27 Ianuarie 2023 publicat în Spiritualitate 1237 share-uri

Dacă prima lună a anului 2023 s-a aflat sub vibrația cifrei 8, o cifră dinamică care invită la acțiune și dinamism, cea de-a doua lună a anului 2023 poartă, din perspectivă numerologică, amprenta energetică a lui 9, care vorbește despre transformări, eliberări, îndepliniri, sfârșitul unui ciclu (sau al unui lucru, al unei situații) și deschiderea altuia.

Dacă facem un simplu calcul numerologic, încadrând luna februrie (luna a 2-a a anului) în contextul general al anului curent (2023) și apelând la procedeul adunării și reducției numerologice, vom obține cifra 9. Astfel, 2 (februarie) + 2+0+2+3 (2023) = 2 + 7 = 9.

Trebuie să știm că 9 este un număr special în numerologie, fiind ultimul dintre numerele cardinale formate dintr-o singură cifra și cel care are valoarea cea mai mare în ieharhie. Prin urmare, 9 este o însumare a potențialului tuturor cifrelor de dinaintea sa, un număr cu o putere spirituală desăvârșită care își revarsă lumina sa asupra celorlalte numere și asupra lumii. 9 reprezintă un apogeu al acumulării de experiență, lecții, înțelepciune, treapta cea mai înaltă a evoluției și al unui drum, un număr cu adevărat influent prin maturitatea sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

9 este cifra desăvârșirii, a etapei finale, a aducerii la îndeplinire. 9 poate fi și suma tuturor elementelor pe care le acumulăm de-a lungul vieții, dar este considerat totodată și numărul iubirii universale, al împlinirii și al plenitudinii, al finalizării, al marilor realizări mentale și spirituale. 9 reprezintă totodată și finalitatea, sfârșitul, desemnând sfârșitul unui ciclu, dar și începutul, lăsând loc pentru o nouă etapă de accedere către puterea lui 10. Totodată, 9 este un număr des întâlnit și în religiile și istoria spiritualității lumii. Iisus se înfățișează de 9 ori apostolilor săi după ce s-a urcat la ceruri, Ramadanul are loc în cea de-a noua lună din calendarul Islamic, 9 reprezintă și ziua judecății în Biblie. In mitologia greacă, zeița Persefona (soția lui Hades, zeul morții) petrece 3 ani sub pământ și 9 pe Pământ, iar în folclorul celtic și anglo-saxon sunt pomenite adesea 9 zeițe ale naturii.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!
Foto: Bisams /Shutterstock

Trebuie de aceea să știm că atunci când ne aflăm într-o lună caracterizată de energia numerologică a lui 9 putem vorbi de o anumită eliberare care are loc pentru noi (poate ne eliberăm timpul, ne eliberăm de un anumit pattern care ne făcea rău, de un sistem de gândire greșit, ne eliberăm de acele lucruri care ne canalizau atenția în mod greșit, poate eliberăm din nou însăși energia vieții și ne concentram în schimb asupra lucrurilor care au cu adevărat sens în viețile noastre și sunt aliniate scopului pentru care ne-am întrupat pe acest pământ), de o anumită “închidere” care se poate înfăptui la nivel emoțional sau mental pentru noi, de schimbări sau transformări care ne amintesc că urmează să intrăm într-un nou ciclu și care, deși ne pot zdruncina un pic, ne însuflețesc, ne înnoiesc și ne revigorează viețile.

Puterea unei perioade aflate sub influența lui 9 are în centrul său trezirea spirituală, recăpătarea sentimentului de putere personală deși există posibilitatea de a fi puși să luăm decizii dificile. Ea este și despre recunoaștere, împlinire și îndeplinire, despre depășirea unor obstacole ale vieții și recâștigarea încrederii în sine, despre a ne elibera de ideea de control asupra lucrurilor care nu sunt de fapt în puterea noastră de control.

Prin urmare, dacă anumite lucruri ies pur și simplu din viețile voastre în perioada următoare, indiferent că ne referim la proiecte care se încheie, oameni care pleacă în altă țară, aleg un alt drum sau voi decideți să vă distanțați de ei, parteneriate care nu duceau nicăieri, situații prea complicate sau încâlcite pentru a servi binelui vostru sufletesc etc, respirați adânc și reaminti-va mesajul universului: acela că sunteți susținuți și sprijiniți indiferent de ceea ce se poate întâmpla și că ceea ce pleacă în această perioadă din viața voastră nu mai este de folos evoluției voastre. Ați avut ceva de învățat din această etapă, asumați-vă lecția cu maturitate și înțelepciune și lăsați să plece cu bunătate, iertare și bunăvoință acolo unde lucrurile sau oamenii se cern ei de la sine pentru voi. A ne “preda” cursului propriei vieți nu este întotdeauna ușor, dar poate fi parte din evoluția noastră.

9 este și despre altruism și generozitate, despre compasiune, despre puterea de a dărui și a te implică, de a te deschide către ceilalți, de a vedea în fiecare drum închis un nou drum care se deschide către altceva, iar o luna universală 9 poate fi percepută și drept o perioada de tranziție către transformare, pe parcursul căreia vom primi îndrumare divină, dar și unele răspunsuri. Unii dintre noi se pot implică în această perioada în situații care vizează binele general al societății, al familiei sau al comunității de care aparțîn și nu neapărat binele personal.

Pentru alții dintre noi, această eliberare se poate referi și la finalizarea unor detalii, treburi (chiar și curățenie sau eliberarea unui spațiu fizic sau virtual), acte, acțiuni sau promisiuni pe care nu le-am dus la bun sfârșit până acum, la a spune “nu” acelor lucruri despre care simțim în adâncul sufletului nostru că nu sunt în consonanță cu ființă noastră. Suntem somați acum să le încheiem, să ne folosim de timp cu folos astfel încât să ne eliberăm de ele, să le încheiem și să trecem mai departe la alte lucruri pe care le avem de îndeplinit, inițiat și finalizat la un moment dat. Atunci când ne încheiem lucrurile într-un loc, noi șanse și noi oportunități se deschid pentru noi în alt loc.

Foto fr si main: Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri