ne casatorim si acum ma bate la cap cu dans, dj si aranjamente

Salut!
Se spune ca ii dai omului un deget si iti ia toata mana.... Am hotarat sa ne casatorim acum cateva luni, am ales restaurantul si biserica, dar acum ma bate la cap cu show-uri, dans special de nunta, program artistic, aranjamente, arcade, etc. Chiar este nevoie de asa ceva?!
raul_constantin
Postat pe 14 Noiembrie 2014 16:55
Probabil te referi la dansul mirilor. Are sens ce zice logodnica ta, nu vrei sa te faci de ras in vazul invitatilor si sa te impleticesti. Iti dau mai jos filmuletul de la nunta verisoarei mele: http://www.youtube.com/watch?v=zFXiPgHP1eY&index=3&list=PLDC6AFD5343B64C1E Nu trebuie sa dansati tango, alegeti o melodie care va place si invatati pasii. Trebuie sa va pregatiti un pic pentru dansul mirilor, toata lumea o face. O sa fie bine, o sa vezi. Succes si casa de piatra
dana2011
Postat pe 14 Noiembrie 2014 18:52
noi femeile... sintem cicalitoare! dar ce te faci daca o calci pe picior cind dansezi dansul mirilor!
lllorena
Postat pe 2 Decembrie 2014 06:48
Si asta e doar inceputul. Stai sa vezi pana la nunta cate mai apar. Si inca cate dupa nunta. Femeia viseaza la nunta ei inca de cand e mica, e normal (pentru ea) sa-si doreasca o nunta fastuoasa, pentru ca ea e personajul principal. Nimeni nu se uita la mire, toti se uita la mireasa. Asa ca detaliile conteaza.
Daca tu crezi ca e simplu sa te insori, te inseli amarnic. Daca o iei pe ea de sotie, nu o iei pur si simplu, semnezi un act si o duci de mana direct in patul conjugal sa indepliniti actul ritualic al impreunarii. O iei cu toate acareturile, amanuntele, detaliile, ifosele, mofturile, de acum si pana in veci (in vecii vostri, evident).
garbo_8209
Postat pe 2 Decembrie 2014 15:26
tipic... personal, urasc toate astea...nuntile si toate nonsensurile astea caracteristice. Nu le inteleg si nu le vad rostul. Oricum sunt niste ceva facute sa iti satisfaca propria vanitate, nu ca ar avea vreun sens.
Amor_Aeternus
Postat pe 4 Decembrie 2014 18:54
Da` mai , dar ce fain i cand te uiti peste cativa ani la "tzedeu` " ...
Rotty
Postat pe 4 Decembrie 2014 20:25
la ce?
Amor_Aeternus
Postat pe 4 Decembrie 2014 21:03
La CD mai ! Cum nu pricepi ?
Rotty
Postat pe 4 Decembrie 2014 21:10
mna....sunt mica si ma prind mai greu
Amor_Aeternus
Postat pe 4 Decembrie 2014 21:39
De la: garbo_8209, la data 2014-12-02 15:26:47Si asta e doar inceputul. Stai sa vezi pana la nunta cate mai apar. Si inca cate dupa nunta. Femeia viseaza la nunta ei inca de cand e mica, e normal (pentru ea) sa-si doreasca o nunta fastuoasa, pentru ca ea e personajul principal. Nimeni nu se uita la mire, toti se uita la mireasa. Asa ca detaliile conteaza.
Daca tu crezi ca e simplu sa te insori, te inseli amarnic. Daca o iei pe ea de sotie, nu o iei pur si simplu, semnezi un act si o duci de mana direct in patul conjugal sa indepliniti actul ritualic al impreunarii. O iei cu toate acareturile, amanuntele, detaliile, ifosele, mofturile, de acum si pana in veci (in vecii vostri, evident).

Pai daca au bani stransi impreuna,sau poate pune si femeia bani.
dar poate femeia este o profitoare asteapta sa ii plateasca barbatul nunta,,si toate mofturile ei si poate sl trebuie sa faca credit la banca sa faca mofturile femeii.
sunt si femei profitosre si barbati profitori
Ingerasulluptor
Postat pe 4 Decembrie 2014 23:22
Buna dimineata
Faza cu :"ii dai degetul si iti ia toata mina ..." suna cam prost in gura unuia care cica se presupune ca se casatoreste fiindca iubeste o femeie ! Suna de parca tu nu ai avea nici un chef sa te insori , cu orice ritual o fi insemnind ca aduce insuratoarea dupa sine , ci doar ii faci ei o favoare , iar ea , vezi-Doamne , indrazneste sa isi doreasca o nunta asa cum sint toate de altfel ! Nu am inteles din mesajul tau ca si-ar dori ceva iesit din comun : sa o faceti pe cine stie ce plaja , sau la celalalt capat de lume , sau sa aveti 1000 de invitati sau altceva costisitor .
Pe tine te deranjeaza de exemplu ca isi doreste sa aveti dansul mirilor , pe care orice om l-a avut , mai putin cei super nesiguri pe ei , care au trait cu groaza ca lumea se uita si comenteaza , si au preferat sa sara peste el , de frica ridicolului !
Eu iti spun asa :
1. decit sa te insori ca si cum cine stie ce favor ii faci , de parca te-ai duce la o corvoada pe care nu ti-o doresti , si sa aveti o existenta mizera si plictisita impreuna , mai bine nu o fa !
Pentru ce sa va stricati vietile ? Mai bine da-i papucii acum cit nu e prea tirziu , sa isi gaseasca altul care sa o iubeasca , ca tu se vede de la o posta ca nu o iubesti , altfel ai fi entuziasmat ca te insori cu ea si nu te-ar deranja ca trebuie sa dansezi cu ea !
2. Daca ea ar fi in centrul atentiei tale ( asa cum trebuie sa fie intr-o casnicie , reciproc evident , si Biblia o spune foarte clar ) atunci probabil nu ar mai fi atit de concentrata pe ce imagine face in fata lumii , nu i-ar mai pasa cum da in fata prietenilor , fiindca i-ar pasa doar de cum da in fata ta , cel care o face sa se simta iubita , importanta si respectata !
Dar se pare ca nu e cazul , se pare si din ce spui tu , care te porti de parca si fi super plictisit de povestea cu nunta , si dupa comportamentul ei!
Daca vrei ca o casnicie sa functioneze pentru tot restul vietii bine , daca vreti sa fiti fericiti , daca vreti sa rezistati in lumea asta nebuna avind o familie adevarata , asa cum ar trebui ea sa fie , atunci ea trebuie sa fie prioritatea ta numarul 1 , iar tu a ei , sa va faceti mereu pe plac , chiar daca trebuie sa mai lasati de la voi , RECIPROC ! altfel nu functioneaza ! Citeste in Biblie si vezi ce scrie , ca mare dreptate are .
Asa ca , ori o faci cum trebuie nunta asta si casnicia de dupa nunta , ori nu mai incurca si fata si pe tine , si spune-i adevarul : ca nu o iubesti destul incit sa ti se para normal sa dansezi cu ea dansul mirilor !
crinolina_34
Postat pe 6 Decembrie 2014 08:07
De la: Amor_Aeternus, la data 2014-12-04 18:54:34tipic... personal, urasc toate astea...nuntile si toate nonsensurile astea caracteristice. Nu le inteleg si nu le vad rostul. Oricum sunt niste ceva facute sa iti satisfaca propria vanitate, nu ca ar avea vreun sens.


Sunt toate nişte prostii, aşa-i ? Bani cheltuiţi aiurea ! Mai bune sunt ons-uri-le, aşa-i ?
VasileDinNuc
Postat pe 11 Februarie 2015 11:20
Uite, poate te ajuta niste idei
http://inspirel.ro/cat-de-originale-pot-fi-marturiile-tale/

ana_pop
Postat pe 12 Mai 2015 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Grave Plb in familie , urgent un sfat 6 De la: alinai03 28 Decembrie 2017 15:25
casnicie ea gemeni el scorpion 31 De la: la_re_mi69 25 Februarie 2010 20:00
casatorie 14 De la: garbo_9408 18 Noiembrie 2012 15:41
EGOISMUL= "INGER" SAU "DEMON"? 9 De la: moment31 16 Octombrie 2009 13:08
Cum asigurati transportul nuntasilor care sunt de departe? 4 De la: paula_daniela 30 Iunie 2009 08:00
Setari Cookie-uri