11 Octombrie 2022 publicat în Spiritualitate 124 share-uri

Pe seama frumoasei și delicate crizanteme, floarea cu multe și colorate petale care ne înveselesc grădinile și privirea, circulă multe legende, dar cea creștină este plină de tandrețe și iubire necondiționată.

Legenda spune că o tânără își iubea nespus mama. Între ele există o relație foarte apropiată, curată și plină de iubire așa cum ar trebuie să existe între orice mamă și fata ei. Mama ar fi mers până la capătul lumii și înapoi pentru fiica ei și nu înceta să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru cel mai frumos dar pe care i l-a oferit. Fiica, la rândul său, ar fi făcut orice pentru mama ei bună și iubitoare.

Într-o bună zi însă, mama s-a îmbolnăvit grav și se usca pe zi ce trece, iar fata suferea cumplit văzându-și mama suferindă și topindu-se pe picioare. Și-ar fi dorit să fie iarăși sănătoasă și alături de ea, cu sfatul ei blând și vorba senină, pentru cât mai mult timp, cât mai mulți ani…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Aproape că și-a pierdut speranța, dar nu și credința în Dumnezeu și în Maica Domnului, la rândul său mamă și fiică. Se ruga în fiecare zi în fața sfintei sale icoanei și îl implora pe Dumnezeu cu lacrimi în ochi să nu îi lase mama să moară. În fiecare zi, tânăra îi lăsa Maicii Domnului câte o floare proaspătă în semn de prețuire și recunoștință.

Într-o noapte, Maică Domnului i s-a arătat în vis. O privea cu o iubire infinită și cu ochii plini de căldură și compasiune, înconjurată de un nimb de lumină.

“Draga mea fetiță, mama ta mai are doar câteva zile de trăit. Mai are atâtea zile de trăit câte petale are floarea pe care ai de gând să mi-o dăruiești mâine.”

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Fata s-a trezit cu inima strânsă și cu ochii înlăcrimați, privind floarea pe care o pregătise pentru a i-o da în dar Maicii Domnului. Floarea avea numai cinci petale, adică numai 5 zile de viață mai avea mama ei de trăit după cum o înștiințase Maică Domnului. Cu durere în suflet și plină de disperare, dorindu-și mai multe zile de viață pentru mama ei, fata a început să rupă cele 5 petele în bucățele cât mai mici până când floarea a ajuns să fie plină de petale minuscule.

Fecioara Maria a ascultat ruga fierbinte a fetei și i-a îndeplinit dorința ei din inimă vindecându-i mama. Acolo unde doctorii nu mai aveau nimic de făcut, Fecioara Maria a îngăduit să se întâmple o minune...

Din acea zi, spune legenda, prin binecuvântarea Maicii Domnului, crizantema s-a transformat dintr-o floare cu numai câteva petale într-o splendoare de floare, încărcată și bogată, cu petale mici și numeroase care stau drept mărturie pentru rugăciunile pline de iubire ale unei fiice și pentru bunătatea necuprinsă și fără de margini a Maicii Domnului.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine
Foto: Ika Hilal /Shutterstock

Foto fr si main: Dudaeva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri