La orice vârstă ne putem întâlni cu probleme urinare diverse, de la disconfort ușor până la usturime și dureri. Vă propunem câteva tratamente naturiste care au grijă de sistemul urinar și pot fi asociate unor tratamente medicale, când este cazul. De asemenea, aceste tratamente naturiste pot fi utile în prevenirea unor probleme urinare.

Tratamente naturiste pentru probleme urinare

Uro Gen Forte 30cps ROTTA NATURA

Produsul poate fi comandat de aici.

Efecte:

-susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului urogenital

-susține integritatea epiteliilor la nivel renal și de la nivelul căilor urinare

-ajută la eliminarea ”nisipului” de la nivel renal

-ajută la eliminarea reziduurilor metabolice, contribuind la detoxifierea organismului

Uro-Care with CranActin 30 capsule vegetale Solaray, natural, Secom

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Susține reducerea manifestărilor la nivel urinar (disconfort în zona vezicii urinare, miros neplăcut al urinii, nevoia frecventă de a urina, cantitate mică de urină eliminată etc) produse de factorii perturbatori, datorită formulei sinergice cu D-manoză, Merișor și vitamina C.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Preparate cu miere – numai bune pentru sistemul imunitar 5 Alternative naturale pentru un somn liniștit și calitativ 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

• Menține sănătatea tractului urinar ajutând la limitarea acțiunii factorilor perturbatori și a recurenței manifestărilor datorate acestora la nivelul vezicii urinare, uretrei, ureterelor și rinichilor, prin:

• Susținerea reducerii aderenței factorilor perturbatori la celulele uro-epiteliale și favorizarea eliminării lor prin urină, blocând legătura dintre receptorii specifici de pe mucoasele tractului urinar superior și inferior și fimbrii (FimP și FimH), formațiuni filamentoase aflate pe suprafața factorilor perturbatori cu care se fixează pe mucoase.

• Menținerea unui pH urinar scăzut (acidifiaza urina), susținând conversia acidului quinic în acid hipuric.

• Susține acțiunea tratamentului alopat folosit pentru reducerea manifestărilor vaginale, digestive și ale prostatei produse de diferiți agenți microbieni.

Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Tratamente naturiste care îmbunătățesc memoria

• Potrivit și pentru dietele vegetariene/vegane.

Uro-Magic 30cps QUANTUM PHARM

Produsul poate fi comandat de aici.

Suplimentul alimentar Uro-Magic conţine extract superconcentrat din fructe de merişor. Aceste fructe reprezintă o sursă foarte bogată de bioflavonoizi care scad aderenţa, la pereţii căilor urinare, a microorganismelor patogene şi ajută la desprinderea lor. Medicina populară utilizează fructele de merişor pentru menţinerea sănătăţii tractului urinar.

UroEffect 10cps vegetale BIOPOL

Produsul poate fi comandat de aici.

UroEffect™ de la Barny’s® conține un extract concentrat din fructe de Merișor-canadian de calitate superioară, culese din zone ecologic pure, în perioada lor de maximă prospețime. Cu ajutorul ecotehnologiei brevetate EnviroSimplex®, sunt selectate și prelucrate doar fructe de Merișor-canadian clasa A, rezultând astfel un extract concentrat, standardizat, cu un conținut ridicat de proantocianidine (PAC).

5 Afrodisiace naturale: pentru o viață intimă sănătoasă 5 Suplimente alimentare pentru slăbire sănătoasă 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Calitatea și eficiența unui extract de Merișor-canadian este dată mai ales de conținutul ridicat de proantocianidine. UroEffect™ conține un extract 36:1 din fructe de Merișor-canadian și 40mg PAC/proantocianidine garantat în fiecare capsulă.

Extras 100% din fructe de Merișor-canadian culese în British Columbia, Canada, zonă ecologic pură.

Obținut cu ajutorul ecotehnologiei avansate - EnviroSimplex®.

În plus, conține D-biotină care contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase (de exemplu, la nivelul tractului urinar).

Pentru efecte consolidate, se recomandă utilizarea pe termen lung, neavând efecte adverse dacă este administrat conform prospectului.

Hyper Uro Renal 60cps HYPERICUM

Produsul poate fi comandat de aici.

Principalele principii active ale plantelor conținute sunt: uleiuri volatile, amidon, alatonina, saponozide, flavone, taninuri, vitamine (E, K, C, complexul B), minerale.

5 Sortimente de paste BIO pentru copii 5 Recomandări de Unt de Corp – pentru o piele sublimă 5 Siropuri care îți pregătesc imunitatea pentru iarnă

Principalele proprietăți benefice:

  • Adjuvant în menținerea sănătății tractului urinar și a bunei funcționări a rinichilor;
  • Contribuie eficient la eliminarea toxinelor din organism;
  • Stimulează eliminarea surplusului de apă și acid uric din organism;
  • Acțiune diuretica, detoxifiantă, antiinflamatoare, antiseptică și calmantă.

Sursa foto articol: Emily frost/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri