Baiatul meu merge descult

Buna ziua! Baiatul meu merge de cateva saptamani descult, nu numai prin casa ci si pe strada. Nu stiu ce sa ii zic. El nu mi-a zis, ci l-am vazut cand mergea pe strada. Avea picioarele pline de noroi... sigur intrase in vreo balta.
Nu prea sunt de acord cu aceasta alegere a lui. Cand l-am intrebat de ce merge descult, mi-a raspuns ca a citit pe internet ca exista nu stiu ce terminatii nervoase si ca el crede ca il va ajuta mai mult in viata cotidiana.
El este un copil timid. Nu prea are prieteni. Canta la vioara si are note destul de mari: de obicei 5. Este clasa intai la Gymnasium. Locuim intr-un oras resedinta.
Ce sfaturi sa ii dau?
Nu stiu daca o sa reuseasca sa mearga asa tot timpul. Acum e vara, dar va veni scoala... ce va face?
garbo_470607
Postat pe 5 Iulie 2017 23:42

Ce va mai place sa ... mincati rahat!

Sau macar sa-l stirniti, ca sa miroase a ... proaspat mai lunga vreme!...


Oricum, pustiul de clasa intii pare a fi mult mai inteligent decit presupusa mama.

Inteligentza greu de crezut despre lucruri vadit superioare la o virsta atit de frageda. Si asta tocmai avind in vedere cunostintzele cu mult peste nivelul de intelegere al anilor sai despre ... zonele reflexogene.

Ca despre asta e de fapt vorba in legatura cu 'terminatiile' alea tare nervoase!

Lucruri pe care chinezii le stiu 'doar' de vreo ... 5.000 de ani!


Problema cea mai grava insa mi se pare a fi taman ... lipsa oricaror terminatii nervoase in chiar cerebelul postatoarei copy/paste!
garbo101426
Postat pe 6 Iulie 2017 09:06
Nu prea am inteles. A si nota 5 in Romania se echivaleaza cu 9,5-10, iar clasa intai la Gymnasium cu clasa a saptea.
garbo_470607
Postat pe 6 Iulie 2017 11:12

Ce ne-am mai cosmopolit, Dumnezeule, am si uitat sa vorbim romaneste!
Plus logica aferenta.
Nu de alta, da' gimnaziu inseamna shcoala cu clasele V-VIII, iar clasa intii de gimnaziu ar trebui sa corespunda cu clasa ... a V-a!


Ramine valabila constatarea ca pustiul e mai destept decit cei din mediul inconjurator, mai ales ca face si vioara.
Ca-i timid si ca n-are prieteni nu-i inca o mare pb. la virsta asta. Si avind in vedere preocuparile, mersul pe jos descultz si evidenta aplecare spre ascendentza spirituala, nici nu-i greu de inteles de ce...



Oricum, la 14 ani ar cam trebui sa aiba macar ... o prietena!
Pe vremuri la virsta asta fetele deja erau maritate si aveau si un copil...
garbo101426
Postat pe 6 Iulie 2017 11:32
Aici in Polonia sunt altfel aranjate.
Scoala primara 6 ani, Gimnaziul 3 ani si Liceul 3 ani.
Are 13 ani. Traim in prezent nu in trecut. Nu are nici prietena (iubita).
garbo_470607
Postat pe 6 Iulie 2017 12:26
Mie mi-e clar ca prezentul lui e cu totul altul decit prezentul parintilor lui.
Si asa si trebuie.

Iti faci griji degeaba...

Ce poate fi mai minunat decit sa ai un copil atit de inteligent (curiozitatea si dorintza de a experimenta lucruri diferite de toti ceilalti e semnul cel mai clar), atit de sensibil (timiditatea e dovada acesteia) si atit de bine crescut (chiar lipsa 'prietenilor' poate fi un semn al acesteia)?...

Ingrijorarile tale perfect legitime, da' si la fel de inutile, n-o sa-l ajute prea mult sa se maturizeze.
De la virsta asta - daca chiar vrei ca sa fii mindra peste ani de propriul tau fiu - trebuie musai ca tu sa fii cea care schimba paradigma:

Renunta treptat sa mai fii 'closhca' lui si straduieste-te sa devii...

...prietena, mentora si chiar confidenta lui!

Nu uita ca ai fost si tu la virsta asta si, mai ales, incearca sa-ti reamintesti cam ce asteptari aveai atunci de la proprii parinti si de la maturii din jurul tau...

E cumplit de greu sa gasesti singur/a la doar 13 ani un/o prieten/a adevarat'a.
Da' si si mai dificil e ca prietenia asta sa se pastreze macar citiva ani in afara ... permanentului asalt feromonic!
Iar aici tu, ca mama si femeie, ai rolul cel mai important...

La 13 ani poate fi chiar periculos sa ai ... iubita.
Daca nu esti extrem de echilibrat, perfect stapin pe propriile emotii si trairi cit si foarte constient, responsabil si dedicat in primul rind devenirii tale (care exact acum se si 'coace'), atunci e posibil ca toate calitatile, native sau dobindite, sa se cam duca naibii!

11/12 - 13/14 ani e taman virsta la care extrem de putine mame reusesc sa aiba acea relatie perfect armonioasa din care baietii lor sa se transforma in adolescenti cu caracter si, mai tirziu, in maturi pe deplin structurati.
Si tot virsta asta e virsta la care imensa majoritate a mamelor...

...ESHUEAZA LAMENTABIL !!!

Iar baietii lor vor fi mai tirziu niste bipezi neterminati, imaturi, i si asociali in raport cu femeile, lipsiti de caracter, permanent conflictuali si chiar ... self-distructivi...

Bucura-te enorm ca ai doar baiat, caci o fata e infinit mai greu de inteles, de modelat si de 'strunit'!

Asculta atenta vorbele mele.
Vorbele unei mame care stie exact ce spune si care a avut si ea 13-14 ani...

garbo101426
Postat pe 6 Iulie 2017 14:16
De la: garbo_470607, la data 2017-07-06 12:26:28Aici in Polonia sunt altfel aranjate.
Scoala primara 6 ani, Gimnaziul 3 ani si Liceul 3 ani.
Are 13 ani. Traim in prezent nu in trecut. Nu are nici prietena (iubita).


E perfect asa. Trebuie sa-si vada de scoala, activitati educative, hobby-uri, nu sa aiba prietena. Bine ca nu esti nevoita sa iei masuri impotriva altor lucruri pe care le implica coeficientul redus si ca urmare promiscuitatea infantila... Ca odata oamenii se casatoreau la 14 ani, era atunci, s-a depasit primitivismul ca un copil sa-si intemeieze o familie si in multe cazuri, coplesit de greutati si de imaturitea varstei, sa faca lucruri urate si chiar ilegale...
Damiana_Sararu
Postat pe 6 Iulie 2017 14:45
Primitivism zici?
Nu zau, chiar asa?!?

Bag seama ca ne-am cam ... civilizat toti de nu se mai poate in omenirea asta!
Ca exact din cauza 'evolutiei' societatii si schimbarilor aberante de paradigme ... 'primitive' s-a si timpit de tot societatea umana si o ia la vale cu viteza accelerata!
Nu zice nimeni ca o femeie trebuie musai sa nasca si sa creasca copii de la 13-14 ani, da' stau si ma mir cum mama dracului nu realizati ca toti sintem fix rezultatul unei istorii omenesti conforme tocmai cu asa ceva nu de mii, ci de ... milioane de ani!

Nu-i suficent ca sintem self-suficienti si sferto-docti de dam pe dinafara, da' acum ne mai credem si desteptii Pamintului ca sa apreciem noi daca Natura a facut ea ce trebuie, dupa capu' ei, sau doar ... a esuat, asa cum ne duce pe noi capu' acum, huh?...

Vreau sa vad si eu aici, pe Garbo, vreun super-destept sau vreo geniala din astea care sa ma convinga - cu argumente stiintifice, nu cu bazaconii retardato-feministe! -, cum ca Natura, in prostia ei (Ooops!), a gresit fundamental atunci cind a hotarit (prin evolutie biologica se pare) ca femelele bipede sint apte de a procrea si de a avea copii imediat dupa prima menstra!
Si mai vreau sa vad si explicatiile acelorasi 'eminentzi' care sa ne spuna de ce, in ciuda accelerarii tehnologice, cresterii gr. de informare si educatie si a 'evolutiei' preceptelor sociale, morale si umane (sic!), s-a ajuns ca virsta de la care o femeie are prima menstra sa tot scada in ultima suta de ani ajungind, nu de putine ori astazi, chiar si la ... 6-8 ani?!?

Cumva oare Natura e mai desteapta decit noi si s-a auto-reglat incercind chiar ... sa se 'razbune' pe noi pt. faptul ca femeile fac tot mai tirziu copii (35-40-45 de ani pe motiv de ... cariera!), nu mai vor sa faca deloc (traiul bun nu prea e compatibil cu puitul si crescutul plozilor, nu-i asa?) si chiar isi distrug sanatatea si viatza cu tot felul de metode si pilule contraceptive in kretinoida iluzie de a-si asigura o presupusa ... independentza si 'fericire' sexuala?!?

Feminism, feminism, da' chiar asa?...

Si ne plingem ca omenirea imbatrineste taman in partea ei 'educata', ca sint din ce in ce mai multi pensionari deja inactivi si mari ... 'consumatori' de resurse ale societatii si ca s-a ajuns deja la solutia extrema, nenaturala si deja periculoasa in care statele dezvoltate au nevoie de fortza de munca tinara taman din tzarile in care preconceptia cum ca facutul copiilor de tineri n-ar fi bun, n-a ajuns inca sa fie considerata ... norma sociala civilizatoare!

Chiar nu realizati cita ipocrizie oo_ligofrena zace in capetele noastre?

P.S.
Oare cam cite din astea carora li s-a bagat aproape cu fortza in cap (impotriva pornirilor naturale) ideea ca e nashpa sa faci copii in loc sa te ocupi de propria educatie, n-au ajuns sa faca 10-15 chiuretaje pina pe la 30 de ani, n-au inghitit mii de anticonceptionale sau n-au lasat dracului educatia dobindita atit de greu?
Ca si-asa nu le folosea la nimic intr-o lume in care munca, inteligentza si calitatea umana si sociala nu mai au practic...

...nici un Dumnezeu !!!



N.B.
Oare o copila de 13-14-15 ani care oricum nu gindeste decit, sorry!, cu ... capu' de jos - si n-aveti idee cit de 'putzine' sint astea! -, avind in vedere tot tabloul absolut real de mai sus, n-ar fi mai normal si potrivit sa-si intemeieze o familie chiar de la virsta mai mica ca sa nu mai fie nevoita sa suporte in viitor (atit ea cit si cei implicati) toate dezastrele urmare a unei asa-zise ... autonomii sexuale si a unui drept asupra propriei persoane extrem de abuziv si eronat interpretat?!?

Mai reflectati ce inseamna de fapt responsabilitatea personala si sociala...

garbo101426
Postat pe 6 Iulie 2017 15:54
Ce p..a ma-sii are ce am spus eu cu feminismul?!? Cand vei avea si tu imaginea unui animal asudand deasupra unei fetite de 14, pt. ca nu-i asa e apta de a face sex si copii, vei intelege si implicatiile patogene pe care situatii ca asta le aveau dar erau considerate ceva obisnuit in vremurile in care se puia prematur... Doamneee, lumea a mai evoluat de atunci, macar in privinta asta...
Ca femeile se maritau chiar si cu cei care le violau, ca erau maritate cu forta de parinti sau vandute, unele facute troc, nu ti se par fapte abominabile? Sa fii tratat ca un animal? Oare, Dumnezeule mare, n-am depasit deloc in gandire acest anacronism mizerabil, generator de drame si disfunctionalitati? Ti se pare ca un minor poate discerne in viata de familie, la o varsta la care oricum hormonal e dat peste cap sI ca ar putea avea cu adevarat discernamant pt. cresterea unor copii? Nu cumva din aceste motive, s-au nascut atatia handicapati (parintii fiind analfabeti si low IQ, nu aveau nici grija elementara pt. sanatatea lor si a viitorilor copii), atatia degenerati, care s-au mai inmultit si intre ei, in familie adica(ca asa erau timpurile si zestrea si averile se pastrau din neam in neam), care au dat si ei nastere unor disfunctionali? De responsabili ce erau, s-a intamplat asta?
Damiana_Sararu
Postat pe 6 Iulie 2017 16:23
*implicatiile patologice pe care situatii ca asta le aveau dar erau considerate ceva obisnuit...
Damiana_Sararu
Postat pe 6 Iulie 2017 16:42
Hai, ma lasi?!?

Nu de alta da' ma plictisesc teribil shabloanele astea de le luati pe nemestecate din media sau din capu' 'dezvoltatorilor' personali sau a ... mimozelor garboviste pseudo-mizericordioase!

Faptul ca in mintea ta, la subiectul asta, ai gasit argumentul cu ... p***a ma-sii ti se pare extrem de civilizat, ziditor in discutie si ... inaltztor, nu-i asa?
Asa ca inca o data:
Ma lasi?...

A vorbi prin exceptional sau prin exceptie sa stii ca nu e absolut deloc dovada de - no offence! - abilitate discursiva, inteligentza dialogativa (Ooops!) si nici nu are daru' sa descopere si sa vindece mai ales bolile sociale de care suferim!

Daca ai fi avut suficienta rabdare ca sa si intelegi ce-am vrut sa spun, ai fi observat f. clar ca postarea mea se refera chiar la regula naturala, nu la argumente de tip ... Cancan, spitalul de nebuni, mahalalele sordide si pestilentiale sau culoarele judecatoriilor si ... pushcariilor!

Ai grija ca traiesti (sau macar expui) o 'lume' de periferie, marginala, morbida si dezgustatoare, care in nici un caz nu e asa de cotidiana pe cit o arata gazetele si media!

Nici mie nu-mi place deloc ce vad si aud ca se intimpla in jurul meu, da' sa te arunci la catalogari definitive fara centura de sigurantza - aiurea-n tramvai cum se spune -, si cu presupuneri generalizatoare izvorite doar din minorele statistic aberatii comportamentale ale unor devianti sociali, nu e deloc intzelept si nici util...
Devianti al caror numar e din nefericire in crestere.

Si, atentie, e vorba de fiintze deformate uman si social de ambele sexe!...

P.S.
Ia zi, maestre, ce virsta aveau bunicii tai din ambele familii atunci cind s-au casatorit si cind au facut copii?
Da' strabunicii tai??
Daaa' ... ancestorii tai???
Si-acum incearca sa apreciezi obiectiv daca nu cumva esti chiar tu urmasul direct si produsul de conceptie al unor cel putin ... degeneratzi!?!

Huh?!?
garbo101426
Postat pe 6 Iulie 2017 16:47
"Oare o copila de 13-14-15 ani care oricum nu gindeste decit, sorry!, cu ... capu' de jos - si n-aveti idee cit de 'putzine' sint astea! -, avind in vedere tot tabloul absolut real de mai sus, n-ar fi mai normal si potrivit sa-si intemeieze o familie chiar de la virsta mai mica ca sa nu mai fie nevoita sa suporte in viitor (atit ea cit si cei implicati) toate dezastrele urmare a unei asa-zise ... autonomii sexuale si a unui drept asupra propriei persoane extrem de abuziv si eronat interpretat?!?"

Daca parintii nu-si fac datoria de indrumatori, educatori si disciplinatori ai copiilor, asa se intampla. Iar in cazul in care copilul a calcat pe bec, ii explici responsabil si frumos consecintele faptelor sale. Daca nu intelege, isi poate alege singur calea.
Damiana_Sararu
Postat pe 6 Iulie 2017 17:05
Buna seara! Ma numesc Carmen si am 51 de ani. Ti-am citit mesajul si am simtit nevoia sa-ti scriu. Da...in talpi si in ' podul ' palmelor se gasesc terminatiile nervoase ale tuturor organelor corpului nostru. De preferat ar fi sa-i explici fiului tau ca este deosebit de benefic cand merge descult pe pamant, pe iarba....nicidecum pe asfalt care este un produs chimic. Invata-ti fiul sa se descarce de energia negativa acumulata mergand descult pe iarba sau pe pamant ...dar nu cu riscul de a raci. Sa ai o seara superba !
garbo_10744
Postat pe 8 Iulie 2017 03:36
Mai e un aspect pe care l-ai pierdut din vedere, 426, atunci cand ti-ai exprimat "acordul" pt. casatoria la varste f. fragede si anume faptul ca, mariajul, care ar trebui sa fie o institutie a respectului si a iubirii intre soti, este nu de putine ori pangarit de femei de moravuri usoare, care pe langa soti au si amanti. Pt. ca metehnele nu se tin in frau casatorita fiind.
...
Asa ca pt. cele/cei care-si incep viata sexuala inca de copii, in loc sa invete si sa aiba preocupari specifice varstei, ca un elev destept si cuminte (caruia nici macar nu-i trec prin cap parascovenii sexuale) si cu educatie corespunzatoare, nu-i deloc o solutie sa se casatoreasca si sa mai si puiasca indivizi care sa le semene.
Damiana_Sararu
Postat pe 8 Iulie 2017 12:07
Buna!
Acum 4 ani am fost in Africa de Sud, unde am petrecut vreo trei ani!
Am intalnit multi oameni care coborau din masina personala desculti ,intrau in magazine desculti, sau se duceau la serviciu desculti.
In campusul universitar, se organizau zile studentesti in care toti studentii circulau desculti.
Si te asigur ca aveau cu ce sa se incalte.
Incercau insa o modalitate de a fi cat mai aproape de natura si in special de pamant.
Nu mi-e rusine sa spun, ba dimpotriva, ca am experimentat si eu acest 'mers descult'.
Si nu numai in Africa de Sud, dar si aici in Romania.
Vara ma duceam la tara, la bunici. Si dintr-o data uitam ce sunt alea sandale. Mergeam desculta, pentru toti in jurul nostru mergeau desculti.
A merge descult, intr-o societate care este dependenta de brand, ne incaltam de la cutare firma,..... ca e la moda, sau da bine..... inseamna dupa mine ca ai castigat un grad de libertate, si ca da, pe de alta parte te intorci la natura,
Subiectul acesta mi-a venit cum sa spun, ca mingea la fileu. Chiar doream sa abordez aceasta tema cumva si sa propun sa mergem nu numai pe jos, dar si desculti macar o zi pe luna - vara, acolo unde se poate.... caci pamanul incins, asfaltul incinc, sau nisipul incins nu aduc cu siguranta nici un beneficiu pentru sanatate.
garbo096607
Postat pe 8 Iulie 2017 13:16
Damiana_Sararu
Postat pe 8 Iulie 2017 14:08
*...este nu de putine ori pangarit de femei de moravuri usoare, care pe langa soti au aventuri si amanti, vezi si topicurile pline de asa ceva pe garbo.ro. Pt. ca metehnele nu se tin in frau casatorita fiind, cand esti ghidata de hormoni, si nu de iubire.
Damiana_Sararu
Postat pe 8 Iulie 2017 14:14
De la: garbo096607, la data 2017-07-08 13:16:11Buna!
Acum 4 ani am fost in Africa de Sud, unde am petrecut vreo trei ani!
Am intalnit multi oameni care coborau din masina personala desculti ,intrau in magazine desculti, sau se duceau la serviciu desculti.
In campusul universitar, se organizau zile studentesti in care toti studentii circulau desculti.
Si te asigur ca aveau cu ce sa se incalte.
Incercau insa o modalitate de a fi cat mai aproape de natura si in special de pamant.
Nu mi-e rusine sa spun, ba dimpotriva, ca am experimentat si eu acest 'mers descult'.
Si nu numai in Africa de Sud, dar si aici in Romania.
Vara ma duceam la tara, la bunici. Si dintr-o data uitam ce sunt alea sandale. Mergeam desculta, pentru toti in jurul nostru mergeau desculti.
A merge descult, intr-o societate care este dependenta de brand, ne incaltam de la cutare firma,..... ca e la moda, sau da bine..... inseamna dupa mine ca ai castigat un grad de libertate, si ca da, pe de alta parte te intorci la natura,
Subiectul acesta mi-a venit cum sa spun, ca mingea la fileu. Chiar doream sa abordez aceasta tema cumva si sa propun sa mergem nu numai pe jos, dar si desculti macar o zi pe luna - vara, acolo unde se poate.... caci pamanul incins, asfaltul incinc, sau nisipul incins nu aduc cu siguranta nici un beneficiu pentru sanatate.


Ce frumos!
Damiana_Sararu
Postat pe 8 Iulie 2017 14:16
De la: garbo101426, la data 2017-07-06 15:54:51Primitivism zici?
Nu zau, chiar asa?!?

Bag seama ca ne-am cam ... civilizat toti de nu se mai poate in omenirea asta!
Ca exact din cauza 'evolutiei' societatii si schimbarilor aberante de paradigme ... 'primitive' s-a si timpit de tot societatea umana si o ia la vale cu viteza accelerata!
Nu zice nimeni ca o femeie trebuie musai sa nasca si sa creasca copii de la 13-14 ani, da' stau si ma mir cum mama dracului nu realizati ca toti sintem fix rezultatul unei istorii omenesti conforme tocmai cu asa ceva nu de mii, ci de ... milioane de ani!

Nu-i suficent ca sintem self-suficienti si sferto-docti de dam pe dinafara, da' acum ne mai credem si desteptii Pamintului ca sa apreciem noi daca Natura a facut ea ce trebuie, dupa capu' ei, sau doar ... a esuat, asa cum ne duce pe noi capu' acum, huh?...

Vreau sa vad si eu aici, pe Garbo, vreun super-destept sau vreo geniala din astea care sa ma convinga - cu argumente stiintifice, nu cu bazaconii retardato-feministe! -, cum ca Natura, in prostia ei (Ooops!), a gresit fundamental atunci cind a hotarit (prin evolutie biologica se pare) ca femelele bipede sint apte de a procrea si de a avea copii imediat dupa prima menstra!
Si mai vreau sa vad si explicatiile acelorasi 'eminentzi' care sa ne spuna de ce, in ciuda accelerarii tehnologice, cresterii gr. de informare si educatie si a 'evolutiei' preceptelor sociale, morale si umane (sic!), s-a ajuns ca virsta de la care o femeie are prima menstra sa tot scada in ultima suta de ani ajungind, nu de putine ori astazi, chiar si la ... 6-8 ani?!?

Cumva oare Natura e mai desteapta decit noi si s-a auto-reglat incercind chiar ... sa se 'razbune' pe noi pt. faptul ca femeile fac tot mai tirziu copii (35-40-45 de ani pe motiv de ... cariera!), nu mai vor sa faca deloc (traiul bun nu prea e compatibil cu puitul si crescutul plozilor, nu-i asa?) si chiar isi distrug sanatatea si viatza cu tot felul de metode si pilule contraceptive in kretinoida iluzie de a-si asigura o presupusa ... independentza si 'fericire' sexuala?!?

Feminism, feminism, da' chiar asa?...

Si ne plingem ca omenirea imbatrineste taman in partea ei 'educata', ca sint din ce in ce mai multi pensionari deja inactivi si mari ... 'consumatori' de resurse ale societatii si ca s-a ajuns deja la solutia extrema, nenaturala si deja periculoasa in care statele dezvoltate au nevoie de fortza de munca tinara taman din tzarile in care preconceptia cum ca facutul copiilor de tineri n-ar fi bun, n-a ajuns inca sa fie considerata ... norma sociala civilizatoare!

Chiar nu realizati cita ipocrizie oo_ligofrena zace in capetele noastre?

P.S.
Oare cam cite din astea carora li s-a bagat aproape cu fortza in cap (impotriva pornirilor naturale) ideea ca e nashpa sa faci copii in loc sa te ocupi de propria educatie, n-au ajuns sa faca 10-15 chiuretaje pina pe la 30 de ani, n-au inghitit mii de anticonceptionale sau n-au lasat dracului educatia dobindita atit de greu?
Ca si-asa nu le folosea la nimic intr-o lume in care munca, inteligentza si calitatea umana si sociala nu mai au practic...

...nici un Dumnezeu !!!



N.B.
Oare o copila de 13-14-15 ani care oricum nu gindeste decit, sorry!, cu ... capu' de jos - si n-aveti idee cit de 'putzine' sint astea! -, avind in vedere tot tabloul absolut real de mai sus, n-ar fi mai normal si potrivit sa-si intemeieze o familie chiar de la virsta mai mica ca sa nu mai fie nevoita sa suporte in viitor (atit ea cit si cei implicati) toate dezastrele urmare a unei asa-zise ... autonomii sexuale si a unui drept asupra propriei persoane extrem de abuziv si eronat interpretat?!?

Mai reflectati ce inseamna de fapt responsabilitatea personala si sociala...



Hormonii din alimentele, atat de saracite de principii nutritive, pe care le consumam in prezent sunt raspunzatoare de menstruatia la varste tot mai mici a fetelor.
Natura nu are nici un amestec in treburile astea. Natura ne-a facut o data si bine si nu se upgradeaza in functie de orice curent nou, de feminismul proastelor care vor sa fie femei puternice, independente si sexoase, astfel incat sa le convinga pe acestea sa devina mame la varste la care n-au nici dentitia defintiva.

Fiintele "superioare" din varful lantului trofic, insa, se pricep atat de bine sa dea peste cap ecosistemele, clima, firescul lucrurilor, educatia, normele sociale incat nici dracu nu le mai salveaza de propria prostie.
Ionela21_Teodora
Postat pe 8 Iulie 2017 14:42
Mersul pe jos pe pamint, prin iarba, prin apa, pe nisip, pe pietre sau chiar prin zapada si pe gheatza, cu sau fara 'imbratisarea' unui copac - de regula unul puternic teluric, cu radacinile infipte la mari adincimi -, poarta de vreo ... 5.000 de ani incoace, de la chinezii tibetani, denumirea deee...

...REIMPAMINTARE !!!

Si nu e vreo descoperire recenta, nu e vreo fitza ... new age studentzeasca, vreun mod ... cool/trendy de manifestare contemporana a orasenilor deveniti subit mai ... 'bio' si nici macar vreo 'achizitie' milenara a tzaranilor saraci de pretutindeni care nu aveau practic cu ce sa se incalte...

Reimpamintarea a fost 'descoperita' absolut intimplator cu 'ceva' ... milioane de ani in urma.
Fix atunci cind prima maimutza antropoida arboricola a descoperit, coborind intiia data din copacul 'natal',...

...PAMINTUL !!!


garbo101426
Postat pe 8 Iulie 2017 15:23
De la: garbo101426, la data 2017-07-08 15:23:23Mersul pe jos pe pamint, prin iarba, prin apa, pe nisip, pe pietre sau chiar prin zapada si pe gheatza, cu sau fara 'imbratisarea' unui copac - de regula unul puternic teluric, cu radacinile infipte la mari adincimi -, poarta de vreo ... 5.000 de ani incoace, de la chinezii tibetani, denumirea deee...

...REIMPAMINTARE !!!

Si nu e vreo descoperire recenta, nu e vreo fitza ... new age studentzeasca, vreun mod ... cool/trendy de manifestare contemporana a orasenilor deveniti subit mai ... 'bio' si nici macar vreo 'achizitie' milenara a tzaranilor saraci de pretutindeni care nu aveau practic cu ce sa se incalte...

Reimpamintarea a fost 'descoperita' absolut intimplator cu 'ceva' ... milioane de ani in urma.
Fix atunci cind prima maimutza antropoida arboricola a descoperit, coborind intiia data din copacul 'natal',...

...PAMINTUL !!!





Prin contactul cu pamantul ne debarasam de energiile joase... de aceea, sa mergem desculti este atat de sanatos.
Damiana_Sararu
Postat pe 8 Iulie 2017 15:30
De la: garbo_10744, la data 2017-07-08 03:36:21Buna seara! Ma numesc Carmen si am 51 de ani. Ti-am citit mesajul si am simtit nevoia sa-ti scriu. Da...in talpi si in ' podul ' palmelor se gasesc terminatiile nervoase ale tuturor organelor corpului nostru. De preferat ar fi sa-i explici fiului tau ca este deosebit de benefic cand merge descult pe pamant, pe iarba....nicidecum pe asfalt care este un produs chimic. Invata-ti fiul sa se descarce de energia negativa acumulata mergand descult pe iarba sau pe pamant ...dar nu cu riscul de a raci. Sa ai o seara superba !



Cococo
Postat pe 21 Iulie 2017 23:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ADOLESCENTA MA SCHIMBAT MULT:(( 8 De la: blondina_X 22 Ianuarie 2010 16:35
PROBLEME IN ADOLESCENTA... 6 De la: europroiect2007 20 Ianuarie 2011 14:38
Am nevoie de un sfat!:(( 64 De la: garbo059246 28 Iulie 2010 23:21
Fata mea vrea sa stea desculta mereu 22 De la: daria37 27 Ianuarie 2016 10:42
009 18 De la: Ella34 17 Iunie 2009 20:08
Setari Cookie-uri