Vreau sa ma ingras

Buna ziua. Sunt nou pe acest site insa sper sa fiti prietenosi si sa ma ajutati cum puteti mai bine. Problema mea este ca am 15 ani si sunt foarte slab. In special talia mea este foarte mica incat toate perechile de pantaloni trebuie sa le port cu curea ceea ce ma incomodeaza si arat naspa. In plus trebuie sa port numai tricouri largi ca sa nu iasa in evidenta.
Va rog recomandati-mi ceva ca sa ma ingras cat mai repede. Multumesc anticipat.
garbo_6128
Postat pe 30 Iulie 2012 11:28
pe termen scurt, la 15 ani e posibil sa nu te ingrasi nicicum "foarte repede", pentru ca sint transformarile hormonale datorate virstei... Dar pe termen lung, citiva ani, incearca sa faci un sport (inot, fitness, gimnastica, dans, etc) care sa iti formeze si aseze frumos musculatura. Nu cred ca vrei sa devii nici vreun sac de grasime flasca, nu?
quasaria
Postat pe 30 Iulie 2012 11:34
in primul rand, daca te deranjeaza cureaua, poti sa porti bretele... ! astea o sa-ti tina nadragii la fel de bine si in plus, poti sa le pui si peste tricori ! in al doilea rand, cum zice si Q... la varsta cam toti cei care nu mananca ca "porcii" dulciuri si alte chestii nasoale, sunt mai slabi. ai arderile rapide. sport da si in plus, mananca si tu mai mult, dar lucruri sanatoase. nu dulciuri ptr. ca alea o sa-ti strice dintii. analize ai facut ? uneori sunt probleme de digestie... vede doctorul. sau mergi sa te sfatuiesti cu o dieteticiana. alea stiu multe in domeniul nutritiei. in cel mai rau caz... asteapta inca cativa ani si sa vezi tu cum incepi sa te ingrasi. dar niciodata sa nu te ingrasi prea mult decat normal. eu de exemplu, cam pana la 28-29 de ani, cand treceam in dreptul unui stalp de telegraf... nu ma mai vedeam... ! ma "acoperea ! azi imi trebuie doi ! la stalpi ma refer. sper ca am fost destul de prietenos si ca te-am ajutat cu ceva..... !!!
barboneli
Postat pe 30 Iulie 2012 11:44
Aha ! Am inteles....Inainte nu te vedeai tu de dupa stalp si acum nu se vede stalpul de dupa tine .
Rotty
Postat pe 30 Iulie 2012 11:48
iegzact... cam asa ceva... !!!

si lui baiatul nostru... proteinele din alimente sunt responsabile cu cresterea masei musculare. deci trebuie sa mananci alimente care sunt mai bogate in proteine. dar, nici la astea nu trebuie sa exgerezi. de aia o dieteticiana poate sa-ti fie de mare folos. in primul rand sa nu renunti niciodata la masa de dimineatza. cand spun dimineata, sa nu intelegi ca e la orele 12... ! care trebuie sa contina neaparat, 3=4 felii de paine (eu mananc 2... dar ptr. tine e perfect) ceva branza si chiar un ou, fiert sau prajit pe o tigaie de teflon. multe grasimi si dulciuri, nu te ajuta decat sa-ti maresti colesterolul si sa depui grasime (osanza, cum se mai spune...) si aia trebuie un pic... dar nu mult. proteine ai in multe alimente sanatoase. branza, nu neaparat cu 30-70% grasime... in combinatie cu proteinele din cereale (painea) iti aduce o contributie de cele mai complete proteine. o sa-ti explice verbal, bucal din gura, dieteticiana. proteinele din galbenusul de ou este cel mai calitativ. trebuie sa stii ca si proteinele sunt din alea mai calitative si din alea mai putin. bea si lichide, Doamne fereste... nu Coca-Cola, apa si supe, da.
nuuu... ia zi... mai vrei sa te ingrasi ???
barboneli
Postat pe 30 Iulie 2012 12:47
Dai oua de la ratzusca ta?
Rotty
Postat pe 30 Iulie 2012 13:08
Desi, inca mai esti in perioada de crestere, nu trebuie sa-ti faci probleme ca esti "slab"
Posibil sa fii in faza normala (la greutate ma refer) insa vrei tu sa arati mai gras, mai...ca alti "colegi, prieteni" ai tai si zici ca esti "slab" X / a...fine, tu stii mai ghine.

Eu ti-as recomanda niste analize la medicul de familie sa-ti stabileasca: cauzele slabirii,normalitatea la care trebuie sa ajungi si apoi sa te consulte si un nutritionist(sper ca stii cu ce se ocupa) si in functie de rezultat, o sa primesti niste indrumari corecte vis-a-vis de "dorinta" ta.... Succes si sanatate pustoaico! :)
Fss_ssu
Postat pe 30 Iulie 2012 13:38
De la: Rotty, la data 2012-07-30 13:08:04Dai oua de la ratzusca ta?


bey... eu i-as da, dar al meu e ratzoi... si nu are decat doo oo... !!! si pe alea le pazeste catzelusul.... !!!!
barboneli
Postat pe 30 Iulie 2012 14:47
Sorry...am jignit "masculul"...
Rotty
Postat pe 30 Iulie 2012 15:51
oricum...eu intelegeam sa te plingi ca n-ai protuberante suficiente....da' sa te plingi ca ai talie, n-am mai auzit, sincer....
quasaria
Postat pe 30 Iulie 2012 20:45

e, la15 ani, eu nu vedem nici picioarele mai groase, dapoi talia si tot stau ghini cu cerebelu,))

...ii prea minc/a sa stie anatomia/ansamblu...poate reuseste mai pe la 35 de ani sa ne explice despre sistemul solar X_X .....s-o ingrasat deja...face exercitii fizice acuma
Fss_ssu
Postat pe 30 Iulie 2012 21:59
De la: quasaria, la data 2012-07-30 20:45:07oricum...eu intelegeam sa te plingi ca n-ai protuberante suficiente....da' sa te plingi ca ai talie, n-am mai auzit, sincer....


eii... stii tu... "mijlocel tras prin inel"... ! eu oricum inca nu m-am lamurit cu sex-ul persoanei... ! dar prea slab/a tot nu e bine sa fi... !
barboneli
Postat pe 30 Iulie 2012 22:29
Buna,eu am 28 de ani si inca mai sper ca ma voi ingrasa...am 1,68 inaltime si 46 kg, toata lumea imi spune ca sunt prea slaba .de sanatoasa sunt sanatoasa ma simt ok nush care-i treaba,poate stresul.unii de la stres se ingrasa eu slabesc se pare.
ma chinui sa ma ingras 2-3 kg iar daca nu mai mananc intr-una in fiecare zi le dau jos.
Ma streseaza deja chestia asta cu ''prea slaba''.
poate dupa ce voi avea un bebe se va schimba metabolismul...sper
garbo1183
Postat pe 23 August 2012 17:22
De la: garbo1183, la data 2012-08-23 17:22:30Buna,eu am 28 de ani si inca mai sper ca ma voi ingrasa...am 1,68 inaltime si 46 kg, toata lumea imi spune ca sunt prea slaba .de sanatoasa sunt sanatoasa ma simt ok nush care-i treaba,poate stresul.unii de la stres se ingrasa eu slabesc se pare.
ma chinui sa ma ingras 2-3 kg iar daca nu mai mananc intr-una in fiecare zi le dau jos.
Ma streseaza deja chestia asta cu ''prea slaba''.
poate dupa ce voi avea un bebe se va schimba metabolismul...sper


important este sa te simti tu bine in pielea ta si nu t mai lua dupa ce spune lumea...prea slaba...prea grasa.....prea moale ...prea tare....PREA BUN...prea ca la tara , ca la coana Chiva acasa!!!!
ar fi fost groaznic sa fii grasa, asa ca vezi-ti de treaba ta daca tu te simti bine asa cum esti
adeline
Postat pe 24 August 2012 15:59
Buna ziua,
pentru a lua in greutate este recomandat sa aveti un stil de viata cat mai lipsit de stres, cu un program de viata regulat care include orele de somn si orele de masa.Sa fie suplimentata alimentatia cu vitamine, minerale, enzime naturale, plante tonice si vitalizante.Pentru aceasta va recomand Vitaminizant cu acerola, macese si catina, 1-2 compimate de 3 ori pe zi, Spirulina si urzica, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, Ginseng si branca ursului, 1 capsula de 3 ori pe zi, Noni si echinaceea, 1 capula de 3 ori pe zi.Un consult endocrinologic poate elimina sau stabili existenta unui eventual dezechilibru hormonal care poate apoi sa fie corectat.
Medic_Fares
Postat pe 27 Septembrie 2012 12:17
Exista tot felul de pareri exprimate pe siteuri si forumuri cu privire la castigarea de kg in plus. Unii propun sa consumi cantitati din ce in ce mai mari de alimente, altii indeamna sa consumi fast food sau multe dulciuri. Prin urmare, exista tot felul de pareri exprimate, unele de un anumit continut, insa foarte multe care sunt putin aberante si chiar periculoase. In continuare am sa explic de ce.
In conditiile in care avem mese regulate si echilibrate, introducand in dieta toate grupele alimentare si totusi nu ajungem la o greutate satisfacatoare, acolo intervin cateva lucruri precum: asimilarea deficitara, flora intestinala perturbata, existenta parazitiilor intestinali, probleme ale glandei tiroide, stres accentuat.. Acestea sunt cele mai frecvente si mai raspandite aspecte de sanatate. Echilibrand aceste cauze, organismul incepe sa asimileze nutrientii si se agjunge la greutatea dorita, fara a castiga tesut adipos (de grasime).. La urma, cresterea in greutate este bine sa se faca prin cresterea masaei musculare si nu a stratului de grasime.
Va pot ajuta cu programe nutritionale specializate si programe de suplimente alimentare care sa va ajute sa ajungeti la greutatea dorita, scriindu-mi pe adresa plantevindecatoare@gmail.com Adrian Udrea- nutritionist sportiv, fitoterapeut, specialist anti-aging Timisoara
Aspectul fizic este cel care ne da incredere, siguranta, ne face sa ne simtim bine si sa aprecim cu usurinta alte lucruri in viata. Vorba aceea'' Cand te simti bine in pielea ta, totul vine de la sine''.
Adi_Udrea_1
Postat pe 19 Decembrie 2016 22:32
ce bine ca te trezisi si tu dupa 4 ani!

dar vorba cee, reclama e buna oricand, nu-i asa?
heartbit
Postat pe 20 Decembrie 2016 03:25

Reclama e sufletul comertului, nu-i asa?

Siii ... buzunarul fraierilor, fireste!...



Da' cel mai rau insa e ... sa nu te 'trezesti' absolut deloc, toata viatza!

Sau dupa 4 ani sa n-ai nimic de spus ontopic (cu majuscula, desigur), da' sa te **ta tare grija de grija altora!

garbo101426
Postat pe 20 Decembrie 2016 11:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ingrasare 11 De la: Ramona_Gazdac_1 1 Februarie 2012 18:08
Vreau sa ma ingras 18 De la: garbo_6128 20 Decembrie 2016 11:05
Emotie de toamna 9 De la: liana10 27 August 2013 17:15
vreau sa ma ingras!!!help 120 De la: anticenzura 25 Martie 2010 16:07
buna tuturor 26 De la: eu_geminy 8 Noiembrie 2010 18:02
Setari Cookie-uri