28 Septembrie 2022 publicat în Spiritualitate 513 share-uri

Octombrie 2022 este luna a 10-a anului și luna universală a lui 7 (10 + 2022 = 1+0  + 2+0+2+2 = 7) ce urmează unei luni universale reprezentată de energia lui 6 (septembrie 2022). Din perspectivă numerologică, octombrie 2022 stă sub amprenta energetică a cifrei 7, iar în rândurile următoare vom pătrunde puțin în energia acestei luni și îi vom descoperi împreună direcțiile.

Din punct de vedere numerologic și energetic, luna octombrie este asemenea unei scoici care ne invită să descoperim perla de înțelepciune și introspecție ascunsă în interiorul ei. 7 nu este un număr tocmai social, deschis sau exagerat de comunicativ, dar el ne invită într-un mod aparte și blând către solitudine, descoperire și înțelegere de sine tocmai pentru a ne putea analiza relațiile cu ceilalți. 7 nu este neapărat despre relații, este despre modul în care ne raportăm noi la aceste relații și despre modul în care rezonam cu unele relații care au existat sau se derulează în viața noastră la momentul actual. 7 caută să cunoască și să știe, să înțeleagă, să reflecteze, să sondeze în interior tocmai pentru a se deschide înspre lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Ce contează foarte multă în perioada următoare (a lunii octombrie) este acest proces de sondare a propriilor adâncuri, a informațiilor pe care le deținem despre noi și ceilalți pentru a înțelege DE CE ne aflăm într-un anumit punct din viețile noastre, CUM am ajuns aici și CE putem face pe viitor pentru a nu mai repeta unele cicluri repetitive. 7 este un număr intelectual și spiritual deopotrivă, el nu poate fi deloc superficial căci profunzimea și intensitatea sunt caracteristicile lui primordiale. Așadar, în perioada lunii octombrie tindem să ajungem la esența lucrurilor și să experimentăm un fel de trezire la nivelul minții și al sufletului. 7 urmărește să atingă înțelepciunea, claritatea, creșterea conștientizării spirituale.

Foto: Dzhulbee /Shutterstock
Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Trecutul își joacă și el cartea în tot acest puzzle numerologic deoarece din perspectivă astrologică octombrie începe ca o conjunctură fabuloasă a mai multor planete retrograde. Cu alte cuvinte, avem tendința de a ne întoarce în trecut sau ca trecutul să dea buzna în viețile noastre într-o formă sau alta. Se prea poate și ca anumite lucruri sau aspecte din trecutul nostru să ne urmărească asemenea unor fantome, să ne trezim că ne gândim la ele obsesiv sau să le lăsăm să ne devitalizeze și să ne fure optimismul, să ni se activeze anumite nesiguranțe din trecut tocmai pentru a ne elibera de ele și a le depăși, pășind mai departe într-un nou viitor.

7 are și o latura misterioasă și întunecată înrădăcinată în el, poate fi ocazional înșelător, așa că nu vă grăbiți totuși să trageți rapid concluzii despre un om sau o situație anume înainte de a fi trecut-o prin mai multe filtre ale profunzimii, ale informației și ale adevărului. Lucrurile sunt multifațetate de fapt.

Vom simți nevoia în perioada următoare de a ne reîntoarce la sursa alegerilor noastre din prezent, la rădăcina a ceea ce am experimentat pentru a ne înțelege experiențele vieții într-un mod profund și dintr-o perspectivă mai amplă decât am făcut-o până acum. Poate că vom sta față în față cu unele dintre fricile noastre și cu unele dintre alegerile noastre pe care le-am considerat greșite, dar în marea logică universală sunt percepute diferit și ele sunt menite să ne construiască puterea spirituală. Suntem invitați așadar să avem încredere și credință, să ne încredem pur și simplu în mecanismul cosmic și în cel divin.

Energia lui 7 și a lunii octombrie ne invită totodată să ne detașăm un pic de rutina de zi cu zi și chiar de responsabilitățile noastre, să ne desprindem de așteptările pe care ceilalți le au de la noi sau chiar de la cele pe care noi le avem de la noi, chiar și preț de o zi sau două, tocmai pentru a ne scufunda în această energie puternică a sinelui și A ANALIZA, A ÎNȚELEGE, A VINDECA. Să știți că nu este nimic greșit dacă veți simți în luna octombrie nevoia de a vă lua o zi liberă sau timp pentru a sta doar voi cu voi și a reveni la o stare mai neutră emoțional, mai detașată și mai independentă.

Energia lunii octombrie este una mai liniștită, mai introspectivă la nivel individual așa că nu puneți prea multă presiune pe voi în a acționa sau a lua decizii importante acolo unde simțiți că nu este cel mai bun moment în timp și spațiu pentru a face un lucru. Noiembrie are o altă dinamică și o energie mult mai activă, dar despre vibrația sa vom vorbi data viitoare.

Foto fr si main: Nikolay132 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri