Luna Nouă în Fecioară – 27 august – Pentru ce mă aflu aici? Vindecare, ordine în suflet și aliniere la destinul personal

24 August 2022 publicat în Spiritualitate 103 share-uri

Luna Nouă de pe 27 august va avea loc la 4 grade în frumosul semn al Fecioarei și va fi aici ca un reminder să ne organizăm mai bine viețile în existența noastră de zi cu zi, să apelăm cu încredere la instrumentele la care avem acces în plan concret și practic sau la noi metode pentru a putea înainta mai conștiincios și mai responsabil pe un drum al vindecării.

Sfârșitul lunii august ne aduce pe cerul nopții o frumoasă Lună Nouă, cu o energie înnoitoare, vindecătoare și transformatoare precum cea a zodiei în care are loc: Fecioara. Prin urmare, Luna Nouă de pe 27 august (11:17, ora României) va avea loc la 4 grade în frumosul semn al Fecioarei și va fi aici ca un reminder să ne organizăm mai bine viețile în existența noastră de zi cu zi, să apelăm cu încredere la instrumentele la care avem acces în plan concret și practic sau la noi metode pentru a putea înainta mai conștiincios și mai responsabil pe un drum al vindecării.

Această energie selenară formează o superbă fuziune cu energia de pământ a Fecioarei, tocmai pentru a ne aminti să ne ancorăm mai bine în ambele, pentru a fi în armonie și cu mentalul, și cu concretul, astfel încât să ne simțim parte din întregul care există și se întâmplă în jurul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Luna Nouă în Fecioara ne îndeamnă așadar să strângem, să planificăm, să ne cunoaștem mediul într-un mod mai experiențial și sensorial, prin intermediul simțurilor, să organizăm și să ne organizăm, să înlăturăm ce este în plus, ce nu este sănătos pentru noi, să învățăm să gândim sănătos, dar și să descoperim noi strategii și metode pentru a ne îngriji mai mult de noi și de tot ce ne este drag (oameni, animale) pentru a ne putea îmbunătăți stilul de viață, sănătatea sau viața însăși.

Fecioara ajută, construiește și reconstruiește și ne ajută să facem pași noi, dar și să implementăm noi planuri, proiecte, acțiuni, strategii, calendare sau lucruri practice pentru a ne simți mai ancorați în propria realitate, în acord și în pace cu lumea noastră exterioară și interioară.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  
Foto: Danilo Sanino /Shutterstock

Luna Nouă în Fecioara ne îndeamnă să îmbrățișăm, să iubim – pe noi, pe cei din jur, ceea ce facem, să apreciem și să ne primim cu bucurie rolurile, să acceptăm, să vindecăm, să credem în puterea iubirii, în propriile planuri, dar și în planurile divine, să nu ne lăsăm biruiti și doborâți orice ar fi, ci să mergem mai departe căci este singura opțiune, singurul lucru care ne rămâne de făcut pentru a putea vedea luminița de la capătul tunelului.

Poate că printre noi există mulți care își pun diverse întrebări asupra sensului lor pe acest Pământ sau se simt dezancorați și dezrădăcinați sau întâmpină dificultăți în a a-și accepta propria realitate, nu pot digera ceea ce se întâmplă sau se simt în afara propriului destin. “Folosiți-vă de energia Lunii Noi în Fecioară pentru a vă accepta realitatea, pentru a vă aduce cu picioarele pe Pământ, pentru a recunoaște că sufletul vostru a ales să fie aici, pe această planetă, în acest moment în timp și spațiu. Nu contează cu adevărat motivul, dar a ști că mergi acolo unde se prespune că ești menit să mergi, chiar dacă nu simți neapărat așa, poate aduce un sentiment al păcii în ființa ta. Permiți-vă să găsiți adevărul din această idee, indiferent de cum poate arăta aceasta pentru voi. Acordați-vă permisiunea de a accepta din tot sufletul și ființa voastră că sunteți acolo unde trebuie să fiți și că tot ce se desfășoară acum pentru voi vă conduce către expresia cea mai înaltă și evoluția sufletului vostru”, ne sfătuiesc astrologii de la https://foreverconscious.com.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Fecioara este simbolizată în plan reprezentativ de o Fecioară-zeiță, împăcată cu sine însăși, înzestrată cu duhul înțelepciunii, în a cărei prezență fizică putem simți sentimentul împlinirii și al plenitudinii, fericirea și bucuria de a exista. Această zeiță își conștientizează puterea interioară imensă și conexiunea ei la fel de puternică cu întreg universul din jurul ei și ne îndeamnă și pe noi să ne conștientizăm menirea și rolul de aici.

Da, este o perioadă în care este foarte probabil să resimțim acut grija și preocuparea pentru cei dragi și vom facem tot ce ne stă în putere pentru bunăstarea acestora, dar în același timp această Lună Nouă este asemenea unei porunci de a nu uita de noi și de a ne acordă nouă înșine aceeași îngrijire, tandrețe și timp pe care le acordăm și stării de bine a celor dragi.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

De aceea, în această perioadă acordăm o mai mare importanță sănătății (mentale, emoționale și fizice) și a ce putem face noi pentru noi pentru a ne fi mai bine și a ne vindeca. Dar și universul ne susține și vine în întâmpinarea dorințelor noastre, căci atunci când suntem aliniați cu propria energie la energia cosmică, vom atrage către noi medicii, soluțiile, metodele și oamenii potriviți pentru a ne putea schimba stilul de viață și a ne vindeca.

Ce mai trebuie să spunem legat de Luna Nouă în Fecioară de pe 27 august este și faptul că ea creează un aspect puternic cu Marte, ceea ce ocazional ne poate face să fim mai nerăbdători, mai irascibili și neliniștiți, înclinați să dăm curs acestei energii impulsive, undeva la limita între a face, a distruge și a transforma. Marte va mai agita apele chiar în acele zone unde ne simțim mai vulnerabili sau ne confruntăm cu unele nesiguranțe și temeri sau avem chestiuni din trecut nerezolvate.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Scopul său în sine nu este rău căci ne cere să luăm atitudine în fața propriile nesiguranțe și să ne folosim în mod constructiv de energia sa (ideal este să și putem!) pentru a manifesta compasiune, înțelegere, iubire și toleranță față de noi înșine.

Acolo unde nu ne-am exprimat propriul adevărat, am fost pasivi, lași sau delăsători sau nu ne-am urmat visurile și chemările și am lăsat loc de frustrări și neîmpliniri, Marte ne somează să dăm un pic socoteală și să facem pași mici înspre ele de acum încolo. Putem să canalizăm această energie ușor haotică și activă a lui Marte într-un mod pozitiv și fizic, în acord cu ceea ce reprezintă Fecioara. Adică atunci când ne simțim copleșiți de această energie să o consumăm făcând ordine și curățenie într-un mod profund și purificator în jurul nostru, planificând, curățând, reorganizând, dând un nou aspect și o nouă viață spațiului în care locuim, lucrăm, dormim sau ne relaxăm.

Dacă ne găsim în fața unui conflict major, sfatul nostru este ca în acest context astral să adoptăm mai degrabă o poziție defensivă sau neutră, să încercăm să aplanam focul lui și să nu îl alimentăm căci focul poate degenera rapid și riscăm să ne consume și înghită și pe noi în vâltoarea sa. Puterea diplomației și puterea calmului sunt două forțe la care este musai să facem apel dacă ne aflăm prinși în situații dificile sau conflictuale.

Foto fr si main: Cernecka Natalja /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri