Horoscop... rautacios

excelent !o descriere mai adevarata nu cred ca ar exista...formidabil ! beavo! milioane de felicitari !
garbo115475
Postat pe 19 Februarie 2009 10:21
Foarte tareeee!! am ras cu lacrimi,dar e pe bune...felicitari!

Postat pe 19 Februarie 2009 10:35
m-am amuzat teribil,nemaipomenit......
margalinadaniela
Postat pe 19 Februarie 2009 10:42

chiar se potriveste in mare ....
bv, bun asha
marry_delly
Postat pe 19 Februarie 2009 11:07
Super tareeeeeee!
saramaria
Postat pe 19 Februarie 2009 11:17
am primit si eu horoscopul asta pe mail si nimic nu poate fi mai adevarat. e pe verificate, m-am gandit la cativa prieteni si am citit dupa aia la zodiile lor..prea tare!!! horoscopul zilnic in care ti se spune ce vei pati azi sau alte din astea mi se pare o porcarie, dar cred cu desavarsire in caracteristicile zodiilor
ameliemelo
Postat pe 19 Februarie 2009 11:18
la berbec e buna caracterizarea...dar la fecioara departe esti. mai trebuie sa pui ca fecioarele sunt si foarte mincinoase lase si...nu mai zik nimik.. in rest nu e rau horoscopul asta pt ca sub forma de gluma ai spus un adevar
ramonapufi
Postat pe 19 Februarie 2009 11:24
De la: ramonapufi, la data 2009-02-19 11:24:28la berbec e buna caracterizarea...dar la fecioara departe esti. mai trebuie sa pui ca fecioarele sunt si foarte mincinoase lase si...nu mai zik nimik.. in rest nu e rau horoscopul asta pt ca sub forma de gluma ai spus un adevar

adevarat..si cu berbecul..si adaugarea de la fecioare...super adevarata..
martha69
Postat pe 19 Februarie 2009 13:29
pe mine m-a amuuzat, pe colegii mei NU
cornelia_leia
Postat pe 19 Februarie 2009 16:12
super cred
youshin
Postat pe 19 Februarie 2009 18:40


SUPER !!!
anne_delly
Postat pe 23 Februarie 2009 00:32
Misto...!tre' michto...!!
florescu_vasile2001
Postat pe 4 Martie 2009 07:31
foarte tare...la capricrn asa e..sunt capricorn si singurul care ma suporta acum e un alt capricorn
ioana_v20
Postat pe 4 Martie 2009 11:00
super! am ras cu lacrimi si eu si colegele mele.
si se cam potriveste ...
militaru_carmen_m
Postat pe 4 Martie 2009 12:08
da super imi place
vasylica89
Postat pe 7 Martie 2009 15:47
foarte foarte tare
demult n-am mai ras asa :))
surprinzator, chiar asa si e
Monixa_delly
Postat pe 20 Martie 2009 13:43
florentina_ionela
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:12
Horoscopul a disparut si nu am mai apucat sa-l citesc si eu, a fost desigur inlaturat de administratie. Probabil ca nu era prea ...ortodox!
delly000311
Postat pe 30 Aprilie 2009 15:44
Dar ce sensibil administrator de sistem... Macar sa explice de ce a luat hotarirea asta.
O sa mai postez unul...mai rautacios...
"Simtul umorului e o floare rara,insa prostia creste pe toate drumurile..."
Ridhima
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:23
Ridhima, sunt perfect de acord cu tine. M-as bucura sa repostezi horoscopul, sigur ca si altii ar fi incantati sa-l citeasca.
delly000311
Postat pe 1 Mai 2009 09:59
Horoscop rautacios

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominant: Marte, planeta ncpnrii i ncierrilor.
Animalul sacru: brzunul
Personalitate: Berbecul guverneaz capul, drept pentru care Berbecii sunt experi n a se arunca cu capul nainte, a face doar ce-i taie capul i a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei n tot ce fac, chiar i cnd fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie i iniiativ, sunt att de grbii i de ocupai, nct nu au timp s gndeasc. Cu toate astea, n nelepciunea lor nemrginit, tiu ntotdeauna ce e mai bine pentru ceilali. Nimeni n-are voie s-i contrazic, n timp ce ei i pstreaz dreptul inalienabil de a contrazice pe toat lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauz au mereu fel de fel de vnti, arsuri sau tieturi i sunt clieni fideli ai service-urilor i asigurrilor auto. Cea mai mare afacere a vieii lor este sexul, pe care-l practic numai din dragoste, chiar dac dragostea respectiv nu dureaz dect o zi.
Meseria potrivit: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, sprgtor de bnci.
Pizza magic: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)

Planeta dominant: Venus, planeta trndviei i a lascivittii,
Animalul sacru: vaca indian
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate i perseveren, de fapt dou modaliti de exprimare a lipsei de imaginaie. Universul lui se mrginete la ce poate s vad, s guste sau s pipie. Noiunile complexe l tulbur profund, iar ndrtnicia lui n-are semn - dac a apucat ntr-o direcie, aa o ine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic i intelectual prea mare pentru lenea lui. n ciuda obtuzitii, d ns dovad de o aprig viclenie atunci cnd i apr pielea sau vrea s obin ceva. E maestru n a scoate castanele din foc cu mna altuia. Dincolo de falnica-i robustee, Taurul ascunde o abominabil laitate.
Meseria potrivit: contabil, lutar, coafez, manechin, porn-star,degusttor de maionez.
Pizza magic: Rusticana
Medicamentul norocos: ntritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominant: Mercur, planeta trncnelii i nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt istei i foarte adaptabili, cu alte cuvinte nite oportuniti lipsii de scrupule. Stpnesc perfect arta comunicrii i pot s te mint n fa fr s clipeasc. Sunt drglenia ntruchipat cnd vor s obin ceva i de-a dreptul sadici cnd au chef s se joace cu nervii altora. Sprinteni i ndemnatici, dispar cnd i-e lumea mai drag i pot face nevzute diverse obiecte care li se par interesante. κi scot din mini efii i consorii, dar nici unii nu-i dau afar, din cauz c se pricep s le spun bancuri. n dragoste, sunt deschii tuturor posibilitilor i ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, n clipele romantice au tendina de a-i exprima pasiunea uitndu-se pe perei.
Meseria potrivit: agent de vnzri, scamator, chelner, escroc.
Pizza magic: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)

Planeta dominant: Luna, astrul toanelor i nscocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nestul, al crui unic scop n via e s care n brlog tot ce-i pic n mn. Este mai zgrcit i mai apuctor dect tot neamul hrciogilor la un loc. Se spune c ar fi diplomat, dar n realitate manipuleaz pe toat lumea ca s-i rezolve interesele. Zmbete graios, nir verzi i uscate i joac tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gur-casc i slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratai pe care i psihanalizeaz sau i ndoctrineaz cu predici
filozofice ori cuvntri patriotice. κi iubete casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se ntoarce mereu napoi n dragoste este adeptul romantismului siropos i leinat. Asta, la nceput, cci mai devreme sau mai trziu va scoate la btaie un nimicitor arsenal de tocare mrunt a nervilor: toane, nazuri, mbufnri, bombneli, bnuieli, accese masochiste i antaje sentimentale.
Meseria potrivit: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cmtar, pitic de grdin.
Pizza magic: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22.08)

Planeta dominant: Soarele, astrul egoismului i ngmfrii.
Animalul sacru: pupza
Personalitate: Leul este un lider nnscut i, ca toi liderii, se nal strivindu-i pe cei cu mai mult bun-sim dect el. Subordonaii i acord respectul cuvenit, dar I-ar strnge de gt cu maxim plcere. Ambiie! ca nimeni altul. consider c a atins poziia cuvenit doar atunci cnd nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizit. Se iubete att de mult pe sine nct i pup oglinda de cte ori se crede singur. Este aa de obsedat de onoruri c, dac primete o cup la campionatul de otron, e n stare s umble cu ea atrnat la gt, s vad lumea ct de grozav este. Atrage atenia n orice adunare: fie este cel mai nzorzonat personaj, fie arunc cu banii n toate prile, fie poart o arm. Pozeaz tot timpul, doarme pe stnga fiindc profilul drept l avantajeaz mai mult i arat cu degetul mijlociu ca s-i expun mai bine diamantul de multe carate. n dragoste, este la fel de nflcrat ca un furnal i la fel de discret o trompet cu amplificator.
Meseria potrivit: mprat, ef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magic: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinic.

Fecioar (23.08-22.09)

Planeta dominant: Mercur, planeta trncnelii i a isteriilor.
Animalul sacru: ciocnitoarea
Personalitate: Zodiacele critic spiritul critic al fecioarei, punnd-o astfel ntr-o situaie critic. Cum, pe deasupra, fecioara mai e i metodica punctual i perfecionist, sfresc prin a-i scoate pe toi din pepeni. Obsedat de igien, detalii i clasificri, este capabil s caute bacteriile cu lupa, s frece duumelele periua sau s pun rufele n maina de splat nu doar pe culori, ci i ordine cresctoare i alfabetic. Miroase enervant de curat, ceea ce leag spiritual de cnii i pisicile din cartier. Fecioara este o fan a listelor, tabelelor i regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, n loc s-i simplifice, i nclcesc teribil existena. Scurt, orice fecioar veritabil este: 1. mereu ocupat cu o mie de nimicuri sau s-i bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicar; 3. ipohondr: 4.ciclitoare: 5. crpnoas: 6. maniac: 7. absolut necesar (din pcate). n dragoste, are cldura unei frapiere i fantezia unui birocrat.
Meseria potrivit: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecie, sora medical (sau frate)..
Pizza magic: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fr excepie

Balant (23..09-22.10)

Planeta dominant: Venus, planeta trndviei i lascivitii.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balana are certe nclinaii intelectuale, utile n studiul aprofundat al programului tv, i un nalt sim artistic, reflectat n flerul cu care-i asorteaz pantofii cu lenjeria. Plin de graie i elegan, umbl cu nasul pe sus, strmbnd suveran din el la orice nclcare a etichetei. Se zice c ador confortul i armonia, ceea ce n traducere liber nseamn c este lene i n-are principii ferme. Despre Balan se mai spune c este o bun colaboratoare i sftuitoare: n orice problem, expune cteva zeci de soluii, ca apoi s-l lase pe cellalt s decid. Ct despre vestitul ei echilibru, cel mai n msur s comenteze ar fi psihiatrul care o trateaz. n lipsa lui, se accept i mrturiile apropiailor, adnc ngrijorai de viteza cu care-i schimb prerile i de costurile mrite ale dulciurilor pe care le nghite atunci cnd e deprimat. Cel mai de seam lucru din viaa ei este dragostea, subiect bogat n detalii picante, prea indecente ca s poat fi relatate.
Meseria potrivit: agent matrimonial, arbitru, escort, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magic: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion (23.10-21.11)

Planeta dominant: Pluto, planeta obsesiilor i paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserv, dramele i ghinioanele. Are emoii intense, idei fixe i puterea de a deochea.. Este att de ncordat, nct d impresia c sufer, iar ncordarea lui face s se defecteze obiectele din jur. Chiar i cei apropiai sunt profund afectai, de unde i bafta pe care o are la moteniri. tie ce vrea, dar caut s obin totul pe ci ocolite. E genul care mai bine i otrvete dumanul dect s-i dea un pumn n nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi i conspiraii. Asta nu-l mpiedic s umble cu fitile i s-i manipuleze pe ceilali. i consider prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au ncredere n el, fiindc tiu c n-are mam, tat sau scrupule, i atac subversiv, sub centur. n dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos i posesiv, care-i scoate din mini perechea cu bnuielile i cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivit: detectiv, medic legist, pndar, scafandru, vntor de fantome.
Pizza magic: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mtrgun..

Sgettor (22.11-21.12)

Planeta dominant: Jupiter, planeta exceselor i a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Sgettorul este un incontient optimist, a crui specialitate este datul cu bta n balt: scoate perle dup perle cu un aer de savant atottiutor, face glume proaste i rde fr rost. Este un snob care-i poart hainele cu etichetele pe-afar i se laud cu vedetele de teleshopping pe care le frecventeaz. Promite marea cu sarea, dar cnd trebuie s-i in promisiunile este lovit de amnezie. Ador mainile, pe care le conduce cu plcere i cu mare vitez, n cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindc se crede cel mai tare, se bag n bucluc i trece razant pe lng dezastre. Scap ns cu bine, cci beneficiaz de clauza berzei chioare, care i-a fost acordat pentru a nu rmne zodiacul doar cu 11 zodii. Cnd se ndrgostete, iubete cu foc, din toat inima.. Problema e c, avnd o inim foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi ntr-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivit: parlamentar, sociolog, pocherist, parautist, turist.
Pizza magic: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn (22.12-20.01)

Planeta dominant: Saturn, planeta parvenirii i anchilozrii.
Animalul sacru: catrul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie s ajung n moul ierarhiei i-i urmrete interesele cu ndrjire de buldog. Perseverena cu care merge pe drumul stabilit arat c de fapt nu are alternative sau alte bucurii n via. ncpnarea lui este monumental - mai mare ca a Berbecului i a Taurului, care sunt, totui, nite vieti relativ normale. i la capitolul rezisten st bine - n cazul unui cataclism planetar s-ar numra printre puinii supravieuitori, alturi de obolani i insecte. Grozav de suspicios i sigur c nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dac nu controleaz totul. Deine un stoc impresionant de temeri i complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi s i le mascheze. De aici, o permanent ncordare, care-i d aerul cuiva care a nghiit o coad de cazma fiind din cale-afar de plictisitor, i gsete greu o pereche care s-l suporte. Singurul care l tolereaz este alt Capricorn.
Meseria potrivit: n asigurri, IT, liftier, clugr, paznic.
Pizza magic: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.


Vrstor (21.01-19.02)

Planeta dominant: Uranus, planeta convulsiilor i ciudeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vrstorii sunt cele mai ciudate fiine de pe Terra, ceea ce explic frecvena mrit cu care sunt rpii de marieni. Nu se tie totui dac acetia i selecteaz doar pentru a le studia anomaliile sau fiindc i consider o specie nrudit. Oricum, este ceva n neregul cu ei, deoarece au idei stranii, reacii imprevizibile i fac totul pe dos fa de restul omenirii. Se spune c sunt deschii la nou, le place s experimenteze i au o fire independent. Asta nseamn c dau banii pe prostii de care n-a maiauzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase i i doare n cot de prerea celorlali. n plus, sunt deosebit de agitai, ceea ce nu este bine, cci excesul de energie le permite s-i pun n practic proiectele utopice i iniiativele anarhiste. Prietenii i suport maximumdou ore, iar rudele lor migreaz n alte cartiere. Ct despre dragoste, Vrstorilor nu le este prea clar ce nseamn !
Meseria potrivit: futurolog, revoluionar, guru, vnztor de gogoi.
Pizza magic: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti (20.02-20.03)

Planeta dominant: Neptun, planeta confuziei i dependenelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Petii sunt nite vieuitoare blnde i buimace, care cred tot ce le ndrug primul venit. n capul lor este un talme-balme de impresii i intuiii, ce face imposibil o activitate neuronal decent. Fiind incapabili s emit vreun argument logic, au devenit la rndul lor experi n abureal i mbrobodire. Se spune c sunt creativi i talentai, ceea ce nseamn c produciile lor i turmenteaz att de tare pe ceilali, nct le anihileaz puterea de discernmnt.. Foarte sociabili din fire, se neleg de minune cu animalele, handicapaii, delincvenii i spiriduii de cas. Misterele i superstiiile exercit asupra lor o mare fascinaie: admira grozav iscusina cu care i apr intimitatea monstrul din Loch Ness, iar cnd nu le place vremea de-afar i mbrac plini de ncredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctiv este enorma capacitate de a iubi. Petii se ndrgostesc total i iremediabil de cine nu trebuie, cnd nu trebuie sau de cte persoane nu trebuie!
Meseria potrivit: veterinar, fotograf. curitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magic: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de pete

Sursa : Mihaela Dicu
Ridhima
Postat pe 2 Mai 2009 00:45
Nu citesc de obicei horoscopul...dar acesta... nu am cuvinte, este fenomenal, dureros de adevarat... mii de multumiri!!!! Felicitari!

Postat pe 21 Mai 2009 23:36
ft tare, io mi-am citit horoscopul rautacios pe http://www.cdnews.ro/horoscop-rautacios/berbecul-21-martie-19-aprilie.html
berbecii rulles

Postat pe 23 Mai 2009 15:53
e foarte tare horoscopul asta...cum ti-a venit stralucita idee?
Deea_Andreea_delly
Postat pe 1 Iunie 2009 17:41
Trasnaia nu-mi apartine.Vezi ca am mentionat sursa.Daca vrei sa te distrezi,citeste in Jurnalul National, rubrica Magazin:"Horoscop. Pasarele, fixuri si obsesii".
Ridhima
Postat pe 1 Iunie 2009 23:02
la mine nu apare acest horoscop,e spatiu alb.......???????
somera
Postat pe 22 Iunie 2009 14:54
da...l-am gasit!!!!!
somera
Postat pe 22 Iunie 2009 14:55
la mine nu apare :((( e spatiu alb ..dc? :(
nico23
Postat pe 23 Iunie 2009 22:08
poi s mi-l trimii i mie te rog frumos??
mulumesc anticipat.
adi68pop@yahoo.com
msi
adi68pop
Postat pe 24 Iunie 2009 17:25
Horoscopul rautacios este postat mai sus.
Ridhima
Postat pe 24 Iunie 2009 21:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine ar fi dispus? 1 De la: absolutfashion 6 Septembrie 2010 14:02
Efectul Dunning Krugger 4 De la: Adi_1 13 Iunie 2015 10:12
Reteta succesului 1 De la: alla_d 31 Martie 2009 18:37
Farmece 24 De la: garbo_480693 21 Ianuarie 2020 16:50
Mierea si scortisoara 0 De la: 7 Septembrie 2009 17:22
Setari Cookie-uri