Sezonul cald ne da batai de cap atunci cand vine vorba de ingrjirea parului. De ce? Deoarece trebuie sa acordam mai multa atentie acestuia, din cauza factorilor daunatori din timpul verii: razele puternice UV, apa sarata a marii, clorul din piscina. Acest lucru nu inseamna ca pe timpul anului ingrijirea parului trebuie ignorata. Nicidecum. De aceea ne-am gandit la cinci produse naturale perfecte pentru ingrijirea parului pe tot timpul anului.

1.Tratament cu extract de Coada-calului pentru par foarte deteriorat

Acest tratament este creat special pentru persoanele care au parul foarte slabit, casant si deteriorat. Tratamentul este conceput din ingredient naturale, precum plante care stimuleaza si hranesc in profunzime radacinile firelor de par. In urma tratamentului parul devine mai puternic, fortificat, regenerat si sanatos.

Extractul de coada-calului este un ingredient bogat in siliciu, care hraneste si asigura aportul ideal de oxigen pentru fortificarea garantata a parului. Un alt ingredient regasit in tratament este extractul de ginseng care are rolul de a intari firul de par de la radacina, de a-I asigura forta si stralucire. Iar, sucul de aloe vera hidrateaza intens si regenereaza atat parul, cat si scalpul.

Produsul este disponibil pe Vegis.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Balsam tip sampon reparator cu keratina

Acest balsam de par inlocuieste samponul, avand efecte atat de reparare, cat si de curatare a parului. Produsul nu produce spuma, ceea ce rezulta ca este 100% natural si nu contine componente sintetice care pot afecta parul.

Keratina este o proteina si un element major in compozitia pielii, unghiilor si parului, parul fiind compus in principal din proteine asociate cu keratina. Keratina actioneaza ca un invelis protector, de la exterior catre interiorul firului de par. Cand aceasta proteina naturala din par isi pierde din putere, samponul-balsam cu extract de keratina intervine pentru a umple firul de par cu keratina necesara. Astfel, parul va avea un aspect sanatos, lucios, regenrat si plin de vitalitate.

Produsul poate fi achizitionat pe Vegis.ro

Citeste mai departe >>>

Foto homepage: Shutterstock

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri