Durerile de spate ne sunt tuturor comune, dar exista metode simple prin care putem sa scapam de acestea. Astazi va propunem sa va reconectati la corpul vostru, sa aveti grija de spatele vostru mai bine invatand cateva pozitii de Yoga foarte simple care va vor ajuta mult, daca veti reusi sa le integrati in practicile voastre de zi cu zi.

Yoga nu este doar pentru practicanti, nu se adreseaza doar iubitorilor de miscare si nici doar acelora care au facut din aceasta un mod de viata. Yoga ne poate ajuta pe toti. Iata cum:

YOGA PENTRU DURERILE DE SPATE

1. Yoga: Pozitia cainelui cu aplecare in fata

Aceasta este o pozitie de Yoga clasica, usor de executat si care iti ajuta absolut tot corpul. Aceasta pozitie iti activeaza muschii extensori din partea inferioara a spatelui. Sunt muschii care iti sustin coloana si care te ajuta in pozitia de stat in picioare sau atunci cand ridici obiecte. Pozitia cainelui te ajuta foarte tare in cazul durerilor de spate in partea inferioara.

Ori de cate ori sunt foarte stresata si imi simt spatele obosit imi place sa practic in mod special aceasta pozitie din yoga.

2. Yoga: Pozitia porumbelului

Aceasta pozitie Yoga poate fi putin mai solicitanta pentru incepatori, dar este extraordinara pentru sanatatea spatelui. Lucreaza flexibilitatea soldurilor si ajuta astfel le eliberarea tensiunii care se acumuleaza de obicei in partea inferioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Citeste mai departe pentru a afla care sunt pozitiile de yoga benefice pentru spate >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri