Putem gasi avocado cu usurinta in orice super-market si iata de ce ar trebui sa ne bucuram de savoarea acestui fruct. Aveti mai jos cel putin 5 argumente ca avocado este un fruct pe care trebuie sa il introduceti de aici in colo in dieta voastra!

4. Consumul de avocado scade nivelul de colesterol din sange

Bolile de inima sunt cea mai comuna cauza a deceselor in lume. Un studiu recent a aratat ca includerea fructuluid e avocado intr-o dieta vegetariana fara grasaimi a dus la imbunatatiri ale nivelului de colesterol din sange. Astfel, specialistii recomanda avocado, fiindca acesta poate sa scada riscurile bolilor de inima.

Foto: Pixabay

5. Fructele de avocado sunt bogate in anti-oxidanti puternici care iti protejeaza ochii

Consumul de avocado nu doar ca ne ajuta sa crestem absorbtia antioxidantilor din alte mancaruri, dar au la randul lor un continut ridicat de antioxidanti.

Inclusiv luteina si zeaxantina, incredibil de importante pentru sanatatea ochilor. Studiile au aratat ca acesti nutrienti sunt legati de o reducere drastica a riscului de cataracta si degenerare maculara.
Consumul de avocado are deci beneficii pe termen lung, pentru sanatatea ochilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Si o reteta de guacamole aici:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri