29 Noiembrie 2022 publicat în Spiritualitate 94 share-uri

Ultima lună a anului, cea de-a 12-a din punct de vedere calendaristic, ne bate la ușă și am face bine să ne infuzam cu energia benefică a acestei luni sfinte și să ne bucurăm de toate aspectele complexe și binefăcătoare pe care are să ni le ofere din perspectivă numerologică și sacră.

Astfel, luna a 12-a a anului este reprezentată numeric de cifra 3 (1+2=3), cifra sacră a trinității, guvernată totodată de Jupiter – planeta norocului și a abundenței. Incadrată într-un context mai amplu (în anul curent) – 12.2022, avem de-a face cu energia cifrei 9, tot o cifră divină a plenitudinii și a perfecțiunii. Prin procedeul reducerii numerologice, 12.2022= 12 + 2022 = 1+2 + 2+0+2+2= 9, așadar, luna decembrie a lui 2022 poate fi considerată o lună universală 9.

Ce înseamnă însă acest lucru și care sunt direcțiile energetice generale ale acestei luni, modul în care vibrația lunii decembrie ne va afecta individual? Ei bine, o lună universală 9, cum este decembrie 2022, este despre finalitate și sfârșit, despre desăvârșire, despre împlinire și îndeplinire, despre închiderea unui ciclu, indiferent că ne place sau nu (da, chiar și energetic), pentru a lăsa loc ca unul nou să se deschidă, despre ieșirea din bucle temporale, emoționale sau energetice care ne blochează accesul către schimbare, evoluție sau transformare. 9 este un număr puternic care nu vorbește neapărat despre un final absolut și irevocabil, ci mai degrabă despre completarea și încheierea unei etape pentru a iniția o alta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului 8 decembrie – Ultima lună plină a anului (în Gemeni) este Luna Nopții Lungi: ”Mi-a ajuns, până aici!”. ”Până aici și încă puțin” - TESTUL RĂBDĂRII Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață! 

9 are un potențial fantastic și îngemănează în esența sa atât energia sfârșitului, cât și a începutului. El vorbește despre evoluție și acumularea de înțelepciune și lecții, despre străbaterea tuturor aspectelor și etapelor vieții, cu fluxul și refluxul ei, cu bune și cu rele, despre conștientizarea obiectivă a momentului în timp și spațiu în care ne aflăm acum. Am întâmpinat multe greutăți în viață și poate ne confruntăm cu ele chiar acum? Poate, dar în loc să ne autocompatimim, putem să admirăm puterea și tăria de care am dat dovadă sau pe care le deținem pentru a le face față. Dacă ceva vine înspre noi, ni se dă și puterea a-l trăi și înfrunta sau încorpora ca pe o lecție de viață și de putere.

2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău Horoscopul Țigănesc: descoperă Oracolul Legendar al simbolurilor binelui dintr-o cultură fascinantă Numerologie: direcții energetice pentru Ianuarie 2023. Prima lună a anului are energia universală 8. Timpul pentru A FACE (acțiune), A FI (asumare) ȘI A IUBI (ancorare)!   Foto: Iryna Imago /Shutterstock

Luna decembrie 2022 va fi și despre ELIBERARE, o eliberare care împuternicește, înțelepțește și trezește din punct de vedere spiritual. Tindem să ne eliberăm și să ne reînsuflețim în această lună, să ne regăsim acel suflu vital care ne face să folosim energia vieții și puterea atenției noastre pentru a ne concentra mai mult asupra scopului autentic și real al vieții noastre. Am acumulat experiență până acum, am acumulat înțelepciune, este pur și simplu timpul să le valorificăm și să ne folosim de ele pentru a crea bine și pentru noi și a ne îndeplini dorințele, acele dorințe adânci și profunde care ne răscolesc sufletul cu dor în zilele noastre pline. “A lăsa ceva să plece și a ne elibera ne oferă libertate, iar libertatea este singura condiție pentru fericire”, iată un citat de Thich Nhat Hanh care descrie foarte bine esența acestei luni universale a lui 9.

A început anul chinezesc al Iepurelui (Yin) de Apă: direcții energetice și previziuni generale pentru 2023. Fiți asemenea apei! O viață nouă, mai mult noroc și un destin mai blând pentru mulți Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte

Decembrie 2022, din perspectivă numero-vibrațională, ne va determina să ne asumăm unele lecții prețioase și importante (învățate în lunile anterioare, dar neasimilate totuși de unii dintre noi) despre cum ne putem desprinde și detașa de poverile noastre, despre cum putem face pace cu noi și cu responsabilitățile noastre astfel încât să ne putem permite timpul de a ne ocupa și de propria persoană, de nevoile și emoțiile noastre. “Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, ne învață Hristos, iar această povață despre cum iubirea de sine ar trebui să se afle pe aceeași treaptă a importanței cu iubirea de sine va răsuna ca un ecou în inimile noastre pe final de an.

Sunt unele lucruri, persoane sau situații de care ne vom detașa voluntar în această lună, iar altele care nu țin deloc de noi și care par a ieși din viața noastră în mod involuntar. Este foarte probabil să încheiem un anumit parteneriat, poate un proiect sau o anumită relație pur și simplu să se dizolve de la sine și lucrurile să nu meargă în direcția dorită sau preconizată. Dacă ceva nu este făcut să fie, indiferent de cât de mult încercăm noi să demonstrăm contrariul, să nu forțăm lucrurile. Să lăsăm să plece ceea ce nu este pentru binele nostru cel mai înalt, fără regrete, DE CE-uri și fără să cădem în capcana învinovățirii sau a autocriticii exagerate. Este o perioadă în care universul încearcă să ne trimită niște semnale de alarmă sau să ne ajute să facem curățenie în viețile noastre, pentru a ne alinia cu adevărat la nevoile autentice ale sufletului nostru, la ceea ce ne este de folos și cu folos cu adevărat.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Citirea anului: Cartea de Tarot a lui 2023 este Carul (Faetonul)! Tu ce faci când te afli la cârma propriului destin? Un an care poate fi despre reușite și împliniri, mult curaj, noi căi de urmat Studiu Beko: 9 din 10 persoane recunosc că ignoră cele mai bune practici în materie de economisire a energiei

Pe de altă parte, dacă am început lucruri pe care le-am amânat sau nu le-am dus la bun sfârșit din diverse motive și încheierea sau finalizarea acestora necesită un proces de voință și efort din partea noastră, este bine să îl facem. Este un moment bun să le aducem la sfârșit pentru a ne elibera de ele. Vibrația lunii 9 vine la pachet și cu multă creativitate așa că vom fi inspirați, cu mai multă energie creativă și vom găsi soluții mult mai ușor la probleme sau preocupări mai vechi. Vom păși mai ușori și cu o energie care lasă loc începuturilor în noul an.

Nu acceptați însă mai mult decât puteți duce și nu preluați asupra voastră lucruri și responsabilități pentru care simțiți că nu aveți energia, dorința sau disponibilitatea necesară. Bunătatea, iertarea și compasiunea care ni se cer în această perioada față de ceilalți trebuie să se reverse și asupra noastră. Sfârșitul anului este momentul ideal pentru a crea un spațiu nou pe care să scriem lucruri frumoase și noi și față de propria ființă așa că fiți blanzi, delicați și toleranți cu voi înșivă.

Arctic îi invită pe cei mici în Casa sustenabilă din Destiny Park pentru a învăța cum să aibă grijă de mediul înconjurător Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Luna Martie 2023 poate fi magică, intrăm într-un nou ciclu! Într-o lună cu Vibrația Universală 1 se reactivează energia începutului și a schimbărilor care pot face diferența

Foto fr si main: Alejo Miranda /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri