recomndati-mi un doctor bun

Buna ziua, ma numesc Alexanda si mi-as dori foarte tare un bebe dar deja de 3 ani(can d am luat decizia) vad ca nu apare. Poate puteti sa-mi recomandati un doctor bun care sa-mi spuna ce analize si investigatii sa fac.
Va mutumesc si multa sanatate voua si la bebei
alexandradrag
Postat pe 17 Martie 2008 18:28
dr nu stiu (adica nu stiu nume de dr) dar du-te la materniatea giulesti, acolo se fac si fertilizari in vitro, si conservari de embrioni pt o fertilizare ulterioara, tot ce vrei . Daca stiu sa faca asta sigur stiu si sa te indrume ca sa poti sa faci bb. Poti sa vb cu dr Ion si te indruma el spre un specialist daca nu te poate ajuta chiar el. Eu cu el am nascut, e un dr de nota 11!Il gasesti la maternitate in fiecare zi de dimineata pana la ora 2 si joia la centreul de planning familial de langa maternitate .
ruschita
Postat pe 17 Martie 2008 22:03
la giulesti s-a dus si mama cea mai batrana, aia de 70 de ani sau cat avea. daca ea a reusit sigur o sa stie dr de acolo ce sa va recomande si voua:)
ruschita
Postat pe 17 Martie 2008 22:09
Eu am facut tratament de sterilitate acum 13 ani cand fertilizarea in vitro se facea doar la Timisoara. Initial, printr-o cunostinta a doctorului Bogdan Marinescu, am fost la Giulesti, dar am ramas dezamagita de comportamentul asistentei domniei sale si am renuntat. Am mers imediat la doctorita Turculet Lorena Felicia, care lucreaza la spitalul Filantropia si dupa o sumedenie de analize, investigatii si tratamente am reusit sa raman insarcinata si acum am o fetita sanatoasa care are 12 ani. Mult succes.
paula_covrigeanu
Postat pe 18 Martie 2008 08:34
Va multumesc frumos de raspuns...Chiar am ramas foarte dezamagita de toti doctorii din Bucuresti (am fost la 5 doctori). Stiu ca este un proces indelungat dar deja au trecut 2 ani de cand imi tot fac analize si nimeni nu stie sa-mi dea un raspuns concret. O sa incerc la Giulesti si sper ca data viitoare sa trimit un mesaj cu "sunt insarcinata!".
Va multumesc
alexandradrag
Postat pe 18 Martie 2008 09:55
Buna, iti recomand doctorul Puia, care lucreaza la maternitatea din Giulesti, este un om deosebit care este de fiecare data este amabil, zambitor si spune o vorba buna. Cand prietena mea a avut probleme pe perioada sarcinii a fost mai mult decat dragut in a o suna, a discuta ce se intampla inclusiv a-i scrie ce trebuie sa faca. Este si doctorul meu, eu inca nu am copii, nu este momentul acum, insa ti-l recomand cu cea mai mare caldura. Eu merg la cabinetul sau perosnal, adresa nu stiu sa ti-o dau exact, oricum este undeva pe la Gara de Nord, iar numarul de telefon este 021 223 19 06. Multa bafta!!:)
Buburuza_kidz
Postat pe 27 Martie 2008 10:26
Buna Alexandra,
daca nu ai rezolvat problema, eu iti recomand dr.Baiulescu care profeseaza in Fagaras. Daca mai esti interesata, iti pot procura un numar de telefon. Este un medic f.f.f.bun.
Multa sanatate!
felideni
Postat pe 3 Iunie 2008 23:17
Draga mea, iti recomand dr. Cristina Popescu sau dr. Pana Doru - amandoi lucreaza la Giulesti si au si un cabinet particular in zona Tei - sector 2 Bucuresti.
Si eu incerc sa raman insarcinata, fac fel si fel de analize si sper sa am o fetita...am primit incurajari de la dna dr. Popescu Cristina.
Succes!!!!
elisa_osiac
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:52
salutare!
sunt din judetul arges......cine imi recomanda si mie niste obstreticieni buni?
corinos
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:12
Draga Corinos,

Dr. Pana Doru de la Maternitatea Giulesti este pitestean de-al tau...deci...curaj si mult succes! Daca nu il gasesti de dl. dr. Pana ia legatura cu dna dr. Cristina Popescu - este nemaipomenita!

O zi frumoasa!
elisa_osiac
Postat pe 26 Septembrie 2008 11:31
d-na doctor Grou Tania- spitalul Caritas
lacatusu_felicia
Postat pe 28 Septembrie 2008 10:12
Doctor Denisa Protopopescu. Cautati pe google cabinetul ei particular.
andresdiana1980
Postat pe 28 Septembrie 2008 18:24
salut sunt noua pe forum sper ca ma primiti si pe mine in discutiile voastre,eu recomand dr Cristescu,care ia fost mentor dr Puia foarte cu ani buni de experienta,M.Giulesti. ank va saluta.
m_savoiu
Postat pe 29 Septembrie 2008 00:16
va multumesc!
mai am si eu o intrebare.....e normal sa ai dureri de burta (ca la ciclul menstrual)?.........
am uitat sa va zic , sunt in 6 saptamini................
am luat no-spa, si mi-a zis sa iau 1-2 pe zi. dar nu e rau daca i-au zilnic? Eu am luat doar cind ma durea mai rau
corinos
Postat pe 29 Septembrie 2008 07:45
buna....din cate stiu eu nu prea e bine sa ai asemenea dureri...acum depinde ce intensitate au durerilr tale la ciclu....si eu am avut dureri de burta in timpul sarcinii dar nu la inceput ,eram prin luna a 8-a si am luat no-spa frecvent....in ultima luna pana sa nasc am luat zilnic.....nu-ti face probleme este singurul medicament recomandat in timpul sarcinii si nu il afecteaza pe bb
deliarebecca
Postat pe 29 Septembrie 2008 08:11
buna, am si eu un mesaj pt. doamnele ca vor un doctor bun, Eu am fost la dr. Puia in luna a opta , pt. doctorita care ma tratase pana atunci , nu ma mai putea asista la nastere , i-am explicat dr. PUia situatia asta si m-a primit fara nici o problema.Eu cred ca mai rar asa ceva.
garbo079383
Postat pe 29 Septembrie 2008 09:22
Si pe mine m-a durut burta , tot nospa am luat ,zilnic . Nu mai stiu cat timp.
garbo079383
Postat pe 29 Septembrie 2008 09:25
eu am nascut cu dr roxana dragu de la sp judetean ilfov,foarte dragutza .....are si cabinet particular in zona 13 sept-rahova ,este ok k dr,insa cu durerile de burtik nu e de bine ,no-spa-ul nu-l afecteaza pe bebe mie mi-au dat sa iau pana la 4-6 /zi si bebe e sanatos si frumos,dar bine ar fii sa te vada cineva ....sa fie totul ok,cine vrea nr dr si mai multe detalii despre ea sa ma contactati
va pupic,mamici si viitoare mamici
mihamedlife
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:28
mesaj pt alexandra
nu dispera ,am trecut si eu prin ce treci tu ,am facut analize si o dr mi-a spus k nu voi avea niciodata copii,ia in perioada in care stii tu-ovulatie utrogestan ,stai linistita in pat ,gandeste-te la ceva frumos si .........poate da rezultate si la tine ,k la mine a dat ,dp numai o luna am ramas insarcinata -octombrie si am aflat pe 1 decembrie iar pe 2 iulie am nascut un bebe frumos si sanatos,bafta multa ,apropo utrogestanul nu are ce sa-ti faca rau ,bafta multa si .....spor la treaba,astept vesti de la tine
mihamedlife
Postat pe 29 Septembrie 2008 16:32
va multumesc tuturor pentru raspunsuri
am fost la doctor si mi-a zis de no-spa......mie imi era frica sa nu fiu racita.....dar a zis ca nu-i nimi
durerile nu sunt foarte mari acum, sper sa fie totul bine
(oricum la ciclu aveam niste dureri de luam cite 2-3 paduden pt durere sa imi treaca)
corinos
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:20
tot eu sunt...........
mai este cineva care are uter retrovers?
ca tocmai ce am citit pe net ca este oarecum periculos pt ca la sfirsitul primului trimestru uterul se indeaptra in fata si se intimpla ca in unele cazuriuter retrovers) sa nu se indrepte ceea ce duce la piederea sarcinii......
stie careva ceva...........a mai fost cineva in cazul meu?
corinos
Postat pe 30 Septembrie 2008 14:30
da
eu am uter retrovers .....................nustiu ce ai citit este adevarat ca atunci cind ai uter retrovers creste riscul de a pierde mai multe sarcini .ma chinui de mult cu aceasta prb ....dar am un baietel de noua ani si sarcini pierrduteeeeeeeeeeeeeee...................numai conteaza asta accepti si gata ,bafta si sunt alaturi de tine .nu te mai stresa asta e prima conditie .daca ai ceva sa ma intrbi .fa-o cacai iti voi raspunde te pup!
ramona_balanescu
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:54
pentru ramona
dar tu ai uter retrovers de dupa ce ai nascut?
sau ai avut si inainte sa faci primul copil?
corinos
Postat pe 1 Octombrie 2008 12:19
am uter retrovers de cind ma stiu si inainte de primul copil pe care l-am tinut pt ca am stat in spital de la patru luni pina cind am nascut si nu am facut vnici un fel de efort cu alte cuvinte l-am tinut cu tratament
.iar prb de acum este ca inaitind in virsta si dupa ce am pirdut vreo ciyte4va sarcini ultima fiind la sapte luni nici nu mai prea am sanse sa il mai fac pe al doilea .asta e !oricum nu te descuraja mergi mai departe si mai ales urmeaza medicatia medicului si fa multa miscare !daca nu te ajuta fizic macar te ajuta psihic !astept sa mai vb te pup !
ramona_balanescu
Postat pe 1 Octombrie 2008 16:09
si inca ceva la uterul retrovers durerile sunt normale deci nu te speria!asta nu inseamna ca daca te doare mai rau nu trebuie sa mergi la medic ci din cointra la asemenea gravide cu uter retrovers este nevoie de atentie special!bafta eu am reusit am un baiat frumos foc cu greu dar am reusit !o sa reusesti si tu ai sa vezi si am si eu o veste buna uterul pe mine m-a ajutat la nastere am scapat de chiuretaj pt ca uterul retractindu-se imediat a eliminat singur resturile nasterii .am uitat sa iti spu nca nu am nici elasticitate uterina de parca nu ar fii fost de ajuns...........bafta!
ramona_balanescu
Postat pe 1 Octombrie 2008 16:14
Stie cineva ce inseamna SDS? dar prolactina? dar despre celelalte rezultate ale dozarilor hormonale? cum ar trebui sa fie acestea, separat in cele 3 perioade dupa ciclul menstrual?
multumesc dragele mele!
elisa_osiac
Postat pe 2 Octombrie 2008 15:20
buna Alexandra, nu stiu de unde esti ?
Daca esti din timisoara, as putea sa-ti recomand.
Nu reusesti sa ramai insarcinata din nou ?
Ai incercat alte alternative care sa te ajuta la sporirea fertilitatii ?
creatza_kidz
Postat pe 2 Octombrie 2008 16:27
Corinos,
Si eu am uter retrovers, si am avut dureri din a II-a saptamana de sarcina. Am stiut din prima ca sunt insarcinata dupa aceasta durere, deoarece eu la menstruatie nu am nici un sintom. Dureri am avut pe tot parcursul sarcinii. Si pe langa astea si contractii . Am luat no spa, scobutil, gynipral, magne B6 si in final pt ca nimic nu mai mergea partussisten, un medicament care nu se mai comercializeaza in Romania. Am inteles ca, chiar mai mult a fost interzis. Slava Domnului am un copil sanatos si minunat, nascut la 35 de saptamani. Din saptamana a 17 am stat IN PAT.
Nu stiu daca probleme acestea s-au datorat uterului retrovers, dar cel mai mult conteaza rezultatul final.
Dr, meu mi-a spus ca in timpul sarcinii uterul isi modifica pozitia retroversa si ca este posibil ca dupa prima nastere sa nu-si mai revina la pozitia retroversa. Am uitat sa-l intreb dupa ce am nascut de chestuinea aceasta.
Multa sanatate
shinning
Postat pe 3 Octombrie 2008 20:49
Si eu am uter retroves dar nu am avut niciodata probleme nici inainte de sarcina nici dupa. Am suportat sarcina foarte bine, nu am avut nicio durere, nici macar contractii. nu stiu ce e aia contractie fiinda am facut cezariana. Este primul meu copil am o fetita sanatoasa si frumoasa. Sincer nu am stiut ca daca ai uterul asa e posibil sa ai probleme, nu mi-a zis nimeni nimic. Mult succes!
valicica_kidz
Postat pe 5 Octombrie 2008 08:29
idem valicica! Am uter retrovers, nu am avut nici o problema in timpul sarcinii din aceasta cauza si am nascut prin cezariana o fetita superba! Nici eu nu stiu cum se manifesta contractiile

Succes!
beatrice_silvia
Postat pe 8 Octombrie 2008 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mamici cu rh neg. 2 De la: mimisor 1 Decembrie 2008 11:39
ovulatia dupa anticonceptionale 40 De la: kidz001522 17 Noiembrie 2009 15:52
Produse naturiste prin afacerea ta 3 De la: kidz005304 14 Noiembrie 2009 15:08
HIDROCEFALIE 2 De la: rab 5 Ianuarie 2010 11:59
intrebare 2 De la: matza_blanda 5 August 2011 22:51
Setari Cookie-uri