Setari Cookie-uri

Tarot online

Cauți tarot online? Nu este o întâmplare că ai ajuns aici! Acest lucru înseamnă că ai nevoie de un răspuns la o situație complicată pe care nu o poți desluși singură. În secțiunea de tarot online vei găsi un răspuns în fiecare zi. Indiferent că ai o situație complicată în dragoste sau o dificultate pe plan profesional, vei găsi aici un răspuns în fiecare zi.

 E drept că o etalare de tarot online cu o singură carte poate să fie destul de restrictive, dar îți va oferi o privire de ansamblu asupra zilei pe care o ai în față. Regulile sunt simple, indiferent că deschizi cărțile de Tarot online sau participi la o etalare în persoană. Trebuie să te concentrezi asupra întrebării pe care o ai, iar întrebarea trebuie să fie formulate cât mai concret.

De regulă, cărțile de Tarot îți pot oferi indicii, dacă nu cumva chiar și răspunsuri asupra sentimentelor pe care le nutresc alte persoane pentru tine. De asemenea, o etalare online, chiar și scurtă, îți poate dezvălui vibrația energetică a zilei astfel încât să știi ce te așteaptă.

În secțiunea noastră de tarot online găsești previziuni zilnice despre dragoste, bani, carieră, studii și familie. Deși vei găsi aici lămuriri despre aspectele de mai sus, potrivit tradiției, cărțile de Tarot nu se referă niciodată la chestiuni de viață și de moarte sau la starea generală de sănătate.

Cărți de Tarot

Se spune că primele cărți de Tarot și-ar avea originea în Egiptul Antic. Totuși, provenineța cărților de Tarot rămâne învăluită în mister, deși există numeroase teorii despre acestea. În timp ce unii plasează primele cărți de Tarot în antichitate, alții cred că ar fi ceva mai recente. Se crede că o formă relativ asemănătoare cu Tarotul modern ar fi apărut cândva în secolul al XVII-lea. Deși sursa primelor cărți de Tarot nu este încă stabilită, cert este faptul că aceasta este cea mai populară metodă de divinație, după astrologie.

Cărți de Tarot: Arcana Majoră

Arcana Majoră

Cărțile de Tarot care alcătuiesc Arcana Majoră spun povestea destinului uman. Ne naștem inocenți ca prima carte de Tarot din set, respectiv Nebunul și explorăm misterele lumii reprezentate de cărțile de Tarot Magicianul și Marea Preoteasă.

Cunoaștem IUBIREA în toate formele ei, reprezentată de Împărăteasă și căpătăm control asupra destinelor noastre ca Împăratul. Marele Preot ne atrage atenția că menirea noastră este să învățăm permanent, iar Îndrăgostiții ne amintesc să nu uităm că fără iubire suntem nimic.

Faetonul sau Carul arată desprinderea din zona de confort și victoria spiritului asupra materiei, a binelui asupra răului, a curajului asupra fricii, iar Forța sau Puterea ne aduce aminte că putem triumfa și putem învinge orice slăbiciune.

Eremitul sau Pustnicul ne oprește din goana nebună ca să medităm pentru o clipă și să ne reconectăm cu sinele nostru real, așa cum e, cu bune și cu rele, să căutăm înțelepciunea și să ne retragem atunci când avem nevoie de vindecare.

Roata Destinului ne saltă apoi din meditație ca să ne aducă aminte de trecerea timpului și de faptul că suntem datori față de noi înșine și față de ceilalți să îl folosim cu chibzuință pentru că Roata se învârte repede și timpul nu așteaptă pe nimeni.

Dreptatea sau Justiția simbolizează legea divină care se aplică tuturor muritorilor, iar Spânzuratul spune că nimeni nu este ferit de probele destinului menite să ne întărească.

Moartea sau Arcana fără Nume, Nenumita, nu este doar finalul drumului, ci doar ocazia să renaștem din cenușa propriei dureri și să ne găsim Echilibrul sufletesc. Diavolul ne va testa voința, dar și corectitudinea, iar dacă nu vom face dovada unui cuget curat, vom fi închiși în Turnul suferinței din care nu vom putea ieși decât cu mari eforturi și sacrificii.

Faptul că după Turn urmează Steaua nu e deloc întâmplător. Aceasta este lumina speranței, dar și un strop de noroc din cer. Luna apare ca să ne șoptească să avem încredere în intuiția noastră născută de scânteia de divinitate care se află în fiecare dintre noi.

Soarele va răsări ca să ne spună că finalul fericit este aproape, dar de el se vor bucura doar aceia dintre noi care vor trece cu bine de Judecata divină.

Povestea celor 22 de cărți de Tarot din Arcana Majoră se încheie cu Lumea care ne amintește că lumea întreagă ne aparține, dar și noi aparținem lumii în fața căreia trebuie să ne arătăm cinstiți și deschiși, împliniți fiecare în destinul său.

Cărți de Tarot: Arcana Minoră

Cărțile de Tarot din Arcana Minoră nu vorbesc despre destinul omului, așa cum se întâmplă în cazul cărților de Tarot din Arcana Majoră. Mai degrabă acestea sunt corespondentele acțiunilor mici, pe care le facem în viața de zi cu zi.

Cărți de Tarot: Monede

Pentacles

Denumite uneori și pentagrame, Monedele arată latura practică, materială, pragmatica a omului și a vieții.  Acestea sunt echivalentul zodiilor de pământ, pragmaticii și serioșii zodiacului, respectiv Taur, Fecioară, Capricorn.

Cărți de Tarot: Bâte

Wands

Bâtele reprezintă latura dinamică a vieții, acțiunile și impulsurile din spatele acestora. Cărțile de Bâte simbolizează elementul foc și, ca atare, simbolizează cele mai impulsive semne din zodiac: Berbec, Leu și Săgetător.

Cărți de Tarot: Cupe

Cups

Cupele simbolizează sentimentele noastre, de toate felurile și scot în evidență latura emoțională a vieții. Deloc surprinzător, acestea sunt considerate cărți corespondente elementului apă și simbolizează cele mai intuitive semne din zodiac: Pești, Rac, Scorpion.

Cărți de Tarot: Spadele

Swords

Spadele sau Săbiile reprezintă intelectul, rațiunea, progresul și comunicarea. Prin urmare, acestea sunt asociate cu elementul aer și sunt considerate simbolul celor mai futuriști nativi din zodiac, respectiv Gemeni, Balanță și Vărsător.

Tarot gratis

Găsești Tarot gratis în fiecare zi! Etalarea se face cu o singură carte și îți oferă predicții generale despre ziua în curs. Dacă vrei să știi la ce să te aștepți deschide cărțile de Tarot gratis și completează apoi informațiile cu previziunile din horoscopul nostru zilnic.

Alături de energia zilei, atunci când consulți secțiunea noastră de Tarot gratis, vei găsi și sfatul pe care îl are fiecare dintre cărți ca să depășești cu bine orice obstacol. Etalarea de tarot gratis disponibilă zilnic este concepută în spiritul simbolurilor clasice ale cărților de Tarot.

Pentru etalarea zilnică de Tarot gratis sunt luate în calcul atât cărțile din Arcana Majoră, cât și cărțile din Arcana Minoră. Descoperă cum îți va merge astăzi, dacă vei avea noroc la bani, dacă există cinvea în viața ta care încearcă să îți pună piedici sau dacă vei găsi răspunsul la ACEA întrebare din dragoste care te apasă de mai multă vreme.