Portalul magic 2:2 se deschide pentru noi pe 2 februarie: Potențial dublu de manifestare a dorințelor! Ce-i al tău e pus deoparte, dar fă un pas (sau 2) înspre el

31 Ianuarie 2023 publicat în Spiritualitate 1034 share-uri

2.02, adică ziua de 2 februarie, are un loc special în numerologie, în inimile noastre și în ansamblul anului 2023. Dintr-o perspectivă cosmică și numerologică, în această zi se deschide portalul 2:2, un portal de energie care ne invită să ne explorăm puterile personale, să ne conectăm mai bine la intuiția și emoțiile noastre și să învățăm să luăm decizii dintr-un loc al inimii, nu dintr-un loc al fricilor și al autolimitărilor.

Puterile cosmice se canalizează prin acest portal, creând bucle energetice și condiții pentru ca noi să ne manifestăm unele dorințe profunde ale inimii și să ne trăim visurile, aliniindu-ne la menirea noastră adevărată.

Pentru unii dintre noi, acest portal 2.2 poate juca rolul unui ghid care ne îndrumă pe drumuri și cărări care ne vor da sentimentul unui sens mult mai mare decât ne-am imaginat noi vreodată în ceea ce privește expansiunea noastră spirituală și scopul nostru în viață. Chiar dacă acum pare că nu ne aflăm acolo unde am spera, să nu uităm că în planul universului nu există greșeli și că depinde de noi să evoluăm și să ajungem dincolo de locul în care suntem în acest moment. Atunci când am înțeles de ce ne aflăm acolo ne aflăm, vom putea face alegerile și pașii necesari pentru a putea merge înainte și a ne crea alte circumstanțe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Se spune că astfel de portaluri se deschid destul de rar, iar atunci când universul deschide ușa magică a posibilităților sale, pământul (teluricul) fuzionează cu cerul (eteric) și cele două lumi se amestecă și ne sunt oferite diverse oportunități pentru a evolua și a face unele transformări care vizează o înălțare a spiritului și o creștere spirituală. Capacitatea de percepție ni se amplifică și ea și putem traversa sau avea anumite revelații în această zi, la fel de bine cum putem simți sau percepe lucrurile din perspective diferite față de până acum. 2.2 aduce motivație, logică, comunicare, dar în același timp și multă deschidere, percepții extrasenzoriale sau dincolo de capacitatea umană și științifică de a le explica.

Foto: Mia Stendal /Shutterstock

În numerologie, secvența numerică 22 este considerată a fi una de o vibrație înaltă, puternică, energia ei ajutându-ne să ajungem la destinația finală într-un mod accelerat, fără a ne pierde speranța, fără a resimți oboseală sau lipsă de vitalitate. Suntem de aceea somați în preajma acestei zile să ne conștientizăm și validăm puterea extraordinară care există în interiorul nostru și să ieșim un pic din zona noastră de confort, pentru a ne depăși limitele setate de noi și pentru a ne transforma visurile în realitate. Nimic nu pare imposibil în preajma deschiderii acestui portal, imposibilul poate deveni o realitate posibilă atâta timp când credem în noi înșine, în scopul nostru și în divinitate.

Ce este al tău e bine pus deoparte – ține să ne amintească acest portal 2.2 și ceea ce ne este destinat va veni către noi la momentul și timpul potrivit. Este important de aceea să avem încredere în noi înșine și în univers, să știm că noi avem controlul propriei vieți și asupra modului în care reacționăm la ceea ce ni se întâmplă. 22 vorbește despre om și divinitate totodată, despre ceea ce este aici și ceea ce este dincolo, despre subconștient, despre posibilitățile infinite ale universului, despre cum putem lucra în tandem cu celălalt pentru a ne crea un viitor cum poate nici nu ni l-am imaginat încă.

De asemenea, analizând numerologic datele portalului 2.2, vom observa o dublare a energiei lui 2, un simbol al intuiției și al optimismului, al încrederii și al credinței, al divinității, al aspirațiilor sufletului, al parteneriatelor și al relațiilor armonioase. 2 înseamnă și pragmatism și ambiție, iar dublată și analizată sub forma lui 4 (2+2=4) putem vorbim de disciplină (și autodisciplină), dar și de cooperare, acțiune, inspirație, generozitate, prietenie, idealism. 22 vorbește și despre dualitate, subconștient, acceptare, puterea compromisului, despre toleranță și cooperare.

De aceea, în preajma inițierii acestui portal, unii aleg să se despartă - acolo unde nu există o legătură puternică și autentică, în timp ce alții aleg să își vindece, regenereze și revigoreze sentimentele și iubirea față de o persoană. Prin urmare, în timp ce pentru unii vorbim de o separare, pentru alții vorbim de o uniune, o împăcare, de o reinstaurare a unei stări de armonie sau chiar și de o conștientizare puternică a ceea ce partenerii își doresc unul de la celălalt plecând de la noile paradigme.

Foto fr si main: Outer Space /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri