Conexiunile care se stabilesc între oameni care ne sunt sau ne-au fost la un moment dat apropiați pot fi extrem de puternice, iar amprenta lor energetică poate rămâne în spațiul nostru chiar și la mult timp după ce persoana respectivă a ieșit din viața noastră. O rugăciune puternică pentru a ne elibera de puterea corzilor energetice care ne pot ține “legați” și înlănțuiți la un nivel spiritual de sufletul unei alte persoane chiar dacă poate, fizic, am decis să o luăm pe drumuri diferite! 

Uneori energia negativă a acestor corzi energetice (sau legături între suflete) poate fi copleșitoare și ne poate afecta spațiul și gândurile, făcându-ne să ne simțim triști, devitalizați, incapabili să ne desprindem din legătura respectivă. Iată o invocație menită să dizolve orice formă reziduală energetică negativă care ne ține pe loc și nu ne permite să mergem mai departe.

Rugăciune pentru eliberarea și vindecarea de cordoanele energetice negative

Rog divinitatea să mă ghideze și să mă ajute pe drumul eliberării de orice cordon energetic care mă ține atașat de cineva sau de ceva în acest moment din timp și spațiu.

Cu iubire și prin ajutorul divin, mă eliberez de orice persoană, loc, situație, lucru, de orice sunt atașată prin fire invizibile și mă eliberez cu blândețe și gentilețe, cu ușurință, compasiune, înțelegere și iubire necondiționată. Mă eliberez de legătura cu tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Îmi asum propria responsabilitate pentru legătura energetică dintre noi și mă iert pentru că nu am putut să o hrănesc cu lumină. Te iert și pe tine și te eliberez cu inima plină de recunoștință și iubire pentru locul pe care odinioară l-ai ocupat lângă ea, în viața mea. Îți doresc toată fericirea și fie ca drumul de acum încolo să îți fie binecuvântat. Te văd cum îți trăiești toate visurile cu fericire și inima plină.

Orice este legat de mine, eliberez cu iubire, cu mulțumire și recunoștință. Sunt recunoscător pentru tot ce am împărtășit, pentru tot ce a fost inseparabil într-un anumit punct al existenței noastre. Mă iert și te iert pentru toate confuziile, iluziile, tristețile, dezamăgirile și amăgirile, pentru toate așteptările, deziluziile, patternurile negative, pentru toată mânia, povara, trauma, amintirile dureroase, pentru toată vina, regretul, critica și autocritica, pentru toată lipsa de claritate a gândurilor, pentru toată confuzia și nehotărârea în orice acțiune, cuvânt sau gând pe care l-am emis unul față de celălalt.

Foto: Space Wind /Shutterstock

Mă iert pentru toate momentele când mi-am cedat din puterea de sine, pentru lipsa de vitalitate și de energie care a rezultat din instalarea acestor corzi energetice, pentru toate fricile și blocajele, pentru toate cuvintele, pentru orice formă de energie toxică. Le las să plutească în eter, să se dizolve sau să se mute într-un spațiu divin plin de iubire. O Iubire absolută. Încredere absolută. Bunătate infinită. Iubire divină în forma cea mai pură.

Ne eliberăm unul pe altul de durerile și lanțurile trecutului și suntem liberi să zâmbim din nou, să iubim din nou, să ne strălucim flacăra din noi. Dumnezeu ne iubește și ne oferă darul reînnoirii, strălucim amândoi și separat în lumina divină.

Mă eliberez pentru a putea merge mai departe și a păși în viitor cu inima senină și ușoară, lipsită de poveri. Îmi iau energia înapoi și îți returnez cu recunoștință toată energia pe care și eu am reținut-o de la tine.

Aleg să înlătur orice energii negative din interiorul și din exteriorul meu cu care aceste corzi energetice mă pot înlănțui și bloca.

Aleg să mă curăț și aleg să mă eliberez de orice ființă, formă, situație sau formă de energie care nu mai îmi este de folos și care nu lucrează pentru binele meu cel mai înalt.

Aleg să mă eliberez de orice atașamente eterice nesănătoase de-a lungul tuturor planurilor mele de existență, de-a lungul tuturor generațiilor mele, de-a lungul tuturor dimensiunilor universului și de-a lungul tuturor vieților mele.

Aleg să înlătur orice frecvențe energetice sau forme reziduale de energie și gânduri pentru binele meu cel mai înalt și pentru binele cel mai înalt al persoanei de care mă leagă această coardă.

Dizolv orice coardă energetică care ne leagă. Te eliberez pe tine. Mă eliberez pe mine. Tu ești liber. Eu sunt liber. Te văd fericit, mulțumim, plin de bucurie și trăind cea mai bună viață posibilă pentru tine la fel cum mă văd și pe mine.

Și fie ca orice energie care nu mai este iubire și care nu mai este aliniată întru armonie să fie dizolvată și transformată prin puterea divină în lumină vindecătoare, lumină purificatoare pentru binele universal, pentru binele meu și pentru binele tuturor celor implicați.

Fie ca pacea și vitalitatea să locuiască din nou în interiorul nostru.

O lumină vindecătoare și atotiubitoare mă înconjoară cu nimbul ei.

Sunt protejat de orice coardă energetică care nu este iubire sănătoasă, iubire necondiționată, iubire divină.

Așa trebuie să fie, așa a fost să fie și așa este.

Amin!

Foto fr si main: Paco Romero /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri