Numerologie: Energia lunii noiembrie 2022 stă sub semnul lui 8. Grație divină și infinitul posibilităților (de schimbare) din noi!

2 Noiembrie 2022 publicat în Spiritualitate 29 share-uri

Tocmai am intrat în luna a 11-a a anului 2022, o lună interesantă și specială din punct de vedere numerologic și a vibrației pe care o poartă cu sine. Penultima lună a anului are o amprentă energetică foarte puternică, asemenea unui punct culminant energetic care pregătește terenul pentru un sfârșit de an mai blând și mai binevoitor.

Sunt mai multe cifre pe care le putem observa în luna noiembrie (luna a 11-a a anului) 2022 printr-o analiză numerologică, dar putem observa că predomină 1 (energia începutului și a reînnoirii) și 2 (un număr al dualității, al echilibrului, al relațiilor și al relaționărilor, al unei energii mai gentile) care împreună converg către 3, perfecțiunea divină, un suflu nou, electrizant și extrem de puternic.

De asemenea, pentru a calcula cifra energetică totală a lunii noiembrie 2022, putem face un calcul simplu de reducție numerologică. Luna 11. 2022 = 1+1 + 2+0+2+2 = 2+6 = 8, prin urmare energia pivot a lunii noiembrie este cea a lui 8. Cu toate acestea, sunt numerologi care îi atribuie lunii noiembrie o identitate energetică de sine stătătoare, asociind-o lui 11 ca număr maestru care nu se reduce niciodată tocmai datorită semnificației puternice pe care o poartă. Neredus și sub forma sa de număr maestru, un 11 în 2022 motivează și ne inspiră să accedem către valori spirituale mai înalte, către un echilibru care vine din interior către exterior, aduce în prim plan teme legate de integritate și leadership care inspiră mai degrabă, nu doar conduce prin forță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Această energie a lui 11 ne ajută să ieșim din zona noastră de confort și din limitele noastre, să mergem mai departe, să facem alegeri noi, mai bune și cu mai multă claritate în minte și suflet, sau să ne angajăm mai mult și mai intens/activ în viețile actuale, într-un mod mai asumat, mai implicat și mai creativ.

8 este un simbol al infinitului, al echilibrului universal și al justiției divine, dar și al omului (omul teluric în poziție culcată și omul care aspiră către divinitate atunci când stă în picioare), el vorbind despre o curgere constantă de energie și putere. La un nivel material, 8 este asociat adesea și cu succesul și recunoașterea, cu banii, recompensele sau cu ideea de prosperitate și abundență materială așa că este posibil ca acestea să se manifeste în viețile noastre în perioada următoare din plin, fără ca să facem eforturi extraordinare sau elaborate, prin grație divină și alinierea noastră interioară la abundență universală.

Foto: Strabiliante /Shutterstock

În aspectele sale negative, atunci când energia unui 8 este în exces, aceasta poate conduce către exacerbarea unor vicii sau a unor plăceri lumești, către diverse dependențe sau incapacitatea de a ne desprinde de trecut așadar să avem grijă că într-o lună cu o astfel de încărcătură energetică să nu dăm cumva drumul fantomelor și umbrelor din trecutul nostru. 8 în polaritatea sa negativă poate conduce și către o deformare a ideii de control și a dorinței de putere, către lăcomie, sentimente de invidie, insistență aproape nocivă de a rămâne captivi în niște concepții sau obiceiuri învechite sau depășite doar de dragul de a nu renunța la un anumit confort sau la o anumite poziție de putere care conferă iluzia confortului.

Să luăm din energia acestei luni cu amprenta lui 8 tot ceea ce are ea mai bun să ne ofere și să nu uităm că, la un nivel spiritual, 8 este alcătuit din două cercuri sau inele care se suprapun sau întrepătrund. Ca atare, orice este atins în această lună de puterea energetică a lui 8 are potențialul de a crește, de a evolua, de a se dubla în dimensiuni și de a construi o relație specială și cu toate celelalte lucruri, oameni sau situații cu care ia contact.

8 ne poate conferi posibilitatea unor noi începuturi sau a unui noi restart în viață, ne poate oferi contextele potrivite sau prilejurile de a ne reconsidera viața sau o anumită poziție a noastră vizavi de un anumit lucru care contează pentru noi, poate favoriza schimbări fabuloase atunci când acestea sunt în consonanță cu spiritul nostru. Căci 8 poate aduce o tărie interioară incredibilă, răbdare și rezistență, un entuziasm de a transforma și de a alege alte cai care să deservească mai bine scopului nostru în viață, menirii nostre pe pământ.

Sunt aspecte ale vieții noastre sau situații în care evităm să spunem lucrurilor pe nume sau pur și simplu ocolim adevărul (dureros) al acelei situații de teama suferinței și a consecințelor? Suntem noi cu adevărat într-o anumită situație sau suntem ceea ce vrea celălalt să fim? Ne agățăm de sentimente vechi din trecut și nu mai vrem să le dăm drumul niciodată doar fiindcă ne este teamă că nu le vom mai retrăi niciodată?

Ei bine, luna noiembrie 2022 ne va obliga să ne răspundem cu sinceritate acestor întrebări chiar dacă acest lucru poate însemna să scoatem preț și de o secundă monștrii din dulap și să îi luăm la puricat, curățat, iertat, vindecat și uitat. Este extrem de important să ne amintim că, indiferent de trecutul și istoria personală, puterea de a face schimbări și a alege alte căi, alte alianțe sau alte relații ne aparține în acest punct din timp și spațiu. Noiembrie 2022 este și despre autoîmputernicire (și despre posibilitățile și limitele ei) sub călăuzirea și raza blândetii și iubirii divine. Putem lua înapoi ceea ce ne aparține de fapt: dreptul la fericire!

Foto fr si main: sashabda /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri