Dacă îți faci griji pentru posibile efecte nocive pentru tenul tău ale produselor de machiaj, mai ales dacă le utilizezi zilnic și pe termen lung, îți propunem câteva soluții de machiaj ecologic, cu produse realizate din ingrediente naturale.

7 Produse de machiaj ecologice, cu ingrediente naturale

Balsam de Buze Everyday Color Ecologic/Bio 5ml PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Indiferent de anotimp, balsamul de buze Everyday Color de la PuroBio Cosmetics, conferă buzelor o îngrijire specială. Strugurelul de buze PuroBio conferă culoare buzelor, le hrănește, hidratează și protejează.

Balsam de buze bogat în ingrediente hidratante (ulei de ricin, argan & floarea soarelui și ceară de carnauba). Catifeleaza buzele, le hidratează și le protejează în toate anotimpurile. Strugurelul de buze Everyday Color intensifica culoarea naturală a buzelor. Finish semi-mat.

Balsam de buze vegan, testat pentru nichel, certificat BIO de CCPB.

Conține: ulei de ricin bio, ceară de carnauba, ulei de argan bio, ulei de floarea soarelui bio, minerale, vitamina E.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Pudră Iluminatoare n.02 – Roz Ecologică/Bio 9g PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Pudra iluminatoare PuroBIO Cosmetics reflectă frumos lumina, oferind tenului o strălucire deosebită și un aspect fresh.

Pune în evidență trăsăturile fetei în mod natural, fiind o alternativă sănătoasă la pudrele iluminatoare din comerț pline de chimicale.

Este ideală atât pentru machiajul de zi cât și pentru cel de seară. 100% naturală!

Pudra poate fi purtată în poșetă (cutia este prevăzută cu oglindă) sau poate poate fi utilizată pentru a crea propria paletă de produse de machiaj Purobio (pudra este sub formă de rezervă magnetică).

Conține: ulei de ricin bio, glicerină vegetală, pudră de orez, silica, mica, squalan

Pudra iluminatoare PuroBIO Cosmetics este disponibilă în 3 nuanțe.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Fard de Obraz n.01 - Pink Satin 3.5g PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Fardul de obraz Pink Satin Purobio Cosmetics este ideal pentru un strop de culoare în obraji. Natural, rezistent ușor de folosit, fardul conferă obrajilor o nuanță naturală de roz satinat.

Fard de obraz bio, cu textura mătăsoasă și aderența perfectă. Îmbogățit cu unt de shea și cacao, uleiuri vegetale de argan, caise, avocado, macadamia și karanja și pigmenți naturali, fardul de obraz PuroBio Cosmetics conferă tenului un aspect mai sănătos și un look natural. Conferă obrajilor o culoare rezistentă și naturală de roz satinat.

Vegan. Testat pentru nichel. Certificat BIO de CCPB.

Fond de Ten Sublime Drop Foundation n.02 Ecologic/Bio 15ml PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

Fondul de ten Sublime Drop Foundation de la PuroBIO Cosmetics se simte și arată ca o a două piele, mai frumoasă și mai catifelată.

Uniformizează tenul conferind un aspect natural, protejează de efectele negative ale mediului înconjurător (este un fond de ten anti-poluare), are un finish luminos și este este de ușor de purtat.

Fondul de ten Drop Sublime PuroBio Cosmetics are o textura lejeră, se aplică ușor și se contopește instant cu pielea. Uniformizează aspectul tenului și îi conferă luminozitate. În plus este un fond de ten anti poluare, oferă protecție împotriva radicalilor liberi.

Are o putere medie de acoperire și proprietăți antioxidante grație ingredientelor din compoziție. Hidratează pielea, are un finish luminos și este ușor de purtat.

Fondul de ten PuroBio Cosmetics este disponibil în 6 nuanțe ideale pentru toate tipurile de piele.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Este vegan, testat pentru nichel, certificat BIO de CCPB.

Fard de Pleoape Sidefat n.15 - Dusky Pink 3.5g PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Fard de pleoape, sidefat, bio natural rezistent, ușor de aplicat pentru o privire intensă. Fardul de pleoape Dusky Pink n.15 PuroBio are o textura mătăsoasă și este ideal pentru machiaje de zi și de seară.

Fard de pleoape sidefat cu textură mătăsoasă, aderență perfectă, bogat în pigmenți naturali. Se aplică în mod uniform pe pleoape și asigură o culoare intensă de durată. Se poate folosi și ca eyeliner. Pentru a crește rezistența și a intesifica nuanța fardului este indicat să aplicăți înainte pe pleoape, un primer sau o baza de machiaj. Conține glicerină vegetală, mică, ulei de jojoba, pudră de orez, vitamina E.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Fard de pleoape vegan, testat pentru nichel, certificat BIO de CCPB.

Creion de Ochi Kajal Negru Lungă Durată Ecologic/Bio PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Creion de ochi lungă durată (LONG LASTING), de un negru intens, și cu o rezistență îndelungată (până la 8 ore fără nici un retus).

Bogat în pigmenți naturali, uleiuri și ceară vegetală, creionul de ochi negru kajal se aplică ușor fiind foarte delicat cu pielea (textura minei este foarte catifelată), nu se adună și nu curge.

Creion de ochi negru PuroBio Cosmetics, certificat ecologic, cu o textura catifelată.

Oferă o culoare intensă de durata, definește formă ochilor cu o linie perfectă.

Poate fi folosit și în caz de ochi sensibili și de persoanele care poartă lentile de contact.

Creionul de ochi negru kajal PuroBIo Cosmetics conține uleiuri vegetale care hidratează și protejează zona delicată a ochilor și vitamina E.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Prezintă proprietăți antioxidante.

Tuș Negru Brush Tip Ecologic/Bio 3ml PUROBIO COSMETICS

Produsul poate fi comandat de aici.

Dacă îți dorești un machiaj seducător, elegant și niciodată demodat, atunci tușul de ochi negru nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj. Un tuș cu o formulă naturală, îmbogățit cu apă florală de salvie, ulei de argan, silică și glicerină vegetală, ce conferă intensitate privirii. Are rezistență de lungă durata, un finish mat și o culoare intensă.

Formulă este potrivită pentru ochii sensibili. Tușul PuroBIO este testat pentru nichel, vegan și certificat bio de CCPB.

Foto: Dmitry Lobanov/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri