Majoritatea celor care sufera de aceasta maladie apeleaza la tratamente pentru cancer indelungate si costisitoare, pentru ca in final sa se lase rapusi de deznadejde. Insa cercetarile aprofundate de medicina traditionala asiatica ne arata ca deznodamantul poate fi unul fericit, daca bolnavii au incredere in puterea vindecatoare a naturii.

Asa cum boala se naste din grijile si supararile care umbresc viata noastra de zi cu zi si miracolul insanatosirii sta in fiecare dintre noi. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa privim cu speranta.

Natura este cel mai bun doctor

Una dintre cele mai avansate civilizatii ale lumii, veche de mii de ani, isi bazeaza intreaga dezvoltare culturala si stiintifica pe un concept simplu. Chinezii cred ca Universul si toate elementele sale sunt formate din doua fortele primordiale si complementare: Yin (intuneric, rece, feminitate) si Yang (stralucire, cald, masculinitate). Celula canceroasa este parte a corpului, nu provine din afara acestuia - explica practicantii medicinii traditionale chinezesti - si s-a transformat din cauza anumitor tulburari ale organismului provocate de dezechilibrul Yin/Yang.

Produsul obtinut din plante si folosit cu succes in medicina traditionala chineza, Canticer, reface energia vitala a organismului, fortifica toate organele si restabileste echilibrul Yin/Yang. Astfel, pacientul primeste un sprijin puternic pentru a tine sub control evolutia cancerului si a reduce complicatiile care apar in terapiile conventionale.

Sapte ingrediente naturale recomanda Canticer drept solutia completa si eficienta impotriva cancerului:

• Usturoiul negru - contine foarte multi antioxidanti, esentiali pentru functionarea corecta a sistemului imunitar, precum si pentru prevenirea deteriorarii si repararea celulelor;
• Semen Coicis (Coix lachryma-jobi) - combate tumorile, mai ales pe cele abdominale, esofagiene, gastro-intestinale, pulmonare;
• Momordica Charantia L - stimuleaza sistemul imunitar si este un puternic antitumoral;
• Ciuperca Reishi - echilibreaza sistemul imunitar si diviziunea celulara normala; stimuleaza celulele NK, creste productia de interferon gamma si factorul de necroza tumorala (TNF alfa); reduce invazitatea celulelor anormale - scade expresia metaloproteinazelor MMP2 si MMP9; reduce efectele adverse ale chimioterapiei si radioterapiei asupra maduvei osoase hematogene;
• Herba Gynostemmatis - intareste organismul, calmeaza durerea si sustine regenerarea celulara
• Cactusul (Opuntia Dillenii Haw) - previne cancerul prin modularea markerilor de apoptoza si inhibarea caii inflamatorii, are proprietati antioxidante;
• Hyriopsis Cuminingii – este o perla utilizata pentru a calma nervii, pentru a elimina toxicitatea din organism si pentru a stimula reinoirea tesuturilor.

Secretul produsului Canticer consta in balansarea perfecta intre Yin si Yang a ingredientelor si asigurarea unui complex mare de antioxidanti naturali pentru a face posibila transformarea celulele tumorale in celule normale.

Inca din primele saptamani veti observa ca sistemul digestiv incepe sa se refaca, veti incepe sa aveti din nou pofta de mancare si de viata. Totodata durerile cauzate de cancer vor disparea treptat. Dupa aproximativ o luna de tratament se poate observa eliminarea infectiilor din organism, refacerea fisurilor ficatului (are un puternic rol hepato protector), reglarea numarului leucocitelor si al hemoglobinei.

Canticer este autorizat atat in Uniunea Europeana, cat si in Statele Unite ale Americii. Acest produs se poate administra in paralel cu alte tratamente avand rolul de a reduce efectele secundare ale acestora. Este necesar, totusi, sa va schimbati si stilul de viata, pentru a ajuta Canticer sa invinga boala si pentru a va asigura ca ea nu va recidiva. Problemele emotionale, frusrarea, frica si depresiile trebuie sa dispara din viata dumneavoastra pentru a va putea reface pe deplin. In acest scop produsul Canticer ajuta foarte mult la calmarea mintii datorita rolului sau anti-depresiv.

Marele avantaj al acestui tratament este lipsa efectelor secundare. Nu provoaca greata, nu duce la pierderea parului, nu lezeaza ficatul si nu slabeste imunitatea organismului.

Marturiile pacientilor ce au inceput tratamentul cu Canticer:

Emilia Vasilescu (Constanta) – "Tumoarea de la stomac a disparut"
„Socrul meu a fost diagnosticat cu tumoare la stomac si la retroperineal in Decembrie 2012. Se simtea foarte rau, nu mai iesea din casa si elimina sange in scaun. La stomac a facut 3 endoscopii, o tomografie si o biopsie la Bucuresti pana i s-a pus diagnosticul. Din cauza pierderii masive de sange arata foarte rau, avea anemie si era foarte palid. Din acest motiv, anul trecut, i s-au facut foarte multe transfuzii. Pentru mine e mai mult decat spectaculos ce a facut produsul Canticer cu socrul meu, cand am aflat ca nu mai are nimic la stomac la ultima tomografie facuta in Martie 2014. Acum se simte foarte bine, are pofta de mancare, merge la clubul pensionarilor in fiecare zi si se plimba prin tot orasul. Cred ca de o luna sau doua nu i s-au mai facut transfuzii pentru ca se simtea mai bine. M-a anuntat ca de vreo saptamana nu mai elimina sange in scaun. Pe el l-a ajutat foarte mult si faptul ca e pus tot timpul pe glume si nu a vrut sa ia boala in serios. Multumesc lui Dumnezeu ca se simte atat de bine.”

Alina Niculae, (Bucuresti ) – "Medicii au ramas uimiti cand au vazut ce bine se simte"
Eu am luat pentru bunica mea care s-a operat de cancer la colon si avea o stare de rau continuu, vomita, o durea tot timpul burta, nu avea pofta de mancare si slabise foarte mult. Hemoglobina era 9 cand a inceput tratamentul cu Canticer. Acum la 2 saptamani dupa ce a inceput , hemoglobina i-a revenit la normal, se simte foarte bine, are pofta de mancare, nu mai are greata de la chimioterapie, se odihneste bine, si a disparut starea de oboseala. Operatia s-a vindecat foarte repede si medicii au ramas uimiti cand au vazut ce bine se simte. Face si chimioterapie, este la a saptea sedinta si cred ca va fi ultima. Dupa atatea sedinte nu i-a fost rau deloc pentru ca ia in paralel si Canticer. Noi am luat ca sa nu mai recidiveze dupa operatie. Este cel mai bun produs pe care il ia bunica si sunt foarte multumita. Multa sanatate tuturor.

Si multe alte marturii ale celor care au scapat de simptome cu Canticer pe pagina : www.canticer.org

Pentru informatii suplimentare si comenzi puteti intra pe www.canticer.org sau puteti suna la specialistii Dr. Wang - tel: 0723.269.701.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri