ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Balance
Nu este frumos ce-mi impun altii, este frumos ce-mi place mie
Ultima vizita: 2017-09-09

Intră în contul tău

Am uitat parola / Nu am cont
sau

TRENUL VIETII

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Toate posturile din 31 Ianuarie 2010 | Trimite prin Y!M

Blogurile Garbo

Tipuri de cazi de baie in...
la 3 Aprilie 2019, 18:28
Concediul meu de vara
pianina la 2 August 2018, 17:58
Cum sa alegi un fotograf...
garbo_492045 la 31 Iulie 2018, 17:03
Ceai de slabit si...
EleonorRosu la 9 Mai 2018, 18:34
Multe restaurante italiene...
garbo_487470 la 12 Aprilie 2018, 14:44
Ai nevoie de un spatiu...
garbo_405905 la 12 Aprilie 2018, 13:19
Why Choose Cotton Bedding?
garbo_487057 la 6 Aprilie 2018, 13:28
Primavara
Ecoul la 3 Aprilie 2018, 22:11
parfumurile, obsesia...
c_mikka la 17 Martie 2018, 11:55

TRENUL VIETII

Viata este ca o calatorie cu trenul, urcam si coboram des, exista accidente, surprize placute la unele statii si tristete adanca la altele.

Atunci cand ne nastem si urcam in tren, intalnim oameni despre care credem ca ne vor insoti pe tot parcursul calatoriei noastre: parintii nostri. Din pacate adevarul este altfel. Ei coboara la o statie si ne lasa pe noi fara dragostea si atasamentul lor, fara prietenia si compania lor. E drept ca in tren urca alte persoane care vor ocupa un rol important in calatoria noastra.  Acestea sunt: fratii nostri, prietenii nostri si acei oameni minunati pe care ii iubim. Unele din aceste persoane care urca in tren,  privesc calatoria ca o plimbare scurta. Altii gasesc numai tristete  pe parcursul calatoriei. Si mai exista si altii in tren care sunt permanent prezenti si gata de a oferi ajutorul lor celor care au nevoie de el. Unii lasa in urma lor , cand coboara, un dor vesnic......    Unii urca si coboara si noi abia i-am observat.

Ne mira faptul ca unii pasageri, pe care ii iubim cel mai mult, se muta in alt vagon si ne lasa singuri in aceasta etapa a calatoriei noastre. Bineinteles noi nu ne lasam opriti si ne straduim sa-i gasim si sa ne inghesuim sa trecem si sa ne mutam in vagonul lor. Din pacate, uneori nu ne putem aseza langa ei, deoarece locul de langa ei este deja ocupat.

Nu face nimic, asa este calatoria:  plina de provocari, vise, fantezii, sperante si despartiri......dar fara intoarcere.

Deci trebuie sa facem calatoria in felul cel mai bun posibil. Sa incercam sa iesim la capat cu cei care calatoresc impreuna cu noi si sa cautam  ceea ce este mai bun in fiecare dintre ei....... Sa ne aducem aminte ca in oricare etapa a calatoriei poate exista o persoana care sa ezite si care probabil are nevoie de intelegerea noastra. Si noi vom sovai des si va exista cineva care sa ne inteleaga.

Misterul cel mare al calatoriei este ca nu stim cand vor cobora cei ce calatoresc alaturi de noi, nici macar cel care sta pe locul de langa noi

Cred ca o sa fiu cuprinsa de o duiosie atunci cand cobor definitiv din tren..... Da cred acest lucru !

Despartirea de cativa prieteni pe care i-am intalnit in timpul calatoriei, va fi dureroasa. Va fi intristator sa-i las singuri pe cei mai dragi mie.

Dar am speranta ca odata si odata va veni gara centrala si am senzatia ca am sa-i vad sosind, cu bagaje pe care inca  nu le-au avut atunci cand au urcat in tren.

Ceea ce ma face fericita este gandul ca si eu am avut partea mea in sporirea bagajelor lor si in cresterea valorii acestora.

Dragi prieteni, noi sa ne straduim sa avem o calatorie buna si ca la sfarsit sa putem spune ca a meritat osteneala sa incercam sa lasam dupa noi, cand coboram,  un loc gol care lasa dor si amintiri frumoase la cei care calatoresc mai departe.

Celor care sunt parte a trenului meu, le doresc   CALATORIE PLACUTA!

 
Duminica, 31 Ianuarie 2010, 17:58

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Trimite prin Y!M


Voteaza
*****0 voturi
 

Raporteaza continut neadecvat
Postare comentariu
Adauga un comentariu