Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia LEU

Leu, Intai august - Ziua stilului original

Indivizii nascuti pe 1 august sunt persoane extrem de dominante, care nu vor precupeti nici un efort pentru a-i convinge pe ceilalti sa fie de acord cu punctul lor de vedere. Nu se multumesc sa constate ca sunt cei mai buni in domeniul lor ci ii obliga si pe ceilalti sa le recunoasca calitatile. De-a lungul vietii, vor avea de infruntat multe piedici, momente de frustrare si dezamagiri, dar rareori vor renunta la eforturile lor.

Cei nascuti pe 1 august pot fi comparati cu niste cruciati care isi urmaresc perseverenti misiunea speciala in viata. Totusi, in ciuda aparentei serioase, chiar stoice, ei au un simt al umorului surprinzator de bine dezvoltat, manifestat mai ales in legatura directa cu latura intunecata a personalitatii lor. Adesea, nativii abordeaza un ton ironic sau sarcastic, fiind capabili sa-si directioneze sagetile verbale cu o acuratete inspaimantatoare. Pot fi la fel de nemilosi chiar si in ceea ce ii priveste.

Cei nascuti pe 1 august nu sunt usor de abordat si cu greu te poti intelege cu ei. In general, nu sunt potriviti pentru locuri de munca unde vor avea sefi deoarece nu accepta sa primeasca indicatii din partea superiorilor. Cei mai multi se simt bine in roluri de conducere in cadrul familiei, a locului de munca sau lumii artistice, cu exceptia celor care sufera de un complex de inferioritate. Viata este dificila pentru aceasta catgorie de nativi ai zilei de 1 august, mai ales pentru ca nu sunt capabili sa fie "sefi" si nu vor avea multumirea de a fi " bravi".

Cei nascuti pe 1 august sunt adesea prinsi in mijlocul unei lumi involburate si controversate. Indiferent de ceea ce fac, ei par sa starneasca interesul sau chiar dezaprobarea celorlalti. Intr-adevar, ei vor infrunta negativismul celorlalti deoarece sunt adeptii inversunati ai defensivei prin exprimare si limbaj. Totusi, de cele mai multe ori, nativii zilei de 1 august prefera sa se retraga intr-o carapace protectoare si sa lase viata sa-si urmeze cursul. Ascunzatoarea ce le ofera solitudine si pe care strainii nu o descopera cu usurinta este extrem de importanta pentru ei. De cele mai multe ori, aceasta va deveni locul lor favorit, unde se vor retrage de cate ori simt nevoia.

In ciuda aparentei lor impliniri, nativii zilei de 1 august devin invariabil dependenti de ceilalti, cel putin in ceea ce priveste necesitatile vietii si siguranta unui camin stabil. Totusi, ceea ce sunt ei capabili sa ofere in orice relatie personala poate defini preocuparile propriei lor munci si universul lor personal. Doar prietenii si colegii pregatiti pentru o calatorie destul de agitata ar trebui sa se implice in relatia cu cei nascuti astazi.

Unul dintre punctele forte ale celor nascuti pe 1 august este capacitatea de a percepe lumea in care traiesc intr-un mod realist. Ei insisi pot crea tot felul de simboluri, mistere si paradoxuri, dar rareori propria lor viziune clara pierde din vedere natura fundamentala a lucrurilor.

SFATURI: Incearca sa te feresti de sentimentele celor din jurul tau, fara a le respinge insa in totalitate. Rezerva-ti putin timp liber pentru a-ti duce cruciadele in viata de zi cu zi. Fereste-te de interesele negative ce te pot pune in pericol. Invata sa faci compromisuri cand este necesar.

PUNCTE FORTE:
Puternic
Realist
Vizionar
PUNCTE SLABE:
Dificil
Izolat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:11
pai ce faci bre....ai postat 1 august si te-ai ofilit?????celelalte zile nu le bagi???
tutankhamon
Postat pe 6 Iunie 2009 11:26
Daca ma ajuti sa scriu 365 zile.
Am postat ca sa vada lumea ca urmeaza...
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:55
Leu, Doi august - Ziua semnaturii versatile

Cei nascuti pe 2 august sunt capabili sa abordeze diverse domenii si isi vor lasa amprenta personala si de necontestat in tot ceea ce fac. Desi adesea pot lasa celorlalti impresia ca au luat-o pe un drum gresit, renuntand la succesul lor sigur sau lasandu-se prada unor tentatii ireale, ei isi vor demonstra abilitatea de a triumfa, fara a-si sacrifica identitatea. Asemeni unui cameleon, ei vor fi adeptii schimbarii, dar in acelasi timp vor putea ramane aceiasi.

Incercarile esuate sau chiar pierderea increderii in ceilalti reprezinta adesea o problema pentru nativii zilei de 2 august. Luptatori adevarati, ei nu se vor lasa convinsi sa renunte la asumarea unor riscuri. Este posibil ca, dupa multi ani, cei cu care lucreaza sau convietuiesc sa-si dea seama de intelepciunea lor. Astfel, vor incepe nu numai sa ii respecte mai mult, dar in acelasi timp vor crede in practicalitatea ideilor lor indiferent de aparente.

Nativii zilei de 2 august experimenteaza o gama foarte variata de trairi incepand cu cele pozitive si pana la cele negative. In general, ei continua pe drumul cel bun, indiferent de piedicile pe care le intalnesc in cale. Desi sunt extrem de idealisti in ceea ce priveste viziunea lor, ei vor fi foarte greu de oprit. Puterea si banii reprezinta tentatii mari pentru cei nascuti astazi. In general, ei reusesc sa se foloseasca de aceste unelte pentru a izbandi si nu se vor lasa dominati de ele.

Stilul de viata personal al celor nascuti pe 2 august este cel mai adesea extrem de neconventional si nu pot fi convinsi sa se supuna unor reguli impuse de altii.

Cei mai sensibili dintre nativii zilei de 2 august pot fi grav afectati de criticile si morala celorlalti, dar in general nu vor arata acest lucru. Dau adesea dovada de compasiune pentru ceilalti si pentru propria persoana. Nativii care au un suflet sensibil pot deveni in timp caractere infierbantate, iar blandetea si vulnerabilitatea se vor diminua in mod direct proportional cu sporirea duritatii.

Increderea pe care nativii zilei de 2 august o afiseaza este construita pe baza unei cunoasteri temeinice a capacitatilor si limitelor proprii. O astfel de evaluare realista le garanteaza de obicei succesul. Accepta cu greutate ajutor din partea altcuiva, preferand intotdeauna sa faca totul singuri. Totusi, acest lucru ii poate tine pe loc atat din punct de vedere material, cat si spiritual. Mai devreme sau mai tarziu ei trebuie sa invete valoarea impartirii responsabilitatilor si sarcinilor, fiind foarte important sa aiba mai multa incredere in ceilalti. Nativii zilei de 2 august au tendinta de a tinti foarte sus in chestiunile sentimentale si le va fi foarte greu sa gaseasca un partener care sa se ridice la nivelul standardelor lor. Astfel, drumul lor in viata poate fi presarat cu necazuri si experiente neplacute.

SFATURI: Nu-ti pierde latura sensibila, este legatura ta cu umanitatea. Mentine-ti idealismul, dar respecta si dorintele celorlalti. Adu-ti aminte de nevoile familiei si copiilor. Invata sa accepti ajutorul celor din jur.

PUNCTE FORTE:
Docil
Adaptabil
Hotarat

PUNCTE SLABE:
Inaccesibil
Nemultumit
Iresponsabil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:56
Leu, Trei august - Ziua cautarii periculoase

Cei nascuti pe 3 august sunt atrasi de pericol, indiferent sub ce forma se manifesta acesta. De obicei, cautarea lor implica fie ranirea fie salvarea altora. Obiectivul lor este sa poata dezvalui adevarul asa cum il vad ei insisi, indiferent de riscul pe care il implica. De cele mai multe ori este vorba de risc in sine si nu de adevar, desi adevarul are o importanta majora pentru ei. Cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca ca nu cumva sa-i raneasca pe ceilalti prin activitatile pe care le desfasoara.

Fiind impotriva experientei cotidiene, nativii zilei de 3 august cauta adesea agitatia departe de casa. Intr-adevar, unii chiar cutreiera lumea, in timp ce altii se multumesc cu zvacnirile imaginatiei stand linistiti pe scaunele lor.

Nativii mai evoluati ai zilei de 3 august genereaza sau experimenteaza distractia si in acelasi timp o exploateaza din punct de vedere creativ si profesional.

Cei nascuti pe 3 august pot risca foarte mult sa se raneasca singuri. De obicei, nici membrii familiei, nici prietenii ingrijorati nu-i pot convinge sa renunte la fascinatia pentru conflict si risc. Unii privesc exploatarile indraznete ca pe un test important in care pierderea punctelor e similara cu distrugerea, iar altii se dedica furnizarii pericolului. Cei care lupta pentru o cauza sau pentru apararea unui ideal sunt cel mai dificil de convins. In acest caz, activitatile lor implica o stare idealista si romantica, desi actiunile lor sunt mai degraba pragmatice si chiar executate cu sange rece, daca este cazul.

Pentru anumiti nativi ai zilei de 3 august, notiunea de a salva sau a proteja pe cineva reprezinta o fascinatie centrala, posibil manifestata din dorinta lor de a-i salva sau proteja pe ceilalti din punct de vedere fizic, sau din dorinta de a conferi siguranta psihologica si spirituala, creand un loc mai bun si mai sigur. Pentru ei este foarte important sa se perceapa ca niste eroi sau eroine.

Cei nascuti pe 3 august nu trebuie sa piarda controlul asupra ego-urile lor. In plus, ei pot investi in mod gresit in ceilalti propriile lor dorinte si sentimente. De exemplu, cei pe care doresc sa ii salveze pot in realitate sa fie putin interesati in a fi salvati de ei. Un pericol fatal apare atunci cand incantarea privitoare la aventurile lor se va diminua daca nu sunt ridicate in mod repetat mizele, ca in cazul efectului drogurilor ce este simtit doar daca se mareste dozajul. Astfel, natura dependenta a cautarii lor persistente pentru a obtine agitatie devine, in majoritatea dar nu in toate cazurile, ingrijorator de clara. Fiind capabili sa foloseasca eficient asemenea probleme indraznete ce pana la urma se arata a fi productive, va fi o masura a maturitatii lor si evolutiei lor.

SFATURI: Investigheaza cu grija daca saraca victima vrea cu adevarat sa fie salvata. Fereste-te de a-i pune in pericol pe ceilalti si pe tine insuti fara motive intemeiate. Nu mai trai intr-o continua idila sau in fantezii interesante. Cauta echilibrul ideal, ai puterea de a hotari.

PUNCTE FORTE:
Curajos
Idealist
Hotarat

PUNCTE SLABE:
Neglijent
Auto-distructiv
Egoist
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:56
Leu, Patru august - Ziua luminii calauzitoare

Nativii zilei de 4 august sunt adesea lumina calauzitoare a unui grup social, a unei miscari politice sau a familiei careia apartin. Chiar daca nu au intotdeauna rolul de lideri ei trebuie sa ocupe neaparat pozitia principala. Intr-adevar, ei isi fac simtita influenta si filosofia cunoscuta tuturor celor cu care se asociaza. Adesea, ei sunt folositori grupului avand un rol simbolic, in sensul larg al cuvantului, deoarece ei sunt capabili sa reprezinte perfect aspiratiile acestui grup si sa intruchipeze idealurile sale in aparitiile externe sau in stilul de viata.

Pentru nativii zilei de 4 august, ce sunt nelinistiti si activi, este foarte importnant sa fie capabili sa isi continue propriul drum. Destul de des, ei se aprind foarte usor si devin oarecum irascibili cand exista persoane ce le opun rezistenta. Datorita acestor trasaturi, cat si tendintei de a fi revoltati impotriva sistemelor bine stabilite, ei pot ramane pionii principali ai grupului doar pentru o perioada limitata de timp, doar daca acest curs revolutionar al lucrurilor si acest tip de activitate nu este manifestat de intregul grup din care fac parte! Fiind foarte incapatanati si de neinduplecat, ei vor face tot ce le sta in putere sa se impuna intr-o pozitie in care ei sunt liberi sa exprime, dar si sa faca ceea ce vor.

Nativii zilei de 4 august sunt isteti, inteligenti si este posibil ca din copilarie sa-si dezvolte o anumita tehnica de a evita pedepsele si cenzurile, tehnica pe care o vor folosi foarte bine in calitate de adulti. Rareori sunt descoperiti, fiind liberi sa se desfasoare, sa-si raspandeasca ideile si idealurile celor din jurul lor, lucru de o importanta majora pentru ei. Ei pot suferi enorm atunci cand sunt ignorati de cei apropiati.

Adesea, nativii zilei de 4 august cauta sa isi exercite influenta prin prezenta lor fizica, ce poate intruchipa orice, incepand cu manifestarea unui stil excesiv pana la unul extrem de conservator. Acest lucru depinde de impresia pe care acestia doresc sa o faca celor din jur in momentul respectiv. Cei nascuti astazi sunt experti in evaluarea mediului inconjurator. Ei nu pierd nimic din ceea ce se intampla in jurul lor si in general raspund rapid datorita mentalitatii lor hotarate, daca nu chiar impulsive. Totusi, tendinta lor de a se considera persoane lipsite de vulnerabilitate, ii poate duce in situatii periculoase si delicate.

Daca pot mentine un echilibru pretios, nativii zilei de 4 august vor avea o putere formidabila de a lua decizii. Totusi, ei vor cauza mari inconveniente si de obicei vor face acest lucru si lor insisi, dar si idealurilor pe care ei le servesc. Ei trebuie sa isi aduca aminte sa actioneze intr-o maniera responsabila devreme ce multi oameni pot depinde de ei.

Cum timpul trece, nativii zilei de 4 august pot invata sa canalizeze rebeliunea lor intr-o directie mult mai constructiva. Cum ei insisi imbatranesc, este mult mai probabil ca ei sa acumuleze un pic mai mult respect pentru cei mai in varsta, decat au avut in tinerete. Invatand sa accepte inaintarea in varsta cu demnitate si gratie este poate cea mai provocatoare lectie pe care ei trebuie sa si-o insuseasca. Multi dintre cei nascuti pe 4 august afiseaza o dragoste pronuntata pentru natura si sunt adepti ai activitatilor in aer liber. Acestea devin mult mai accentuate cu cat acestia inainteaza in varsta.
SFATURI: Nu-ti uita responsabilitatile. Incearca sa-ti temperezi repulsia fata de autoritate si sa ai mai mult tact atunci cand intri in contact cu cei superiori tie. Libertatea ta nu este intotdeauna cel mai valoros lucru pe lume. Invata sa accepti, sa te concentrezi si sa fii constient de ceea ce faci.
PUNCTE FORTE:
Inteligent
Rapid
Evaziv

PUNCTE SLABE:
Neglijent -
Repezit -
Lipsit de diplomatie
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:57
Leu, Cinci august - Ziua calmului determinant

Cei nascuti pe 5 august sunt capabili sa duca la bun sfarsit ceea ce au hotarat, cu o mare perseverenta, determinare si tenacitate. Desi cei nascuti astazi pot avea o natura emotionala, ei pot afisa o stapanire remarcabila asupra sentimetelor lor, si sa realizeze ceea ce au inceput intr-o maniera facila si naturala.

Dar, desi nativii zilei de 5 august isi mentin un exterior rece si calm, nu este atat de usor pentru ei, asa cum pare, sa faca acest lucru. Intr-adevar, acest lucru poate fi vazut ca si cum ei ar sta asezati pe un vulcan ce sta sa erupa. Multi dintre cei nascuti pe 5 august descopera la un moment dat ca nivelul succesului lor este direct proportional cu abilitatea lor de a controla si conduce energiile lor mentale si de a pleca de la o baza regulata.

Desi majoritatea celor nascuti pe 5 august sunt orinetati spre latura psihica, nu poate fi contestata puterea fizica imensa cu care acesti oameni talentati sunt inzestrati. Asemenea avantaje naturale pot fi risipite si cheltuite nesabuit, totusi, daca le lipseste cu desavarsire vointa. O tendinta spre violenta ce adesea ii caracterizeaza pe nativii acestei zile poate fi suprimata prin activitati creatoare, in special in cazul partii masculine nascute pe 5 august.

De fapt, in general, agresiunile nativilor zilei de 5 august trebuie sa fie directionate inca de la o varsta frageda inspre competitiile sportive si toate tipurile de activitati fizice. Sahul, vizionarea, cartile si jocurile de cuvinte pot fi o solutie pentru tendintele lor combative. Cand nativii zilei de 5 august explodeaza de manie, nu este ceva prea placut. Este cu mult mai rau atunci vand esti obiectul rabufnirii lor de manie. De obicei, totusi, nativii acestei zile ce sunt mai evoluati devin constienti de raul pe care il fac, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic, de ceea ce implica mania lor, si vor evolua ajungand sa fie constienti mult mai mult de starea pe care o provoaca in jurul varstei de treizeci sau patruzeci de ani. Atunci este momentul in care ei incep sa arate mai multa consideratie fata de ceilalti. In special in prietenii si in relatia sentimentala, cei nascuti astazi pot suferi pentru multi ani inainte de a invata sa isi arate dragostea pe care o poarta celor pe care ii iubesc.

Nativii zilei de 5 august au nevoie de libertatea de a actiona repede, de a duce la bun sfarsit deciziile pe care le-au luat, fara alte constrangeri. Asadar, ei trebuie sa mentina intotdeauna o masura a independentei si initiativei individuale chiar si aunci cand infiinteaza o companie sau un grup. Nu inseamna ca nativii zilei nu sunt cooperanti sau este dificil sa lucrezi cu ei. Putem spune ca ei sunt cei mai fericiti atunci cand conduc - exceland si straduindu-se pentru binele comun.

Blandetea si amabilitatea se dovedesc a fi foarte importante pentru persoanele dinamice nascute astazi. Este posibil ca miscati de consideratia si generozitatea unei figuri importante din tineretea lor, ei vor admira atat de mult acea persoana si vor incerca chiar sa caute sa o onoreze si sa o imite. In anii tineretii lor, nativii zilei de 5 august sunt de obicei preocupati de dorinte si pasiuni intense, dar pe cat trece timpul, ei realizeaza importanta afectiunii si incep sa isi exprime afectiunea in mod deschis si fara rusine. Aflati pe marginea prapastiei, nativii zilei de 5 august se vor maturiza considerabil, fara doar si poate, cu cat ei inainteaza in varsta. Chiar si cei ce sunt morocanosi pot deveni destul de iubitori.

SFATURI: Acumuleaza cat mai multe cunostinte si mai multa intelegere in ceea ce ii priveste pe oameni. Incearca sa pretuiesti afectiunea si amabilitatea. Mai lasa un pic din pretentiile pe care le ai de la tine si de la ceilalti. Invata sa-ti exprimi sentimentele intr-un mod cat mai acceptabil pentru societate si cat mai constructiv.

PUNCTE FORTE:
Controlat
Solemn
Calm

PUNCTE SLABE:
Combativ
Suprimat
Extrem de tacut
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:57
Leu, Sase august - Ziua intamplarilor unice

Persoanele nascute pe 6 august au o mare slabiciune pentru experimente. Sunt atrase de intamplari unice sau extraordinare. Acorda foarte multa atentie evenimentelor de genul celor care au loc o data in viata, celor care par imposibile sau inexplicabile si evenimentelor ce par a avea o sursa divina. Poate ca, nativii zilei de 6 august sunt chiar ei cei care provoaca aceste evenimente. Poate ca sunt martori intamplatori ai unor astfel de fapte. Evenimentele deosebite isi vor pastra importanta in ochii celor nascuti in aceasta zi indiferent daca au luat parte in mod direct la ele sau daca doar au citit sau scris despre ele. In orice caz, ceea ce ii intereseaza pe ei in mod special este contactul spiritual sau direct cu experienta. Descoperirile personale referitoare la un subiect de mult uitat sau neabordat anterior ii atrag ca un magnet.

Viata obisnuita nu prezinta o importanta prea mare pentru nativii zilei de 6 august. Ei se plictisesc foarte repede de cotidian. Exista posibilitatea sa fie prinsi in preocupari obisnuite si sa nu aiba o situatie familiala extraordinara. In acest caz, apare pericolul ca nativii sa se retraga intr-o lume fantastica, lume ce le va satisface dorintele. De asemenea, exista posibilitatea ca dupa multi ani de frustrari si temeri, cei nascuti in aceasta zi sa se hotarasca sa isi paraseasca stabilitatea si sa inceapa cautarea unor noi orizonturi. Dupa ce vor face asemenea schimbari dramatice, persoanele nascute in aceasta zi s-ar putea sa realizeze ca viata linistita nu este potrivita pentru ele. Unele dintre persoanele nascute pe data de 6 august s-ar putea sa simta un sentiment de regret pentru ca nu au facut descoperirile mai devreme.

Doar cea mai stabila si evoluata persoana nascuta in aceasta zi va reusi sa isi integreze dragostea pentru unic si neobisnuit in viata zilnica. De obicei, cei care reusesc sunt firi creative, carora le place sa se ocupe de subiecte strans legate de intamplari singulare si neobisnuite. Unii dintre nativii zilei de 6 august s-ar putea sa fie inzestrati cu darul de a imbina fantasticul cu realitatea si de a impartasi o asemenea viziune neobisnuita si celorlalti.

Depasirea granitelor experientelor obisnuite (sau cel putin extinderea lor) are o importanta deosebita pentru nativii zilei de 6 august. Atitudinea aceasta le va permite sa aiba o abordare mai intensa a vietii. Intr-adevar, stilul lor de viata poate fi dificil de acceptat pentru cei din jurul lor. Aceasta atitudine venita din partea celorlalti se poate sa nu se manifeste. Se va intampla astfel, in cazul in care partenerii nativilor vor avea aceleasi interese si preocupari ca si ei. Persoanele nascute pe data de 6 august vor face schimbari atat de rapide in viata lor, incat aceste schimbari ii vor afecta pe colegi, pe membrii familiei si pe prieteni. Oamenii din jurul nativilor vor putea sa faca fata schimbarilor cu mare greutate.

Nativii acestei zile simt o mare nevoie de a primi dragoste. Pentru ei nu conteaza daca o primesc sub forma senzuala sau sexuala. Persoanele nascute pe data de 6 august pot avea parte de mari dezamagiri in ceea ce priveste gasirea partenerului perfect sau a relatiei ideale. Aceste persoane sunt prieteni si parinti de incredere, in felul lor propriu. De cele mai multe ori isi iau foarte in serios responsabilitatile. Cu toate acestea, deseori sunt incapabili sa le duca la bun sfarsit pentru a-i multumi pe cei dragi. Incapacitatea aceasta este datorata cerintelor pe care le are stilul de viata al nativilor.

SFATURI: Accepta faptul ca, s-ar putea sa fii pus in situatia in care vei fi nevoit sa faci compromisuri. Pentru a putea primi mai multa dragoste si afectiune ai putea sa renunti sa tanjesti dupa atat de multe experiente noi. Dezvolta-ti capacitatea de a vedea lucrurile si dintr-un alt punct de vedere.
PUNCTE FORTE: - Interesant - Romantic - Original

PUNCTE SLABE:
Deziluzionat
Nelinistit
Antisocial
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:58
Leu, Sapte august - Ziua agentului dublu

Persoanele nascute pe data de 7 august au o atractie deosebita fata de tot ceea ce este secret si ascuns. In genereral, aceasta inclinatie se manifesta prin tendinta de a-si tine ascunsa adevarata fire. Dar, la fel de bine se poate manifesta prin interesul deosebit fata de povestirile legate de spionaj, pline de mister, enigmatice si tot ce tine de ele. Nativii mai academici, cu inclinatii spre stiinta isi doresc sa stapaneasca limbile straine cu rol important in istorie sau sa cunoasca secretele naturii. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt niciodata mai fericiti ca atunci cand descopera ceva important, ceva care pana atunci nu a fost stiut. Ei au o mare satisfactie atunci cand fac cunoscut acest lucru prietenilor apropiati sau colegilor. Intr-un fel se aseamana cu detectivii. Cauta si cerceteaza adevarul, pentru ca apoi sa il foloseasca in scopuri practice.

Nativii zilei de 7 august trebuie sa nu starneasca opozitia celorlalti sau sa nu isi faca dusmani descoperind adevarul. Trebuie sa fie atenti mai ales la persoanele care vor fi ranite sau compromise din cauza acestor descoperiri. Uneori, persoanele nascute pe data de 7 august sunt bine intentionate. Cu toate acestea, nu apreciaza in mod corect consecintele faptelor lor. Simt ca trebuie sa obtina dovezi practice in legatura cu cercetarile facute. In acest fel vor stabili validitatea concluziilor si vor evita orice tip de comentarii sau zvonuri.

Cei mai multi dintre cei nascuti in aceasta zi au dorinta de a-si face cunoscute partile ascunse, intimitatile vietii private. Cu toate acestea, le este frica sa se comporte ca atare si din aceasta cauza vor ramane inchisi in sine. Uneori, au doar un singur membru al familiei sau un prieten foarte apropiat in care au incredere si caruia i se vor destainui. Chiar si asa, cineva foarte apropiat de nativi (cum ar fi sotul sau sotia) poate trai o viata alaturi de acestia fara sa le cunoasca in totalitate lumea secreta in care traiesc. Poate ca se intampla astfel pentru ca, persoanele nascute pe data de 7 august sunt deseori experte in a juca doua sau mai multe roluri. Intr-adevar, nativii pot da impresia ca sunt cei mai conventionali cetateni. La suprafata, chiar dau impresia ca au un comportament exemplar in calitate de parinte sau sot. In acelasi timp ei traiesc o viata ascunsa de care nimeni altcineva nu stie. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi reusesc sa gaseasca un echilibru intre cele doua vieti. Vor reusi sa mentina acest echilibru pe perioade lungi de timp, pana cand cineva ii va descoperi. Insa, de cele mai multe ori, descoperirea va fi tarzie, poate chiar postuma.

Persoanele nascute pe data de 7 august sunt adepte ale folosirii umorului pentru a mai atenua din pericolul pe care il poate prezenta o situatie. Deseori, se indeparteaza cu abilitate de suspiciuni. Din nefericire, dincolo de obisnuinta, nativii pot ascunde banalitatea. De asemenea, ei pot exagera in privinta adevarului exact atunci cand nu este cazul. Pentru unii dintre cei nascuti in aceasta zi poate fi chiar dificil sa dea un raspuns direct sau sa relateze succint anumite intamplari. Din dorinta de a placea, vor adauga povestirilor lor multe inflorituri. Aceasta trasatura poate ajunge sa domine vietile acelor nativi care isi doresc cu disperare sa isi gaseasca locul in societate si mai ales sa fie apreciati pentru ceea ce fac.

SFATURI: Foloseste-ti talentul pentru investigatii in scopuri constructive. Fantezia ta poate fi folosita nu numai pentru propria satisfactie. Incearca sa fii sincer cu cei care iti sunt apropiati. Mai important, fii sincer cu tine insuti.

PUNCTE FORTE:
Amuzant
Istet
Sociabil


PUNCTE SLABE:
Intrigant
Inchis in sine
Autodistructiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:58
Leu, Opt august - Ziua rolurilor multiple

Persoanele nascute pe data de 8 august manifesta o dorinta puternica de a juca mai multe roluri in viata. Aceasta atitudine nu trebuie interpretata ca fiind rezultatul firii schimbatoare a unui luptator care cauta in prermanenta sa treaca de la o cariera la alta. Fiecare schimbare, fiecare nou rol sunt studiate serios astfel incat succesul sa fie asigurat. De obicei, cei nascuti in aceasta zi isi doresc foarte mult sa aiba parte de recunoastere pe plan profesional si de cele mai multe ori o obtin. Insa, nu vor avea parte de reusita daca vor face alegerea carierei intr-un mod lipsit de realism sau in cazul in care cariera aleasa nu se va potrivi cu caracterul nativilor.

Nativii zilei de 8 august isi pot juca foarte bine rolul asumat. Ceilalti vor fi uimiti atunci cand vor realiza acest lucru si implicatiile lui. La fel de uimiti s-ar putea sa fie si nativii insisi. Dupa o anumita perioada de timp, dupa mai multe schimbari si privind dintr-un punct de vedere mai avatajat aceasta constatare referitoare la rolul jucat se va face cu mare usurinta. Fiind extrem de realiste si de responsabile, persoanele nascute pe data de 8 august nu vor aborda un rol nou decat dupa ce se vor asigura ca menirea rolului anterior a fost indeplinita. Cei nascuti in aceasta zi sunt un model de adaptabilitate. Ca exemplu pot fi date mamele care se transforma in femei cu cariera, barbatii care isi schimba anturajul si ocupatia chiar daca au succes, copiii care par a avea personalitati diferite in functie de persoana cu care isi petrec mai mult timp. In general, nativii au stiluri si moduri de expresie foarte variate. Pot fi actori sau artisti.

Aceia dintre cei nascuti in aceasta zi care nu reusesc sa duca la bun sfarsit un anumit lucru nu se vor lasa batuti. Ei pur si simplu o vor lua de la capat. Isi vor indrepta atentia spre un nou obiectiv sau spre o cariera care a fost neglijata temporar. In orice caz, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi nu vor permite dorintei de schimbare si intereselor variate sa le consume inutil energia. Deci, vor evita sa se implice in mai multe proiecte in aceelasi timp daca vor simti ca nu isi pot indeplini angajamentele. Din aceasta cauza, nativii sunt colegi, parteneri de afaceri, parinti si prieteni de incredere.

In general, atunci cand se indreapta spre o directie gresita sau atunci cand nu reusesc sa faca ceva, persoanele nascute pe data de 8 august sunt dispuse sa primeasca sfaturi care sa le vina in ajutor. Aceasta atitudine este de apreciat, mai ales avand in vedere ca vine din partea unor oameni foarte hotarati si incapatanati. Deci, in momente de criza pentru nativi, prietenii apropiati si persoanele iubite sunt de nepretuit. In orice caz, vor analiza si cantari foarte bine fiecare punct de vedere rezonabil. Dar, in cele din urma vor lua in mod independent hotararile. Uneori pot fi chiar fixati pe o anumita decizie.

Pentru a fi cat mai fericiti, nativii zilei de 8 august trebuie sa pastreze in viata diversitatea, sub orice forma a ei. Va trebui sa isi tina sub control propriul ego. De asemenea, vor trebui sa fie atenti la realismul obiectivelor pe care si le propun. Dorinta puternica de securitate le va aduce stabilitate in cariera si in stilul de viata.
SFATURI: Nu mai fi atat de concentrat asupra aspectului activ al vietii. Dezvolta-ti latura contemplativa. Relaxeaza-te alaturi de familie. Alege-ti obiective realiste. Nu te plafona. Ramai flexibil si adaptabil.
PUNCTE FORTE:
Responsabil
Talentat
Nestatornic
PUNCTE SLABE:
Egoist
Prea determinat
Neatent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:59
Leu, Noua august - Ziua sprijinului psihologic

Persoanele nascute pe 9 august pot fi un real punct de sprijin pentru cei care se bazeaza pe ele. Manifesta calitati extraordinare atunci cand lucreaza in echipa. Sunt capabili sa faca toate eforturile cerute de grupul din care fac parte. In general, sunt rasplatite pentru aceste eforturi. Deseori, li se ofera pozitii de conducere. Nativii nu isi vor asuma ei creditele pentru efoturile facute de intreaga echipa. Sunt firi luptatoare. De cele mai multe ori sunt intalniti sustinandu-i pe oamenii obisnuiti. Inteleg foarte bine psihologia acestor oameni.

Nativii zilei de 9 august stiu bine ce isi doresc cei din jurul lor. In studiul caracterului uman ei sunt adeptii evaluarii potentialului oamenilor. Vor sti intotdeauna cum sa abordeze pe cineva. La nevoie, stiu cum sa ii convinga intr-o anumita privinta pe toti cei implicati. Deci, nativii cunosc destul de bine cum poate deveni placuta viata, cum pot obtine tot ce au nevoie si care este cea mai potrivita atitudine politica sau sociala. Asadar, uneori, cei nascuti in aceasta zi sunt prea generosi in ceea ce priveste sfaturile pe care le dau. Insa, la fel de bine pot fi si prea dominanti din dorinta de a detine controlul. Va trebui sa le permita mai mult celorlalti sa hotarasca singuri ce este mai bine pentru ei.

Persoanele nascute pe data de 9 august sunt foarte convingatoare, reusind sa ii atraga pe multi de partea lor. Simt o mare responsabilitate fata de cei care le urmeaza sfaturile sau care se afla sub aripa lor protectoare. Aceasta atitudine fata de semeni se poate manifesta aproape in orice sector al vietii - financiar, moralitate, distractie, educatie. Pe cei mai multi dintre nativii acestei zile problema educatiei ii intereseaza in mod deosebit. Sunt preocupati de metodele de a invata si de felul in care pot deveni mai rafinati si cum se pot perfectiona. Persoanele nascute pe data de 9 august nu ar trebui sa mai intervina in viata celorlalti. Poate ca acestia prefera sa se descurce pe cont propriu. Nativii acestei zile au opinii bine conturate si sunt personalitati puternice. Deseori, din aceste cauze exercita o influenta exagerata asupra oamenilor cu care traiesc, chiar si asupra celor cu care intra doar ocazional in contact.

Persoanele nascute pe 9 august rareori accepta infrangerea intr-o anumita privinta. De obicei, isi gasesc aria de interes la inceputul vietii si ii raman devotati cu tenacitate. Cei mai multi dintre nativii acestei zile sunt parinti si membri de familie devotati. Insa, daca datorita unor anumite circumstante sunt nevoiti sa se recasatoreasca, isi vor darui iar dragostea neconditionata.

Uneori, nativii zilei de 9 august pot fi insensibili la dorintele celor pe care ii iubesc. Cei nascuti in aceasta zi pretind ca stiu ceea ce este mai bine pentru toti inainte de a asculta eventualele sugestii sau dorinte. Este foarte important pentru acesti nativii sa aiba un prieten de incredere, prieten care sa ii poata atentiona in cazul in care gresesc. Pentru ca sunt persoane extrem de influente, atunci cand gresesc prin comportament sau gandire nativii acestei zile au tendinta sa ii atraga si pe ceilalti in aceste greseli.
SFATURI: S-ar putea sa te inseli atunci cand pretinzi ca stii ceea ce este mai bine pentru ceilalti. Aminteste-ti ca vorbele tale au puterea de a convinge si de a rani. Deci, fii atent la influenta nedorita pe care o poti avea asupra vietilor celorlalti. Invata sa asculti cu atentie.
PUNCTE FORTE:
Altruist
Organizat
Grijuliu
PUNCTE SLABE:
Autoritar
Just
Influent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:59
Leu, Zece august - Ziua vocii de catifea

Persoanele nascute pe 10 august par a fi omniprezente. Isi fac simtita prezenta intr-un mod foarte puternic. Personalitatea lor dicteaza celorlalti asemenea unei voci care este auzita in mod constant. Este de mentionat faptul ca, pentru acesti nativi forma de exprimare este la fel de importanta ca si continutul declaratiei. Asadar, stilul si tehnica de a comunica au o mare importanta pentru ei.

Compania nativilor zilei de 10 august este deseori cautata de ceilalti. Sunt persoane vivace cu mult umor si din aceasta cauza sunt apreciati. Datorita faptului ca nu este o fire nestatornica, te poti baza cu incredere pe o persoana nascuta in aceasta zi. Au extraordinara calitate de a-i putea face pe cei din jurul lor sa se simta bine. Deci, sunt oameni foarte amuzanti si placuti. Simt nevoia puternica de a fi apreciati. Atunci cand se intampla acest lucru, cei nascuti in aceasta zi se daruiesc in mod aproape neconditionat - nu numai celor iubiti, ci si celor cu care intra in contact in viata de zi cu zi. Daruirea poate fi calea de a evita abordarea introspectiva a personalitatii proprii. Cunoasterea de sine reprezinta un drum destul de anevoios. Cu toate acestea, nativii vor trebui sa il parcurga pentru a-si pune in evidenta toate aspectele pozitive ale personalitatii.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi, in timp, ajung sa pretuiasca timpul in care sunt singuri. Aceasta descoperire se va produce atunci cand nativii vor fi in jurul varstei de treizeci spre patruzeci de ani. A se cunoaste pe sine poate deveni o prioritate foarte importanta. Cei nascuti in aceasta zi vor ajunge intr-un moment al vietii cand vor fi capabili sa faca pregatiri meticuloase pentru a ajunge sa se cunoasca. O astfel de planificare este foarte practica. In acest fel, persoanele nascute pe data de 10 august vor evita sa se supraaprecieze. Ele nu vor permite sperantelor ireale sa le domine gandirea.

Cele mai potrivite profesii pentru nativii zilei de 10 august sunt acele profesii in care isi pot pune in valoare talentele verbale. Atunci cand lureaza intr-o companie, este de preferat sa ocupe un post care sa implice contactul cu clientii sau care sa le permita sa interactioneze cu colegii. Nu ar fi bine sa isi petreaca prea mult timp singuri, intr-un birou. Este foarte important pentru aceste persoane sa primeasca in mod constant un raspuns din partea celor cu care intra in contact. Acest lucru este extrem de important pentru evolutia nativilor. Daca ei vor fi capabili sa foloseasca intr-un mod constructiv raspunsurile critice, acesta atitudine se va dovedi a fi foarte importanta pentru propria maturizare. Intr-un mod pozitiv ii va solicita o cariera in domeniul afacerilor sau in domeniul media. Insa, indiferent de domeniu, nativii sunt foarte ambitiosi. In orice caz, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti sa nu dezvolte o atitudine elitista in drumul lor spre succes.

Uneori, persoanele nascute pe data de 10 august sunt destul de inaccesibile din punct de vedere sentimental. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi simt nevoia de a avea un auditoriu. Cu toate acestea, ei nu sunt foare deschisi la nivel emotional. Deseori, nativii pun prea mare accent pe felul in care sunt tratati in viata publica. Au parte de multe suferinte atunci cand simt ca munca lor nu este apreciata. Respingerile repetate pot fi cauzele unei atitudini cinice, care nu poate decat sa strice. Asadar, este foarte important ca nativii zilei de 10 august sa isi mareasca increderea in ei insisi si in convingerile lor. Aceasta atitudine ii va face sa nu mai fie atat de dependenti de parerile si de aprobarea celorlalti. De asemenea, se va accentua capacitatatea de a impartasi si de a fi increzatori.

In general, pentru persoanele nascute pe data de 10 august satisfactia oferita de un lucru bine facut are o imporanta mai mare decat banii. Virtutile unei astfel de atitudini sunt aparente. In interiorul lor, nativii cred ca trebuie sa primeasca o rasplata potrivita pentru munca lor.

SFATURI: Evalueaza-ti atasamentul fata de valorile exterioare. Nu mai depinde atat de mult de parerile si opiniile celorlalti. Fii mai increzator in tine. Cultiva-ti atentia, toleranta, dragostea lipsita de egoism si daruirea neconditionata.

PUNCTE FORTE:
Atractiv
Amuzant
Cu o voce seducatoare

PUNCTE SLABE:
Lipsit de incredere in sine
Cu multe nevoi
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:59
Leu, Unsprezece august - Ziua validarii

Cei nascuti pe data de 11 august manifesta o dorinta puternica de a dezvalui adevarul. De asemenea, ei au o predispozitie pentru latura intunecata a vietii si pentru locurile cu care ceilalti nu sunt obisnuiti. Menirea lor este aceea de a simti si de a scoate la iveala cu mult curaj ceea ce este ascuns, de a testa si de a-i demasca pe cei care pretind ca sunt altfel decat in realitate. In ultima privinta se dovedesc adesea extrem de nemilosi. Indiferent cat de neplacuta se dovedeste uneori documentarea in vederea descoperirii adevarului, ea poate deveni o obsesie pentru nativii zilei de 11 august sau poate chiar misiunea vietii lor.

Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 11 august pot aborda asemenea subiecte intr-o maniera pozitiva si creatoare. Astfel, ei ii pot lumina si invata pe ceilalti. Nativii mai putin evoluati nascuti astazi pot ajunge sa intruchipeze acele adevaruri neplacute in ei insisi si sa adopte un comportament antisocial. Totusi, acesti indivizi mai putin evoluati isi sporesc nivelul de aprofundare prin faptul ca devin constienti de ceea ce au facut. Ei vor face comentarii pe marginea lor si vor cauta sa le transfere la un nivel mai inalt de existenta. In acest sens, ei au sansa sa experimenteze schimbari revolutionare personale.

Nativii zilei de 11 august sunt inzestrati cu o intelegere subtila a naturii umane si sunt greu de pacalit. In cazul in care sunt orientati spre latura financiara ei vor investi in mod intelept. Totusi, in viata lor emotionala ei pot fi foarte greu de abordat, deoarece nu prea au incredere in oricine. Ei nu sunt ferm convinsi ca impartasirea si acceptarea ii vor duce departe. Multi dintre cei nascuti pe 11 august devin in mod deliberat lipsiti de vulnerabilitate fata de dorinta de a calatori nestingheriti pe drumul pe care si l-au ales.

Este extrem de important pentru nativii zilei de 11 august sa aiba auditoriu pentru a-si impartasi vizunile provocatoare. Ceea ce stiu trebuie sa impartasit celorlalti, trebuie afisat in public. In cazul in care sunt critici, punctele lor de vedere trebuie publicate si examinate. Daca sunt atleti, aptitudinile sau performantele lor trebuie sa fie cel putin cunoscute, chiar daca sunt sau nu admirate. Cei nascuti astazi cauta sa fie respectati, dar nu traiesc doar pentru a obtine apobarea celorlalti. De fapt, opozitia si antagonismul pe care adesea le provoaca actioneaza ca un tonifiant pentru ei si le intareste forta vitala si ii ajuta sa realizeze ceea ce si-au propus. Totusi, ei trebuie sa se fereasca sa provoace opozitii prea evidente. Negativitatea si distrugerea ii urmaresc de-a lungul intregii vieti.

Nativii zilei de 11 august pot fi extrem de plini de succes odata ce invata sa-si prezinte instinctele la momentul oportun si in cea mai productiva modalitate posibila. Nu trenuie sa aduca problemele familiale in fata. Catalitici prin natura lor, cei nascuti astazi au tendinta de a starni controverse in orice tip de sfera sociala in care se afla. Violenta, disensiunea, conflictul si lupta par sa pluteasca in jurul lor. Nativii mai evoluati reusesc sa includa asemenea energii in conversatie, in munca si proiectele lor creative. Ei trebuie sa se fereasca sa-si distruga viata personala. Inaintarea in varsta si speranta ca au devenit mai intelepti tempereaza latura rebela a nativilor zilei de 11 august.

SFATURI: Incearca sa-ti controlezi instinctele si impulsurile. Adevarul poate fi un lucru bun, dar poate sa si doara. Tine minte ca succesele tale sunt direct proportionale cu abilitatile tale diplomatice. Cultiva-ti latura afectiva si permisiva. Nu uita de importanta actiunilor marunte ce tin de amabilitate personala.

PUNCTE FORTE:
In cautarea adevarului
Puternic
Instinctiv

PUNCTE SLABE:
Sobru
Agasant
Agresiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 11:59
Leu, Doisprezece august - Ziua conventiei

Cei nascuti pe 12 august sunt pastratori ai traditiei si intentioneaza sa se afirme intr-un domeniu de expertiza propriu. Ei au sarcina de a pastra intelepciunea batranilor, legile si tehnicile esentiale ce implica stapanirea meseriei pe care o practica. Nativii mai evoluati recunosc meritele catorva generatii, dar vor fi permanent infometati de noi informatii de actualitate. Ei nu vor pregeta sa faca uz de orice modalitati sau orice sacrificii pentru a capata aceste informatii. Aceasta cunoastere, ce reprezinta pentru ei puterea, este clar evidentiata in atitudinea si stilul lor de viata.

De asemenea, nativii zilei de 12 august sunt constienti de puterea inerenta a regulilor si legilor atemporale. Doar anumite tipuri ale nativilor zilei, mai putin evoluate, insista cu incapatanare sa urmeze traditia orbeste. Nativii zilei de 12 august, ce sunt mai evoluati, construiesc pe baza traditiei si culturii pentru a deschide drumuri, pentru a inova, a aduce imbunatatiri tehnice si pentru a progresa. Pentru ei, traditia este o entitate vie. Traieste in ei insisi si in munca lor. Desi intruchipeaza acordul, ei nu trebuie sa abordeze latura de conservatori sau reactionari. Cei nascuti astazi stiu ca prin intelegerea istoriei, ritualului, radacinilor familiei si traditiei culturale au posibilitatea de a alege, de a pastra ce este dezirabil si de a renunta la ce nu este. Ignoranta te condamna sa repeti aceeasi greseala.

Vietile nativilor zilei de 12 august sunt adesea frenetice. Atrasi incontestabil de situatiile precare, energia lor poate fi usor dezechilibrata. Astfel, ei risca o cadere din punct de vedere al sanatatii sau chiar epuizarea celorlalti, in special a barbatilor, familiei si prietenilor. Colegii lor pot incepe sa deteste infaibilitatea pe care si-au asumat-o. Cei nascuti astazi pot avea mai mult succes in munca in cazul in care isi diminueaza tendintele tiranice ale personalitatilor lor. Multi dintre cei nascuti astazi devin mai putin distanti si renunta la ierarhia valorilor in ceea ce ii priveste pe oameni. Acest lucru va reprezenta un pas in evolutia lor spre valori spirituale mai inalte si spre umanitatea adevarata. Termenii de evaluare trebuie sa fie in mod special examinati cu atentie de catre ei si redefiniti periodic intr-o noua lumina sau aruncati in intregime.

SFATURI: Coboara din cand in cand din turnul tau de fildes si amesteca-te cu semenii tai. Invata sa imparti si sa accepti si, cel mai important, sa te relaxezi, sa razi si sa te distrezi. Fii constient de puterea dezaprobarii tale.

PUNCTE FORTE:
Cunoscator
Credincios
Serios

PUNCTE SLABE:
Tiranic
Superior
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:00
Leu, Treisprezece august - Ziua sanselor durabile

In mod normal numarul 13 nu este un numar nenorocos in sine. De-a lungul vietii, cei nascuti pe 13 august au de-a face cu sanse aparent insurmontabile in lupta lor de a ajunge in top si de a ramane acolo. Asigurarea unei pozitii dorite, lupta pentru a realiza obiectivele personale sau cautarea unei relatii implinite sunt provocari ce ii vor urmari intreaga viata pe acesti nativi. Daca s-au nascut neobisnuiti sau au devenit neobisnuiti prin anumite circumstante, nativii zilei de 13 august vor manifesta o personalitate si o conceptie unica despre viata.

Se poate considera ca cei nascuti astazi ar fi ingenuncheati de povara greutatilor si provocarilor. Desi pot suferi ocazional de depresii destul de profunde si se pot simti doborati de greutatile vietii, cel mai adesea ei isi pastreaza o dispozitie mult mai vie, mai vesela in fata lumii. Extrem de sensibili la critica si predispusi sa gandeasca ce este mai rau despre ei, nativii pot pastra orice insecuritati pentru ei insisi si pot reusi sa ramana prietenosi, deschisi si, mai presus de toate, activi. Totusi, ceilalti vor gresi daca vor crede ca se vor apropia prea usor de nativii zilei de 13 august. In general, cei nascuti astazi trebuie sa cunoasca pe cineva de ani de zile inainte de a-i permite sa se amestece in viata lor personala.

Indivizi unici, chiar ciudati, nativii zilei de 13 august sunt atrasi de natura neobisnuita a celorlalti. Din contra, ei au putine lucruri in comun cu cei neconventionali sau extrem de conventionali. In timp ce nativii zilei pot nazui la cele mai inalte forme ale idealismului in cadrul propriei lor filozofii si propriilor proiecte, ei raman in general suspiciosi cu cei ale caror idei par ireale sau extrem de optimiste. O dorinta puternica de a se rascula impotriva oricarei forme de incarcerare, fascism sau opresiune marcheaza aceasta zi. Deoarece au potential de conducatori, nativii zilei de 13 august trebuie sa-si pastreze un anumit control asupra tendintelor de a fi autoritari.

Multi dintre cei nascuti pe 13 august au o atractie pentru pericol. Aceasta nu inseamna neaparat ca ei vor risca sa moara sau sa se raneasca pentru a face ca sansele marete sa triumfe. Intentia lor este de a realiza imposibilul. Chiar si nativii timizi ai zilei de 13 august resping in general o viata fara provocare, sigura si linistita. Intr-adevar, nativii care au reusit cumva sa ramana protejati de accidente sau intamplari nefericite sunt capabili chiar ca intr-o zi sa ii uimeasca pe cei din jurul lor prin asumarea unor riscuri majore. Toti nativii zilei de 13 august au puterea de a persevera. Ei sunt dispusi sa astepte ceva ce vor sa obtina si, cel mai adesea, stiu cand este momentul potrivit sa actioneze. Din nefericire, ceea ce realizeaza acestia nu este intotdeauna o valoare durabila, de parca cineva le-ar face in ciuda in aces sens. Nativii care recunosc si gusta din placerea conferita de natura lor neobisnuita nu se vor chinui prea tare sa obtina stabilitatea sociala sau acceptare, dar prefera sa isi croiasca propriul drum in viata. In afara de toate incercarile si suferintele pe care le experimenteaza, nativii au parte si de destul de mult noroc. Ei vor reusi sa razbata si vor primi ajutor in momentele cele mai neasteptate.

SFATURI: Fa tot ce este mai bine cu ceea ce ai deja si niciodata nu permite lumii sa te darame. Gaseste-i pe ceii care iti impartasesc gusturile si mentalitatea. Fereste-te de manie si tendintele tiranice. Incearca sa ramai deschis si increzator. Nu te retrage in universul tau personal prea mult.

PUNCTE FORTE:
Neinfricat
Vioi
Curajos

PUNCTE SLABE:
Original
Extrem de sensibil
Nesigur

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:00
Leu, Paisprezece august - Ziua oglinzii fatale

Cei nascuti pe 14 august se incadreaza in general in doua tipuri. Primul tip intruchipeaza de fapt caracteristicile varstei lor stilul, filozofia, puterile si slabiciunile. De obicei, cei nascuti pe 14 august nu sunt in mod special constienti de ceea ce reprezinta si nici nu sunt interesati in a comenta acest lucru. Al doilea tip este reprezentat de cei care comenteaza propriul lor cerc sau societatea in general.

Temele de reflectie si revelatie conduc vietile nativilor zilei de 14 august. Adesea ei isi asuma roluri de conducere, dar aproape intotdeauna in calitate de ghizi si profesori. De obicei, cei nascuti astazi nu prea sunt interesati sa conduca, sa domine sau sa dicteze celorlalti. Paradoxal, nativii exceptionali nascuti astazi ajung sa domine in domeniul lor de activitate si astfel sa fie incadrati in posturi de conducere. Doua domenii de care sunt atrasi nativii mai evoluati ai zilei de 14 august sunt cele ce implica moralitatea si integritatea personala, dar si natura efemera a experientei umane, in general.

Nativii care sunt analisti ai vietii ce ii inconjoara inteleg de obicei importanta umorului in comunicarea ideilor, dar prostia, ironia si aspectele penibile ale vietii sociale umane nu scapa de cercetarea lor patrunzatoare. Tinand o oglinga in fata oamenilor (a familiei lor, prietenilor, publicului, asociatilor si angajatilor), ei permit celorlalti sa se vada pe ei insisi asa cum sunt in realitate. Uneori asemenea nativi ai zilei de 14 august se delecteaza facand uz de exagerari si grotesc pentru a atrage atentia sau a-si demonstra punctual de vedere. Altii pot reactiona la lipsa de respect cu incantare, razand si exprimand dezgust, dar inevitabil considera ca ceva in interiorul lor a fost exprimat.

Nativii zilei de 14 august care nu sunt comentatori intruchipeaza conditia umana si pun prea mult suflet in ceea ce fac. Ei nu isi pot ascunde greselile sau problemele cu care se confrunta. Desi bataliile lor sunt dureros de evidente, este posibil ca ei sa fie reprezentativi pentru ceea ce experimenteaza multi altii. Astfel, asemenea nativi ai zilei de 14 august atrag simpatia celor care ii inteleg, dar si admiratia celor care asteapta raspunsuri de la ei. Desi acestui tip de nativ al zilei de 14 august ii poate lipsi constiinta de sine, ei sunt fara doar si poate in legatura cu problemele varstei lor.

Nativii zilei de 14 august sunt adesea atrasi de relatiile in care partenerul lor devine o oglinda a propriului lor sine si asta pentru ca in mod firesc este dificil pentru ei sa il vada. Aceasta figura care este obiectul dragostei lor este adesea o proiectie a propriilor trasaturi bune si rele. In anumite cazuri, ei au o personalitate extrema, in care una sau doua caracteristici sunt dominante.

SFATURI: Foloseste intelegerea conditiei umane in scopul imbunatatirii vietii tale. Intoarce oglinda si spre tine insuti. Evalueaza procesele personale si monitorizeaza-le in mod regulat. Nu renunta la spontaneitate, dar modereaz-o. Poti sa te schimbi daca vrei.

PUNCTE FORTE:
Observator
Cinstit
Amuzant
PUNCTE SLABE:
Inconstient
Evaziv
Deranjant
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:00
Leu, Cincisprezece august - Ziua ordinului regal

Personajele autoritare nascute pe 15 august sunt nascute sa fie conducatori. Abordarea lor expansiva, nobila denota un stil de viata care nu admite situatii obscure, egoism sau banalitate. Cei nascuti astazi nu sunt foarte preocupati cu detaliile jalnice. In loc sa se concentreze asupra unei abordari directe, ei vor prefera o mare reprezentatie in public. Prezentarea unei figuri regale si nobile in fata lumii este esential pentru ei. Ei vor face ceea ce este necesar pentru a-si pastra demnitatea. Cei nascuti astazi pot adesea sa fie gasiti in fruntea familiei lor, a unei afaceri sau a unui grup social si se simt intr-adevar cel mai confortabil cand au fraiele in mana.

Multi dintre cei nascuti pe 15 august nu sunt constienti de natura lor regala desi celor apropiati lor le este destul de evident acest lucru. Femeile nascute pe 15 august trebuie sa fie adorate si venerate. Casa este locul lor favorit, sotul este regele lor, copiii sunt printii si printesele. Barbatii nascuti astazi cauta sa ii conduca pe ceilalti din punct de vedere financiar, social sau familial si trebuie sa fie ascultati ca atare. Nativii amabili, toleranti, afectuosi sunt intr-adevar persoane neobisnuite si extrem de evoluate. Pentru marea majoritate a celor nascuti astazi, aceste calitati nu reprezinta baza caracterului lor, insa trebuie cultivate si incurajate.

Nu inseamna ca nativii zilei de 15 august sunt cruzi si nepoliticosi. Puterea lor de a pastra o liniste absoluta le absoarbe energiile, ca un val puternic care nu cere permisiunea de a lua navele si scoicile. Pastrarea surplusului de energie sub control si dezvoltarea artei discriminarii si atentiei la detaliu reprezinta mari provocari pentru nativii zilei de 15 august. De asemenea, ei trebuie sa aiba de-a face cu fiecare individ pe care il intalnesc la nivel personal sa il asculte, sa fie placuti si sa-i inteleaga punctul de vedere.

Nativii zilei de 15 august au asteptari exigente atat de la ceilalti cat si de la ei insisi, acest lucru reprezentand o problema. Copiii nativilor zilei de 15 august pot simti o mare presiune atunci cand vor sa reuseasca, fie constient sau inconstient. Chiar si colegii lor pot fi constransi de standardele lor riguroase.

Cei nascuti astazi trebuie sa invete veritabila munca in echipa, subjugarea ego-urilor lor puternice in interesul grupului. Deoarece orice obstructionare a independentei lor, stilului de conducere liber intampina in general rezistenta, ei trebuie sa fie abordati cu tact si grija. In interior ei sunt adesea destul de linistiti si sentimentali, fiind adeptii tuturor tipurilor de admiratie si afectiune. Daca cineva poate scoate la iveala partea lor pozitiva, poate sa nu vada niciodata tiranul ce salasluieste in ei insisi. In general, leul sau leoaica este fericit daca este hranit din punct de vedere emotional.

SFATURI: Nu poti sa fii pe primul loc in orice faci. Invata sa cooperezi cu semenii tai. Fereste-te de dorinta excesiva pentru control si adoratie. Asculta cu atentie ce au de spus oamenii atunci cand incearca sa explice ceea ce simt.

PUNCTE FORTE:
Autoritar
Hotarator
Intelegator

PUNCTE SLABE:
Extrem de agresiv
Insensibil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:01
Leu, Saisprezece august - Ziua tensiunii inalte

Persoanele nascute pe data de 16 august sunt indivizi extrem de senzuali care stiu cum sa-si urmeze drumul in viata. In tot ceea ce vor intreprinde exista un simt al rafinamentului, al stilului, al atractivitatii magnetice care ii incanta pe majoritatea celor cu care intra in contact. Desi par indivizi sanatosi si rumeni la fata, cei nascuti astazi au invariabil un interes notabil si/sau o chemare spre diversele forme de exprimare a senzualitatii cat si a sexualitatii. Aspectele autoritare ale acestei personalitati sunt pronuntate si datorita acestora nativii zilei de 16 august pot avea mari dificultati in tolerarea punctelor de vedere contradictorii. Intr-adevar, ei vor cauta sa triumfe in aceste situatii si, in anumite cazuri extreme, ii vor distruge pe cei care ii considera adversari sau inamici. Chemarea din interiorul lor de a acumula putere in cadrul sferei lor de influenta este in mod deosebit mai pronuntata.

Cand persoanele nascute pe 16 august ajung in acest punct vor exagera. Sa fie rai este ceva firesc in ceea ce ii priveste. Comportamentul lor neobisnuit cere auditoriu deoarece pentru ei suferinta in tacere este de nesuportat. Cei nascuti astazi doresc sa fie cap de afis, uneori chiar inaintea unui intreg grup de oameni cu care in mod normal ar putea imparti ceea ce experimenteaza.

Persoanele nascute pe 16 august sunt adesea extrem de sensibile, tipul de persoane agitate si nervoase. Desi pot fi raniti de lipsa de amabilitate a altora, ei sunt plamaditi dintr-o esenta foarte dura ce poate suporta practic orice fel de atac, fie el mental, ori fizic. De asemenea, ei pot fi destul de distructivi cu ceilalti cand isi pun acest lucru in minte. In anumite cazuri, razbunarea poate capata valente puternice in motivatia lor de a face respectivul lucru. Seducatori si magnetici, cei nascuti astazi pot capata puteri nemasurate prin extinderea si apoi retragerea afectiunii lor. Daca nativii zilei de 16 august merg destul de departe pe o latura negativa, ei isi vor exercita inevitabil puterile distructive asupra lor insisi. Cautarea permanenta a starii de incantare le poate distorsiona sau le poate duce personalitatea pana la extreme.

Un pericol major pentru cei nascuti pe 16 august este ca vor pierde capacitatea de a se bucura de placerile simple si de orice iese din conventional. In acest sens, ei insisi pot deveni din ce in ce mai distanti fata de familie si prieteni. In ciuda comportamentului lor anti-autoritar si uneori chiar anti-social, majoritatea nativilor zilei de 16 august gasesc o nisa sociala in care talentele lor ajung sa serveasca o nevoie reala in societate sau in cercul in cadrul caruia activeaza. Desi sunt interesati sa conduca, foarte rar vor fi interesati in stabilirea regulilor. In calitate de sefi, ei pot fi adorati si chiar venerati. In calitate de conducatori, ei nu se vor remarca si nu vor fi cea mai buna alegere, mai ales cand este vorba de responsabilitatea pe care trebuie sa si-o asume pentru un intreg grup de oameni. Seductia si revolta sunt specialitatea lor mai mult decat dominarea si controlul.

SFATURI: Invata sa te transformi cand este necesar sa conduci dispozitive umane conventionale. Incearca sa nu le afectezi, macar de dragul lor. Fii mai amabil cu dusmanii tai. Poti avea nevoie de ei. Antreneaza mai multa energie in viata ta spirituala interna.

PUNCTE FORTE:
Seducator
Electrizant
Orientat spre viitor
PUNCTE SLABE:
Distructiv
Revoltat
Excesiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:01
tuto, las baietu', ca posteaza mintenas

io de mine nu-s curioasa, da' vreau sa vaz ce zice de ziua 13, ca e ziua fiica-mii
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Iunie 2009 12:01
Leu, Saptesprezece august - Ziua puterii explozive

Cei nascuti pe 17 august sunt indivizi puternici si explozivi. Si ei au inalta tensiune a celor nascuti in ziua precedenta, cu care au multe in comun. Spre deosebire de acestia, ei sunt preocupati cu conducerea spectacolului. Chemarea lor de a conduce are spijinul unor lucruri pamantesti bine stabilite care le tempereaza energiile dinamice. Multi dintre cei nascuti pe 17 august, barbati sau femei, sunt dominatori si autoritari in inima lor si nu se lasa induplecati atunci cand sunt provocati sa incalce vreo regula, in calitate de parinti, profesori, cadre militare sau chiar prieteni. Intr-adevar, cei nascuti astazi intra adesea in bucluc cand natura lor autoritara devine prea aspra pentru ceilalti si acestia nu ii mai fac fata.

In mod paradoxal, nativii zilei de 17 august pot afisa un temperament foarte linistit, chiar solitar si o dorinta puternica de a-si proteja viata personala. Cu exceptia muncii lor sau implicarilor sociale, ei ar prefera sa fie lasati in pace. Desi sunt destul de extrovertiti, din cand in cand este posibil sa fie considerati chiar petrecareti. Cei nascuti astazi sunt inzestrati cu un anumit rafinament si un farmec aparte. De asemenea, ei pot fi destul de neplacuti atunci cand isi tin auditoriul la distanta.

Una din cele mai mari provocari pentru nativii zilei de 17 august este sa controleze latura lor argumentativa, impreuna cu tendinta de a fi alternativ ofensivi si defensivi. Daca li se permite sa domneasca liber, astfel de porniri le pot crea dificultati acestora. Nu numai ca isi vor face dusmani, dar chiar isi vor indeparta prietenii si familia. Cei care ii iubesc si ii inteleg pe nativii zilei de 17 august vor incerca sa se confrunte cu aceasta energie si sunt intotdeauna gata sa ierte cuvinte si actiuni explozive. Totusi, la un moment dat se ajunge la un punct in care cei nascuti astazi pot intinde coarda mult prea mult.

Din punct de vedere psihologic, multi dintre cei nascuti pe 17 august expun un astfel de comportament datorita unor nesigurante ascunse si a unor complexe de inferioritate suprimate. Tipic, ei au experimentat probleme serioase cu unul din parinti (adesea de acelasi sex) pe care fie il urasc, fie il adora. In plus, este posibil ca acestia sa nu se fi straduit prea tare sa se cunoasca cu adevarat. Astfel, cand se vor lovi de intamplari nefericite pot deveni frustrati in loc sa invete din experienta. Este posibil ca o consultanta din punct de vedere psihologic sa ii poate ajuta pe cei nascuti astazi sa se inteleaga mai bine pe ei insisi.

Datorita naturii lor profunde si problemelor lor sofisticate, acesti oameni versatili au foarte multe de oferit in diverse domenii, in cazul in care reusesc sa-si stapaneasca energiile. Desi nativii zilei de 17 august actioneaza destul de rar cu intentii malefice, ei pot fi condusi de forte acunse ce nu pot fi controlate. Diverse forme de disciplina mentala ii pot ajuta sa se descurce cu aceste energii furtunoase. De exemplu, ei trebuie sa invete sa monitorizeze semnele de avertizare timpurii si sa calmeze vanturile ce apar inainte de declasarea furtunii.
SFATURI: Modereaza-ti intensitatea cand este cazul. Rezerva-ti ceva timp pentru a-ti examina motivatiile. Incearca sa te cunosti mai bine. Observa-te in viata de zi cu zi si invata sa recunosti semnalele de avertizare timpurii ale temperamentului distructiv. Incearca sa iei lucrurile mai usor.
PUNCTE FORTE:
Intelegator
Puternic
Normal
PUNCTE SLABE:
Furtunos
Antagonist
Distant
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:01
Leu, Optsprezece august - Ziua andurantei

Cei nascuti pe data de 18 august au de-a face cu provocari teribile pe care trebuie sa le infrunte si sa le depaseasca. Indiferent cat de marete sunt succesele si fericirea din viata lor, dificultatile serioase izvorasc continuu, ca si cum cineva ar dori sa le testeze curajul. Profund emotionali, cei nascuti astazi experimenteaza durerea si adversitatea la un nivel mult mai profund decat ceilalati. Totusi, acest lucru ii face nefericiti foarte rar pentru ca stiu ca doar prin incercarea experientelor vietii pot ajunge la starile mai elevate ale fiintei umane.

Nici un fel de discutie, nici televiziunea, nici arta, muzica si literatura nu ii pot convinge pe cei nascuti astazi sa gaseasca un substitut real pentru intamplarile reale pe care de obicei le experimenteaza. Lupta lor pentru a-si manifesta viziunea personala asupra vietii poate fi o sarcina dificila, dar nu vor dori sa o schimbe sub nici o forma.

Multi dintre cei nascuti astazi sunt amenintati de temeri ascunse, chiar fobii ce stau ascunse in subconstient. Indiferent pe ce cale o vor apuca, fie ca este vorba de informatii sau amuzament, de fabricare sau servicii, ei vor intalni asemenea dragoni si vor dori sa ii nimiceasca.
Provocarile aparute in viata nativilor zilei de 18 august vor fi generate de colegii si prietenii apropiati. Cei apropiati uneori ataca asemenea probleme datorita personalitatii sau profesiei lor.

O persoana nascuta pe data de 18 august poate fi inestimabila ca ajutor in activitate, ghid si consilier pentru cei care trebuie sa isi asume anumite responsabilitati.
De asemenea, nativii zilei de 18 august opereaza la fel de bine in pozitii de conducere si, in general, percep provocarile ca pe o oportunitate de a realiza un mare succes. Totusi, una din aceste provocari sau conflicte presupune adesea o pozitie centrala in vietile lor, devine durabila, posibil chiar intransigenta si contradictorie.

Nativii zilei de 18 august suporta insa fara doar si poate. Desi bataliile lor ii suprasolicita si responsabilitatile lor cresc, ei vor trai mult si vor gasi un fel de fericire bine-meritata in aceste lucruri. Nativii zilei de 18 august nu sunt niste plangaciosi si nici nu sufera prea mult din punct de vedere profesional. Ei incerca sa indeplineasca fiecare provocare in mod cinstit, sa abordeze fiecare problema in functie de cum apare. Ei percep aceste conditii de viata ca fiind imposibil de indurat, dar se vor replia si vor face tot ce le sta in putinta. Optimisti sau pesimisti, expansivi sau restrictivi, ei sunt realisti si incearca sa vada lucrurile asa cum sunt in realitate si sa faca tot ce le sta in putinta ca sa tina situatia sub control. Se vor inhama la acest lucru pentru o perioada mai mare de timp, chiar si cand viata le zambeste mai putin si trebuie sa se mentina pe pozitie.

SFATURI: Durerea nu este neaparat necesara. Nu este neaparata nevoie sa invingi ca sa realizezi ceva in viata. Nu te implica mai mult decat trebuie. Bucura-te cand iesi in lume. Invata sa iti mai iei timp liber si sa te relaxezi.

PUNCTE FORTE: Adaptabil; Rabdator; Profund

PUNCTE SLABE: Bataios; Obsesiv; Combatant

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:01
Leu, Nouasprezece august - Ziua surprizelor neasteptate

Cei nascuti pe data de 19 august sunt adesea preocupati de temele vietii privitoare la ascunderea sau dezvaluirea informatiilor, nu numai in ceea ce ii priveste pe ei, ci si pe ceilalti. Uneori, aceste informatii nu sunt personale, ci privesc domenii stiintifice obiective, interese naturale sau filozofice. Dupa ce a pastrat ceva in secret pentru o perioada mare de timp, un nativ al zilei de 19 august il va dezvalui adesea in public.

Cei nascuti pe 19 august sunt dificil de stapanit. Tocmai cand cineva considera ca si-a dat seama cum sunt, ei nu se vor incadra in parametrii stabiliti de acestia. Astfel, nativii zilei de 19 august pot suferi pe nedrept de o reputatie proasta din cauza neseriozitatii si neincrederii. Cheia pentru a-i intelege consta in faptul ca ei au o mare nevoie sa ramana obscuri in anumite ocazii si sa nu se dezvaluie pe deplin celorlalti. Acei nativi ai zilei de 19 august care au o ambitie mare sunt atenti in a-si construi carierele, incet si sigur si a ascunde orice urma de slabiciune sau indiscretie ce ii poate darama. Lupta pentru mentinerea unei astfel de imagini este de fapt una personala, dar ii poate duce de la zonele cele mai joase ale societatii pana pe culmi.

De asemenea, nativii zilei de 19 august stiu cum sa foloseasca un secret legat de ceilalti in avantajul lor, in sensul ca stiu cand sa il dezvaluie si cand sa pastreze tacerea. Ei sunt in legatura cu timpurile in care traiesc, atat de mult incat nu numai ca inteleg ce se intampla in jurul lor, ci chiar este posibil sa genereze o parte din ele. Cei nascuti astazi sunt adesea creativi fie din punct de vedere social, fie tehnic. Descoperirile lor pot deschide noi universuri de interes de care ceilalti se vor bucura. Combinatia acestor calitati poate produce nu numai adepti ai noilor tendinte, ci si adevarati investitori si arhitecti ai viitorului.

Nativii mai evoluati pretuiesc adevarul extrem de mult, insa este posibil ca ei sa creada ca ceilalti nu sunt pregatiti sa-l auda sau sa-l infrunte. Astfel, ei vor pastra pentru ei insisi acest adevar, uneori chiar pentru multi ani. Cand simt ca oamenii sunt pregatiti pentru ceea ce au de spus, ei vor spune aceste lucruri, de cele mai multe ori intr-o maniera extrem de directa. Ascultatorii lor nu pot intelege de ce acestia pastreaza atat de mult tacearea in anumite privinte.

Este important de retinut ca persoanele nascute pe data de 19 august nu isi schimba atitudinea din cauza unor complexe de inferioritate. Ei stiu exact care le este valoarea si au o incredere imensa in ei insisi, dar nu prea agreeaza sa faca o miscare pana nu sunt pe deplin pregatiti. Astfel, ei se expun pericolului de a tot amana si de a pierde anumite oportunitati ce apar. Este posibil chiar sa traiasca intr-o lume de vis proprie unde stiu sa se fereasca de invidii si jigniri.

Colaboratorii, asociatii si chiar prietenii confunda adesea exteriorul senin al unui nativ al zilei de 19 august cu o personalitate deschisa, sincera si vor face tot felul de presupuneri in legatura cu caracterul si abilitatile lor. Persoanele mai putin conventionale nascute pe 19 august se vor conforma foarte rar sau chiar deloc ideilor celorlalti despre ei. Ei nu vor indeplini in mod direct asteptarile acestora pentru ca sunt personalitati complexe cu un mod indirect de operare.
SFATURI:Nu mai amana. De ce sa te ascunzi atat de mult ? Invata sa fii mai deschis si sa impartasesti mai mult. Esti sigur ca poti infrunta adevarul ? Fereste-te sa pari prea moale. Ramai concentrat. Nu te mai pierde in amanunte.
PUNCTE FORTE:
Rabdator
Increzator in sine
Cu influenta
PUNCTE SLABE:
Extrem de increzator
Secretos
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:02
Leu, Douazeci august - Ziua secretului criptic

Persoanele nascute pe 20 august pot fi conduse, chiar dominate in cea mai mare parte a vietii lor de intamplarile din trecut care au fost tinute in secret. Cei mai curajosi dintre nativii zilei de 20 august trebuie sa rezolve acest mister personal. Ei se vor confrunta cu acest lucru peste ani si se vor stradui sa-l rezolve. Totusi, cu exceptia celor mai apropiati confidenti, multi dintre cei nascuti astazi nu vor fi devotati decat celor care nu stiu adevarul despre ei. Ei sunt adesea persoane destul de singuratice, in ciuda oricarui mare succes pe care il realizeaza in viata lor.

Uneori, secretele pot ramane ascunse chiar si nativilor acestei zile. Desi isi dau seama ca s-a intamplat ceva deranjant, ei nu stiu intotdeauna cu exactitate ce s-a intamplat. In asemenea cazuri, o introspectie in cotloanele ascunse ale memoriei este esentiala pentru a-i face indivizi mai puternici si mai increzatori.

Persoanele nascute pe 20 august pot fi active si iubitoare de divertisment, dar exista o aura de nepasare care ii inconjoara chiar si in momentele cele mai fericite. Constienti de dificultatile pe care le rezerva viata pentru fiecare individ in parte, ei nu vor reactiona prea usor la emotii.

Deoarece imaginatia nativilor zilei de 20 august este atat de puternica, cei nascuti astazi trebuie sa o foloseasca constructiv sau risca sa fie coplesiti de aceasta. Acest aspect al personalitatii lor poate fi atat de complex incat va fi dificil pentru ei sa-l impartaseasca cu ceilalti. Totusi, fantasmele celor nascuti pe 20 august nu se manifesta intotdeauna sub forma de vise si fantezii, dar pot lua in realitate forma umana, ca individualitati neobisnuite sau uneori intunecate, chiar distructive. De fapt, persoanele nascute pe 20 august sunt adesea solicitate de persoanele aflate in nevoie sau de cele ce sufera, datorita intelegerii lor imense si compasiunii pe care o dovedesc atunci cand este vorba de suferinta. Multi dintre cei nascuti astazi sunt mai puternici decat o persoana medie prin faptul ca s-au confruntat pe deplin si au invins nu numai temerile personale, dar si cele prezentate de ceilalti.

Nativii zilei de 20 august sunt in mod special atrasi de starile de extaz in care pot uita pur si simplu de ei insusi. Starile de euforie, fie naturale sau induse pe cale artificiala, sunt experimentate la un moment dat de catre cei nascuti astazi. Daca asemenea experiente fericite sunt mentinute in anumite limite, daca sunt un mijloc de exprimare emotionala si nu o evadare, ele pot fi destul de semnificative si de benefice. Totusi, aspectele mult mai periculoase ale experientei intense de lunga durata trebuie recunoscute in acest caz. De asemenea, cei nascuti astazi trebuie sa-si dea seama ca participarea la astfel de cautari ii poate exclude pe prietenii lor si pe cei dragi.

Ca o regula, nativii zilei de 20 august sunt linistiti si domoli, prefera sa nu atraga atentia nedorita asupra lor insisi. Totusi, cei nascuti astazi pot fi foarte naturali, chiar lipsiti de inhibitie cand se afla in intimitate si in situatii in care simt ca pot avea parte de incredere si caldura.

SFATURI: Odata ce a fost recunoscut si inteles, trecutul poate fi uitat. Renunta la el. Nu mai insista atat asupra anumitor lucruri. Azi poate fi un nou inceput. Cauta in mod activ bucuria. Permite-ti tot ceea ce este mai bun.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Intelegator
Curajos

PUNCTE SLABE:
Tulburat
Singuratic
Evazionist
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:02
Leu, Douazeci si unu august - Ziua persoanei iesite in evidenta

Persoanele nascute pe data de 21 august lupta impotriva pierderii bataliei pentru a se proteja pe ei insisi de judecatii lumii. Indivizi foarte interiorizati, ei doresc sa fie lasati in pace, dar rareori isi permit acest lux. Multi dintre cei nascuti pe 21 august considera ca este normal sa ascunda de ceilalti sentimentele, gandurile si ideile profunde, cu exceptia celor in care pot avea incredere deplina. Pentru cei care nu sunt incadrati din punct de vedere profesional, nu este prea confortabil sa fie scosi in evidenta. Totusi, cu cat incearca sa se ascunda mai mult, cu atat par sa atraga mai mult atentia asupra lor insisi. Astfel, doua forte opuse sunt in razboi in vietile lor: dorinta de a se ascunde si cerintele lumesti care ii preseaza sa iasa la lumina.

Uneori, prin infatisarea lor extrem de atletica si prin caracterul lor, nativii zilei de 21 august atrag involuntar interesul celorlalti. Daca isi pot accepta destinul si isi vor cauta locul potrivit in societate, ei vor invata eventual sa imparta doar atat cat trebuie din viata lor privata, fara sa cauzeze durere inutila si stinghereala. De asemenea, ei vor simti mai putin nevoia de a dezvolta o personalitate extroverta neobisnuita. Cand incearca sa fuga de cerintele lumesti, nativii cauta alinare in relatii extravagante, chiar bizare. Este posibil ca acest lucru sa fie in detrimentul lor si al familiilor lor.

Daca ar fi persoane mai putin neobisnuite sau mai putin implicate, cu mai putine probleme si cu cariere mai putin controversate, nativii zilei de 21 august ar simti mai putin conflictul intre aspectele publice si personale ale vietii lor. Adesea, persoanele nascute pe data de 21 august impresioneaza prin faptul ca sunt niste indivizi necomunicativi. Intr-adevar, ei nu se remarca ca fiind persoane de care te poti apropia foarte usor pentru ca rareori fac primul pas. Mai mult, ei nu stau la dispozitia celorlalti pentru a le face pe plac si par destul de distanti. Adesea, motivul pentru acest comportament este ca ar prefera sa ramana impartiali, posibil chiar neimplicati. Atitudinea evaziva pe care multi dintre nativii zilei de 21 august o prezinta lumii ascunde o persoana destul de neobisnuita ale carei idei si personalitate reala, in cazul in care sunt cunoscute, pot starni admiratia unor persoane mult mai extrovertite.
Persoanele nacute pe 21 august se comporta bine in familie, in mod special femeile nascute astazi. Atat barbatii, cat si femeile pot fi considerate o piatra de temelie, insa, ei vor ezita sa-si faca simtita prezenta si sa-si expuna viziunile. Anumite persoane nascute pe 21 august isi pot suprima propriile nevoi de dragul celorlalti, dar nu vor tolera niciodata ca cineva sa ii forteze sa faca acest lucru. Cei nascuti astazi dispretuiesc tirania sau linguseala sociala. Greu de inselat, foarte priceputi in ceea ce priveste latura financiara, ei sunt fara indoiala extrem de darnici daca nu sunt fortati prea tare sa faca acest lucru.

Expresiile sexuale si senzuale sunt importante pentru nativii zilei de 21 august, dar ei trebuie sa se fereasca de un comportament excesiv pentru ca ei insisi sunt adesea extrem de atractivi si seducatori. In privinta nevoilor emotionale si spirituale, familia si munca sociala ii ajuta sa isi implineasca scopurile.
SFATURI: Incearca sa impaci toate cerintele tale sociale. Gaseste-ti echilibrul intre viata publica si cea personala. Fii mult mai increzator, mai deschis. Nu ii mai judeca pe ceilalti atat de repede. Fereste-te de dorinta de a dovedi ceva tot timpul.
PUNCTE FORTE:
Controlat
Saritor
Protector
PUNCTE SLABE:
Extrem de protector
Distant
Evaziv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:02
Leu, Douazeci si doi august - Ziua experientei condimentate

Indiferent cat de departe ajung in cautarile lor imaginare, fanteziste si creative, persoanele nascute pe 22 august nu vor pierde niciodata legatura cu baza experientei care a adus laolalta cele mai comune sarcini si activitati zilnice. Nativii zilei de 22 august nu-si uita radacinile si sunt extrem de realisti cu privire la propriile lor abilitati. In consecinta, cei nascuti astazi dispretuiesc pretentiile si mila celor care se expun pe ei insisi sau pe ceilalti la situatii periculoase prin aroganta si prea multa incredere. Construind pe o baza de cunostinte sigure si vazand cum functioneaza, nativii zilei de 22 august actioneaza in mod logic, chiar daca actioneaza in plan fizic sau au de-a face cu concepte abstracte si cunostinte sofisticate.

Nu este surprinzator ca toate tipurile de colectionari sunt nascuti in ziua de 22 august. Cei nascuti astazi arata adesea o apreciere pronuntata pentru obiectele obisnuite si ochiul lor format recunoaste frumusetea in articolele practice bine facute pe care ceilalti ar putea sa le treaca cu vederea.

Majoritatea nativilor zilei de 22 august sunt extrem de rabdatori, nu doresc sa se grabeasca de frica sa nu strice planurile bine stabilite deja. In general, ei isi proiecteaza viitorul, isi cultiva aptitudinile, sau invata teorie in particular si apoi, la momentul oportun, actioneaza extrem de hotarati avand ani buni de pregatire in urma. Adesea, originalitatea manifestata la un nivel profesional inalt le marcheaza activitatea.

Persoanele nascute pe 22 august sunt neinfricate atunci cand trebuie sa-si duca la bun sfarsit ideile. Indiferent de masura talentului lor natural, ei il exploateaza la maxim. Rareori sunt gelosi pe ceilalti in acest sens pentru ca geniul este un procent inspiratie si nouazeci si noua procente transpiratie. Echilibrul nativilor nu va fi afectat de indoielile celorlalti referitoare la abilitatile lor. In general, raspunsul lor consta in faptul ca vor face o treaba excelenta si vor lasa rezultatele sa vorbeasca de la sine.

Nativii zilei de 22 august sunt foarte loiali prietenilor, familiei, asociatilor si colaboratorilor. Totusi, ei pot fi extrem de incapatanati si pot refuza sa fie condusi de sefi si sa fie tratati de sus. In timp ce afiseaza un exterior sincer, dur si direct, ei vor permite rareori celorlalti sa aiba acces la latura lor interioara sensibila.

Sa faca descoperiri, sa rezolve mistere si sa dezvaluie secrete sunt aspecte ce se pot adauga curiozitatii nativilor acestei zile. De asemenea, multi dintre cei nascuti pe 22 august sunt fascinati de antichitati. Pentru ei istoria este o aventura extrem de incitanta ce abia asteapta sa fie explorata. Totusi, cand aprofundeaza aceste activitati preferate si lucruri care ii intereseaza, ei pot risca sa-si neglijeze prietenii si familia.

De asemenea, persoanele nascute pe 22 august trebuie sa se fereasca de tendinta lor de a se promova intr-o postura atotputernica. In loc sa afiseze un simt al infailibilitatii, este posibil ca ei sa beneficieze mai mult prin recunoasterea faptului ca au gresit, prin constientizarea erorilor si examinarea motivatiilor. Nativii mai evoluati ai zilei de 22 august se descurca bine in rolurile de conducere, dar si de colaboratori, participanti si parteneri pentru ca sunt capabili sa-si modereze pornirile autoritare.

SFATURI: Ramai deschis sfaturilor si sugestiilor. Nu ii supraincarca pe cei dragi sau pe asociati. Recunoaste ca ai slabiciuni umane si ceilalti te vor placea mai mult. Nu este cazul sa fii intotdeauna atat de dur.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Rabdator
Incitant

PUNCTE SLABE:
Increzator
Egoist
Inflexibil

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:03
Leu, Douazeci si trei august - Ziua preciziei

Nativii zilei de 23 august se distanteza adesea in viata si astfel par detasati si reci. Datorita dezinteresului pentru afacerile cotidiene sau preocuparea pentru propriile nevoi si dorinte, ei pot parea egoisti. In realitate, ei nu sunt egoisti, dar sunt implicati si extrem de preocupati de interesele lor si de ceea ce vor sa realizeze in viata.

Multi dintre cei nascuti pe 23 august sunt adeptii castigurilor banesti si acumularii de posesiuni materiale. Totusi, este vorba si de nevoia lor de a-i conduce sau a-i ghida pe cei din jurul lor, fapt ce este mult mai important pentru ei. Cei nascuti astazi tind sa aiba personalitati compacte, energice, in totalitate concentrate pe obiectivele lor. Mijloacele de care fac uz pentru a-si realiza obiectivele sunt de cele mai multe ori directe si deschise. Majoritatea celor care le stau in cale se vor retrage, dar binenteles ca nu toti. Astfel, nativii zilei de 23 august pot starni antagonism puternic.

Acest lucru nu inseamna, totusi, ca cei nascuti astazi sunt neaparat personalitati extrovertite. Din contra, ei prefera sa fie lasati in pace, sa-ti vada de munca si de proicetele lor in cea mai mare parte a timpului. Desi in relatiile interpersonale si in cadrul serviciului solicita autonomie, ei vor fi agresivi in indeplinirea nevoilor lor. Atitudinea pe care o afiseaza in general este: sa traiasca si sa lase si pe altii sa traiasca, atata timp cat ei insisi nu sunt deranjati.

Nativii zilei de 23 august sunt adesea inzestrati cu aptitudini tehnice. Ei sunt dornici sa descopere cum functioneaza lucrurile, sunt de cele mai multe ori foarte indemanatici in treburile de pe langa casa si, in general, isi vor pune amprenta pe astfel de lucruri si vor prelua comanda in profesia pe care si-au ales-o. Ei sunt capabili sa-si concentreze puterile mentale incisive asupra lumii materiale in care sunt implicati. Totusi, ei au tendinta de a fi mai degraba posesivi, atat in ceea ce priveste obiectele, cat si oamenii. Ei trebuie sa invete sa fie mai putin autoritari. Nevoile lor de a-si exprima blandetea si dragostea gasesc o iesire in actele altruiste, mai ales ca le place sa fie saritori in majoritatea situatiilor.

Nativii zilei de 23 august sunt inzestrati o energie impresionanta si cu un remarcabil simt combativ. Rareori ei se vor da la o parte de la confruntari. Adesea, nativii se considera aparatori ai persoanelor slabe si dezavantajate, dar nu trebuie sa abordeze cu prea mult entuziasm un astfel de comportament protector. Este esential ca cei nascuti pe 23 august sa invete sa controleze si sa isi directioneze in mod constructiv energiile, in speranta ca acest lucru se va intampla in perioada adolescentei. Este posibil ca pornirile lor extrem de competitive si agresive sa poata fi inlocuite cu activitati sportive si exercitii fizice de toate tipurile. O atractie pentru agitatie ii poate face pe nativii zilei de 23 august sa se asocieze cu persoane interesante, fie ca este vorba de spirite libere ce scot la iveala latura lor salbatica sau indivizi solizi cu care sa isi poata petrece timpul relaxandu-se.

SFATURI: Incearca sa ramai sensibil la sentimentele celorlalti dar, mult mai important, fii in tema cu propriile tale nevoi, la un nivel mai profund. Tine pornirile agresive sub control in timp ce ramai lipsit de inhibitii. Fa un efort sustinut sa oferi neconditionat. Nu te mai pierde in activitati materiale.

PUNCTE FORTE:
Intens
Echilibrat
Tehnic
PUNCTE SLABE: Implicat - Detasat - Blocat em
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:03
Leu, Douazeci si patru iulie - Ziua instabilitatii incitante

Persoanele nascute pe data de 24 iulie sunt atrase in mod inconstient de situatiile, persoanele si locurile incitante si instabile. De asemenea, pentru nativi este foarte incianta ideea de a face schimbari dinamice. In mod frecvent, nativii devin usor plictisiti de banalitatea existentei zilnice. Cele mai multe dintre persoanele nascute in aceasta zi au o flexibilitate admirabila. Se pot adapta usor la nevoile si situatiile aflate intr-o continua schimbare. Din nefericire, colegii sau iubitii vor fi pusi in dificultate atunci cand o persoana nascuta in aceasta zi se va hotari brusc sa faca o schimbare de directie.

Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi pot fi considerati instabili. Indivizii mai evoluati reusesc sa isi domine instabilitatea. Aceasta instabilitate va fi transformata intr-o forma de energie. Ea va evidentia cat de magnetica este personalitatea unui asemenea individ si ii va ajuta pe acestia in eforturile pe care le fac. Indiferent de situatie, daca nativii vor face parte dintr-o organizatie excentrica, cu o conduita iesita din tipare sau daca vor avea preocupari la fel de excentrice, ei nu le vor abandona. La fel se va intampla si in cazul locurilor mai ciudate. Persoanele nascute pe data de 24 iulie care se bucura de un mare succes vor putea transforma aceasta fascinatie pentru neobisnuit intr-o munca creativa.

Nativii zilei de 24 iulie sunt de cele mai multe ori constienti de impresia pe care o fac celorlalti. In mod paradoxal, tot timpul ei par a fi plictisitori in tot ceea ce fac. Persoanele care sunt mai conservatoare vor incerca deseori sa adopte o imagine avangardista sau pur si simplu sa aiba o imagine mai neobisnuita. Daca cei nascuti in aceasta zi au o natura excentrica sau stranie, nu vor incerca in nici un fel sa o ascunda. Din aceasta cauza pot fi considerati exibitionisti. De fapt, nativilor acestei zile le este frica sa nu fie prinsi intr-o rutina cotidiana si sa nu aiba acel neplacut sentiment de limitare.
In special femeile nascute pe data de 24 iulie au o mare energie nervoasa. Aceasta energie trebuie sa fie tinuta sub control sau cultivata. In caz contrar, va aparea riscul stresarii. Problemele barbatilor nascuti in aceasta zi, care trebuie neaparat rezolvate, sunt probleme legate de ego-ul lor. Ambii trebuie sa invete sa se comporte in asa fel incat sa nu mai atraga atat de mult atentia asupra lor. Va trebui sa invete, de asemenea, sa faca totul intr-un mod increzator, dar nu lipsit de modestie. Persoanele nascute pe data de 24 iulie trebuie sa incerce sa scape de acea nevoie imperioasa de a demonstra celorlalti de ce sunt capabili. Este esential pentru nativi sa invete sa faca lucrurile incet, pas cu pas si sa ia lucrurile ca atare.

Binenteles ca trasaturile dramatice ale caracterului persoanelor nascute pe data de 24 iulie sunt foarte importante. Exista marele pericol ca eruptiile nervoase periodice pe care le au nativii sa ingreuneze mult traiul familiei si pe cel al asociatilor. Aceste iesiri ii pot face pe acestia sa se indeparteze. Situatiile de acest gen sunt foarte nefavorabile. Pentru cei nascuti in aceasta zi, echilibrul pe plan emotional este esential pentru a avea o cariera stabila si viceversa. Nativii trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in ei insisi si sa nu mai depinda atat de mult de aprobarea celorlalti. Este important sa isi stabileasca prioritatile. A sti ceea ce isi doresc de la viata inseamna implicit reducerea factorului de nesiguranta si reducerea riscului de a se rani pe ei insisi sau de a-i rani pe ceilalti implicati. Foarte posibil este ca, datorita sanselor nefavorabile, nativii sa simta nevoia sa rupa destul de brusc o relatie. Nativii vor gasi cea mai buna cale sa faca acest lucru. Vor parasi relatia intr-un mod gratios, atenti si la sentimentele celorlalti. In acest fel, vor parea mai putin vinovati in ochii celor care sunt interesati.
SFATURI: Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa iti temperezi energia. Ia in considerare si esecul. Poate ca dorintele tale nu vor avea parte de succesul pe care il presupui tu. Invata sa stai si singur. Incearca sa faci acest lucru cu placere. Fii mai atent cu ceilalti.
PUNCTE FORTE: - Indraznet - Entuziast - Magnetic
PUNCTE SLABE: Instabil - Nestatornic - Obsedat sexual
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:03
Leu, Douazeci si cinci iulie - Ziua faptelor utopice

Persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt coplesiti de dorinta romantica de a avea vederi cat mai largi si de a realiza fapte imaginare. Din nefericire, visurile acestor persoane sunt greu de realizat. Nativii nu sunt deloc practici. Vor actiona dupa cum cred ei ca este mai bine. Astfel, vor avea parte de un succes surprinzator sau de o previzibila confuzie. In general, idealismul lor este mult mai puternic decat factorul de realitate.
Chiar si atunci cand dau gres intr-o anumita privinta, nativii zilei de 25 iulie cred ca experienta capatata in urma faptului ca au incercat sa faca ceva le va fi de folos. Multi dintre acesti nativi se ghideaza in viata dupa principiul: Nu conteaza daca pierzi sau castigi, ci conteaza mai ales felul in care joci. Pentru ei acesta pare a fi lucrul cel mai important. Asadar, persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt interesate in special de motivatiile ce determina o actiune. In loc sa fie atenti la succesul pe care il are o persoana, cei nascuti in aceasta zi vor fi mai degraba preocupati sa afle cat de bune sunt intentiile acelei persoane. Fiind destul de corecti, nativii vor gandi in acelasi mod si in ceea ce ii priveste pe ei insisi. Parintii nascuti pe data de 25 iulie nu vor fi foarte interesati de notele copiilor. Mai repede se vor interesa de eforturile pe care le-au depus copiii, de seriozitatea cu care acestia si-au indeplinit indatoririle.
Pericolul ii poate atrage pe nativii acestei zile. Atunci cand se vor confrunta cu orice tip de pericol, ei nu vor da niciodata inapoi. A se confrunta in mod direct cu orice problema este o atitudine tipica pentru aceste persoane. Prefera sa primeasca criticile la adresa lor in cel mai direct mod posibil. Nu le plac abaterile de la subiect sau interventiile unei terte parti. Daca persoanele nascute pe data de 25 iulie simt in adancul sufletului lor ca au dreptate, atunci vor suporta aproape orice tip de abuz, chiar si tortura pentru a-si sustine punctul de vedere.
Nativii zilei de 25 iulie au un cod al onoarei la care tin foarte mult. Cu toate acestea, in general, ei se vor stapani sa le ceara celorlalti sa adere la aceleasi principii. Cei nascuti in aceasta zi au o adevarata filosofie de viata. Ei vor incerca sa ilustreze aceasta filosofie atat prin vorbe, cat si prin fapte. Onoarea este foarte importanta pentru aceste persoane. Vor prefera, mai degraba, sa aiba parte de suferinte decat sa isi incalce cuvantul. Acest tip de atitudine este foarte admirabil, dar, in aceasta lume imperfecta, poate provoca multa suferinta. Uneori, nativii vor fi puternic dezavantajati din aceasta cauza. Va trebui sa invete sa fie la fel de iertatori cu ei insisi, pe cat de iertatori sunt si cu ceilalti.
Persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt deseori protagonistele unor schimbari de stare foarte ciudate. Cu toate acestea, datorita firii lor puternice, vor fi capabile sa isi tina in frau temperamentul, cu multa fermitate. Intr-adevar, cultivarea autocontrolului poate deveni o obsesie pentru cei nascuti in aceasta zi. Felul in care abordeaza viata nu este cu mult diferit de cel al unui samurai. Nativii vor apara fara frica tot ceea ce tine de onoare, fara a acorda atentie partii financiare sau propriului ego.
Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi au calitati extraordinare. Ei au puterea de a constientiza si invata ceea ce este important pentru momentul prezent. Vor cauta esentialul in orice experienta obisnuita si il vor pretui. Nativii zilei de 25 iulie pot avea nevoie, uneori, de ani intregi de experiente pentru a se putea maturiza. De fapt, este vorba despre acea maturizare care le va permite nativilor sa nu isi mai concentreze energiile in confruntari imaginare cu morile de vant. Odata cu atingerea acestui obiectiv, si anume maturizarea din acest punct de vedere, persoanele nascute pe data de 25 iulie vor fi capabile sa fie obiective si sa vada ceea ce sa intampla in jurul lor. Cu toate acestea, nu isi vor pierde (si nici nu ar trebui sa o faca) dragostea pentru aventura si inclinatia romantica de a realiza lucruri marete. Din acest punct de vedere, persoanele nascute azi vor fi o adevarata sursa de inspiratie pentru familie, prieteni si copii.
SFATURI: Concentreaza-te mai mult asupra prezentului. Incearca sa fii, mai degraba, aici in loc sa fii acolo. Fii atent la ceea ce fac si spun cei din jurul tau. Fii mai ingaduitor cu tine insuti. Continua sa visezi, dar incearca sa pastrezi contactul cu realitatea in tot acest timp.
PUNCTE FORTE: - Cu multa imaginatie - Idealist - Mandru
PUNCTE SLABE: Critic - Prea implicat - Nerealist
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:04
hmmm...in afara de faptul ca are calitati de lider si e teribil de autoritara, mai nimic nu se potriveste...

never mind, am sa zic si eu ca fie-mea e unica, sparge tiparele, nah...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Iunie 2009 12:04
Leu, Douazeci si sase iulie - Ziua vestitorului simbolic

Nativii zilei de 26 iulie au o personalitate foarte dominanta. In orice caz, autoritatea cu care domina este rareori de natura fizica sau financiara. In cele mai multe dintre cazuri, aceasta autoritate consta in puterea de a intelege marile adevaruri ale vremii lor. In plus, nativii au puterea de a da glas acestor adevaruri prin ceea ce fac. Atunci cand cei nascuti in aceasta zi vorbesc despre un lucru, de cele mai multe ori sunt in cunostinta de cauza. Acest lucru se intampla pentru ca autoritatea de care vorbesc este bazata pe numeroasele experiente anterioare (de cele mai multe ori se bazeaza si pe cunostinte profunde in acel domeniu). Indivizii exceptionali nascuti in aceasta zi pot fi considerati un fel de profeti. Ei isi vor transmite mesajul tuturor celor care vor dori sa le acorde atentie.

Persoanele nascute pe data de 26 iulie pot parea ca sunt directionate intr-un singur sens. Acest lucru se va intampla pentru ca, in loc sa caute forme cat mai variate de experimentare, cei nascuti in aceasta zi se limiteaza, de obicei, la un singur domeniu de activitate. In aria lor de interes, ajung sa foloseasca toate experientele capatate de-a lungul vietii. In timp, cei mai multi dintre nativi vor avea o mare influenta asupra familiei lor, cercului social din care fac parte si in general asupra societatii. Motivul pentru care se intampla astfel il reprezinta faptul ca, nativii acestei zile au capacitatea de a intelege si de a exprima ceea ce persoanele din jurul lor simt si gandesc. Poate ca ei, nativii, vor deveni la un moment dat chiar simboluri vii ale atitudinilor sociale neexprimate. Din aceasta cauza, se poate ajunge si la situatia in care cei nascuti in aceasta zi vor deveni incapabili sa mai comunice cu ei insisi. Nu vor mai putea sa fie atenti la dorintele si sentimentele lor mai profunde, lucru care este foarte necesar pentru a avea o personalitate complexa. La un moment dat in viata, vor fi nevoiti sa ia o decizie ferma si sa renunte la pozitia pe care o au. Din acel moment vor refuza orice incercare a celorlalti de a-i repune in acea pozitie.

Despre cei nascuti in aceasta zi se poate spune orice, dar nu faptul ca sunt conservatori in gandire. Deseori ei expun puncte de vedere revoltatoare. Acestea vor atrage, in mod aproape sigur, opozitia celor care sustin puncte de vedere mai conservatoare. Din fericire, nativii dau dovada de o inceredere in sine care, in ciuda adversarilor, rareori se clatina.
Nativii zilei de 26 iulie sunt jucatori de noroc prin natura lor. Deseori sunt atrasi in mod fatal de situatii dificile si chiar periculoase. Au tendinta de a-si continua drumul chiar si atunci cand acesta devine greu si de a persista pana cand obtin rezultatul sau concluzia care ii va multumi. Atunci cand incep sa faca ceva sunt bine echipati cu multa putere si cu multa energie.

Persoanele nascute pe data de 26 iulie nu fac eforturi pentru a indulci latura dura a adevarului. Il vor prezenta exact asa cum este, in mod direct si necizelat. Uneori sunt mai preocupati de siguranta adevarului, decat de sentimentele proprii si cele ale semenilor. In orice caz, nativii care isi vor acorda timpul si vor face eforturile necesare de a se cunoaste pe ei insisi vor capata reale calitati empatice. Tot astfel vor reusi sa isi imblanzeasca latura agresiva. Mai mult decat oricine vor fi capabili sa exprime ceea ce simt.

SFATURI: Odihneste-te din cand in cand si permite-le si celorlalti sa faca la fel. Nu uita ca esti doar o bucatica din ceea ce reprezinta intregul. Cultiva-ti umanitatea si modestia.
PUNCTE FORTE:
Dinamic
Influent
Atragator
PUNCTE SLABE:
Provocator
Necizelat
Dificil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oea fecioara si el balanta 3 De la: demetra 5 Iulie 2011 10:13
zodia balanta 2 De la: Axl_22 17 Noiembrie 2011 07:42
anul 2012-Sfarsitul sau un nou inceput 20 De la: garbo158123 26 Aprilie 2011 12:26
eu berbec el berbec 9 De la: vesnic_tanara 25 Ianuarie 2011 18:47
eu capricorn el gemeni... 27 De la: garbo033653 12 Aprilie 2011 09:27
Setari Cookie-uri