Ingredientele naturale acționează blând și în profunzime la nivelul tenului, fiind compatibile cu pielea noastră, dar și cu microbiota acesteia, astăzi fiind cunoscut faptul „bacteriile bune” de la nivelul pielii influențează sănătatea tegumentelor și ajută în prevenția și lupta contra unor afecțiuni dermatologice (de exemplu acneea).

5 Măști naturiste pentru ten pe care să le încerci și tu

Masca Antiacneica Cu Argilă Și Tea Tree - VIVA NATURA

Masca este disponibilă pe Vegis.ro

Masca antiacneică se recomandă mai ales tenurilor cu probleme, grase, seboreice sau ocazional tenurilor mixte. Conține ingrediente cu proprietăți antimicrobiene, astringente, regenerante, cum ar fi: argilă, argint coloidal, extracte din plante, ulei de samburi de struguri și uleiuri volatile (grapefruit, neem, cajeput, tea-tree). Argila absoarbe grăsimea în exces, impuritățile din piele și strânge porii.

Masca BIO de Față pentru Curățare Profundă cu Alge și Nămol

Masca este disponibilă în magazinul Plantum.ro

Masca groasă cu textura bogată pe baza de nămol marin curăță tenul în profunzime și ajută la micșorarea porilor. Extractul de alge marine, nămol și minerale aduc pielii hidratare și nutrienți esențiali- un adevărat tratament spa la tine acasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Masca facială cu alge marine și nămol curăță blând, strânge porii, hrănește și hidratează pielea.

Conține alge Kombu (tonifierea pielii, reducerea petelor și iritatiilor, închiderea porilor, ameliorarea acneei și echilibrarea excesului de sebum din piele), nămol de la Marea Moartă, alge marine brune, complex de minerale (magneziu zinc, cupru), ulei de migdale.

Nu conține SLS, parabeni, siliconi.

Masca De Albire 50ml TIS FARMACEUTIC

Masca depigmentară naturală este disponibilă pe Vegis.ro

Masca de albire pe bază de arbutină naturală (din extract de merișor), Vitamina C și compuși bioactivi din plante (semințe de struguri, morcovi, gălbenele, licviritie, mușețel și coadă șoricelului) cu rol de depigmentare a tenului și de prevenire a formării petelor noi. Uleiurile naturale din formulă potențează rolul antioxidant al arbutinei și al vitaminei C.

Leagăn pentru toată copilăria 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Avantaje:

  • echilibrează tonusul epidermei;
  • contribuie la reducerea defectelor de hiperpigmentare;
  • are proprietăți antioxidante și calmante.

Masca de Față cu Argilă și Cărbune BEAUTY FORMULAS

Masca este disponibilă pe Vegis.ro

Combinaţia de argilă naturală kaolin şi cărbune activ acţioneaza ca un magnet pentru a extrage murdăria și alte impurităţi de pe tenul dumneavoastră.

Ajută la purificarea porilor, lăsându-vă senzaţie  de  profundă curățare.

Masca de Față Lift Instant cu Miere și Lăptișor de Matcă APITERRA

Masca este disponibilă pe Vegis.ro

Unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice naturiste propune o masca de față pe bază de ingrediente apicole.

Beneficiile mierii de albine și ale laptișorului de matcă asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate: hidratează, hrănesc,regenerează, întârzie îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor,datorită nutrienților pe care îi conțin ( vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași și antioxidanți).

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

Mierea de salcâm și lăptișorul de matcă BIO sunt pure și provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Măștile de față Apiterra au o textura plăcută și sunt indicate tuturor tipurilor de ten.

Apiterra a dezvoltat o metodă de prelucrare la rece pentru a păstra intacte proprietățile active ale ingredientelor naturale.

Foto: By Kotin/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri