ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Sundary
Atunci cand esti in inima ta si esti impacat cu tine insuti, simpla ta prezenta este o ofranda mareata pt
Ultima vizita: 2013-09-07

Intră în contul tău

Am uitat parola / Nu am cont
sau

Hoĺoponopono: TE IUBESC

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Toate posturile din 30 Ianuarie 2013 | Trimite prin Y!M

Blogurile Garbo

Tipuri de cazi de baie in...
la 3 Aprilie 2019, 18:28
Concediul meu de vara
pianina la 2 August 2018, 17:58
Cum sa alegi un fotograf...
garbo_492045 la 31 Iulie 2018, 17:03
Ceai de slabit si...
EleonorRosu la 9 Mai 2018, 18:34
Multe restaurante italiene...
garbo_487470 la 12 Aprilie 2018, 14:44
Ai nevoie de un spatiu...
garbo_405905 la 12 Aprilie 2018, 13:19
Why Choose Cotton Bedding?
garbo_487057 la 6 Aprilie 2018, 13:28
Primavara
Ecoul la 3 Aprilie 2018, 22:11
parfumurile, obsesia...
c_mikka la 17 Martie 2018, 11:55

Hoĺoponopono: TE IUBESC

Ho’oponopono: Atrage sanatate, fericire si prosperitate in viata ta cu un simplu TE IUBESC

 

Este posibil ca patru simple fraze de genul “TE IUBESC” sa fie intr-adevar cheia catre sanatate, fericire, pace si prosperitate? Sunt foarte multi care gandesc asa. Samanii din Hawaii au creat un sistem putin cunoscut , dar care se regaseste in multe alte practici in jurul lumul si care se pare ca raspunde la aceasta intrebare.

Acest sistem elibereaza blocajele energetice fara efort, vindeca relatiile si desfunda canalele corpului pentru a ne duce catre sanatate si prosperitate. Ho’oponopono: Ce mai este si asta? Ho’oponopono este o practica a iertarii in timp ce acceptam intreaga responsabilitate pentru situatiile negative care apar in viata noastra. Odata ce filozofia Ho’oponopono este inteleasa pe de-a intregul, sanatatea , prosperitatea si intreaga noastra stare de bine se imbunatatesc.

Ho'oponopono Iubesc Dr. Ihaleakala Hew Len este un exemplu incredibil a puterii transformatoare a practicii Ho’oponopono. Acesta a lucrat 4 ani la Spitalul de Stat din Hawaii unde erau internati criminali cu probleme psihice.

Datorita naturii violente a mediului de munca, foarte multi angajati ai spitalului veneau si plecau foarte repede. In mod incredibil Dr. Len nu a vazut nici un pacient. Acesta doar analiza dosarele pacientelor si se curata folosind Ho’oponopono.

Obisnuia sa spuna intr-una “imi pare rau “ si “te iubesc”. Conform spuselor doctorului Len in cartea Zero Limits, “Dupa cateva luni, pacientii care trebuiau sa fie incatusati, erau lasati sa umble liberi. Altii care trebuiau tinuti sub medicamentatia puternica, nu mai primeau medicamente. Iar altii care nu aveau nici o sansa sa fie vreodata eliberati, erau lasati liberi.

Nu numai asta, dar chiar si personalul a inceput sa vina la munca cu placere. Absenteismul si demisiile personalului au incetat. S-a ajuns sa existe prea mult personal pentru cati pacienti erau , pentru ca multi dintre ei erau eliberati. In ziua de azi , acest spital este inchis”, nu mai are “clienti”. Secretul? “Pur si simplu vindecam partea din mine care ii creea pe ei ! ” afirma doctorul Len. Ho’oponopono vindeca sentimente negative si reactii. Poate fi practicat oriunde si nu este nevoie ca oamenii sa adopte o noua credinta sau religie. Ca parte a legii atractiei Ho’oponopono afirma ca suntem 100% responsabili pentru tot ce iese in calea noastra, incluzand si lucrurile negative. Atunci cand ne asumam intreaga responsabilitate si curatam negativitatea din interiorul nostru , viata incepe sa se deschida si sa curga. Practica de a vindeca Practica Ho’oponopono este cuprinsa din 4 afirmatii tacute:

Te iubesc! Imi pare rau! Te rog iarta-ma! Multumesc!

Atunci cand un sentiment sau o situatie neplacuta apare, repeta aceste 4 fraze pana cand un sentiment de echilibru si de neutralitate apare. Un aspect cheie al Ho’oponopono este ca nimic nu se manifesta extern, totul este inauntrul nostru. Asa ca atunci cand spunem“te iubesc” exprimam dragostea orientata inauntru nostru. “Imi pare rau” este un mod de a ne cere iertare pentru ca am creat circumstante care strica armonia in viata noastra.

Apoi in mod mental ne iertam pentru aceste fapte. Iar in final ne exprimam recunostinta . Joe Vitale din binecunoscutul si apreciatul film The Secret si practicant de mult timp al Ho’oponopono, spune ca numai si daca ne spunem in mintea noastra “te iubesc” , acest lucru ne va ajuta sa schimbam negativitatea intr-o stare autentica de bunastare.

Acesta observa: “Sa fii responsabil pentru ce faci si spui este una. Sa fii responsabil pentru ce fac si spun toti din viata ta este cu totul altceva. Insa, adevarul este acesta: daca accepti responsabilitatea totala a vietii tale, atunci tot ce vezi, auzi, gusti, atingi, sau experimentezi in orice alt fel , este responsabilitatea ta pentru ca face parte din viata ta. Acest lucru inseamna ca activitatea terorista, presedintele, economia si orice lat lucru ce il traiesti si care nu-ti place – depinde de tine pentru a fi vindecat.

Aceste lucruri nu exista , intr-un fel de a spune, ele apar numai ca si proiectii din interiorul tau. Problema nu este cu ele , este cu tine, este in interiorul tau si ca sa le schimbi trebuie sa te schimbi pe tine.” Toate aceste idei precum am spus si mai devreme se regasesc in multe credinte si culturi.

Realizam din ce in ce mai mult faptul ca tot ce exista in jurul nostru nu este altceva decat o proiectie comuna a ceea ce este in interiorul nostru. Iar solutia este mai simpla decat am fi crezut. Trebuie sa ne vindecam pe noi si lumea din jurul nostru se va vindeca si ea. De cand am plecat pe acest drum al vindecarii personale, am simtit cu tarie cum viata mea se elibereaza, am simtit cum canalele se deschid si cum apar in viata mea din ce in ce mai multi oameni minunati .

De la familie si cei care imi sunt aproape si cu care construiesc castele de vise pana la cei care ne citesc site-ul si a caror caldura o simt puternic si cu mare placere.

Pentru toti acesti oameni am un mesaj simplu, de data aceasta proiectat in exterior si spun asta cu mare drag si in gura mare :

“ Va iubesc” “Multumesc”.

http://viataverdeviu.ro/hooponopono-atrage-sanatate-fericire-si-prosperitate-in-viata-ta-cu-un-simplu-te-iubesc/

 
Miercuri, 30 Ianuarie 2013, 15:52

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Trimite prin Y!M


Voteaza
*****2 voturi
 

Raporteaza continut neadecvat
garbo020672 a scris pe 31 Ianuarie 2013, 19:46
Multumesc ! Iubesc si sunt iubita !

Postare comentariu
Adauga un comentariu