28 Martie 2023 publicat în Spiritualitate 91 share-uri

Ne mai despart doar câteva zile de luna aprilie, cea de-a doua lună a primăverii și cea de-a patra lună din calendar. După un simplu calcul numerologic, ni se revelă valoarea numerologică a lunii aprilie 2023 pentru noi și aceasta este cea a lui 2.

Astfel, adunând și reducând datele numerologice ale noului context calendaristic în care ne vom afla peste câteva zile, luna aprilie (4) cu anul 2023 (2+0+2+3 = 7), vom obține 4 + 7 = 11. În continuare, reducând numărul 11, vom obține 2. 1+1= 2. Astfel, dacă luna martie 2023 s-a aflat sub amprenta lui 1, ca un simbol al unui nou început, luna aprilie 2023 conține vibrația și puterea numerologică a lui 2, care va continua să transforme și să accelereze ceea ce am început luna trecută.

Sub această energie a lui 2, aprilie 2023 va avea ca temă centrală relațiile noastre, parteneriale și colaborările de orice natură, dar și expansiunea noastră individuală și în cadrul unor relații, capacitatea noastră de a coopera unii cu ceilalți, de a ne pune în papucii celuilalt și de ne înțelege reciproc emoțiile, trăirile și experiențele de viață. Cu grație, armonie și diplomație, sub influența acestei energii a lui 2, tindem să restaurăm echilibrul și să aducem pacea, liniștea în unele relații și situații din viața noastră. Și aceasta deoarece, în numerologie, 2 reprezintă armonia, unitatea, maturitatea, pacea, parteneriatele, o energie blândă flexibilă, care unește și sudează și își dorește să aducă laolaltă, să hrănească, să se adapteze de dragul unui bine comun, reciproc sau uneori necondiționat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Atunci când 2 își face simțită prezența în viețile sau destinul nostru, luați-l ca pe un semn că suntem îndrumați înspre scopul nostru divin. Totodată, în această lună totul și multe pot deveni posibile prin sprijinul divinității sau al anumitor ghizi ce par a fi trimiși providențial pentru a ne călăuzi, a ne arăta drumul. De asemenea, acele activități cu un scop spiritual sau de a face bine, de a se pune în folosul oamenilor, fără așteptări, atrag după sine multiple beneficii și rezultate pozitive.

Foto: Iryna Imago /Shutterstock

Trebuie să spunem că pentru unii dintre noi, relațiile de iubire începute recent pot fi supuse unor fel de teste în această lună și li se va testa enduranța, dar și autencitatea. Pentru că energia lui 2 este despre relațiile puternice, durabile, care au sens, viață și iubire în ele, despre adâncirea conexiunilor autentice și disiparea celor care nu sunt durabile, despre aducerea laolaltă și armonizarea a două persoane, situații, întâmplări sau chiar lucruri, energii contrastante. 2 ne invită să ieșim din coconul egoului nostru și să ne susținem deciziile bazându-ne pe obiectivitate și imparțialitate, văzând ambele fete ale unei situații sau încercând să ne punem și în locul celuilalt.

În această lună, se pot rupe acele relații unde nu existau sentimente puternice, adevărate sau în care nu existau niște obiective comune solide de viață. Acolo însă unde se ajunge la niște trăiri complexe și cei doi înțeleg că nu pot trăi unul fără celălalt, că nu doresc să piardă ceea ce au avut, și descoperă căi comune de a-și echilibra relația, poate avea loc o resuscitare spectaculoasă a relației în ciuda unui sfârșit aparent.

Sub energia unei vibrații universale 2, suntem somați să ne asigurăm că nu ne blocăm singuri viețile și că permitem propriei vieți să își urmeze cursul și curgerea sa naturală, să ne îmbrățișăm și să cultivăm pacea interioară, dar și în ceea ce există în exteriorul nostru (inclusiv și mai ales cu oamenii din jur), să ne lăsăm călăuziți pe calea potrivită pentru noi păstrând convingerea puternică în noi că lucruri bune sunt pe cale de a se întâmpla în viitorul nostru. De asemenea, pentru unii dintre noi această lună poate reprezenta o adevărată lecție de viață care ne va învăța că uneori ajutorul oferit celorlalți se poate întoarce înzecit la noi așa că nu ezitați să oferiți o mână de ajutor dacă dețineți resursele (emoționale, energetice, fizice, financiare etc) pentru a face acest lucru și oferiți din preaplinul vostru.

De asemenea, unul dintre darurile unei luni universale 2 precum este aprilie 2023 este cel al intuiției așa că nu ezita să te coborî în adâncul ființei tale și să asculți ce îți spune inima, să îți oferi spațiu și timp să te conectezi la puterea crescută a intuiției tale. Vibrația lui 2 tinde să ne accentueze și sentimentul de singurătate și dorința de a aparține (cu precădere cuiva), dar și sentimentul de a interacționa cu ceilalți.

Ascultați însă de glasul intuiției voastre și nu stați în relații nepotrivite pentru voi doar pentru a atenua acest sentiment, relații despre care în adâncul inimii voastre știți pur și simplu că nu vă fac bine și nu servesc scopului și sufletului vostru. Înconjurați-vă, în schimb, de oameni care văd binele și frumosul din voi, care vă acceptă așa cum sunteți, care vă respectă și prețuiesc enorm pentru ceea ce sunteți.

O lună aprilie cu echillibru și iubire să aveți!

Foto fr și main: fran_kie /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri