Sa continui sau nu?

Buna seara! Am si eu nevoie de niste sfaturi. Sunt de 9 luni cu acest baiat,doar ca din cate am inteles de la el doar 7 luni au fost de relatie ,iar astea 2 de "o chestie". Exact dupa 2 zile dupa ce am ffacut 7 luni s-a despartit de mine. Motivul lui ar fi fost " este un test" ,culmea e ca in ziua respectiva fusese totul perfect si seara mi-a spus ca e gata+ imi ceruse aparatul de fotografiat(primit cadou de ziua mea de la el) inapoi sa-l vanda. Stiu ca asa ceva nu se face. La 4 zile distanta ne-am intalnit sa vorbim,mi-a spus ca merge acasa,ceea ce nu a facut. Mai tarziu in seara aia il sunasem si tot imi dadea ocupat,asa ca m-am urcat in masina sa vad daca e acasa. Surpriza,nu era. Asa ca i-am cautat masina prin oras si i-am vazut-o in fata unui bar,asa k am intrat sa il scot afara sa vorbim. Pe langa ca ma mintise avea si tupeul sa fie tot el ala cu gura mare. Problema e ca de atunci s-a schimbat radical,iasa cu tot felul de indivizi avand tot felul de manevre,+ am vazut un nume de fata la el in telefon la apeluri recente,imi tot spune k e o cunostiinta si ca nu are pe nimeni si ca ma vrea pe mine. In 7 luni de zile nu avea nici o cunostiinta,pe prieteni ii ignora si statea cu mn,acum brusc are cunostiinte? Nu sunt chiar asa de proasta. Dupa ce am vorbit am zis totusi sa vedem pana unde merge,dar eu asa nu rezist,il iubesc,dar parca m-am saturat de minciunile lui si de toate ascunzisurile (apropo imi si facuse scandal pt ca ma uitasem la el in telefon,si pana acum mi-l arata singur) Imi tot spune ca vrea sa ma schimb eu,si ca poate dura si un an ""chestia" asta dintre noi ca sunt in test. Nu l-am inselat,nici macar urat nu i-am vorbit. Nu inteleg ,am gresit ca i-am acordat toata atentia mea?Nu stiu ce sa fac,sa continui sau sa pun stop? Voi ce spuneti?
Fluffy6
Postat pe 5 Ianuarie 2015 00:21
" Sa continui sau nu ? "

Nu , nu , lasa ca ajung doua intr-un minut. Altceva ce ai putea continua ? Sa te lasi fraierita ?
Zi buna.
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2015 05:29
well, my dear
Better for you run away, there will be time when you will regret you did not leave him when you suppose to do it ...no regrets, no tears ...
lotus
Postat pe 10 Ianuarie 2015 02:31
De la: Madasis69, la data 2015-01-05 00:21:331. Mai tarziu in seara aia il sunasem si tot imi dadea ocupat,asa ca m-am urcat in masina sa vad daca e acasa. Surpriza,nu era. Asa ca i-am cautat masina prin oras si i-am vazut-o in fata unui bar,asa k am intrat sa il scot afara sa vorbim.

2. Pe langa ca ma mintise avea si tupeul sa fie tot el ala cu gura mare.

3. a. Dupa ce am vorbit am zis totusi sa vedem pana unde merge,dar eu asa nu rezist,il iubesc,
3. b. dar parca m-am saturat de minciunile lui si de toate ascunzisurile (apropo imi si facuse scandal pt ca ma uitasem la el in telefon,si pana acum mi-l arata singur)

4. Imi tot spune ca vrea sa ma schimb eu,si ca poate dura si un an ""chestia" asta dintre noi ca sunt in test.

5. Nu l-am inselat,nici macar urat nu i-am vorbit. Nu inteleg ,am gresit ca i-am acordat toata atentia mea?

6. Nu stiu ce sa fac,sa continui sau sa pun stop? Voi ce spuneti?


Să le iau pe rînd, că aşa este frumos :

1. Lucrezi la SRI ?
2. Normal că are tot dreptul să fie cu gura mare. Este cumva pudelul tău ?
3. a şi b. Hotărăşte-te : îl iubeşti sau te-ai săturat de el ?
4. Test ? Ce test ???
5. Ai greşit că te-ai dus după el să-l cauţi prin oraş. Aşa ceva nu se face !

6. Concluzia se află într-un mic cuvînt de la nr 4. Cînd ţi-a spus că eşti în test, adicătelea eşti ca o maşină pe care o încearcă, se plimbă cu ea, îi turează motorul, chestii de-astea să vadă cum este...şi abia apoi se decide dacă s-o ia sau nu. Cum ai zis, test 1 an. În timpul ăsta, îţi face rodajul, apoi trece la alt subiect de "test" .

Concluzia este simplă : cînd ţi-a zis clar cuvîntul "test" nu trebuie să faci decît un singur lucru :

Fugi !

Da' ştii cum ?

FUGI cît te ţin picioarele !!!
VasileDinNuc
Postat pe 11 Ianuarie 2015 00:15
de acord cu tot ce s-a spus mai sus ! ai doar 22 ani ! nu s-au terminat barbatii din lumea asta !?
Celtic_Frost
Postat pe 11 Ianuarie 2015 08:19
Draga mea:
,adica cum iti mai spunea cineva, fugi mancand pământul!!! Sau nu e suficient ca ti-a călcat odata inima in picioare,mai vrei???
Auzi, test!? Copilă,vezi-ti de viată! Mult succes si putere sa depasesti momentul!
Schmetterling
Postat pe 11 Ianuarie 2015 08:33
Da Madasis, cum s-ar spune, ai fost la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit si mai ales in fata unui tip nepotrivit ! Ma refer atunci cand ai avut ghinionul sa-l intalnesti. Dar chesti din astea se intampla mereu, 27 de ore din 24, la oras, in provincie, la sate... ! E pline forumurile cu intaplari ca ale tale, Aceleasi intrebari, acelasi scenariu. Adica toate au doua urechi, prin una intra ce ai auzit (vorba vine) de la noi, si pe cealalta iese repede. Probabil ca o sa mai incerci sa te agati de gunoiul asta, scuze dar nu pot sa- i zic altfel. Poate e baiat bun in fond si o sa se schimbe cu timpul, dar tu o sa fi departe de el atunci. Alegeti mai bine "prietenii, partenerii, aalesii inimii....." ! Tipul e marfa ieftina, gasesti din asta peste tot. Succes. Scuzati greselile de ortografie si de exprimare, dar nu am mai scris de mult romaneste si in plus mai stau acum si pe un pat cu saltea plina cu apa.......
barboneli
Postat pe 15 Ianuarie 2015 20:26
Barbo , sa nu zici ca ai si pesti.
Buna sara bade
Rotty
Postat pe 15 Ianuarie 2015 20:39

Pesti ? nu scumpa mea, ce dor mi-a fost de tine si de "voi"...... , nu pesti si nici
matze ! Pesti nu se tin in saltele din cauza ca unii pest folosesc bigudiuri cu ace, asa ca... Intelegi tu. cu matzele e la fel, chiar si fara bigudiuri....!



barboneli
Postat pe 15 Ianuarie 2015 21:27
lasa-l in pana lui cu testele lui cu tot.
quasaria
Postat pe 15 Ianuarie 2015 22:37
Mi-as dori sa fiu in locul tau si sa am astfel de "probleme" la 22 de ani....eu la 22 eram mai proasta:)...incercam sa-mi bag in cap ca-s puternica si ca pot schimba un om(spre bine),care ma iubea, bineinteles:).

Daca nu-ti convine: 1. Trezeste-te si fugi!, 2. Poti sa ierti o data, a doua oara e o greseala!
Ai o varsta care-ti permite sa fii libera, profita! Lasa relatiile "serioase" pe mai apoi.
garbo054252
Postat pe 17 Ianuarie 2015 02:40
Oare iti mai trebuiesc si alte dovezi ca nu e serios si ca nu are nevoie de tine? Si crek raspunsul tau e: Da!

Pacat!
garbo054252
Postat pe 17 Ianuarie 2015 02:45
Incearca sa te detasezi..de el.! O pauza ti-ar prinde foarte bine..si tie ..si lui.! Faptul ca ti-a daruit un aparat de fotografiat..si apoi ti l-a cerut inapoi...mi se pare inadmisibil..si lipsit de cel mai elementar bun simt..!!! Si din partea ta..nu este corect sa-l asfixiezi..si sa-l cauti ..prin baruri..!!! In fond..nu ti-e sot..si chiar daca ti-ar fi fost..nu este un gest elegant,nici sa-l cauti,nici sa-i verifici telefoanele..!!! Dintr-o prietenie frumoasa,pot degenera lucruri urate,daca nu sti sa te comporti decent,civilizat...!!! Incearca sa te regasesti...si sa-ti vezi de viata ta..!!! Poate nu este acest om..Fat- Frumos..din visele tale...!! Ai rabdare,caci..multe evenimente placute sau mai putin placute vei pati ..in viata...!!! Fii demna,vezi-ti de scoala sau servici...incercand sa-ti cladesti singura o baza materiala...si sa nu fii niciodata o victima,la cheremul unui barbat.! Dragostea adevarata presupune respect si iubire reciproca,nicidecum alergatura dupa" caruta care nu te asteapta".!!! Iti doresc numai bine.!
garbo115329_camy
Postat pe 17 Ianuarie 2015 02:48
Nu toti oamenii care vorbesc sunt inteligenti. De foarte multe ori inainte sa deschid gura, ma intreb daca nivelul meu de prostie este exagerat sau se misca in limite acceptabile.Draga mea, esti o veritabila greenhorn, si nu poti sa deosebesti batrana doboratoare de ursi de o carabina cu repetitie.Nu mai spun ca il confunzi pe marele Manitu cu Winetu si pe Old Shaterand cu fratele dinspre tata al unchiului.Omul trece prin viata lasand semne.Urmele lasate de acel traper sunt evidente.Ai fost ca o caprioara pentru un indian din triburile delavarilor.Parerea mea este sa te sui pe murga ta , sa strangi haturile si sa iti gasesti un sherif potrivit in Vestul Salbatic. Tipul a fost un smecher care s-a bucurat de darurile tale si apoi a fugit calare cu martoaga lui in prerie.Sunt convins ca ai sa gasesti mai tarziu un westman yankeu care sa te duca la ferma sa din Nevada unde vei trai fericita pana la adanci batranete cu o droiae de puradei tragandu-te dragalasi de fuste.
garbo_1713
Postat pe 17 Ianuarie 2015 10:27
Singura recomandare ar fi sa lasi murga in pace si sa sari mai intai pe sherif. Asa ca vezi si tu draga mea daca te descurci.Este totusi bine sa renunti la ajutoare pentru ca unele ar fi in stare sa fuga cu sheriful si sa te lase tulburata fluierand ca o pasarica speriata.
garbo_1713
Postat pe 17 Ianuarie 2015 10:31
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. S-a gandit sa ma sune ieri seara, sa imi spuna ca s-a gandit sa imi dea o sansa si la vara sa ne bagam actele,dar mi-a impus conditii ce sa fac pana atunci. Sincer, m-au ajutat foarte mult sfaturile voastre fie bune,fie rautacioase. Nu, nu lucrez la SRI , dar in momentul ala nu gandeam rational. Intre timp am cunoscut un alt baiat, si se poarta foarte frumos,culmea il cunosc de aproximativ 12 ani ; verisoara lui a stat cu mine in bloc,perete in perete.
Cineva mi-a spus sa imi vad de viata si sa incerc sa am relatii "sezoniere" si sa las cele serioase departe. Eu nu sunt genul sa am o aventura sau doar o relatie de o saptamana. Ori am ceva serios,ori nu am deloc. Va , multumesc mult !
Fluffy6
Postat pe 17 Ianuarie 2015 12:26
Succes! Si mare grija sa respecti conditiile impuse, sa nu pici testul, iar!!!
Schmetterling
Postat pe 17 Ianuarie 2015 15:38
distreazate este perioada vietii cea mai frumoasa! iubeste pe acel ce merita iubit! nu cersi iubire!
lllorena
Postat pe 17 Ianuarie 2015 16:59
cu asa barbat spune stop pana nui prea tarziu si fati viata mai frumoasa nu sa terminat lumea cu barbati ca la fel am patit si eu si merg mai departe cu respect mircea

garbo184882
Postat pe 17 Ianuarie 2015 20:50
De la: garbo184882, la data 2015-01-17 20:50:30cu asa barbat spune stop pana nui prea tarziu si fati viata mai frumoasa nu sa terminat lumea cu barbati ca la fel am patit si eu si merg mai departe cu respect mircea


Şi tu tot cu bărbaţi te-ai ars, precum don'şoara din topic ?
VasileDinNuc
Postat pe 17 Ianuarie 2015 22:47
De la: Fluffy6, la data 2015-01-17 12:26:42Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

1. a. S-a gandit sa ma sune ieri seara, sa imi spuna ca s-a gandit sa imi dea o sansa si la vara sa ne bagam actele,
1. b. dar mi-a impus conditii ce sa fac pana atunci.

Cineva mi-a spus sa imi vad de viata si sa incerc sa am relatii "sezoniere" si sa las cele serioase departe.

2. Eu nu sunt genul sa am o aventura sau doar o relatie de o saptamana. Ori am ceva serios,ori nu am deloc. Va , multumesc mult !


1. a. Ce "mărinimos" .....
1. b. Ţi s-a spus ce să faci, cu un aşa specimen : FUGIIIII !!!

2. Aşa este bine. Succes !

Un mic PS, de curiozitate : ce condiţii trebuie să îndeplineşti, pt ca "Măria sa Vodă" să te accepte ?
VasileDinNuc
Postat pe 17 Ianuarie 2015 22:50
Parerea mea e ca nu te merita, sincer.Din tot ceea ce ai povestit imi dau seama ca e un mincinos. El zice ca tu sa te schimbi, dar el e cel care trebuie sa se schimbe, nu tu ! Faza ca esti in test mi se pare aiurea, luni de relatie cu o persoana care-ti place si la care ti nu poate fi numita un test. El rade de tine la faza asta. Sa-mi fi zis mie fostu iubit asa ceva, ca o terminam imediat cu el. Cati ani ai? El cat are? Daca ai putea sa-mi raspunzi, ti-as zice mai multe.Nu vreau sa te-nvat de rau, din contra, sa-ti dau un sfat. Acum tu esti libera sa faci ceea ce vrei, dar trebuie sa cantaresti foarte bine totul, ca sa nu iesi tu cea ranita din toata relatia. El te cauta? Te suna? Te cheama-n oras? Un barbat care tine la o femeie e numai pt ea, nu ascunde nimic, iar tu daca esti fata desteapta sti asta. Astept sa-mi raspunzi.
Non_Angel_1
Postat pe 18 Ianuarie 2015 00:49
Cine te iubeste, nu vrea să te schimbi, nu te testează. Te iubește asa cum esti! Din păcate noi avem un mare handicap! Cu toate că avem o mie de motive să renuntăm, să plecăm, una singură ne tine în loc. Incertitudine, se numește!
Eu, te sfătuiesc .......dă-l încolo de incertitudine, dacă nu vrei să trăiești o viață întreagă cu incertitudinea din suflet!
myriam
Postat pe 18 Ianuarie 2015 09:31
decat sa regreti mai tarziu ,mai bine un sfarsit de groaza decat o groaza fara sfarsit.. vezi ce preocupari ai ce iti doresti si cauta oameni in prajma carora sa cresti frumos sa te maturizezi sanatos, sunt barbati care merita sa -ti fie prin preajma cu calitai si mai deosebiti, cu sigut=ranta ii vei intalni.
garbo212538
Postat pe 18 Ianuarie 2015 12:48
Buna

Termina urgent. Nu te mai gandii la el.Stiu ,ca e greu.Daca tot ceri sfaturi,sa tii cont de ele.Succes.
garbo_3110
Postat pe 18 Ianuarie 2015 15:14
Fugi cat mai poti. E o pierdere de timp inutila. Nu cauta raspunsuri ca nu le vei gasi...nu esti tu vinovata.
garbo270582
Postat pe 20 Ianuarie 2015 18:31
De la: Fluffy6, la data 2015-01-05 00:21:33Buna seara! Am si eu nevoie de niste sfaturi. Sunt de 9 luni cu acest baiat,doar ca din cate am inteles de la el doar 7 luni au fost de relatie ,iar astea 2 de "o chestie". Exact dupa 2 zile dupa ce am ffacut 7 luni s-a despartit de mine. Motivul lui ar fi fost " este un test" ,culmea e ca in ziua respectiva fusese totul perfect si seara mi-a spus ca e gata+ imi ceruse aparatul de fotografiat(primit cadou de ziua mea de la el) inapoi sa-l vanda. Stiu ca asa ceva nu se face. La 4 zile distanta ne-am intalnit sa vorbim,mi-a spus ca merge acasa,ceea ce nu a facut. Mai tarziu in seara aia il sunasem si tot imi dadea ocupat,asa ca m-am urcat in masina sa vad daca e acasa. Surpriza,nu era. Asa ca i-am cautat masina prin oras si i-am vazut-o in fata unui bar,asa k am intrat sa il scot afara sa vorbim. Pe langa ca ma mintise avea si tupeul sa fie tot el ala cu gura mare. Problema e ca de atunci s-a schimbat radical,iasa cu tot felul de indivizi avand tot felul de manevre,+ am vazut un nume de fata la el in telefon la apeluri recente,imi tot spune k e o cunostiinta si ca nu are pe nimeni si ca ma vrea pe mine. In 7 luni de zile nu avea nici o cunostiinta,pe prieteni ii ignora si statea cu mn,acum brusc are cunostiinte? Nu sunt chiar asa de proasta. Dupa ce am vorbit am zis totusi sa vedem pana unde merge,dar eu asa nu rezist,il iubesc,dar parca m-am saturat de minciunile lui si de toate ascunzisurile (apropo imi si facuse scandal pt ca ma uitasem la el in telefon,si pana acum mi-l arata singur) Imi tot spune ca vrea sa ma schimb eu,si ca poate dura si un an ""chestia" asta dintre noi ca sunt in test. Nu l-am inselat,nici macar urat nu i-am vorbit. Nu inteleg ,am gresit ca i-am acordat toata atentia mea?Nu stiu ce sa fac,sa continui sau sa pun stop? Voi ce spuneti?


Dacă ai făcut testul te-ai molipsit şi îţi va fi greu să te vindeci.
Ai doua soluţii;
-să abandonezi testul
-sau să-l continui
Dacă abandonezi testul iar ai două soluţii:
- să rămâi singură,
- să găseşti alt partener.
Dacă continui testul ai iar două soluţii;
- să te intrebi cât va mai dura pănă se termină testul
-sau să-i dai şi tu un test..
Alege soluţia cea mai inteligentă şi-ţi vei răspunde însăţi dacă trebuie să continui sau nu.
garbo_4047
Postat pe 21 Ianuarie 2015 18:19
Nu merita sa-ti pierzi capul pentru un asemenea om. Spune stop si reia viata de la capat.
Trateaza-l cu indiferenta.
garbo020663
Postat pe 21 Ianuarie 2015 18:46
intr-o relatie este important respectul....si copiii isi iubesc parintii,dar incontinuuu incearca limitele pana unde pot ajunge.....
trebuie sa incpi sa pretinzi respect,cand celalalt nu arata,si sa il pedepsesti cum poti,prin pauza cateva zile nu ii raspunzi,sau ii raspunzi indiferent,si bineinteles ii spui ce te deranjeaza,si ce vrei in relatia cu el...orice relatie are suisuri si coborasuri,momente cand e in pericol sa se destrame,si e important sa stim sa conducem si noi,sa influenta...altfel totul se duce de rapa.
El se joaca,dar se va maturiza,si tu la fel te poti maturiza folosind relatia ta...
ca sa ramana in acelasi punct,tu sa suferi,el sa se joace,e trist.
daniilia
Postat pe 22 Ianuarie 2015 07:11
Eu inteleg cat iti e de greu sa te indepartezi de el din cauza sentimentelor pe care le ai pt el.Eu sunt intr-o situatie ca a ta,de fapt ,mai complicata decat a ta.Am o relatia de trei ani cu un barbat.Cand a inceput sa iasa cu mine era deja intr-o relatie,dar eu nu stiam.Au fost cateva luni minunate pana cand a aflat cea care locuia cu el de mine.Atunci a fost prima greseala a mea:nu am renuntat si l-am crezut ca o va lasa sa stea doar cu mine.Dupa un an si jumatate s-a casatorit cu ea pt ca avea nevoie de acte sa poata ramane in Italia(el e marocan).Mi-a promis ca imediat dupa ce obtine actele va incepe procedurile pt divort.A facut asta dar aici dureaza aceste formalitati.Intre timp el ne-a inselat pe amandoua cu o prietena de-a nevestii lui care a venit sa locuiasca la ei....:(.Dupa trei ani de relatie,in care am trecut cu vederea violente fizice si verbale,am pierdut o sarcina si am trait doar in minciuni(plus ca acum presupun ca si in Maroc poate avea vreo iubita/nevasta),m-am decis sa ma indepartez de el.Am pierdut mult pt faptul ca nu am pus punct relatiei cand am aflat ca mai exista altcineva in viata lui:3 ani care puteau fi frumosi(aveam21,iar el 31 cand am inceput sa iesim),prietenii pe care ii aveam,relatia buna cu familia mea,locul de munca(platit bine,dar din cauza geloziei lui,am renuntat)si multe alte lucruri importante in viata unei persiane.Acum,cand intr-un final m-am trezit la realitate si am decis sa pun punct acestei relatii(daca poate fi numita asa),culmea,el ma iubeste nebuneste,nu vrea sa renunte :):).Concluzia e ca mai bine renunti acum,in stadiul in care esti cu relatia ta,decat sa astepti si sa ajungi sa ai aceleasi probleme prin care am trecut si eu.Fii puternica si decisa.Nu-l lasa sa se joace cu tine.Mult succesc sa treci cat mai repede si mai usor peste toata povestea.
garbo_405737
Postat pe 22 Ianuarie 2015 10:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Niciodata "nu-ti lasa destinul" pe mai tarziu.. 160 De la: garbo040714 17 Iunie 2011 10:13
Am ranit-o atat de mult.. 28 De la: Popa_Victor_1 6 Ianuarie 2016 23:44
POATE VECHEA INTELEPCIUNE,COMPLETEAZA ACTUALA LIPSA....... 39 De la: tutankhamon 4 Decembrie 2009 00:24
Merita sa mai astept ? 36 De la: amely23 1 Iunie 2013 14:36
Rugaciunea si ispitele 2 De la: Jojolin 22 August 2010 01:18
Setari Cookie-uri