5 Creme naturale antirid, ce acționează intens asupra zonelor cu aspect îmbătrânit ale tenului

Tot mai multe persoane optează pentru cremele și măștile faciale realizate din ingrediente cât mai naturale, obținute prin tehnici blânde cu natura, dar și cu tenul nostru. Vă propunem 5 creme antirid cu efecte intense, obținute din ingrediente naturale și organice.

Vitamin C Plus Cremă de Față Antirid Hidratantă 30+ 50ml COSMETIC PLANT

Crema antirid este disponibilă aici.

Beneficii:

  • Hidratează
  • Catifelează
  • Reduce ridurile fine

91% ingrediente de origine naturală

Nu conține parabeni, parafine, coloranţi

Crema de zi și de noapte

Special concepută pentru tenul 30+, crema netezește ridurile fine, îmbunătățește hidratarea și oxigenarea pielii, reface deficitul de acizi grași esențiali, lăsând pielea fină și catifelată.

Vitamina C Tetra, o formă stabilă și foarte eficientă a vitaminei C clasice, are efect antioxidant, pătrunde mai ușor în stratul adânc al pielii, unde stimulează sinteză colagenului. Protejează împotriva efectelor radiațiilor UV și a radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Principiul activ de hidratare mărește imediat gradul de umiditate al pielii și reduce pierderile de apă din epidermă.

Complexul mineral activ previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului din piele. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele în-vivo* arată o netezire a pielii la 76% dintre voluntari și o reducere a adâncimii ridurilor la 60% dintre aceștia.

Uleiul esențial de portocale are efect antiinflamator și tonic.

Crema Antirid, Cu Peridot Pentru Ten Gras, Mixt - 50 Gr- Yolo Bloom

Crema antirid poate fi comandată de aici.

Rețeta acestei creme este o creație dedicată tenurilor mixte și grase, este lejeră, nu lasă pielea uleioasă sau lipicioasă. Hidratează, conferă fermitate și este eficientă, diminuează ridurile deja existente și previne apariția de noi semne de vârstă. Produs non-comedogenic. Nu este cremă matifiantă.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Herbal Care Cremă Rejuvenanta de Față Antirid pentru Ten Matur Zi/Noapte cu Trandafir Sălbatic 50ml FARMONA

Crema antirid poate fi comandată de aici.

Crema cu ingrediente active naturale, blânde pentru piele, care îi asigura îngrijirea ideală și îmbunătățesc condiția și aspectul pielii. Pentru ten matur.

Crema de față antirid Herbal Care se bazează pe o formulă bogată, special concepută care reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, ridurile și liniile fine.

Îmbunătățește vitalitatea pielii redându-i fermitatea și catifelarea. În plus, consistența delicată și mirosul plăcut cresc confortul în timpul folosirii acesteia.

Extractul de măceșe bogat în vitamina C amerioreaza coloritul pielii, hrănind și regenerând în profunzime.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Acidul hialuronic asigura hidratarea imediată și îndelungată a pielii, diminuând vizibilitatea liniilor și a ridurilor.

Colagenul și elastina ameliorează fermitatea și elasticitatea pieleii, redându-i aspectul plăcut și tânăr.

Proteinele din mătase hidratează pielea, lăsând-o fină și plăcută la atingere.

Untul de Sheâ - filtru natural UV- protejează împotriva acțiunii nocive a factorilor externi, intarzaiind procesele de îmbătrânire.

Inutecul- probiotic natural , crește eficiența celorlalte ingrediente și are efect benefic asupra pielii, protejând-o împotriva uscării și apariției ridurilor.

Rezultate spectaculoase: piele ideal hidratată, hrănită și regenerată; vizibil mai puterniuca și mai protejată împotriva îmbătrânirii; mai tonifiată elastică și catifelată; mai rezistență la acțiunea nocivă a factorlor exteriori.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Hyaluron anti-age cremă antirid noapte - 50ml, Gerocossen

Crema antirid poate fi comandată de aici.

Crema antirid de noapte HYALURON ANTI-AGE este special creată pentru a stimula reînnoirea pielii în timpul nopții, atunci când procesele celulare sunt mai active, venind în completarea acțiunii Cremei antirid de zi spf 10 HYALURON ANTI-AGE, 50 ml. Această cremă crește concentrația de acid hialuronic din piele, favorizând capacitatea de a reține apa, stimulează producția naturală de colagen și îmbunătățește fermitatea pielii. Formula sa hrănitoare este îmbogățită cu:

Acid hialuronic ce acționează dual, cel cu greutate moleculară mică pătrunde în piele și umple ridurile din interior, iar cel cu greutate moleculară mare formeza pe piele o barieră protectoare care previne uscarea tenului și apariția ridurilor;

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Complex lipozomal multivitaminic ce conține ingrediente active (vitaminele A, C, E, F) pe care le eliberează controlat în straturile inferioare ale epidermei unde stimulează regenerarea celulară și sinteză colagenului.

Crema de Față Antirid cu Iris Siberian și Celule Stem de Zi/Noapte 50ml Herbal Care FARMONA

Crema antirid poate fi comandată de aici.

Crema noastră antirid cu Iris Siberian și Celule Stem a fost concepută pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten. Formula să activă am creat-o utilizând ingredientele naturale vegetale prețuite de secole, care stimulează regenerarea pielii și îi redau elasticitatea.

INGREDIENTE ACTIVE: extractul de iris netezește ridurile și întărește barieră protectoare a pielii; celulele stem vegetale stimulează regenerarea naturală și ameliorează coloritul pielii; cocktailul de vitamine acționează precum un impuls de energie, redând pielii vitalitatea și luminozitatea; uleiul de migdale hrănește și reface stratul lipidic, reducând uscarea epidermei.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior

REZULTATE, adică așteaptă-te la ce e mai bun: riduri reduse și elasticitate ameliorată a pielii; semne de deshidratare redusă; piele regenerata, catifelată și mai rezistență la procesele de îmbătrânire; aspect sănătos și luminos restaurat.

Sursa foto articol: Irina Bg/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri