22 Martie 2023 publicat în Spiritualitate 423 share-uri

Deși de-a lungul unei vieți, drumul nostru se intersectează cu cel al multor oameni, nu mulți sunt cei care ne rămân în minte și în suflet și care reușesc să ajungă la inima noastră, să stea acolo vreme îndelungată, să o atingă, să ne inspire într-un fel sau altul.

Înconjurați-vă întotdeauna și căutați să aveți în jurul vostru oameni autentici, oameni cu bune și rele ca noi toți, dar în care prevalează bunătatea, sinceritatea și frumosul. Lângă aceștia, totul pare mai ușor căci ei ne văd și ne acceptă așa cum suntem, iar pentru a străluci nu ne sting nouă lumina, ci ne permit să înflorim la rândul nostru.

Acesta este mesajul emoționant al lui Ernesto Bonivur care circulă pe internet și a fost distribuit pe mai multe rețele de socializare.

Caută acei oameni, OAMENII TĂI….

“Caută oamenii pasionați, puternici și fericiți.

Ei sunt precum stelele de pe cer… și cu toate acestea, până când nu îți vei ridica capul din pământ, nu îi vei vedea. Când îți vei scufunda ochii în infinitatea de stele, vei ști că sunt fără de număr, mult mai mulți decât îi credeai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Caută-i pe acești oameni.

Și ei pot fi plini de frică și dureri, ca și tine. Și ei au zile întunecate și triste, și ei au eșecuri, greșeli și nervii întinși la maxim. Dar sunt pregătiți să treacă prin această frică, ei reușesc să influențeze cursul evenimentelor și al lucrurilor și stabilesc ritmul vieții.

Ei sunt buni în unele aspecte, dar pot fi slabi în altele. Ei nu sunt invidioși și nici nu se plâng. Ei primesc cu recunoștință darurile sorții și se iubesc pe ei înșiși fiindcă norocul le zâmbește mereu.

Caută acești oameni autentici, devotați și onești. Care nu își vor ascunde mânia și lacrimile în spatele unui rânjet sau a ipocriziei. Ei sunt oameni care spun ceea ce gândesc.

Foto: CFH DESIGN /Shutterstock
Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Poate că uneori ceea ce spun este neplăcut, poate că alteori este ceva care îți ajunge direct la inimă. Dar ei vor fi sinceri. Și nu din răutate, ci din dragoste.

Acești oameni râd cu poftă, râd tare și liber, melodios și molipsitor. Ei nu își vor ascunde veselia și nu vor ezita să se bucure din toată inima.

Caută acei oameni care atunci când își oferă iubirea o oferă pentru totdeauna, oameni pe care să-i poți iubi veșnic.

Caută-i pe cei care merită și așteaptă dragostea ta, alături de care vei uni două lacuri pentru a crea o mare.

Caută-i pe cei în care este multă viață.

Caută-i pe cei savuroși, sonori, care râd și chicotesc și nu se sfiesc să își arate ridurile de bucurie sau tristețe.

Caută-i sub plopii tremurători și printre păpădii, în parcuri sau pe scene mari și mici, melancolici sau radiind de fericire. Într-un fel, ei sunt precum copiii. Merg prin viață crezând în bunătate și în bine. Ei văd totul așa cum este, văd albul și negru, dar aleg să trăiască de dragul roșului, al albastrului, al galbenului… Pe ei caută-i.

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Trebuie doar să ridici capul."

Autor: Ernesto Bonivur, material descoperit inițial via Facebook

Foto fr și main: astarot /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri