Probioticele sunt esențiale sănătății noastre și reprezintă toate acele microorganisme din corpul nostru care ne ajută zi de zi și fără de care nici n-am putea trăi. Se spune că trăim în simbioză cu această populație diversă de microorganisme, astfel că depindem unii de alții. Pentru că viața modernă prezintă multe riscuri pentru echilibrul florei de microorganisme și antibioterapia tot mai frecventă este considerată deja o amenințare, îți propunem 5 formule care conțin un număr mare de probiotice și care, în anumite condiții, sunt utile sănătății.

Jarro-Dophilus + Fos (Probiotice) 100cps Secom, JARROW FORMULAS

Probioticul poate fi comandat de aici.

Avantaje

-conține 3.4 miliarde de bacterii benefice, pentru o repopulare optimă a florei microbiene

-conține 6 tulpini patentate, 4 Lactobacillus și 2 Bifidobacterium, pentru acțiune eficientă pe cât mai multe tipuri de agenți cu efect dăunător

-adaos de fibre solubile, pentru potențarea efectelor bacteriilor benefice și pentru acțiune eficientă inclusiv la nivelul colonului

Efecte și beneficii:

Despre bacterii benefice și fibre

Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sănătății. Bacteriile benefice acționează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii și în sistemul uro-genital.

FOS sunt fibre solubile care susțin acțiunea bacteriilor benefice. Efectul principal al acestor microorganisme benefice are loc la nivelul intestinului subțire, iar al fibrelor solubile la nivelul intestinului gros, unde stimulează multiplicarea bacteriilor benefice Bifidobacterium.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Prin combinarea bacteriilor benefice cu fibrele solubile rezultă un produs sinbiotic. Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsă de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte cinci tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc.

Din anul 1934 Institutul Rosell, lider în domeniul cercetării și tehnologiei de producere a bacteriilor benefice, studiază, dezvoltă, produce și comercializează tulpini sigure pentru uzul uman. Tulpinile Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0256/R0215, Lactobacillus plantarum R0202/R1012, Lactobacillus acidophilus R0052, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070 sunt patentate și protejate ca marcă înregistrată de Institutul Pasteur din Paris. Beneficiile și siguranța administrării celor 6 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice în vitro și în vivo. Prin acțiunea sinergică a acestor 6 tulpini cu spectre diferite de acțiune se asigura eficientă maximă a produselor.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Premix Probiotice pentru controlul greutății Diet Food, bio, 60 capsule

Probioticul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Produs certificat ecologic conform PL-EKO-03.

• Sănătatea intestinelor este esențială pentru întregul organism. Stilul de viață nesănătos, stresul, antibioticele duc la distrugerea florei intestinale.

• Flora intestinală afectată duce la afecțiuni precum: supraponderalitate, indigestie, dureri de stomac, letargie, lipsa de concentrare, stare slabă a pielii sau boli autoimune.

• Premixul de probiotice echilibrează manifestările de tranzit precum diareea, constipația și balonarea și repopuleaza flora intestinală.

• Creează o barieră de imunitate împotriva factorilor dăunători externi.

• Pot fi administrate ca tratament alopat în perioada administrării antibioticelor, deoarece echilibrează flora în față factorilor perturbatori.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

• Produs vegan.

Conținut

• Un recipient conține 60 capsule Premix Probiotice pentru controlul greutății Diet Food, produs certificat ecologic.

• Ingrediente: Inulină*, Premix controlul greutății 10% (L.plantarum Lp90, L. acidophilus LA 85, B. lactis BLA80) – 450 mg, Fructe Baobab pulbere*, Capsulă vegetală: HPMC hidroxipropilmetilceluloza, * ingrediente provenite din Agricultură organică.

Advanced 40+ Acidophilus(Probiotice) 60cps Vegetale SOLGAR

Probioticul poate fi comandat de aici.

O formulă probiotică avansată, special creată pentru a întruni nevoile specifice ale persoanelor cu vârsta peste 40 de ani, bazată pe o modalitate specifică de transport a bacteriilor benefice în tractul intestinal, în vederea asigurării unei absorbții maxime.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Nu conține lactoză.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă vegetală asigură:

Complex Acidophilus avansat 40+ ce asigură: L. acidophilus, LA-5® 300 milioane microorganisme, L. rhamnosus GG, LGG® 300 milioane microorganisme, L. paracasei, L. CASEI 431® 300 milioane microorganisme, B. lactis, BB-12® 300 milioane microorganisme, S. thermophilus, TH-4®300 milioane microorganism

Acidophilus Avansat 40+ complex, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agenți de încărcare (celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu de origine vegetală).

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Probiotic 1.5 Billion CFUs 100tb masticabile GNC

Produsul poate fi comandat de aici.

Probioticele:

  • mențin o digestie sănătoasă, menținând în echilibru florea intestinală care poate fi influențată negativ de stres, o dietă nesănătoasă și antibiotice.
  • susțin sistemul imunitar.
  • inhibă proliferarea bacteriilor patogene prin producerea de acizi organici și prin reducerea pH-ului.

*Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Ingrediente:

LAB4 Probiotice: Lactobacillus acidophilus (CUL 60), Lactobacillus acidophilus (CUL 21), Bifidobacterium bifidum (CUL 20), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL 34)

Amestec de tulpini multiple: Lactobacillus salivarius (CUL 61), Lactobacillus plantarum (CUL 66), Lactobacilus rhamnosus (CUL 63), Streptococcus thermophilus (CUL 68)

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Lacium 50 Miliarde UFC (9 Tulpini de Culturi Vii + Inulină) 10cps ZDROVIT

Probioticul poate fi comandat de aici.

Lacium 50 Miliarde UFC (9 Tulpini de Culturi Vii + Inulină) 10cps de la ZDROVIT - Detalii produs

Protejează flora intestinală în timpul tratamentului cu antibiotice orale!

Beneficii

  • număr mare de bacterii benefice pentru intestinul gros și subțire
  • 9 tulpini de culturi vii într-o singură capsul
  • capsulă cu eliberare prelungită
  • putere de acțiune și stabilitate garantate de producător pe întreaga durată de viață a produsului

Recomandări: în tratamentul cu antibiotice, pentru întărirea sistemului imunitar, în dezechilibre ale tractului intestinal.

Sursa foto articol: metamorworks/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri