si bunica..... mare/mica..... vezi tu!
Fss_ssu
Postat pe 1 Iulie 2013 00:01
Buna
Este prima oara cand scriu pe forum.Am avut o relatie buna cu soacra mea (acum nu mai este printre noi) si cand spun lucrul acesta nu inseamna ca nu au fost momente cand m-a deranjat sau poate cand eu am deranjat-o, dar ne-am respectat si ajutat reciproc.Acum eu sunt de doua ori soacra, am doua nurori total diferite...una ma suna de 2 ori pe zi sa vorbim si imi cere sfatul atunci cand crede ca are nevoie de el , cealalta nu ma suna isi vede de viata ei dar sunt doua fete extraordinare cu mult bun simt care isi iubesc barbatii si isi vad de familia lor si atunci eu sunt fericita pt. ei. Iar de ajutat ii ajut atunci cand imi solicita ajutorul nu cand cred eu de cuvinta, nu intru cu forta in viata lor si nici nu incerc sa le imun punctul meu de vedere.....
crysty_35
Postat pe 1 Iulie 2013 13:46
anasiana -crysty_35 ti-a dat un sfat foarte bun.
Nu trebuie sa faci nimic. Trebuie sa lasi fata sa iti ceara ea sfatul daca vrea, iar daca nu vrea sa iti amintesti de perioada cind erai tinara si mindra sa fii stapina pe ograda ta, oricit de nepriceputa ai fi fost. Nu ne nastem invatati.
quasaria
Postat pe 1 Iulie 2013 15:55
cum adica si vierme ganditor-bucuros, nu a dat staruti bune?
cum asa?
nu se poate!
chiar daca paralele, totusi sunt bune!
poti adauga la perle de inteligenta... cu bucurie... categoria de varsta 24 de ani, nu 24 de carate! ca o fi tacerea de aur... dar nici cu perlele nu mi-e rusine!
heartbit
Postat pe 1 Iulie 2013 21:42
De la: heartbit, la data 2013-07-01 21:42:27cum adica si vierme ganditor-bucuros, nu a dat SFATURI bune?
cum asa?
nu se poate!
chiar daca paralele, totusi sunt bune!
poti adauga la perle de inteligenta... cu bucurie... categoria de varsta 24 de ani, nu 24 de carate! ca o fi tacerea de aur... dar nici cu perlele nu mi-e rusine!
heartbit
Postat pe 2 Iulie 2013 00:33
bit, n-am citit fiinta aia intoxicata, m-a lamurit de pe la primele aberatii.
De la "foarte gresit", mai exact!



Daaaaar daca tu spui ca merita....
quasaria
Postat pe 2 Iulie 2013 10:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ai de facut atunci cind...? 25 De la: liaiedera 22 Martie 2010 21:21
e greu sa ma hotarasc sa divortez 15 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 14:27
buna? 19 De la: ioana_brbn 30 Martie 2015 22:27
Gelozia lui ma ucide 27 De la: garbo_1322 7 August 2017 11:58
Mama singura 7 De la: garbo074951 2 Iunie 2015 01:38
Setari Cookie-uri