Direcții numerologice pentru SEPTEMBRIE 2022 – luna a 9-a cu energia universală a lui 6. Chemarea către noi înșine și gândirea (simțirea pozitivă)!

30 August 2022 publicat în Spiritualitate 100 share-uri

Luna septembrie este o lună specială și decisivă în numerologie întrucât conține vibrația numerologia a cifrei 9 (este cea de-a 9-a lună a anului din punct de vedere calendaristic și successional), o cifră care ne vorbește despre finalitate, desăvârșire, despre aducerea la final a unui ciclu și pregătirea necesară pentru a intra în altul.

9 este asociat tranzițiilor și sfârșiturilor, el vorbește despre parcurgerea unor ultime etape înainte de a face efectiv marea trecerea înspre un alt ciclu existențial.

9 este un număr ce simbolizează însăși creația, transformarea, credința și încrederea, statutul, dar și localizarea și analizarea acelui punct în timp și spațiu în care ne aflăm în momentul actual al vieții noastre. 9 poartă o amprentă vibrațională puternică, care ne face mai conștienți ca niciodată asupra celor mai profunde nevoi emoționale personale și asupra necesității îndeplinirii acestora. Fiindcă 9 este considerat ca având și unele valențe misterioase sau magice, ne putem aștepta ca anumite secrete publice să fie dezvăluite în mod surprinzător și cortina să cadă în fața publicului larg, relevând adevăratul așa cum este el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău Direcții energetice pentru Decembrie 2022, luna sacră cu energia universală a lui 9: Iubirea de sine e cât iubirea de tine. Puterea Eliberării!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Prin urmare, din punct de vedere numerologic, în septembrie 2022 vom sonda peisajele interioare și ne vom adresa niște întrebări cheie în căutarea unor răspunsuri revelatoare: “Cu ce mă ajută pe mine acest lucru? Este cu adevărat de folos sufletului meu? Este ceea ce fac în acord cu menirea sufletului meu?”, iar în acele zone ale vieții noastre unde există conflicte sau stres major, ne vom adresa niște întrebări puternice care au rolul de a face lumină în interiorul nostru: “Cum pot îmbunătăți această situație? Cum pot ieși din această stare de conflict sau stres, unde trebuie să fac o schimbare radicală? Scopul acestor sondaje interioare care este, de faot? poate veți întreba… Scopul este acela de a ne redresa strategiile de viață la realitatea din noi și din jur și de a face tot ce putem mai bine și ține de noi pentru a ne trăi visurile și menirea.

HOROSCOP 12.12.2022: Daruri Divine și oportunități Karmice în ziua ce deschide portalul reînnoirii, când imposibilul devine posibil 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Numerologie: direcții energetice pentru Ianuarie 2023. Prima lună a anului are energia universală 8. Timpul pentru A FACE (acțiune), A FI (asumare) ȘI A IUBI (ancorare)!  

Deși poate atrage după sine mai puțină energie decât am avut în lunile de vara, 9 ne conjură să aducem mai multă frumusețe, energie pozitivă și bucurie în viețile noastre, să creăm acea realitate pe care ne-o dorim, să facem lucrurile mai bine și mai corect astfel încât să refuzăm să facem din negativitate o sursă a realității noastre. Să ne ținem gândurile bune și curate și vom avea numai de câștigat la nivel mental și emoțional, iar în curând și în realitatea imediată.

"Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului” Nikola Tesla

De asemenea, dacă vom face un calcul numerologic un pic mai complex și încadrăm luna septembrie (luna a 9-a a anului) în întregul său context (anul 2022), vom observa că se schimbă ușor paradigmele. Septembrie 2022 = luna a 9-a 2022 = 9 (luna) + 2+0+2+2 (anul) = 9 + 6 = 15. 15 prin reducție numerologică = 1+5=6. Așadar, vibrația lui septembrie 2022 poate fi percepută și ca aflându-se sub energia universală a lui 6. Dar 6, la fel ca și 9, au în comun cifra 3, ambele numere fiind multiple de 3, iar 3 este însăși cifra divinității și a trinității, numărul perfect, numărul spiritului. Totodată, dacă îl inversăm pe 9, obținem tot un 6. “Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului”, spunea Nikola Tesla.

Citirea anului: Cartea de Tarot a lui 2023 este Carul (Faetonul)! Tu ce faci când te afli la cârma propriului destin? Un an care poate fi despre reușite și împliniri, mult curaj, noi căi de urmat Luna Martie 2023 poate fi magică, intrăm într-un nou ciclu! Într-o lună cu Vibrația Universală 1 se reactivează energia începutului și a schimbărilor care pot face diferența A început anul chinezesc al Iepurelui (Yin) de Apă: direcții energetice și previziuni generale pentru 2023. Fiți asemenea apei! O viață nouă, mai mult noroc și un destin mai blând pentru mulți Foto: 3d-sparrow /Shutterstock

Așadar, pentru a ajunge la împlinire și la desăvârșire, trebuie să nu pierdem din vedere privirea de ansamblu, să lucrăm cu toate acele mici detalii care ne pot ajuta să completăm marea perspectivă. Totodată, 6 ne ancorează și în acea iubire necondiționată în care uităm de noi sau nu ne mai punem pe un loc principal, dar universul ține să ne amintească că nu este momentul potrivit pentru a ne neglija propria persoană sau dorințele interioare. Acum este momentul pentru a ne respecta, a ne aprecia și a ne iubi așa cum suntem și a căuta căi și metode pentru a aduce iubire, armonie și echilibrul în toate formele în viața noastră.

Vibrația cifrei 6 ține să ne amintească că acum, mai mult ca niciodată, în anumite zone ale vieții noastre avem nevoie de stabilitate și siguranță, de empatie, dreptate și de vindecare, de protecție, iar în acele chestiuni sau situații în care ne temem sau suntem confuzi, să cerem ghidare divină căci vom fi îndrumați în acest sens și ne vom primi răspunsurile, dar și lumina/claritatea. 6 este și despre perseverență și încredere, despre credință și găsirea păcii.

Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ) 23 DECEMBRIE - Ultima Lună Nouă a anului este în Capricorn și închide un ciclu karmic. Înainte către visuri și dorințe îndeplinite! Joi, 15 decembrie: ”Arc peste timp” – expoziție de pictură și studiu al luminii

Vibrația universală a lui 6 ne va face să ne concentrăm mai mult asupra acelui sentiment confortabil de “cămin”, să ne găsim pacea și liniștea acolo unde ne “simțim” acasă cu adevărat. Sufletul își cere hrana, hrana spirituală îndeosebi… putem înmagazina și în aceste puține cuvinte esența lunii septembrie 2022. Să prețuim darurile exterioare și realizările materiale, dar în același timp să nu uităm de cele domestice și spirituale, să nu uităm să dezvoltăm și aspectul spiritual al ființei noastre odată cu cel al carierei sau cel material și financiar. La urma urmei, de multe ori intuiția va fi cea care ne va ajuta să soluționăm o problemă importantă în cariera sau familia noastră, iar succesul în viață este și despre cât de fericiți și împăcați suntem cu noi înșine și cu cei din jur.

MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte AVON publică Raportul de Responsabilitate Socială pe 2021: o lume mai bună pentru femei este o lume mai bună pentru toți Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

6 este și despre relații, căsătorie și suflete pereche așa că vă puteți aștepta și la evenimente frumoase în viața voastră dacă încă nu v-ați cunoscut jumătatea sau la decizii hotărâtoare în cazul anumitor relații mai dificile.

Foto fr si main: Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri