Spiritele înrudite: Semne că împărtășești această conexiune energetică specială cu o persoană din viața ta. Sufletul tău nu are cum să le ignore!

2 Septembrie 2022 publicat în Spiritualitate 188 share-uri

Conexiunea dintre sufletele înrudite este una dintre cele mai frumoase legături între suflete, ea umple, completează și aduce bucurie și acceptare. Dar ce sunt sufletele înrudite? De unde știi că o anumită persoană pe care tocmai ai cunoscut-o sau se află de mult în viața ta este sufletul tău înrudit, cum să îl identifici? Iată semnele care nu vor da greș în a te face să recunoști prezența unui suflet înrudit în viața ta:

Sufletele “înrudite” sunt acele suflete care simt o conexiune puternică încă din clipa în care s-au cunoscut, o conexiune pozitivă în care personalitățile și energiile voastre se împletesc într-un mod frumos, special și firesc. Deseori, chiar dacă se văd pentru prima oară, se simt bine instantaneu unul în prezența celuilalt și simt că între ei s-a creat o punte energetică intimă și familiară, aproape magică, la un nivel profund deși, poate, conversația este inițial purtată la un nivel superficial.

Oamenilor le este natural și confortabil să fie ei înșiși în prezența unui suflet înrudit și de multe ori simt că se “știu” sau că se cunosc de o viață deși, poate, abia s-au văzut pentru prima oară. Aceasta fiindcă sufletele înrudite au o structură mentală, energetică și emoțională asemănătoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Este ca și cum spiritele înrudite se înțeleg unul pe celălalt încă din prima secundă în care au făcut cunoștință. Întâlnirea dintre două suflete înrudite este ca un salut a două suflete care se “văd” așa cum sunt, se acceptă așa cum sunt, se respectă și se apreciază reciproc. Spiritele înrudite văd “esența” ființei celuilalt fiindcă o formă din ea se regăsește și în ei înșiși.

Foto: Crystal Eye Studio /Shutterstock

Nu este nevoie să explici ceva ca să îți dai seama că celălalt rezonează cu tine, este în asentimentul tău și îți împărtășește viziunea. Înțelegeți viața în același mod și aveți multe în comun (vă plac și displac aceleași lucru, spre exemplu), uneori chiar și în ciuda diferențelor de ani sau a mediului socio-cultural diferit din care proveniți deși, de multe ori, background-ul este asemănător. Mai mult, un spirit înrudit te va face să simți că nu ești singur pe lume, dar dintr-un unghi de vedere diferit, că nu ești singurul care gândește într-un fel anume sau care are o anumită pasiune, un hobby, credințe, interese, experiențe sau perspective similare etc.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Să nu confundăm însă spiritele înrudite cu sufletele pereche sau sufletele gemene. Trebuie să menționăm că sufletele înrudite pot intra în viața noastră chiar și pentru un moment – dar ne vor atinge sufletul în felul lor subtil și grațios, pentru o perioadă scurtă sau definită de timp sau pentru o perioadă mai îndelungată de timp, în contexte diferite și la vârste diferite.

De asemenea, sufletele înrudite pot avea biologic aproximativ aceeași vârstă pământeană sau se pot afla în momente diferite ale vieții lor pe această planetă, spre exemplu unul poate fi copil, iar celălalt bunic.. Momentul intrării și ieșirii lor din viața ta nu este bine definit și nici nu are impactul dramatic și răvășitor, spre exemplu, al unei întâlniri karmice. Ecoul întâlnirii cu un suflet înrudit este blând, diafan, cu reverberații care îți susțîn și sprijină sufletul în evoluția care îi este necesară.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Este adevărat că un suflet înrudit poate fi un iubit/ă sau soț/soție, dar nu este o regulă și cel mai adesea cu un suflet înrudit poți forma aproape orice tip de relație, nu neapărat o relație romantică sau de iubire. Destul de frecvent, un suflet înrudit poate fi un prieten apropiat, un coleg, un membru al familiei, o cunoștință, o rudă, un profesor, un necunoscut întâlnit într-o călătorie și cu care “ai rezonat” încă de la primul schimb de cuvinte (doar un exemplu), cineva care ți-a spus un cuvânt bun pe stradă și te-a făcut să zâmbești într-o zi în care nu erai în cea mai bună stare emoțională, un partener de afaceri, un prieten/prietenă din copilărie sau un iubit/ă din perioada de tinerețe care ți-a lăsat amintiri frumoase și al ă turi de care te-ai maturizat etc.

Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Un suflet înrudit va intra în viața ta, chiar și pentru un scurt moment, pentru a te susține să mergi mai departe, pentru a-ți reda încrederea în tine, optimismul, pentru a-ți aminti că da, este în regulă să simți ceea ce simți și să fii ceea ce ești și că nu ești deloc singurul care a trăit o astfel de experiență, că nu ești singurul care gândește și simte într-un anumit fel. De multe ori, un suflet înrudit intră în viața ta pentru a te învăța o lecție sau mai bine zis pentru a te face să o percepi.

El nu se va feri să îți spună sau să îți arate adevărul fiindcă îi pasă cu adevărat de tine, îți va lumina într-un fel calea ținând în mâinile sale torța adevărului. Iși va juca cartea sa în destinul tău, mai importantă sau mai puțin importantă, în funcție de menirea sa și de contractul sufletesc asupra căruia ați fost de acord înainte de a vă întrupa în această viață.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Sufletele înrudite se completează unul pe celălalt și sunt aici ca să se susțină reciproc în a deveni întregi, ca să se încurajeze reciproc în a evolua și a-și completa puzzle-ul propriei vieți. Spiritele înrudite nu se judecă unul pe celălalt fiindcă pur și simplu se înțeleg reciproc și văd până în adâncul ființei celuilalt. Chiar dacă nu ezită să își spună adevărul unul altuia, nu există loc pentru judecată în relația dintre ei la acest nivel de conexiune interumană și intrasufletească.

Ce merită neapărat menționat este faptul că între sufletele înrudite nu se instalează o stare de interdependență ca în cazul altor legături sau conexiuni sufletești chiar dacă în anumite momente vei resimți intens dorul față de sufletul tău înrudit și de modul în care te simțeai lângă el.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Lângă un suflet înrudit, nu îți simți inima grea sau impovorata, totul pare ușor și senin lângă el. Nu te simți judecat, abuzat, criticat în mod greșit. Accepți cu inima ușoară momentele când vine sau când pleacă din viața ta fiindcă nu ești dependent de el și îi dorești binele cu adevărat. Spiritele înrudite sunt atrase unul de celălalt atunci când se întâlnesc pentru prima oară și aceasta poate dura o viață întreagă, chiar dacă momentul întâlnirii lor nu a fost lung, fiindcă legătura lor se naște dintr-un nivel al conștiinței mai înalt.

Foto fr si main: AnnaZhuleva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri