zodii

eu sagetator el capricorn
eu sagetator el gemeni
kysmy
Postat pe 18 Iulie 2009 14:32
De la: kysmy, la data 2009-07-18 14:32:31eu sagetator el capricorn
eu sagetator el gemeni


la asta pik-ul e maestru...:)
dune
Postat pe 20 Iulie 2009 10:18
nuuuuuuuu, ca nu-s nici capricorn si nici geaman n-am. la gagici cu doi amanti din start nu ma pricep
pik_nik
Postat pe 20 Iulie 2009 10:21
Barbatul Capricorn ar vrea sa stea ct mai mult timp acasa, n timp ce femeia Sagetator este o calatoare. Barbatul Capricorn este precaut si calculat si pune mare pret pe siguranta, n timp ce femeia Sagetator este o aventuriera. Barbatului Capricorn i place sa faca dragoste ntr-un cadru intim si confortabil, n timp ce femeia Sagetator ar face sex oriunde.

Femeia Sagetator este de-a dreptul extravaganta si iresponsabila pentru barbatul Capricorn, att de econom si constiincios.

O aventura sentimentala ntre barbatul Capricorn si femeia Sagetator este putin probabila, iar o casnicie i-ar face pe amndoi nefericiti.

pik_nik
Postat pe 20 Iulie 2009 10:22
Barbatul Gemeni si femeia Sagetator sunt persoane active, inconstante, deloc expansive n relatiile amoroase.

Barbatul Gemeni are tendinta sa critice performantele de sub cearceafuri ale femeii Sagetator. Relatia are multe puncte slabe, nsa un plus l reprezinta faptul ca nici unul dintre parteneri nu este pretentios sau posesiv.

Pe ct de repede se va nfiripa relatia dintre barbatul Gemeni si femeia Sagetator, pe att de repede se va destrama. ntr-un eventual mariaj, daca si barbatul Gemeni si femeia Sagetator se vor stradui, vor avea o sansa.

pik_nik
Postat pe 20 Iulie 2009 10:23
De la: pik_nik, la data 2009-07-20 10:23:06Barbatul Gemeni si femeia Sagetator sunt persoane active, inconstante, deloc expansive n relatiile amoroase.

Barbatul Gemeni are tendinta sa critice performantele de sub cearceafuri ale femeii Sagetator. Relatia are multe puncte slabe, nsa un plus l reprezinta faptul ca nici unul dintre parteneri nu este pretentios sau posesiv.

Pe ct de repede se va nfiripa relatia dintre barbatul Gemeni si femeia Sagetator, pe att de repede se va destrama. ntr-un eventual mariaj, daca si barbatul Gemeni si femeia Sagetator se vor stradui, vor avea o sansa.




mamaaaaaa, dar ce le stii!
ana02
Postat pe 20 Iulie 2009 13:47
ms mult de raspuns
kysmy
Postat pe 27 Iulie 2009 22:01
pik nik esti un dulce
kysmy
Postat pe 27 Iulie 2009 22:04
:)
AMELYY
Postat pe 27 Iulie 2009 22:06
nenea Pic, vleau si eu sa stiu:
eu scorpion el peste
eu scorpion el sagetator
eu scorpion el varsator
te loooog....
Aemulus
Postat pe 27 Iulie 2009 22:08
kysmy, pik e angajat la un site de astrologie. el raspunde de zodiacul de pe garbo. poti sa-l intrebi ce doresti ca iti va raspunde . poti incepe. nu cred ca se supara.
si_totusi
Postat pe 27 Iulie 2009 22:08
da? pai atunci vreau sa stiu si eu mai multe!
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 22:10
Barbatul Pesti si femeia Scorpion se bucura de o compatibilitate erotica excelenta si pot avea mari satisfactii fizice mpreuna.

Femeia Scorpion are o personalitate puternica si poate fi punctul de sprijin de care are nevoie barbatul Pesti. La rndul lui, barbatul Pesti nu va provoca gelozia partenerei si va lua posesivitatea acesteia drept ceea ce este de fapt: modul n care femeia Scorpion si manifesta afectiunea. Din punct de vedere erotic, barbatul Pesti si femeia Scorpion se aprind imediat si se satisfac complet.

Relatia dintre barbatul Pesti si femeia Scorpion are toate sansele de reusita. Cu ct se casatoresc mai repede, cu att mai bine.
pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:10
Alaturi de barbatul Sagetator, femeia Scorpion nu face dect sa si iroseasca pasiunea.

Imediat ce barbatul Sagetator si urmeaza instinctul de om liber si independent, vor aparea si conflictele, pentru ca femeia Scorpion are nevoie de un partener loial, pe care sa poata conta.

Barbatul Sagetator se aprinde repede, dar la fel de repede i trece, n timp ce femeia Scorpion acumuleaza furie mocnita pna cnd ajunge sa erupa ca un vulcan.

Chiar daca barbatul Sagetator si femeia Scorpion sunt uneori compatibili pe plan erotic, aceasta armonie nu dureaza mult si nu poate compensa tensiunile de pe celelalte planuri. O relatie pe termen lung sau o eventuala casnicie sunt total contraindicate.

pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:11
Barbatul Varsator nu poate suporta gelozia si posesivitatea cu care l sufoca femeia Scorpion.

Pentru barbatul Varsator, viata erotica nu este foarte importanta, astfel nct va interpreta pasiunea agresiva a femeii Scorpion drept sadism. Din acest motiv, barbatul Varsator si va cauta mplinirea n activitati externe cuplului, evitnd-o pe femeia Scorpion.

Relatia dintre barbatul Varsator si femeia Scorpion va avea viata scurta, ca si o eventuala casnicie.

pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:12
kysmy, tre' sa fii dulce ca sa stii sa cauti in google, nu?
pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:13
mie nu-mi spui?
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 22:13
corina, ce doresti sa spun?
pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:17
ca esti dulce sau....ce?
blanca
Postat pe 27 Iulie 2009 22:17
Ce se pricepe pikul asta la Google de n-ai treaba. Bravo!
Micass
Postat pe 27 Iulie 2009 22:19
pai zi-mi de ce n-a mers:

ea - leu
el - varsator
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 22:20
uite, corina

Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna n valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata n umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc.

Femeia Leu nu va sta niciodata pe gnduri n fata unui obiect vestimentar sau a unei podoabe, orict ar costa, daca "i vine de minune". La nivel subconstient, cu ct un obiect este mai scump, cu att mai mult merita cumparat si purtat, ceea ce dinamizeaza si chiar amplifica placerea femeii Leu de a se etala pe scena vietii n diverse roluri interpretative.

Femeia Leu va juca ntotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei nentelese, de la ipostaza de mama devotata pna la aceea de amanta ideala. Pasionala, frumoasa, solara, stralucitoare, intuitiva, plina de creativitate si adesea cu o imaginatie erotica neasteptata, femeia Leu poate deveni tinta oricarui barbat care vrea sa faca impresie buna n rndul aristocratiei timpului avnd la brat un personaj aranjat dupa ultimul racnet si de o regalitate somptuoasa.

Cine ar putea ghici ca farmecul nativ al femeii Leu este capacitatea de a refuza exact ceea ce-si doreste si ca felul ei de a spune "nu" - plin de candoare si de naivitate - este de o cuceritoare autenticitate? Nasucul ei crn, ochii mari cu gene lungi, buzele usor ntredeschise si cuprinse de un tremur abia perceptibil pot darma toate promisiunile de fidelitate facute (altor femei) de soti inconstienti sau de masculii slabi de nger.

pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:20
aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaa, si ce zodie trebuie sa am in vedere pe viitor
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 22:21
Invitati-o pe Coasta de Azur, promiteti-i parfumuri de santal si duceti-o la cele mai celebre spectacole ale timpului - nu numai pentru valoarea artistica a acelui spectacol, ct, mai ales, pentru locul select si pentru posibilele ntlniri cu oameni din nalta societate - apoi prezentati-o ca pe cea mai reusita relatie a vietii dvs. si faceti totul ca oamenii s-o asculte si s-o aplaude! O femeie Leu autentica si va intra imediat n rol si nu va va dezamagi niciodata.

Ajutati-o pe femeia Leu sa se angajeze ntr-un loc care "suna bine" pentru urechile multimii si fiti sigur ca nu va va face de rs, ntruct tot ceea ce-si doreste este sa fie prima, cea mai buna, seful absolut. "Statul sunt eu" este o deviza care a facut cariera de la Regele Soare ncoace.

Odata semnat contractul sentimental cu femeia Leu, nu va va fi deloc usor sa parasiti scena pe care se deruleaza episodul dvs. sentimental. Ar fi si pacat sa dezertati, mai ales daca sunteti adeptul senzatiilor tari n viata si daca sunteti de parere ca dramele sentimentale dau culoare existentei. Oferiti-i femeii Leu cte un rol n fiecare zi si relatia aceasta va deveni inepuizabila.

Veniti acasa cu flori sau cu complimente sincere si nu veti sti niciodata ce nseamna monotonia n cuplu sau abstinenta sexuala. Provocatoare si autoritara, femeia Leu care ocupa locul 1 n viata dvs. (indiferent daca sunteti casatorit cu o alta femeie) va sti sa va ofere acel tot pentru care orice barbat din lume ar da orict - o pasionalitate frenetica si o vitalitate sexuala pe care e bine sa le luati n calcul nca de la nceputul relatiei, daca vreti ca, n aceasta viata, sa trageti "lozul cel mare" n iubire.
pik_nik
Postat pe 27 Iulie 2009 22:21
Pikulet ia spune-mi si mie varsator cu leu, cu taur, cu rac,cu capricorn,cu fecioara cu .....da toate deodata
blanca
Postat pe 27 Iulie 2009 22:22
wow
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 22:24
Hmmm, intr-o viata viitoare am sa-mi caut o femeie leu. Categoric!
Aemulus
Postat pe 27 Iulie 2009 22:26
v-am zis eu ca e specialist. intrebati-l orice. sa stiti ca face si astrograme. numai ca trebuie sa-i dati datele personale. nu-i bai . are timp
si_totusi
Postat pe 27 Iulie 2009 22:26
pikule, mai usor, nene, cu varsatorul si scorpia, ca eu de 17 ani imi duc traiul cu una din ele...
sau, hmmm... ce inseamna pentru horror-scopul tau ca legatura sau chiar casnicia vor avea durata scurta?
Thor
Postat pe 27 Iulie 2009 22:28
Buna,
Raspund si eu cu o intrebare aici: cine e varsatorul pe aici?

Eu am avut o relatie de 8 ani cu un rac. A fost o relatie frumoasa. Racul e atent intotdeauna, romantic si plin de umor - uneori chiar exagerat si enervant - Singurul lucru, care m-a deranjat la el, a fost ca el intotdeauna avea dreptate. Adica eu vedeam anumite lucruri cu ochii mei sau le traiam pe pielea mea, dar el avea cu totul o alta parere pe care si-o sustinea neincetat desi chiar nu era asa.
meg_2008_ro
Postat pe 27 Iulie 2009 22:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
santajul.proxenetism.lezbi. 6 De la: CARMENMIRELA 11 Mai 2015 09:26
FEMEILE ! DE ZIUA LOR,CIT DE ATENTI SUNT BARBATII ? 7 De la: IOANIDE 5 Martie 2012 19:54
Vreau sa ma mut cu ea 55 De la: garbo_404586 11 Septembrie 2014 12:07
Suferă mai mult cine? Amanta sau Soția? 1 De la: sunsset 15 Ianuarie 2020 22:06
Mai citeste cineva poezie in zilele noastre? 38 De la: Ilynka 11 Iulie 2012 09:21
Setari Cookie-uri