Ne putem bucura din plin de ceaiul sau cafeaua de dimineata folosind indulcitori naturali, care nu ne afecteaza sanatatea si nici silueta.

5 Xilitol

Xilitolul are un aspect asemanator zaharului, insa nu produce cresteri ale glicemiei, fiind un indulcitor natural sanatos extras din fibre de legume si fructe (capsuni, ciuperci, andive).

6 Melasa neagra

Melasa este un produs rezidual in procesul de fabricare al zaharului, cu valoare calorica mica si foarte bogat in minerale: fier, potasiu, calciu.

7 Sirop de artar

Siropul de artar este un indulcitor aromat, care contine compusi cu efecte benefice in combaterea cancerului, inflamatiilor, diabetului de tip 2, bolilor de inima si pentru cresterea imunitatii.

8 Sirop de curmale

Siropul de curmale este un alt indulcitor natural plin de savoare, care poate inlocui zaharul in orice situatie, inclusiv la prepararea prajiturilor. Contine calciu, fier, magneziu, potasiu si cupru.

9 Sirop de orez brun

Siropul de orez brun este un bun inlocuitor al zaharului, atunci cand gatim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

10 Siropul de porumb

Este foarte bogat in fructoza si este mai putin dulce decat zaharul.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri