13 Ianuarie 2023 publicat în Spiritualitate 3873 share-uri

În 2023 ne aflăm în ciclul universal al lui 7, iar tema energetică a acestui an se încheagă în jurul acestei cifre. Din perspectivă numerologică, 2023 este format din cifrele 2 + 0 + 2 + 3 pe care, dacă le adunăm, vom obține numărul 7, ceea ce înseamnă că anul în care am intrat nu de foarte mult timp, este, poate, unul dintre cei mai spirituali ani în numerologie deoarece se află sub vibrația lui 7.

În numerologie, cifra 7 este considerată a fi cifra spiritului. Numărul 7 este asociat cu trezirea spirituală și cu un nivel înalt de conștiința, este considerat a fi un număr cu o sacralitate aparte. Considerați-l de aceea magic sau divin, ca pe o poartă care ne facilitează accesul către o cunoaștere mai bună, către o “vedere” mai bună (din inimă), către înțelepciune, către un ceva mai aproape de Dumnezeu și de natura noastră adevărată. 7 este Căutătorul, 7 este Înțelepciunea, 7 este Filozoful, este numărul perfecțiunii. 7 ne poate călăuzi pe drumul spre iluminare dacă îi permitem, ne poate ghida spiritual, ne poate face să conștientizăm mult mai bine ce este bine și ce este rău, ne poate conecta la inima noastră mai mult astfel încât să îi auzim dorințele mai bine, ne poate ascuți intuiția astfel încât să ne reconfigurăm traseele de viață, deciziile, să ne aducem înapoi pe drumul cel bun dacă nu suntem deja acolo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

7 ne mută punctul de concentrare nu doar asupra celorlalți, ci și asupra noastră, în interiorul nostru, ne invită ocazional la solitudine și introspecție, ne invită să ne dezvoltăm personal și spiritual, la mai multe momente cu noi ceea ce este minunat deseori căci astfel ne putem cunoaște mai bine și putem lucra mai bine cu noi. Energia lui 7 ne cheamă către noi, ne provoacă să ne încetinim un pic ritmul, să analizăm, să adresăm și să ne adresăm întrebări, să avem în vedere și perspectiva mai amplă, să cercetăm, să găsim informații, să cuantificăm într-o formă sau alta aceste informații și noile cunoștințe pe care acumulăm. 7 are o energie mai lentă, mai profundă, adânc transformatoare la nivelul sufletului, este ca o perioadă de tranziție către energia viitoare a lui 8 în care analizăm, integrăm și ne pregătim pentru o altă etapă.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Selin YILMAZ /Shutterstock

Să fim un pic atenți însă cu noi și cu energia lui 7 în acest an căci în aspectele sale de umbră 7 poate conduce și la recăderi în gândirea negativă, ne poate face solitari și individualiști, ne poate face să ne dorim să fim singuri cu orice preț, să fim cinici uneori, ne poate face să ne pierdem în gânduri și detalii (gânduri în exces), să pierdem din vedere perspectiva generală asupra lucrurilor. Dacă energia lui 2022 a fost mai mult despre relații, iubire, energie și dăruire, în 2023 se poate întâmpla să ne simțim mai puțin înclinați către această latură a socializării, mai puțin înclinați să facem sacrificii sau compromisuri pentru cei dragi fiindcă deja le-am oferit o parte din energia noastră și avem nevoie de timp pentru a ne reface rezervele, a ne odihni și a ne reconecta la natura din jur și la natura noastră interioară.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Totodată, îl putem percepe pe 7 ca pe un număr al dualității dacă ne gândim că este format din 3 și 4 însumate, 3 fiind numărul trinității, al divinității și al sufletului, al creativității, în timp ce 4 are o latură mai practică și pragmatică și vorbește despre finalitate și realizări mai degrabă în lumea materială în loc de cea spirituală. Așadar, în esența lui 7 și a unui ciclu anual aflat sub amprenta energetică a lui 7 stă găsirea acestui echilibru al vieții, între latura materială și spirituală, între uman și divin, între pământ și cer, între lumea exterioară și lumea noastră interioară, între întuneric și lumină, între intelect și spirit, între văzut și nevăzut. Și avem nevoie de autenticitate și de o elevare mentală și spirituală pentru a avea o viață armonioasă și echilibrată.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

De aceea, într-un an universal 7, se poate întâmpla ca mulți dintre noi să aibă revelații, să își deschidă mai bine ochii sufletului și să conștientizeze adevăruri importante. Un an universal 7 poate însemna nu doar o trezire la un nivel mai mare ca niciodată, una care pleaca dinspre individual înspre colectiv, dar poate fi și despre transformări importante, despre descoperiri științifice fabuloase sau care pot fi cuantificate, măsurate, despre avansarea în tehnologie sau găsirea de soluții și leacuri pentru unele afecțiuni grave.

2023 este un an în care mulți dintre noi pot crește spiritual enorm sau își pot schimba concepțiile, gândurile, percepțiile asupra lumii înconjurătoare. Pentru alții dintre noi, 2023, din perspectiva lui 7, poate fi anul atingerii propriului potențial maxim, un al al inițierii într-un necunoscut frumos care ne poate oferi 365 de zile de oportunități, de care ar fi și păcat să nu profităm. Încet, dar sigur, descoperim în acest an noua ființă care vrem să devenim și să fim.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Acest ciclu al lui 7 din 2023 nu este neapărat unul facil, vor fi unele provocări în el, dar este important să rămânem fideli adevărului nostru și energiei divine din noi, să rămânem conectați la iubire, să alegem acele gânduri pozitive care ne fac să creștem spiritual, să ne scoatem din blocaje energetice și patternuri de suferință, să înțelegem mai bine ceea ce suntem pentru a putea vindeca, alina, ierta și la final elibera propriul suflet. Dacă vom traversa schimbări importante la un nivel individual, este esențial să încercăm să nu le opunem rezistență, ci să ne lăsăm purtați de acest val al schimbării, să mergem odată cu el, în direcția lui, încercând să plutim pe el și să ne adaptăm din mers.

Într-un articol publicat pe www.mindbodygreen.com, numerologul Kaitlyn Kaerhart prezenta și principalele teme energetice ale fiecărei luni ale anului 2023. Astfel, conform numerologului, iată care sunt direcțiile energetice ale fiecărei luni din 2023:

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Ianuarie: bani și putere

Februarie: îndeplinire și sfârșituri

Martie: noi începuturi și eul nostru

Aprilie: parteneriate și echilibru

Mai: comunicare și exprimare de sine

Iunie: fundații și muncă

Iulie: libertate și schimbare

August: relații și vindecare

Septembrie: spiritualitate și chemare sacră

Octombrie: bani și putere

Noiembrie: îndeplinire și sfârșituri

Decembrie: noi începuturi și eul nostru

Foto fr si main: Zhuravlev Andrey /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri