În zilele noastre foarte mulți factori ne afectează calitatea somnului, începând de la stres, sedentarism sau ritmul prea altert în care încercăm să bifăm responsabilități și până la tulburări hormonale și afecțiuni ale omului modern. Vă invităm să descoperiți 5 alternative naturiste care pot ajuta în încercarea de a obține un somn calitativ, odihnitor și regenerant.

5 Tratamente naturiste care ne ajută să dormim mai bine și să învingem insomnia sau somnul neodihnitor

Somn 225g APICOLSCIENCE

Produsul poate fi achizitonat de aici.

Miere polifloră (bio):180g; Lăptișor de matcă gel: 22,5g; extract hidrogliceric 1:10 din: Lavandă (Lavandula angustifolia) , flori: 18g și Tei (Tilia cordata), flori: 4,5g; Bergamotă de Italia (Citrus bergamia) ulei esențial: 90mg; Lavandă (Lavandula angustifolia) ulei esențial: 90mg; Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 45mg.

Acțiuni fiziologice:

Lavandă: Contribuie la o relaxare optimă; ajută la menținerea unui somn sănătos. Ajută la îmbunătățirea confortului digestiv în caz de stres temporar.

Contribuie la obținerea unui somn mai bun, ajută la scăderea tensiunii nervoase, la diminuarea agitației și la scăderea iritabilitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Teiul: Ajută la un somn natural și sănătos, îmbunătățește calitatea somnului natural, susține relaxarea. Susține sănătatea digestivă și a ficatului.

Sprijină starea de bine mentală în caz de tensiune nervoasă și stres.

Set Day and Night, supliment alimentar 750ml Duolife

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Pachetul conține 1 sticlă de Duolife Day și o sticlă de Duolife Night, ambele la 750ml.

DuoLife Day este soluția pentru persoanele care doresc să activeze calitățile psihomotorii ale organismului și să ofere corpului lor substanțe esențiale pentru o funcționare perfectă în fiecare zi.

DuoLife Night reprezintă soluția pentru persoanele care doresc să se bucure de viață după un somn odihnitor și o regenerare completă a forțelor vitale, oferind în același timp corpului lor substanțele necesare.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ceai pentru Somn 20dz ALEVIA

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Ingrediente: Rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis) 30,98%, flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) 18,59%, flori de Tei-argintiu (Tilia tomentosa) 17,7%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) 7,97%, părți aeriene de Roiniță (Melissa officinalis) 6,19%, părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) 6,19%, frunze de Păducel (Crataegus monogyna) 6,19%, rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 6,19%.

Efecte:

• Susține o stare de relaxare necesară instalării unui somn profund și odihnitor

• Antiinflamator, calmant, relaxant și liniștitor.

Supliment pentru somn, 30 ml, Biocol Labs

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Ajută la probleme cu diferențele de fus orar și problemele cu somnul și stresul

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Produsul nu conține gluten, OMG, lactoză, alcool sau zahăr.

Ingrediente:

Sau în limbaj comun: Vitamina B1, Vitamina B6, extracte din petale de floarea pasiunii , extract din petale de roiniță, ulei esențial de lămâie, melatonina. Alte ingrediente: apă, sorbitol, sorbat de potasiu, acid citric, polisorbat 80.

Complex de Uleiuri Esențiale Somn Ușor 10ml ADAMS VISION

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Somnul este unul dintre cele mai importante procese de restaurare a corpului nostru și atunci când nu primim cantitatea adecvată de somn neîntrerupt, de care avem nevoie, există destul de multe efecte secundare negative pentru sănătatea generală.

Din fericire, există multe uleiuri esențiale excelente pentru somn, care vă redă starea de relaxare, odihnă și gata să vă confruntați din nou cu lumea.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa foto: Kamil Macniak/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri