cum va descurcati cu stresul la servici

eu am o problema cu asta,ma macina foarte mult atitudinea oricarui patron
;oricat ai face nu e deajuns niciodata,s-au numai eu dau de ciudati din astiaaaaaa(in comert am lucrat 8 ani,momentan stau acasa)(vanzatoare)as vrea sa scimb domeniul,dar nu sunt hotarata ce anume as vrea.

Postat pe 2 August 2008 10:17
draga mea prietena melimeli ai deschis un subiect bun te felicit pt asta stai linistita ca nu esti singura care are de-a face cu genul de persoane mai mult sau mai putin ciudate sint foarte multi din pacate si peste tot si la noi in tara dar si afara e la fel,deci, diferentele nu sint prea mari nicaieri si nu te gindii ca depinde si in domeniul in care lucrezi poate or fii ei asa in majoritatea domeniilor sint asa pt ca sint superiori fata de ceilalti si gradul si pozitia isi spune cuvintul,asta ti-o spun din propria mea experienta si din cea ce am vazut si l-a ceilalti apropiati mie,nu vreau sa-te dezamagesc si sa ai o impresie proasta despre astfel de persoane iti spun numai atit, punete in pozia lor si ajungnd la nivelul pe care l-au atins iti da-i seama ca deja ai mai multe responsabilitati iar tu la pozitia asta deja ajunsa vei gindi si reactiona cu totul diferit cu ceilalti angajati(din pacate sint multi)dar sa stii ca mai sint si persoane la nivelul asta chiar pozitii foarte mari care nu se poarta astfel cu angajatii lor din firma,company s.a.m.d dar sa fim realisti sint foarte putini astfel de persoane.In legatura cu domeniul in care ai lucrat si spui ca ai vrea sa schimbi dar nu esti hotarita eu te sfatuiesc sa vezi in ce anume ai fi apta sa lucrezi,mai exact ce stii sa faci cel mai bine ce studii ai pt ca poate conteaza poate nu, depinde de domeniul in cauza depinde de cerintele care se cer,gindeste-te bine si analizeaza problema si poate o sa ai un raspuns pina la urma si te vei putea decide intr-un final,eu zic ca numai tu ai sa gasesti raspunsul ce-ai sa faci pina la urma eu mi-am spus numai parerea ,succes

Postat pe 2 August 2008 22:10
p.s.stresul este peste tot in orice domeniu, diferenta este numai atunci cind de exemplu esti la un nivel anume stresul fiind mai mic cu cit inaintezi si ai sau ajungi la o pozitie/nivel mai mare stresul creste si el pe masura,asta ti-o spun din propria mea experienta am incepun de la primul nivel pina unde sint acum la ora actuala assistant manager,greu dar a meritat si efortul si stresul

Postat pe 2 August 2008 22:19
m-ia placut ce ai scris, si eu stiu ca banii scimba omul atunci lumea o vede de sus isi permite sa te ia peste picior desi daca s-ar gandi un pic el(ea)tot de jos au pornit, numai ca asta se uita.Cu stresul de fiecare zi e OK.dar candla servici ai un patron care te streseaza ca nu ai facut destui bani, s-au daca ai facut muuulti bani ce zi grea va avea el adoua zi ca nu ete marfa si multe figuri de genul asta(sti sora lui spune mereu ca daca fluierasul(sa nu vorbim urat)lui sta pe stanga e nervos de ce nu sta pe dreapta, si cam asa stau lucrurile.Am avut si niste patroni jos palaria din pacate au vandut si s-au mutat,aproape 4 ani am avut jobul perfect. P.S.nu ma dau eu batuta doar sunt taur, am ofire foarte incapatanata, cand imi pun ceva in cap nu mi-o scoate nimeni.O ZI FRUMOASA MERSI PT. PAREREA TA DESPRE STRESSSSSSS

Postat pe 3 August 2008 16:57
Daca ajungi ca Banul sa-ti ia mintile, atunci este foarte grav..
Referitor la STRES, ce sa-ti spun: decand te nasti ...incepe si sresul...
sophia1971
Postat pe 11 August 2008 00:46
De la: melimeli, la data 2008-08-02 10:17:19eu am o problema cu asta,ma macina foarte mult atitudinea oricarui patron
;oricat ai face nu e deajuns niciodata,s-au numai eu dau de ciudati din astiaaaaaa(in comert am lucrat 8 ani,momentan stau acasa)(vanzatoare)as vrea sa scimb domeniul,dar nu sunt hotarata ce anume as vrea.


melimeliiiiiiiiiiiii,
si eu am lucrat 24 de ani intr-o companie, iar acum din oct 2007 am schimbat macazul, vroiam altceva, realizam ca pot mai mult.

dar, situatia este urmatoarea: oriunde te duci nu va fi parfum, peste tot exista aceeasi mentalitate, si apoi daca s-ar putea sa muncesti 25 de ore din 24 si sa nu vrei leafa..ar fi excelent!
nebuna
Postat pe 14 August 2008 07:29
Oriunde te duci nu va fi bine, peste tot exista aceeasi mentalitate, si apoi daca s-ar putea sa muncesti 25 de ore din 24 si sa nu vrei leafa..ar fi excelent! si colegi invidiosi care nu stiu cum sa iti faca rau, sa se afirme in fata sefilor.
dia88
Postat pe 14 August 2008 17:15
stressssssssssss la servici,oriunde este e foarte adevarat eu sunt doar curioasa daca exista cineva care nu e stresat si parerea voastracare navigati pe aici

Postat pe 15 August 2008 08:47
De la: dia88, la data 2008-08-14 17:15:42Oriunde te duci nu va fi bine, peste tot exista aceeasi mentalitate, si apoi daca s-ar putea sa muncesti 25 de ore din 24 si sa nu vrei leafa..ar fi excelent! si colegi invidiosi care nu stiu cum sa iti faca rau, sa se afirme in fata sefilor.

daaaaaaaaaaaa, dar pe aia ii poti anihila la un moment dat
nebuna
Postat pe 26 August 2008 16:26
ce sa zic, nu e placut sa nu fii respectat
definitivat
Postat pe 30 August 2008 00:19
Eiii...asta e un subiect interesat.Stiu si ce inseamna munca sub stres permanent.Un sef vesnic nemultumit...care pe deasupra te mai si jigneste,urla si face ca trenul!!Ei...in schimb acum am ajuns sa am o alta viziune...poate ca si datorita job ului.Sunt relaxata...imi fac treaba...invat multe lucruri noi...nu incerc sa ma afirm...ci doar sa imi vad de cariera mea.Dar faptul ca e o firma in care predomina respectul..conteaza enorm de mult.Nu pot spune ca este usor...nu este...sunt multe de invatat in permanenta...asta daca vrei sa avansezi...dar am sustinere.Dau tot ce pot...si primesc la fel.Dar daca conducerea unei firme nu e sanatoasa...atunci totul pute!!!
walkiria
Postat pe 14 Octombrie 2008 13:24
viata-i scurta, slujba-i lunga. aveti grija de voi !
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2008 13:35
De la: walkiria, la data 2008-10-14 13:24:42Eiii...asta e un subiect interesat.Stiu si ce inseamna munca sub stres permanent.Un sef vesnic nemultumit...care pe deasupra te mai si jigneste,urla si face ca trenul!!Ei...in schimb acum am ajuns sa am o alta viziune...poate ca si datorita job ului.Sunt relaxata...imi fac treaba...invat multe lucruri noi...nu incerc sa ma afirm...ci doar sa imi vad de cariera mea.Dar faptul ca e o firma in care predomina respectul..conteaza enorm de mult.Nu pot spune ca este usor...nu este...sunt multe de invatat in permanenta...asta daca vrei sa avansezi...dar am sustinere.Dau tot ce pot...si primesc la fel.Dar daca conducerea unei firme nu e sanatoasa...atunci totul pute!!!

succes in continoare

Postat pe 15 Octombrie 2008 09:19
De la: si_totusi, la data 2008-10-14 13:35:28viata-i scurta, slujba-i lunga. aveti grija de voi !

draguta tot timpul
pupicei
O ZI FRUMOASA TUTUROR

Postat pe 15 Octombrie 2008 09:21
eu nu am la munca nici cel mai mic stes cu toate ca lucrez cu apr 60 de barbati si seful este in permanenta acolo,dar totusi il voi schimba pentru ca vrem sa devenim proprii nostri sefi atunci stresul va fi mare,dupa parerea mea stresul este intr- stransa legatura cu responsabilitatile pe care le ai .
yavrum
Postat pe 15 Octombrie 2008 10:54
dupa parerea mea stresul este intr- stransa legatura cu responsabilitatile pe care le ai .
ai perfecta dreptate
pupicei

Postat pe 15 Octombrie 2008 12:31
uraaaaaaaaaaaaaaaa!
Eu am trecut in ultimile doua saptamni prin IAD.
Un patron labil psihic, dezaxat si foarte agresiv.
Nu mi-am putut imagina ca exista asa oameni, care sa umble liberi prin lume!
Dar iata ca exista...vineri mi inchei activitatea la acea firma de care nu mai vreau sa aud in viata mea...si voi lucra pentru mine, pentru famila mea....nu credeti ca este mai bine?
nebuna
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:07
De la: nebuna, la data 2008-10-15 20:07:42uraaaaaaaaaaaaaaaa!
Eu am trecut in ultimile doua saptamni prin IAD.
Un patron labil psihic, dezaxat si foarte agresiv.
Nu mi-am putut imagina ca exista asa oameni, care sa umble liberi prin lume!
Dar iata ca exista...vineri mi inchei activitatea la acea firma de care nu mai vreau sa aud in viata mea...si voi lucra pentru mine, pentru famila mea....nu credeti ca este mai bine?


ma bucur pt.tine,pupicei si o zi minunata

Postat pe 17 Octombrie 2008 09:03
sunt in tratative pt un job la care mi s-a spus, f franc, desi intr-o exprimare civilizata, ca voi fi expusa riscului de "sodomie". ca sa nu spun de-a dreptul fu.....ur de niste patroni cam stresati. sunt Legal adviser, consultanta de business si am de a face si cu oameni stresati, e drept. dar la afirmatia aleia imi venea sa ii zic ceva de genu': ok, dar tre sa te si las sa ma freci in halul asta. nu stiu ce sa zic, exact, dar cred ca prea ne-am invatat cu pretentiile unidirectionale: sefu' ordona, angajatul se supune. depinde de fiecare. eu cand nu pot comunica, fie plec, desi asta e ultima solutie, fie aplic principiul urmator: ok, nu faci tu ca mine, fac eu ca tine. dar nu cred ca pot supravietui doi nebuni in acelasi habitat prea mult, pe termen lung.

in plus, eu una ma pun pe mine pe primul loc si am grija sa fie f evident. am o vorba: slujbe am mai avut si o sa mai am. dar eu sunt una si ireversibila, si tre sa ma administrez ca atare.

Postat pe 23 Octombrie 2008 11:39
e foarte rau ca sa ajuns ca patroni sa isi urmareasca interesele lor, fara sa tina seama ca oamenii cu care lucreaza ii tin firma la suprafata, oamenii ptr. ei sunt niste instrumente care fac tot ce le spui (slugi), o sa ajungem mai rau decat sclavii.
Daca esti tanar nu ai experienta, daca ai 35 de ani esti prea batran...,ce sa mai vorbim si de cum ar trebui sa aratam pt. ei.
Cine se descurca fara patroni, pe cont propriu e cel mai bine.
dia88
Postat pe 25 Octombrie 2008 21:37
Vorbiti despre patroni, dar eu lucrez la stat, sunt bugetara si pt un salariu mic am acelasi stres. Seful nu se tine chiar de noi dar ne pune la treaba mereu, sa muncim gratis, sa nu cerem sporuri sau prime k ne da el cand ...are chef, dupa cum e luna noua sau plina !!!!!!!! La patron cred ca e firesc sa fie stres, sa va dea mult de lucru pt ca toti patronii au aceste pretentii si in plus , sa se poarte urat cu subalternii. Caracterul sau cultura omului se vad cand are bani. Ma gandesc cum se va purta fiul meu cand va avea firma lui proprie! Patronii se gandesc probabil k daca se poarta prea frumos cu angajatii, acestia se urca in capul lui si nu mai muncesc. Cam asa a fost invatat romanul : sa chiuleasca cat poate. Sa stiti k si in Occident e la fel. Fata mea lucreaza la o firma straina care are pretentia sa lucreze mult si perfect, sa se vada rezultatele zilnic. Daca ei vad k tragi ma de coada, a doua zi te concediaza. Asa k nu va mai mirati k ai nostri patroni se poarta urat cu angajatii. Sunt abia la inceput. Ce ati face daca ati fi patroni ?
ioana_cdrn
Postat pe 26 Octombrie 2008 11:38
Ce ati face daca ati fi patroni ?

pana la urma depinde de caracterul fiecarui om

am avut niste patroni ca pita lui D-zeu dar s-au mutat la oradea, au vandut aici firma ca altfel tot la ei as fi ramas
Ce ati face daca ati fi patroni ?
eu personal nu as putea sa-mi bat joc de angajati, gandul meu ar fi la fosti patroni care erau hotariti in luarea unor decizii ,pe de alta parte se purtau ca si cum am fi fost colegi ....nu patron si angajt
cred ca depinde si de primul impact pe care il ai cu primul angajator.........de ceea ce vei fece daca ai ajunge patron

Postat pe 27 Octombrie 2008 08:30
Stresul la serviciu apare atunci cand in functiile de conducere sunt "numiti" dobitocii fara educatie, fara bun simt si peste toate nulitatile profesionale. Daca ar fi altfel, conform mult vehiculatei politici a comunicarii, liderii (nu sefii) ar trebui sa fie oameni cu bun simt, educati, bine pregatiti si diplomati. Exista oare asa ceva in Romania? Incep sa cred ca nu.
ralubuzan
Postat pe 30 Octombrie 2008 20:48
Eu nu sunt stresata la serviciu, ci doar obosita pentru ca muncesc cu drag si am facut cariera. Vin acasa topita, ma odihnesc, apoi as mai lucra dar nu sunt platita ca sa muncesc atata. Prefer un patron afemeiat - stiu cum sa ma descurc cu el - decat o patroana hitlerista care arunca cu noroi de cate ori te vede ! nu ma supar ca nu-i place ce fac dar macar nici nu stie sa vorbeasca, sa spuna cinstit ce nu-i convine si sa vina cu propuneri. Muncesc cu drag si in plus, chiar gratis dar sa fiu apreciata.
ioana_cdrn
Postat pe 31 Octombrie 2008 17:36
De la: ioana_cdrn, la data 2008-10-31 17:36:39Eu nu sunt stresata la serviciu, ci doar obosita pentru ca muncesc cu drag si am facut cariera. Vin acasa topita, ma odihnesc, apoi as mai lucra dar nu sunt platita ca sa muncesc atata. Prefer un patron afemeiat - stiu cum sa ma descurc cu el - decat o patroana hitlerista care arunca cu noroi de cate ori te vede ! nu ma supar ca nu-i place ce fac dar macar nici nu stie sa vorbeasca, sa spuna cinstit ce nu-i convine si sa vina cu propuneri. Muncesc cu drag si in plus, chiar gratis dar sa fiu apreciata.


apreciez cum gandesti
o zi frumoasa

Postat pe 1 Noiembrie 2008 09:03
eu nu am avut decat doi sefi la viata mea dar nici unul nu mi-a facut zilele amare. au fost foarte draguti. dar am timp sa dau si peste cei mai stresanti
fluturasalb85
Postat pe 6 Noiembrie 2008 17:37
De la: ralubuzan, la data 2008-10-30 20:48:33Stresul la serviciu apare atunci cand in functiile de conducere sunt "numiti" dobitocii fara educatie, fara bun simt si peste toate nulitatile profesionale. Daca ar fi altfel, conform mult vehiculatei politici a comunicarii, liderii (nu sefii) ar trebui sa fie oameni cu bun simt, educati, bine pregatiti si diplomati. Exista oare asa ceva in Romania? Incep sa cred ca nu.


nu, nu exista .....in Romania este promovata nonvaloarea pentru ca e singura care poate fi manipulata........si nici dincolo nu este mai bine...nu au nevoie de oameni inteligenti ci de buni executanti:)
tamaravasinc
Postat pe 10 Noiembrie 2008 08:30
"Si totusi"-"Viata e scurta aveti grija de voi"!
Dar asta presupune sa va cunoasteti si sa stiti ce vreti si mai ales ce puteti!
Solutia este ori sa parasiti campul de bataie daca aveti armele scoase de ambele parti si nu aveti arsenalul destul de bogat ori sa invatati sa "redirectionati" energia negativa (sau sa treceti peste) caci altfel va va consuma mai rau ca si cancerul putin cate putin pana va fi prea tarziu!
Recunosc ca e greu de pus in aplicare proverbul: capul plecat sabia nu-l taie dar macar niste exercitii de actorie nu ne-ar strica sau daca nici asa nu merge atunci ultima varianta ar fi intr-adevar sa inveti sa te pui si in pielea celuilalt!
Zile frumoase!
MAGDONET
Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:28
daca nu lucrezi de placere nu dai randament si stresul te macina...ai avut curajul sa renunti.ai in fata multe oportunitati.in asigurari,ti-ar placea sa lucrezi?
cercelmarilena
Postat pe 16 Ianuarie 2009 23:54
ne distram la greu ca e ccriza financiara o noua lege pt pensionari data de boc ,cica prima jumatate de an au voie optional sa treaca drumul pe rosu dupa aia e obligatoriu
edy_sword
Postat pe 17 Ianuarie 2009 09:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cariera sau familie? 22 De la: iosifiuliana 23 Aprilie 2010 07:24
cum sfidam criza 19 De la: Dor_marunt 23 Aprilie 2010 19:03
viata e asa scurta, de ce s-o umplem cu mizerii 187 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 10:21
Habar nu am la ce facultate sa merg .HELPP 1 De la: garbo_861 27 Februarie 2012 22:48
cadou pensionare 12 De la: laponaenigel 9 Iunie 2011 12:25
Setari Cookie-uri