ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Luna noua - 4 martie 2011

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Toate posturile din 4 Martie 2011 | Trimite prin Y!M

Blogurile Garbo

Tipuri de cazi de baie in...
la 3 Aprilie 2019, 18:28
Concediul meu de vara
pianina la 2 August 2018, 17:58
Cum sa alegi un fotograf...
garbo_492045 la 31 Iulie 2018, 17:03
Ceai de slabit si...
EleonorRosu la 9 Mai 2018, 18:34
Multe restaurante italiene...
garbo_487470 la 12 Aprilie 2018, 14:44
Ai nevoie de un spatiu...
garbo_405905 la 12 Aprilie 2018, 13:19
Why Choose Cotton Bedding?
garbo_487057 la 6 Aprilie 2018, 13:28
Primavara
Ecoul la 3 Aprilie 2018, 22:11
parfumurile, obsesia...
c_mikka la 17 Martie 2018, 11:55

Luna noua - 4 martie 2011

Cum interactionam cu Luna Noua - 4 martie 2011.

Vineri seara se produce faza de Luna Noua, de data aceasta in semnul Pestilor. Acesta este un  moment energetic deosebit, pentru ca avem o adevarata sedinta planetara in acest semn, cu sase planete si Lilith (Luna Neagra).

 

Intotdeauna la faza de Luna Noua putem stabili intentia noastra pentru urmatorul ciclu lunar sau chiar pentru o perioada mai lunga de timp – pana la urmatoarea faza care se petrece in acelasi semn, adica pe o perioada de un an. Astfel, energia este orientata pe directia intentiei noastre si urmeaza in continuare un proces de dezvoltare in sensul stabilit.

 

De data aceasta simbolistica semnului in care se produce faza de Luna Noua este puternic accentuata prin prezenta celorlalte planete. Influenta acestora este captata si amplificata de Luna Noua. Prin aspectele pe care le construiesc, astrele ne transmit si forta dar si indemanarea de a valorifica momentul unui nou inceput. Se deschide o noua cale cu un suport energetic foarte puternic dar ni se cere un efort deosebit prin care sa ne desprindem de tot ce nu mai rezoneaza cu omul care suntem acum. Avem in fata noastra un potential urias si pentru a putea lucra cu aceste energii este necesar sa eliberam si sa curatam zona de lucru. Prin urmare este posibil sa traim acum o rascolire si o reorganizare interioara, in planul mental precum si in cel emotional.

 

Inca de anul trecut astrele ne-au oferit nenumarate ocazii de a realiza “schimbarea”. Unii dintre noi au simtit nevoia schimbarii si au reusit astfel sa interactioneze armonios cu influentele astrale in sensul concretizarii ei. Altii insa au refuzat ocaziile sau poate ca le-au ratat din cauza fricii de necunoscut.

 

Acum putem spune ca avem in fata poate ultima mare oportunitate de a alege constient “noul” in forma care vine pentru fiecare dintre noi, pentru ca urmatoarea faza de Luna Noua deja ne va proiecta in zona de actiune. Daca nu am ales inca sau daca mai avem indoieli in privinta alegerilor pe care le-am facut, acum este momentul sa reevaluam totul, din nou, si sa ne stabilim directia in care vrem sa mergem in continuare.

 

Intreg contextul astral sugereaza un examen important; toate aspectele formate acum, separat si cumulat, ne propun aceeasi tema – schimbarea, prin autoanaliza, eliberarea reziduurilor emotionale si alegerea “noului”, fara sa stim neaparat acum, cum anume vom trai aceasta experienta noua. Important este sa o alegem, fara teama, cu increderea pe care ne-o transmite sufletul. Astrele nu ne mai lasa sa ne ignoram “interiorul”, care de fapt  ne ghideaza cel mai bine.

 

Schimbarea presupune, ACUM, si transformarea interioara necesara pentru a armoniza toate aspectele fiintei noastre si, pentru a trai (alege, experimenta) totul din inima. Pentru a putea face fata vremurilor ce ne asteapta, vom lucra din ce in ce mai mult cu intelepciunea inimii. Cunoasterea si gandirea ne vor ajuta sa percepem lumea, dar alegerile noastre vor functiona armonios daca ne vom baza pe simtirea si glasul interior. Si pana acum a fost la fel, dar am avut parte de ragaz pentru a invata sa facem asta si chiar daca am tot gresit, ni s-au oferit alte ocazii pentru a incerca din nou. Acum, curgerea timpului, asa cum o intelegem noi inca, nu ne mai lasa sa gresim. Experientele de viata ne conduc catre drumul potrivit si ne opresc cumva, ferm si categoric, atunci cand noi pasim alaturi.

 

Fie ca vedem sau nu acum aceste influente, momentul este foarte intens; cel mai sanatos este sa ne uitam bine la noi, la cine suntem si la ce simtim, sa recunoastem si sa eliberam orice tensiune, sa recunoastem si sa eliberam tot ce nu se mai potriveste cu alegerile facute, sa acceptam trairea si s-o transformam in sensul intentiei declarate.

 

Spor si succes !!!

Astro-Mercur

 
Vineri, 4 Martie 2011, 01:23

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Trimite prin Y!M


Voteaza
*****1 vot
 

Raporteaza continut neadecvat
Postare comentariu
Adauga un comentariu