17 Februarie 2023 publicat în Spiritualitate 5060 share-uri

Luna februarie a lui 2023 este o lună intensă din punct de vedere energetic și numerologic, cu două portaluri care activează forța universului și ne ajută să ne aliniem destinului nostru real. Dacă primul portal a avut loc pe 2 februarie (2.2), cel de-al doilea portal (conectat și el la puterea cifrei 2) va avea loc pe 22 februarie (22.2) și în acest caz avem de-a face și cu secvența angelică 222, ca o reconfirmare a energiei lui 2 și a rolului pe care îl joacă în această lună.

Ca simbolistică, 2 reprezintă unitatea. El simbolizează dualitatea, echilibrul, parteneriatele, vindecarea, comunicarea și lucrul făcut împreună cu ceilalți, pentru ceilalți și pentru noi deopotrivă, iar atunci când își face puternic simțită prezența într-un anumit context (sau chiar în mai multe) înseamnă că are ceva important să ne învețe. Mesajul lui 2 este clar: el încearcă să unifice oamenii prin gesturi sau acțiuni de ajutorare, de tandrețe, gesturi prin care arătăm că ne pasă de cel de lângă doi. De asemenea, 2 ne atrage atenția asupra dualității unor situații și a păstrării lucidității emoționale și mentale, încercând să ne spună să vedem o situație din perspective diferite și, ca atare, să avem un răspuns obiectiv față de ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Iar de data aceasta, energia lui 2 dorește să ne învețe (dacă nu ne-am asumat deja această lecție) despre acceptare și compasiune, despre cum putem coopera pentru un bine mai mare decât noi, despre puterea compromisului, despre ieșirea din bula sinelui sau a interesului individual și căutarea manifestării binelui la un nivel mai amplu. Atunci când 2 se află într-o secvență numerică precum cea 222 înseamnă că energia lui se triplează și suntem somați să lucrăm sau să colaborăm cu ceilalți ca într-un tot unitar, să facem ceva pentru a face să fie bine și în jurul nostru, să creăm armonie în relația noastră cu lumea dinăuntrul nostru și cu cea din exteriorul nostru.

Iar tabloul cosmic este și mai amplu decât atât căci în preajma acestei date, și anume pe 20 februarie, avem parte și de o Lună Nouă în Pești care vorbește la rândul sau despre manifestare, reconstrucție și reconstruire (chiar și la nivelul unei societăți), despre eliberarea unei karme care a adus durere și citcatrici, despre instalarea unui process de autovindecare a emoțiilor și a sufletului. Atunci când se activează secvența numerică 222 este bine să lucrăm responsabil la construirea și solidificarea relațiilor, la vindecarea sau repararea unor conexiuni întrerupte la un moment dat, dar și să ne bucurăm de iubirea și prezența persoanelor dragi de lângă noi.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului
Foto: xpixel /Shutterstock

Deși poate vom fi tentați să intrăm într-o stare de pasivitate și să ne bazăm pe confortul propriului spațiu sau cămin, aceasta nu este deloc cheia către schimbările pe care dorim să le vedem în viețile noastre și în jur. În plus, de multe ori lumea exterioară este o oglindire a ceea ce există în interiorul nostru, chiar și la un nivel global. De aceea, dacă am vorbi și gândi frumos despre noi înșine și despre cei din jurul nostru, folosind cuvinte de iubire, acceptare, iertare și vindecare, poate că și lumea din jurul nostru va deveni un loc mai bun și mai senin.

Portalul numerologic 222 va produce anumite reverberații în sufletul nostru și ne va provoca să ne îmbunătățim capacitatea de a funcționa la unison cu ceilalți, ca un întreg, la nivel de concept, de structuri sau factic. 222 ne deschide ochii și ne face să înțelegem că cel de lângă noi nu este, de fapt, foarte diferit de noi și acolo unde soluțiile noastre pot da greș sau nu sunt ce trebuie într-un anumit context, ale celorlalți pot face minuni. Portalul 222 poate aduce totodată și unele revelații, treziri spirituale sau constientizari fără precedent, toate pentru ca noi să putem accede mai ușor la un nivel mai înalt al conștiinței.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii

Putem percepe portalul 222 și ca pe un semn divin că da, în ciuda tuturor greutăților și dificultăților, ne aflăm pe un drum potrivit și că atunci când ne vom alinia inima cu gândurile și emoțiile noastre, lucrurile se vor așeza cât se poate de bine pentru noi, vor apărea în drumul nostru circumstanțele, oamenii, mâna acea de ajutor, situațiile menite să ne amintească că cineva are întotdeauna grijă de noi și că totul funcționează după un plan divin bine stabilit, pe care uneori nu îl putem cuprinde cu ochii noștri umani în plinătatea și complexitatea sa. Acest portal ne va ajuta să ne manifestăm planurile și intențiile, dar mai ales dacă acestea sunt însoțite de o evoluție benefică, pozitivă, când respectă limitele celorlalți și nu lezează pe nimeni din jurul nostru.

Apivita România a marcat un nou început Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Foto fr si main: AvDi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri