Portalul 10:10 – Marea conștientizare – țineți-vă calea! Cea mai puternică zi de manifestare a dorințelor sufletului din octombrie 2022

6 Octombrie 2022 publicat în Spiritualitate 1308 share-uri

Octombrie este o luna interesantă nu doar din punct de vedere astrologic (cu prezența a mai multor planete retrograde), rezervându-ne numeroase surprize, accelerări ale transformărilor, creștere și expansiune la nivel de suflet, dar și din punct de vedere numerologic căci se va deschide preț de un moment în timp și spațiu unul din ultimele portaluri ale anului, PORTALUL 10:10.

Deși nu la fel de puternic ca portalul 11:11, portalul 10:10 descrie o frecvență numerică sau angelică cu un potențial enorm de manifestare a dorințelor sufletului, mai ales că poartă cu sine un mesaj important, acela de a ne asista și a ne ajuta să ne conectăm mai bine cu misiunea reală a sufletului nostru și cu scopul pentru care ne-am întrupat pe această planetă. 10:10 este un număr dublu, format prin repetiția lui 1 și a lui 0, 2 numere cu vibrații diferite, dar care, puse laolaltă, sporesc semnificația acestui portal. Astfel, 1 are semnificația noilor începuturi, atrage după sine schimbări, sporirea creativității, ne vorbește despre progres și succes, dar atrage după sine și motivație, inspirație și fericire. 1 este un număr al acțiunii care ne inspiră să acționăm și să manifestăm, să ne lăsăm călăuziți de univers, dar să ne creăm singuri în același timp propriul destin prin acțiunile, gândurile și convingerile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pe de altă parte, 0 este un număr mult mai profund din punct de vedere spiritual, el ne vorbește despre sinele nostru mai înalt și despre călătoria spirituală pe care o avem de parcurs. 0 ține să ne amintească de o continuitate ciclică, despre conexiunea noastră cu tot ce există în jurul nostru și despre faptul că suntem unici și una cu universul în același timp. 0 este extrem de intuitiv și ține să ne amintească de puterea divină și de sursa universală. Deși nu o forță numerică în sine, 0 amplifică puterea oricărui număr pe care îl însoțește, ceea ce în sine este o super putere.

Foto: MedRocky /Shutterstock

Alăturate, aceste numere sub forma 10:10 ne amintesc că suntem datori sufletului nostru să alegem un drum al spiritualității și că potențialul de a obține tot ce ne dorim este enorm atâta timp cât ne urmăm inima și menirea divină. De asemenea, portalul 10:10 este o invitație către reflecție și o căutare a înțelepciunii și a călăuzirii divine în adâncurile noastre, o întoarcere către adevărul pur al inimii. Portalul 10:10 se deschide pentru a ne reaminti că trebuie să ne urmăm visurile și că suntem asistați și susținuți în fiecare pas al călătoriei pe care o avem de parcurs. El ne împuternicește și ne ajută să manifestăm scânteia divină din noi. Nu, nu trebuie să urmăm visurile sau drumurile altora, ci să urmăm firul propriul drum, să ne dezvoltăm și să ne exercităm propriile daruri, abilități și talente cu care am fost înzestrați pentru binele propriu și binele celor din jur.

Totul se întâmplă cu un scop, ține să ne amintească activarea portalului 10:10, iar acest scop ne va fi dezvăluit la timpul și momentul potrivit, într-un mod potrivit înțelegerii noastre. Acest portal care se deschide pentru ca frecvența noastră spirituală să crească și ea și să transcendem către vibrații mai înalte ne facilitează și accesul către un nivel al manifestării personale fără precedent în viețile noastre. Poate că vom observa în preajma datei de 10:10 anumite sincronicități, fapte sau situații predestinate și menite să se întâmple pur și simplu prin forța sorții sau vom observa semne și coincidențe menite să ne trezească spiritul și să ne amintească că nimic nu este întâmplător.

De asemenea, acest canal cosmic 10:10 care se deschide pentru noi ne amintește că experimentăm un timp puternic al înnoirii și al bucuriei autentice, în care accesul la transformări profunde emoționale și spirituale ne este înlesnit și intensificat. Vechile căi au făcut parte din drumul nostru și ne-au fost de folos, dar acum este momentul să ne încredem în potențialul creator și de manifestare al universului și să fim convinși că ceva mai măreț și mai bun decât ne-am imagina noi vreodată pentru noi ne așteaptă dincolo de zona de confort, de limitele și de fricile noastre.

Unii dintre noi care au fost puși în trecutul lor recent în situații limită sau pe care nu le-au înțeles nici în momentul actual își vor primi momentul lor de revelație și grație divină și li se va dezvălui de ce anumite lucruri din viețile lor s-au derulat și întâmplat după cum s-au întâmplat. De asemenea, portalul 10:10 ne intensifică și capacitatea noastră de percepție și expansiunea conștientizării noastre și ne va face să privim unele lucruri și situații dintr-o perspectivă diferită, din planuri multiple sau pur și simplu le vom percepe prin prisma tuturor aspectelor lor. Odată cu deschiderea portalului 10:10 se va deschide și o ușă către oportunități diverse, către mai multă stabilitate, ne vom simți protejați în mod divin, mai conectați ca niciodată cu universul chiar și în sarcinile și activitățile noastre cele mai triviale.

Foto fr si main: shufilm /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri