Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PESTE MARINAT(dar nu din acela la cuptor)-pentru iarna(sau,in orice caz-pentru o perioada mai indelungata) 1 De la: lenynew 19 Noiembrie 2009 15:58
Cum se prepara tofu? (branza de soia) 8 De la: banci_gabriela 11 Ianuarie 2011 18:53
buna dragilor 1 De la: pzb 18 Noiembrie 2009 11:53
Maioneza de post si nu numai 1 De la: bujjoritza 8 Noiembrie 2009 15:43
Ardei umpluti cu ciuperci 1 De la: bujjoritza 16 Noiembrie 2009 12:39
Setari Cookie-uri