Dacă te aflii într-o perioadă stresantă la muncă, ești în sesiune ori poate urmezi un curs intesiv sau pur și simplu simți că ai vrea ca memoria ta să funcționeze mai bine, îți propunem 5 suplimente alimentare care susțin funcțiile cognitive și atenția.

5 Suplimente alimentare care îți îmbunătățesc memoria

Memovit Lecitină + Omega3 + Cupru + Zinc + B Complex Aktiv 30cps DOPPEL HERZ

Suplimentul alimentar poate fi comandat de aici.

Fără lactoză și gluten

Capacitatea de concentrare și memoria sunt procese care pot fi antrenate și îmbunătățite pe tot parcursul vieții. De aceea, este important să știm ce ne ajută în acest demers. Astfel, este utilă practicarea unor activități care solicită creierul în permanentă, tot așa cum mușchii sunt antrenați în timpul activităților fizice. Este recomandat să încercăm să învățăm cel puțin un lucru nou în fiecare zi, să începem cu efectuarea sarcinilor dificile și să le lăsăm pe cele ușoare la final, să avem o viață ordonată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Lecitina este un amestec complex de fosfolipide diferite care intră în structura membranelor celulare, inclusiv a celor nervoase și cerebrale și le oferă proprietăți fizico-mecanice specifice.

Aportul de lecitină stă la baza construcției membranelor celulare. De ce sunt atât de importante membranele celulare? Pentru că proprietățile lor fizice sunt esențiale pentru modul în care semnalul nervos circulă de-a lungul fibrelor nervoase și pentru comunicarea dintre neuroni la nivelul sinapselor.

De asemenea, vitaminele hidrosolubile ale complexului B sunt esențiale pentru desfășurarea a numeroase procese din organism. Ele însă nu pot fi stocate pentru mult timp și, de aceea, un aport corect și constant este esențial.

Vitaminele complexului B (B1, B2, B6, B12, Niacina) contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Vitamina B1 și Acidul folic contribuie la menținerea sănătății psihice.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor și, alături de Niacina și Acid folic, la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

Aportul de acizi grași Omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic) este și el important pentru sănătatea și starea de bine a organismului.

Tonicul Apicultorului 20 Fiole - Lăptișor pur, miere, propolis și polen APILAND

Suplimentul alimentar poate fi comandat de aici.

Indicații:

  • Întărește sistemul imunitar
  • Stimulează activitatea cerebrală
  • Elimină insomnia și oboseala

Lăptișorul de matcă pur este renumit pentru întărirea sistemului imunitar, stimularea activității cerebrale, eliminarea insomniei și a oboselii. Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursă de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi. Conține toată paleta de aminoacizi esențiali (18 la număr) care nu pot fi sintetizati de organism. Este sursă naturală numărul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteză coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Polenul este bogat în fibre, vitaminele A și K, vitamina C. Acționează benefic asupra stomacului, ficatului, bilei și a colonului, normalizand tranzitul intern; îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria.

Propolisul purificat este bogat în flavonoide și polifenoli, cu puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene. Propolisul stimulează formarea de anticorpi, întărind astfel sistemul imunitar.

Super Memorie 60cps HERBAGETICA

Suplimentul alimentar poate fi comandat de aici.

Beneficii:

  • Crește capacitatea de învățare și memorare
  • Promovează o gândire clară
  • Asigura performanță cognitivă și o concentrare bună
  • Crește energia mentală în perioade de suprasolicitare psihică, anxietate,epuizare, oboseală
  • Promovează funcția mentală la persoanele vârstnice
  • Crește rezistența organismului la stres
  • Asigură fluxul normal de sânge, care este asociată cu performanță și reactivitatea creierului
  • Oferă protecție celulară creierului împotriva stresului oxidativ

Indicații:

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  
  • Suprasolicitare mentală
  • Pierderea capacității de concentrare și memorare
  • Dificultăți de atenție
  • Stres psihologic și intelectual
  • Perioade de examene
  • Oboseală
  • Stres oxidativ
  • Boli neurodegenerative

Rozmarin Memorie 60cps DVR PHARM

Suplimentul alimentar poate fi comandat de aici.

Acțiuni fiziologice:

  • ajută la menținerea unei funcții cognitive bune și performanțe;
  • contribuie la circulația normală a sângelui care este asociată cu performanță și receptivitatea creierului;
  • ajută la menținerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă;
  • contribuie la activitatea mentală și cognitivă optimă;
  • susține funcția mentală;
  • tonic pentru susținerea capacităților psihice și fizice în caz de slăbiciune, oboseală, epuizare;
  • contribuie la menținerea nivelului de energie fizică și psihică;
  • susține rezistența fiziologică a organismului în cazul condițiilor severe de mediu; ajută la obținerea unui efect de relaxare și
  • contribuie la un temperament natural bun;
  • contribuie la un bun echilibru nervos și mental;
  • susține sistemul nervos; susține rezistența organismului la stres;
  • are proprietăți antioxidante semnificative.

Produs 100% natural

Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Ginkgo 150 Memorie 20cps DVR PHARM

Suplimentul alimentar pentru memorie poate fi comandat de aici.

Acțiuni: Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos; susține procesele cognitive normale (memoria), susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.

Are rol benefic în:

- Eforturi intelectuale de lungă durată

- Tulburări de memorie produse de: suprasolicitare intelectuală, traumatisme (fizice sau emoționale), tulburări ciculatorii.

- Tulburări cognitive asociate cu deficiențe circulatorii

- Maladia Alzheimer, Demența vasculară – prevenire, adjuvant

- Incapacitate de relaxare, adjuvant în insomnie

- Acufene

- Afecțiuni oculare asociate cu deficiențe circulatorii

Sursa foto: Orla/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri