17–19 octombrie: Activarea portalului stelar Arcturus – un canal al vindecării și al abundenței pentru sufletele încercate. Afară din bucla neputinței!

12 Octombrie 2022 publicat în Spiritualitate 101 share-uri

Poarta stelară Arcturus se deschide și se închide în perioada 15 - 19 octombrie (cu punctul maxim energetic pe 17 octombrie), iar acel canal de energie cosmic ne ajută să ne conectăm mai bine cu sinele nostru și să avem acces mai facil la abundența și iubirea care există peste tot în jurul nostru. Sufletele ni se curăță și vindecă mult mai ușor în această perioadă, iar energia magică a iubirii poate crea adevărate minuni în viețile noastre!  

Pe 17 octombrie, avem parte de un eveniment superb și important din punct de vedere astrologic, deschiderea Portalului lui Arcturus, momentul în care una dintre cele mai mari și mai strălucitoare stele de pe cer (conform wikipedia, cea mai luminoasă stea din constelația Boarului și cea de-a treia cea mai luminoasă stea de pe bolta cerească, urmându-le imediat lui Sirius și Canopus) se aliniază cu Soarele. În astrologia vestică, Arcturus este considerată a fi o stea cu o energie norocoasă și iubitoare, cu o vibrație benefică a prosperității, a determinării de a depăși obstacole și a abundenței, iar în unele cazuri și pentru unele persoane vine și cu vibrația unor noi începuturi.

Astronomic vorbind, Arcturus, o stea din categoria “gigantelor roșii” se află la o distanță de 36,7 ani lumină față de Soarele nostru. S-a născut în urmă cu 7,1 bilioane de ani și are un diametru de 35 de milioane de km. Deși are o masă similară Soarelui, prin extindere, este de 25 de ori mai mare decât acesta și de 170 de ori mai luminoasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA
Foto: Tragoolchitr Jittasaiyapan /Shutterstock

Prin urmare, în preajma zilei de 17 octombrie, spun astrologii și specialiștii în spiritualitate, un val de energie puternic provenind de pe Arcturus va curge și se va reflecta și pe Pământ. Practic, portalul stelar al lui Arcturus se va deschide pe 15 octombrie și se va închide pe 19, timp în care fiecare dintre noi îi va simți mai mult sau mai puțin influența, în funcție de gradul personal de evoluție spirituală. Încă din vremuri antice, Arcturus era steaua asociată creativității, imaginației, a vindecării și a transcenderii formei fizice și perceptibile spiritului și simțurilor umane.

În timpul deschiderii portalului lui Arcturus, tot ceea ce ține de echitate, onoare și recompense a unor eforturi depuse este adus în prim plan. Cei care au întâmpinat dificultăți și cu toate acestea nu s-au abătut totuși de la drumul drept, au urmat calea legii morale și pline de onoare vor experimenta un fel de revanșă din partea universului și lucruri minunate li se vor întâmpla în perioada următoare, lucruri care le vor șterge toate lacrimile și of-urile din suflet.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Se crede că la un nivel spiritual Arcturus are o frecvență planetară nobilă și plină de grație și bunătate, fiind căminul unor ființe superioare aflate într-o dimensiune mai înaltă și mai evoluată. Se spune că arcturienii sunt entități spirituale vindecătoare care uneori se manifestă sub forma unor îngeri sau a unor energii de lumină călăuzitoare menite să ne ajute să ne deschidem inimile, să atingem abundența și prosperitatea care ne hrănesc sufletul, dar și manifestarea dorințelor profunde ale sufletului.

Foto: Kitoumi /Shutterstock

Ei intervin la un nivel foarte subtil și ne protejează cu energia cunoașterii și a iubirii lor roiale care nu cunoaște ura sau sentimentele negative cu care se încarcă deseori umanitatea. Despre arcturieni se spune că reprezintă una dintre cele mai avansate civilizații din întreaga galaxie și că ei ne amintesc de potențialul extraordinar de evoluție pe care l-ar putea atinge și rasa umană la un moment dat în timp și spațiu.

Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Codurile de lumină care curg de pe Arcturus pe Pământ prin razele Soarelui ne accelerează totodată procesul de vindecare interior, ne face să vedem sensul mult mai profund a ceea ce întâlnim sau ni se întâmplă în drumul nostru prin viață. Există cu siguranță mai mult decât ceea ce se vede, este mesajul arcturian. Lucrurile, situațiile și experiențele nu ni se întâmplă, ele au loc pentru noi, pentru evoluția noastră spirituală și pentru binele nostru mai înalt.

Portalul arcturian care se deschide este aici ca să ne ajute să cultivăm anumite lucruri în inimile și existențele noastre, dar și să hrănim iubirea adevărată, vindecarea, bucuria, frumusețea și onoarea. Portalul se reflectă pe Pământ pentru a ne aminti de esența noastră adevărată, de “casa” adevărată a sufletului care se află în fiecare din noi, de centrul ființei noastre cu care trebuie să ne conectăm la un nivel profund, dincolo de limitările noastre fizice, dincolo de barierele timpului și ale spațiului, dincolo de valurile de iluzii.

A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Această energie arcturiană ne va ajuta să ne conectăm mai bine la abundența și bucuria care există pretutindeni în jurul nostru, dar și în univers, și ne va aminti să nu mai luăm viața atât de în serios și să ne atașăm de rezultate și lucruri, ci să avem inimile mai ușoare căci totul este interconectat și parte a unui plan mult mai măreț decât îl putem percepe noi. Prin urmare, în aceste zile încărcate de o energie intensă și o vibrație înaltă (15-19 octombrie) este posibil ca unii dintre noi să experimente lucruri “bizare” sau diverse sincronicități, să primească unele semne din partea universului, niște răspunsuri subtile și subite pe care le căutau de mult timp sau chiar niște revelații care le pot schimba existența și facilita saltul la un alt nivel de conștiință.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Chiar dacă în această perioadă din octombrie putem experimenta niște schimbări sau transformări accelerate și deloc line, puțin tulburătoare pentru unii, sau poate fi o perioadă a tranzițiilor și a incertitudinilor pentru alții, această aliniere cosmică între Soare și steaua Arcturus este benefică omenirii și oamenilor la un nivel individual. Ea ne ajută să ne vindecăm rănile emoționale și rănile karmice, să accedem la un nivel mai înalt al cunoașterii, să ne alăturăm Sinelui nostru mai înalt.

Foto fr si main: Bruce Rolff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri